Friday, January 22, 2021

Cele mai frumoase 10 locuri din Asia

Dacă sunteți în căutarea de vacanță în Asia, țări cum ar fi Thailanda, China, Japonia, Mongolia și multe altele ar trebui să apară în zonele dvs. pentru a vizita. O cruce asiatică este suficientă pentru a vă duce prin toate aceste locuri uimitoare, deoarece face opriri strategice în funcție de planul de croazieră. Cu toate acestea, ați putea zbura și în oricare dintre aceste locuri în persoană sau cu familia.
Parcul arheologic Angkor

Angkor Wat
Imperiul Khmer care se află în nordul Cambodgiei este un sit de atracție vizitat care a fost venerat acum ca un sit arheologic. Este printre cele mai interesante zone din Asia de Sud-Est.
Bali în Indonesia
bali
Dacă nu veți vizita acest habitat al culturii indoneziene, călătoria dvs. din Asia ar lipsi ceva. Există plaje și munți chiar în inima insulelor zeilor.
Ce zici Marea Moartă?

mort sea

Acest loc este popular pentru turiști datorită capacității sale de a extinde efectele terapeutice, iar apa sa este foarte unică datorită concentrațiilor mai mari de sare în comparație cu cele din alte corpuri marine.
Si Marele Zid Chinezesc?

Grozav wall
Nu poți spune că ai călătorit în toată Asia dacă nu ai plătit o vizită în Marele Zid Chinez. Construit ca un mecanism defensiv timp de mai mulți ani, zidul se extinde de la provincia lalonantă de-a lungul Hebei, până la Beijing, printre părți, printre altele, din Mongolia.
lacul Baikal ca un lac de apă dulce

lac baikal
Acesta este cel mai adânc lac de apă dulce din lume și furnizează aproximativ cincime din întreaga lume, motiv pentru care a fost centrul UNESCO.
Cel mai înalt punct din lume este muntele Everest?

montură Everest
Și ce să spunem dacă Himalaya care găzduiește Mt. Everest nu sunt aduse în scenă atunci când călătoresc în Asia? Cel mai înalt munte, desigur, în centrul Chinei și al Nepalului, a atras mulți oameni în lume.
Ai auzit despre Petra?

Petra
Acesta este bine cunoscut ca vechiul oraș Nabataen de-a lungul părții sudice a Iordaniei. Petra a făcut istorie fiind istoric și un important centru de atracție turistică.
Registan aduce amintiri ale imperiului persan

Registan
Dacă doriți să înțelegeți de ce Registan are un alt sens ca piatra de nisip, trebuie să vizitați zona și să mărturisiți atât de mult încât nu știți.
Taj Mahal-ul

taj Mahal

Răzvrătită iubirea pentru tânăra sa soție, Shah Jahan face istorie prin construirea Taj Mahal și acum cea mai frumoasă clădire din Asia.
Wat Phra Si Rattan Satsadaram

wat phrasri
Acesta a remarcat ca templul budist și cel mai sacru, există multe pe care le puteți obține de la această marcă de teren în societatea thailandeză.

Leave a comment

19 − = 16