Friday, June 12, 2020

50 de lucruri de făcut în Europa înainte de a muri (partea B)

Bine ați venit în partea B din 50 de lucruri de făcut în Europa înainte de a muri. Dacă ați pierdut partea A, o puteți găsi aici

 ultimele 25 de articole din lista de cupoane Euro-Trip includ mai multe festivaluri, plaje mai uimitoare și chiar mai multe experiențe o dată pe parcursul vieții pe care le puteți găsi numai în Europa. Printre acestea se numără festivalul La Tomatina din Spania, focuri de artificii uimitoare în Madeira și călătoriile spre Topul Europei înzăpezite din Elveția. De asemenea, ne uităm la câteva destinații mai puțin cunoscute, cum ar fi Lituania și Croația, și explorăm ceea ce au de oferit. Sperăm că deja planificați propria dvs. călătorie în Europa, având în minte câteva dintre sugestiile noastre, așa că pregătește-te să adaugi la lista de lucruri pe care să o faci în Europa înainte de a muri.

26. Participați la cea mai mare luptă de tomate din lume din Buñol, Spania

În fiecare an, 20 000 de persoane se înmulțesc în micul oraș Buñol, lângă Valencia, în Spania, pentru a arunca roșiile unul la celălalt. Este la fel de haotic și murdar ca sună, și dacă nu vă deranjează să jucați cu mâncarea dvs., poate fi o mulțime de distracție. Este recomandat să purtați ochelari de protecție pentru siguranță - și să nu purtați costumele preferate, desigur.

http://www.travelhouseuk.co.uk

http://www.travelhouseuk.co.uk

27. Du-te în Corfu, Grecia

Insula Corfu este o felie de paradis cu coastele sale albastru orbitoare și plaje cu nisip alb. Închiriați o barcă și opriți-vă la cele mai bune locuri de înot din jurul insulei și, dacă sunteți destul de curajoși, găsiți un loc izolat și mergeți în apă caldă. Seara, bucurați-vă de o bucătărie autentică grecească - asigurați-vă că încercați câteva tzatziki, un iaurt și o baie de castraveți; sau dolmades, care sunt parcele de orez curry înfășurat în frunze de viță de vie.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

28. Aveți un croitor și o cafea la o cafenea trotuar în Paris, Franța

Stați afară la una dintre cafenelele fermecătoare din Paris cu o carte bună și priviți cum lumea se duce când vă savurați cafeaua. Încercați unele produse de patiserie tipice franceze, dacă sunteți petic: alegeți dintre croissante, dure au chocolat (literal "pâine de ciocolată") și éclairs pentru a satisface dulcele dumneavoastră dulce.

http://www.accommodationinparis.net

http://www.accommodationinparis.net

29. Mergeți la cumpărături în Milano, Italia

Cunoscută ca capitala modei a lumii, Milano este locul perfect pentru o petrecere de cumpărături. Obțineți câteva idei de la Săptămâna Modei din Milano și loviți buticurile în Galleria cu o sticlă uimitoare cu unii dintre cei mai buni prieteni ai tăi. S-ar putea să vă lăsa un dent în contul dvs. bancar, dar veți fi mai multe perechi de pantofi italieni mai bogați.

http://www.flickr.com

http://www.flickr.com

30. Sărbătoarea pe urși gumici din Heidelberg, Germania

Heidelberg este un mic oraș universitar din Germania și orașul natal al ursului gumel. După ce vă uitați la castelul Heidelberg, faceți o plimbare pe strada principală și intrați într-unul din numeroasele magazine dulci. Veți găsi mai multe soiuri de dulciuri dulci, decât vă puteți imagina, precum și o mulțime de degustători liberi.

http://www.tumblr.com

http://www.tumblr.com

31. Urmăriți focurile de artificii din Madeira, Portugalia

Experimentați cele mai bune expoziții de artificii din lume pe Anul Nou chiar în Golful Funchal din Madeira. Afișajul nu este deloc extravagant și este o modalitate perfectă de întâmpinare în noul an. Dacă sunteți destul de norocoși să călătoriți cu cineva special, focurile de artificii sunt un fundal ideal pentru romantism.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

32. Vizitați Ponte Vecchio din Florența, Italia

Ponte Vecchio ("podul vechi") este una dintre atracțiile principale ale frumosului oraș italian din Florența. Podul datează din epoca medievală, când era obișnuit ca magazinele să fie construite pe podul însuși. Multe dintre magazinele de pe Ponte Vecchio mai există, vânzând bijuterii și suveniruri turiștilor. Florența este, de asemenea, renumită pentru mărfurile din piele fin prelucrate, așa că priviți pentru portofelul sau geanta perfectă pe măsură ce răsfoiți piețele din oraș.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

33. Vizitați Catedrala Sf. Vasile din Moscova, Rusia

Această catedrală uimitoare este unul dintre momentele cele mai importante ale unei vizite la Moscova, cu culori strălucitoare și modele îndrăznețe care se ridică împotriva cerului. În timp ce în Moscova se recomandă o noapte la baletul rusesc renumit.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

34. Faceți o croazieră fluvială de-a lungul văii Rinului în Germania

Valea Rinului este una dintre pietrele ascunse ale Germaniei. Luați o croazieră fluvială de-a lungul Rinului pentru a aprecia pe deplin frumusețea acestei zone. Râul se strecoară prin țărmul verde și deluros, alături de mici orase medievale, cum ar fi St. Goar. Fii atent la numeroasele castele mici cocoțate pe dealurile de deal, unele dintre ele putând fi vizitate. Valea Rinului este, de asemenea, bine cunoscută pentru eiswein ("vin de gheață"), un vin alb foarte dulce, delicios pentru desert.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

35. Vezi Grand Prix în Monaco, Riviera Franceză

Dacă sunteți în căutarea unei străluciri și entuziasm în Europa, nu căutați mai departe decât Monaco, un oraș vibrant de pe Riviera franceză și locul de joacă al bogatului și faimosului. Ruled de redevență și acasă la Marele Premiu, Monaco este un oraș de mașini rapide, modă de înaltă și yachturi super. Îmbracă-te și vizitează Casino Monte Carlo pentru o noapte extraordinară.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

36. Pune-ți mâna în Gura Adevărului în Roma

La Bocca Della Verita, sau "Gura Adevărului", este un pic ca un detector de minciuni antice. Puneți mâna în gură și așteptați - legenda spune că dacă spui o minciună, mâna ta va fi mușcată. Dacă spui adevărul, totuși, vei ieși nevătămat. Dacă sunteți dispus să vă asumați riscul, o vizită la Gura Adevărului poate fi destul de distractivă - mai ales dacă pregătiți în prealabil o listă de întrebări ciudate pentru prietenii dvs..

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

37. Vedeți un spectacol de cabaret la Moulin Rouge din Paris

Pe dealul de deasupra Parisului, în satul Montmartre, veți găsi cea mai bună viață de noapte pe care Parisul are de oferit. Un must-see este un spectacol de cabaret la Moulin Rouge, care prezintă dansatori cancan, energici și distractivi, precum și multe alte spectacole.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

38. Faceți o pauză pe insula Mykonos, Grecia

Mykonos este un loc ideal pentru a vă relaxa și a vă bucura de lucrurile mai fine din viață - lumina soarelui, apa clară albastră, mâncare uimitoare și oameni prietenoși. Dacă nu vă simțiți că faceți o plimbare liniștită printre casele fermecătoare de case albe, nu este nevoie să faceți nimic dincolo de plajă lângă Marea Mediterană. Fericire.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

39. Purtați o mască la Carnavalul din Veneția

Carnavalul din Veneția este cea mai mare minge de mascaradă din lume și nu trebuie ratat un festival. Orașul plutitor din Italia devine și mai misterios și interesant, pe măsură ce oamenii ajung cu măștile și îmbrăcămintele complicate, gata să sărbătorească în anonimatul total. Alăturați-vă festivităților cu propria dvs. mască venețiană și admirați costumele și decorațiile uimitoare când vă plimbați prin Veneția. Experiența nu este lipsită de magie.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

40. Vedeți gargoilele din Notre Dame, Paris

Catedrala Notre Dame este un exemplu frumos de arhitectură gotică și o priveliște uimitoare a Parisului. Du-te acolo în timpul zilei pentru a vedea vitraliile uriașe și gargoyles înfiorător în clopotniță, sau du-te acolo noaptea pentru o vedere frumoasă frumoasă a Notre Dame luminată de cerul întunecat.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

41. Vizitați Plaja Perissa din Santorini, Grecia

Nisipul de pe plaja Perissa este negru și foarte, foarte fierbinte. Culoarea unică a nisipului se datorează activității vulcanice de pe insula Santorini și se află în contrast cu celelalte plaje albe din Grecia. Dacă doriți, luați nisip negru acasă cu dumneavoastră într-o sticlă mică de sticlă ca un suvenir al vizitei dvs. la Plaja Perissa.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

42. A se vedea rămășițele Zidului Berlinului din Germania

Odată simbol al opresiunii și divizării, Zidul Berlinului (sau ceea ce a mai rămas din acesta) a fost transformat într-o lucrare de trai și schimbare a artei. Muzeele uriașe acoperă acum zidurile cu mesaje de libertate, dragoste și optimism. Acordați-vă puțin timp să vă gândiți la istoria Germaniei pe măsură ce treceți prin aceste uimitoare opere de artă.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

43. Posește cu turnul înclinat din Pisa, Italia

Turnul înclinat din Pisa este un reper ciudat lângă Florența din Italia. Deși este punct de vedere tehnic un eșec arhitectural, turnul este iubit de turiști, iar un lucru preferat este să stai cu el, pretinzând că îl țineți. Uneori este posibil să urcați pe turnul din Pisa, ceea ce vă oferă o priveliște minunată asupra zonei înconjurătoare.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

44. Vezi Dealul Cruci în Lituania

Lituania face parte din statele baltice, împreună cu țările egale mici din Letonia și Estonia. Deși această țară din Europa de Est nu este foarte bine cunoscută, ea are câteva puncte uimitoare de interes. Probabil cel mai uimitor lucru pe care îl puteți vedea în Lituania este Dealul Crucii. Un loc de pelerinaj pentru catolicii devotați, dealul este împodobit cu peste 100 000 de cruci și crucifixe de lemn. Chiar dacă nu sunteți religios, Dealul Cruci este încă o viziune specială.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

45. Vezi Capela Sixtină din Orașul Vatican, Roma

Unele dintre cele mai frumoase arte renascentiste italiene sunt adăpostite în Vaticanul din Roma. Cel mai spectaculos este plafonul Capelei Sixtine, care a fost pictat de Michaelangelo. Scenele descrise pe plafon sunt din Biblia creștină și includ imaginea faimoasă a creației omului.

http://www.flickr.com

http://www.flickr.com

46. ​​Să aveți o baie turcească în Istanbul

Considerată a fi o mică bucată de Europa în Asia, Istanbul este o destinație absolut indispensabilă. După explorarea moscheilor din Istanbul și a barurilor shisha, vă puteți răsfăța și puteți savura o baie turcească autentică la una dintre vechile case de baie din oraș. Începeți într-o cameră de aburi, apoi faceți o curățare revigorantă înainte de a vă relaxa într-una din băile fierbinți.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

47. Mergeți cu măslini în Toscana, Italia

Este greu să nu te îndrăgostești de Toscana, de un briz cald, de dealuri verde, de copaci de cipru și de case cu acoperiș roșu împrăștiate în peisajul rural italian. Pentru o experiență europeană rustică, vizitați o fermă locală de măslini și petreceți-vă puțin timp la soare luând măsline. Seara, se așază la o sărbătoare toscană cu paste, vin local, șuncă parma și tiramisu.

http://pinterest.com

http://pinterest.com

48. Vizitați Dubrovnik, Croația

Dubrovnik este un oraș medieval fermecător pe Marea Mediterană, care a fost o dată parte din Iugoslavia. Cu o combinație de istorie fascinantă, arhitectură interesantă și plaje minunate, Dubrovnik devine rapid o destinație turistică populară. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe mediteraneene ușor diferite, acest lucru ar putea fi doar locul potrivit pentru dumneavoastră.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

49. Du-te prin pădurea neagră din Germania

Acasă pentru basme și legende, Pădurea Neagră este o parte misterioasă și frumoasă a Germaniei. Pădurea este deosebit de uimitoare în toamnă și iarna și există numeroase castele ascunse și cascade pentru a explora. Asigurați-vă că încercați tortul de cireș de Pădurea Neagră cât timp sunteți acolo - este delicios decadent.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

50. Stați la vârful Europei, Elveția

Rochie caldă și să ia un tren la "Topul Europei" pe muntele Jungfrau și să studieze zona minunată a zăpezii din vârful Elveției. Dacă vremea este potrivită, puteți ieși afară și puteți face un om de zăpadă, chiar și în timpul verii. De asemenea, puteți explora tunelurile de gheață, peștera de gheață și sculpturile sale uimitoare de gheață.

http://www.pinterest.com

http://www.pinterest.com

Am ajuns la sfârșitul listei noastre de 50 de lucruri de făcut în Europa înainte de a muri - sperăm că ați fost inspirați să vizitați acest uimitor continent și să vă creați amintiri speciale pe măsură ce călătoriți. Deci, ieșiți acolo și începeți să bifați articole din lista dvs. de cupă Euro-Trip!

Leave a comment

6 + 4 =