Friday, June 12, 2020

50 de lucruri de făcut în Europa înainte de a muri (partea A)

Bine ați venit la lista finală de cupoane Euro-Trip - 50 lucruri de făcut în Europa înainte de a muri. Înainte de a vă împacheta valiza și a vă rezerva biletele, citiți rapid lista noastră pentru a găsi cele mai bune lucruri de făcut în toată Europa. Pentru a vă ajuta să faceți o călătorie de neuitat, am ales 50 de lucruri fantastice de făcut în Europa, acoperind Italia, Franța, Germania, Spania, Portugalia, Grecia și multe altele. Alegeți dintre locurile turistice precum Colosseum din Roma, Turnul Eiffel din Paris și Zidul Berlinului din Germania, precum și câteva pietre mai ascunse, cum ar fi Festivalul Caprei de la Blue Grotto sau La Tomatina din Spania. Indiferent dacă vă place istoria și muzeele de artă, viața de noapte și clubbing, sau de plajă și de înot, există ceva special pentru dvs. în lista noastră de 50 de lucruri de făcut în Europa, înainte de a muri.

1. Urmăriți soarele trecut peste Paris de la turnul Eiffel

Vizitarea turnului Eiffel este probabil primul element al dvs. Lucruri de văzut în Paris listă, dar vă puteți face experiența chiar și mai magică, mergând acolo la apusul soarelui. Du-te la vârf în timp și vă așteaptă o panoramă de 360 ​​° a orașului romantic din Paris, scăldat în lumină roz și auriu - cu adevărat de neuitat. Puteți chiar să apelați un prieten dintr-o căsuță de telefon aflată în partea de sus a turnului. Pe timp de noapte, turnul Eiffel este aprins ocazional cu mii de lumini zgomotoase - o priveliște care nu trebuie ratată.

http://www.shefoni.com

http://www.shefoni.com

2. Consultați Colosseum din Roma, Italia

Faceți un tur al ruinelor antice ale Colosseumului din Roma și minuni la 2000 de ani de istorie. Dacă aveți noroc, puteți obține o imagine de suveniruri cu unul dintre gladiatorii care atârnă în jurul zonei îmbrăcați în unelte de luptă. Cel mai bun moment pentru a vizita este la sfârșitul verii: luați un gelato (înghețată italiană) și ghidul dvs. și explorați ruinele din apropiere ale Forumului Roman.

http://paliancho.tumblr.com/

http://paliancho.tumblr.com/

3. Du-te pe un tur al plimbărilor prin Praga, Cehia

De asemenea, cunoscut sub numele de "Parisul Estului", Praga este un oraș uimitor de est-european. Asigurați-vă că vă aruncați o privire la Castelul Praga și traversați Podul Carol în timp ce vă plimbați prin oraș. Dacă sunteți în bere, încercați o parte din preparatele locale, despre care se zvonește că sunt cele mai bune din lume. Orașul este deosebit de uimitor în timpul iernii, când este acoperit cu o pătură de zăpadă.

http://wallpaperswide.com/

http://wallpaperswide.com/

4. Ride un măgar în stâncile din Santorini, Grecia

Santorini este una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, cu o minunată apă albastră și stâncile ei pline, acoperite cu mici case albe spălate. O modalitate tradițională de a ajunge de la nivelul mării în orașele din vârful stâncilor este de a călări un măgar. Este posibil să nu fie cea mai confortabilă plimbare, dar aceste animale mici sunt surprinzător de rezistente și vederea este mai mult decât merită. Când ajungeți în final, găsiți un restaurant cu vedere la ocean și bucurați-vă de o salată grecească și un cocktail.

92d0ceb8c296fbcd95789b4fa7ff7f84

http://www.pinterest.com

 5. Du-te de degustare de vin în Beaujolais, Franța

Pentru o aer suflare proaspătă după agitația de la Paris, faceți drumul spre regiunea viticolă Beaujolais din inima Franței. Puteți să stați într-un castel măreț sau într-unul dintre orașele mici și să vă bucurați de ritmul relaxant al vieții din țara franceză. În fiecare an, în noiembrie, există un festival de vin în Beaujolais pentru a sărbători dezvelirea unui nou vin roșu. Gândiți-vă la aceasta ca o scuză perfectă pentru a bea un vin francez superb, pentru plimbări pe dealuri, picnic cu pâine și brânză franceză și petreceți-vă visarea visind la soare lângă piscină.

http://www.europetravel.net

http://www.europetravel.net

 

6. Mancati paella de fructe de mare in Barcelona, ​​Spania

Barcelona este un oraș vibrant și interesant din Marea Mediterană, cu multe lucruri de făcut și de văzut. Puteți să vă plimbați pe La Rambla, strada principală ocupată sau să vă așezați la o cafenea pe trotuar și să luați gustări pe tapas în timp ce vizionați oameni. Există artiști de stradă, galerii de artă și clădiri ciudate, precum și numeroase magazine și baruri de unde puteți alege. O must-try: paella de fructe de mare, un fel de mâncare spaniolă tradițională, preparată din orez și fructe de mare, care este servită, de obicei, într-o tigaie mare.

http://www.thefafhunter.blogspot.co.uk

http://www.thefafhunter.blogspot.co.uk

 

7. Bea bere la Oktoberfest din München, Germania

Unul dintre cele mai mari festivaluri de bere din lume se desfășoară la München în octombrie. Luați parte la festivități purtând un dirndl (rochie tradițională bavareză) - nu uitați să legați arcul șorțului dvs. pe partea stângă dacă sunteți unică și în dreapta dacă sunteți luați. Chiar dacă nu puteți vizita în timpul festivalului Oktoberfest, încă puteți să vă atrageți niște prieteni și să vă îndreptați spre o grădină de bere pe tot parcursul anului pentru o experiență autentică în limba germană.

Oktoberfest 2010 kicks off

http://www.pinterest.com

8. Faceți plajă pe o plajă cu pietriș din Nisa, Riviera franceză

Experiența europeană de vară nu este mult mai bună decît o ședere pe o plajă din sudul Franței. Nisa pe malul mării este locul perfect pentru a vă arăta bikini noi în timp ce vă petreceți ziua de plajă și înotați în Marea Mediterană caldă. Plajele sunt făcute în întregime din pietricele, deci urmăriți-vă pasul dacă doriți să intrați și să ieșiți din apă grațios.

http://www.secondfloorflat.com

http://www.secondfloorflat.com

9. Exploreaza Castelul Buda din Budapesta, Ungaria

De-a lungul unui basm, Castelul Buda este un punct de atracție când se află în Budapesta. Urcați pe una dintre turnulete pentru priveliști uimitoare ale ambelor maluri ale orașului, Buda și Pest, care sunt separate de fluviul Dunărea. Seara puteți lua o croazieră fluvială pentru cină și puteți admira orașul strălucitor noaptea.

http://www.flickr.com

http://www.flickr.com

10. Mănâncă o pizza în Napoli, Italia

Nu puteți vizita Italia fără a mânca pizza, iar cel mai bun loc pentru a face acest lucru este în Napoli. Există zeci de toppings de a alege, astfel încât să vă imaginație sălbatice sau încercați unele dintre favorite regionale. Mai bine, dacă sunteți într-un grup, puteți să comandați câte un fel de pizza diferit și să împărțiți felii.

http://www.foodpop.com

http://www.foodpop.com

11. Du-te cu bicicleta în Edam, Olanda

Dacă sunteți dornici să ieșiți în aer liber și să explorați zona rurală olandeză, închiriați o bicicletă și faceți o plimbare în jurul Edamului, un mic oraș de la nord de Amsterdam. Rulați în propriul ritm canalele, morile de vânt și oile și opriți-vă în oraș pentru prânz. Olanda este bine cunoscută pentru brânză, iar unele magazine oferă chiar și degustări gratuite turiștilor.

http://www.rosebiar.tumblr.com

http://www.rosebiar.tumblr.com

12. Mergeți la schi lângă Bern, Elveția

Iarna transformă Elveția într-un loc de joacă înzăpezit, iar dacă vă simțiți aventuros, este timpul să mergeți la schi sau snowboarding. Cele mai multe stațiuni de schi răspund la toate nivelurile de abilitate, astfel încât să nu vă faceți griji dacă nu ați lovit pârtiile înainte. Dacă preferați să rămâneți în interior, faceți un foc de lemn sau răsfățați-vă într-o fundă de brânză și în ciocolată fierbinte.

http://www.ski-resorts.findthebest.com

http://www.ski-resorts.findthebest.com

13. Încercați escargot și șampanie în Paris, Franța

Dacă sunteți curajoși, încercați o delicatesă tipică franceză - escargot sau melci. Servite în cochiliile lor cu unt de usturoi, nu sunt la fel de înfricoșătoare cum credeați. Cu toate acestea, este perfect bine să sări peste melci și să beți pe niște fumuri franceze în schimb. Asigurați-vă că încercați alte feluri de mâncare franceză, cum ar fi supa de ceapa, rață l'orange și quiche.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

14. Vizitați Castelul Neuschwanstein în Bavaria, Germania

De asemenea, cunoscut sub numele de "Castelul Disney", Neuschwanstein este un loc uimitor de vizitat pe tot parcursul anului. Puteți să călătoriți într-un cal și cărucior până la vârful dealului castelului, apoi să faceți un tur cu ghid cu privire la interiorul castelului. De asemenea, este posibil să faceți o scurtă excursie pentru vederi uluitoare ale castelului și ale zonei înconjurătoare.

www.pinterest.com

www.pinterest.com

15. Urmăriți un spectacol de flamenco în Madrid, Spania

Simțiți inima vibrantă, pulsantă a culturii spaniole atunci când participați la un spectacol de flamenco din Madrid. Comandați un pahar de sangrie - vin roșu amestecat cu suc și fructe - în timp ce vă bucurați de muzica de chitară și urmăriți dansatorii în jurul scenei.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

 

16. Bucurați-vă de viața de noapte din Amsterdam, Olanda

Amsterdam este un oraș surprinzător care satisface toate gusturile. Districtul Red Light este infamat pentru "doamnele nopții", iar mersul prin această zonă poate fi destul de suprarealist. Vizitați un magazin de cafea (unde puteți fuma legal marijuana) dacă vă simțiți liberal sau luați niște cartofi prăjiți cu maioneză și mergeți pe canale. În timpul zilei, asigurați-vă că vizitați casa Anne Frank pentru a experimenta un pic de istorie din al doilea război mondial.

http://www.grotescheur.nl

http://www.grotescheur.nl

17. Aruncați o monedă în Fântâna Trevi din Roma, Italia

Se spune că, dacă arunci o monedă în Fântâna Trevi, vi se garantează că se va întoarce la Roma. În mod surprinzător, zeci de mii de turiști se aruncă în această fantă fantastică pentru a-și face dorințele în fiecare an. Indiferent dacă legenda monedei este adevărată sau nu, merită o încercare - amintiți-vă doar să vă închideți ochii și să-i aruncați în fântână peste umărul stâng cu mâna dreaptă.

http://www.flickr.com

http://www.flickr.com

 18. Mănâncă strudel de mere în Viena, Austria

 Apple strudel este un desert delicios de fructe și de patiserie, care este extrem de popular în Austria și Germania. Aveți-o cu cafea sau cu niște schnapps de piersici, un alcool puternic și fructat. După desert, iubitorii de muzică pot participa la unul dintre mai multe concerte de muzică clasică de la Viena. Un favorit este concertul de costume Mozart și Strauss.

http://www.bloglovin.com

http://www.bloglovin.com

19. Dansați toată noaptea în Ibiza, Spania

Ibiza este o insulă mediteraneană renumită pentru cultura de petrecere și pentru cluburile sale de noapte. Cu baruri pe plajă, petreceri la piscină și evenimente pe tot parcursul anului, este locul perfect pentru a vizita dacă sunteți în căutarea de distracție și o locație frumoasă pentru a vă relaxa cu niște prieteni. Dacă preferați să vă petreceți timpul pe plajă și să înotați decât să dansați și să beți, luați notă că Ibiza are unele dintre cele mai frumoase plaje din lume.

http://www.ibiza-spotlight.com/

http://www.ibiza-spotlight.com/

20. Vizitați balconul Julieta din Verona, Italia

Acesta este un must-see pentru orice fan al lui Shakespeare Romeo si Julieta. Răsfățați-vă partea romantică și acordați un omagiu marelui iubitor italian, vizitând balconul Julieta. Este posibil chiar să te urci pe balcon și să poți face o fotografie și, dacă vrei, poți să adaugi propria scrisoare de dragoste sutelor care acoperă pereții unui tunel din apropiere.

http://www.deviantart.com

http://www.deviantart.com

21. Du-te prin muzeul de artă din Louvre din Paris, Franța

Louvre din Paris a fost cândva palatul unui rege al Franței. Astăzi, ea găzduiește mii de bucăți de artă neprețuită, inclusiv Mona Lisa de Leonardo da Vinci. Ia-ți timp și umblați prin camerele uriașe pline de sculpturi și picturi. Grădinile din afara Luvru sunt un loc minunat pentru a avea un picnic și o plimbare liniștită.

http://www.flickr.com

http://www.flickr.com

22. Du-te drumeții în Tirol, Austria

 Aerul proaspăt, dealurile verde și munții cu zăpadă vă așteaptă în regiunea Tirol din Austria. Vara este timpul perfect pentru a merge drumeții aici, și există multe trasee și zone de camping pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Cu decor de carte de poveste și o mulțime de activități în aer liber, un sejur în Tirol este pur și simplu de neuitat.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

23. Priviți Atena din Acropole

Admirați rămășițele gloriei Greciei antice pe Acropola din Atena. Aici puteți vedea Partenonul, un imens monument al Athenei, zeița greacă a înțelepciunii și curajului. Noaptea acropolei este aprins și face un fundal uimitoare atunci când masa.

http://www.weheartit.com

http://www.weheartit.com

24. Intrați în Grota Albastră pe insula Capri, Italia

Blue Grotto este o peșteră de mare pe insula Capri, care poate fi accesată cu barci la maree. Cu o strălucire albastră aproape surreală, apa din Grota Albastră este incredibil de clară și excelentă pentru scufundări.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

25. Ieșiți (în scop) în Veneția, Italia

 Este ușor să vă pierdeți din greșeală la Veneția, dar pentru a experimenta cu adevărat acest oraș plutitor magic, ar trebui să vă pierdeți cu intenție. Luați străzi laterale înguste și explorați canalele și magazinele care nu sunt afișate pe o hartă. Vara, vânzătorii de pe stradă vând fructe proaspete și opere de artă, și există multe locuri pentru a cumpăra gelato și pizza în timp ce vă plimbați în jurul insulei.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

Faceți clic aici pentru Partea B din 50 de lucruri de făcut în Europa înainte de a muri.

 

Leave a comment

+ 44 = 54