Tuesday, June 9, 2020

10 Idei de Călătorie Senior

Ați petrecut ore, zile, luni, ANI studiați în școală și ați reușit în cele din urmă până la sfârșit. Sunteți SENIOR. Aceasta este ultima întindere înainte de a fi făcut. Cum vei sărbători? Este, evident, o piatră de hotar incredibil de mare în viața colegilor tăi și a colegilor tăi, așa că am venit cu 10 idei uimitoare de călătorii senior care se vor simți cu siguranță o recompensă pentru toată munca ta grea.

b46e243f4f80349f14ae5751aa048a20

  1. Honolulu, Hawaii

Hawaii este cu siguranță una dintre acele destinații pe care toată lumea dorește să le viziteze la un moment dat din viața lor, de ce să nu-i faci călătoria dvs. senior? Există o mulțime de lucruri uimitoare de făcut în Hawaii, de a vă bucura de plajele minunate de a scăpa în jungle tropicale pentru o excursie pe jos. Puteți chiar să verificați vulcanii adevărați și să mergeți la caiac, plus multe altele. N-ar fi plăcut să spui "Aloha!" La sfârșitul călătoriei tale în școală? Ne gândim DA.

cc2b37c66f0044b64212de32757f9ab1

  1. New York, New York

Este orașul care niciodată nu doarme; și ca cineva care a absolvit recent, nu ar fi un loc frumos pentru a merge? Aici, s-ar putea să pierdeți puțin somn verificând toate destinațiile uimitoare; dar nu va deranjeaza, pentru ca nu veti mai pierde somnul in timp ce studiati pentru acel mare test maine. New York are atât de multă istorie, atât de multă artă, atât de mult de tot. Vei fi nevoit să te întorci în acest oraș interesant, al doilea pe care îl vei călca. Sunt atât de multe de văzut și călătoria dvs. va fi împachetată cu evenimente interesante.

f89fe630c47b812891fef595916a7ea8

  1. Williamsburg, VA

Dacă sunteți în căutarea unui loc în care vă puteți bucura de o felie încântătoare de istorie americană într-un oraș destul de liniștit, atunci vă recomandăm Williamsburg, Virginia. Este un loc atât de fermecător, care are o mulțime de locuri și atracții istorice grozave pe care trebuie să le vedeți înainte de a pleca. Bucurați-vă de o plimbare relaxantă cu carul în timp ce vă bucurați de împrejurimile vechi ale Americii! Este mult mai relaxat decât majoritatea destinațiilor din această listă, dar cu siguranță nu este un lucru rău.

d528c6b8e1db99db7eea0ef779d29ce4

  1. Orlando, Florida

Orlando, Florida. Știi ce e în Orlando, Florida, nu? DISNEY WORLD! Bine, ca să fii mai în vârstă și mai matură, dar nu poți să-mi spui că nu mori să vezi acest parc de distracții! Faceți un pas înapoi în timp și pretindeți că sunteți un copil din nou fără griji în lume și mergeți la Orlando, Florida pentru o distracție Disney World. (Da, există și alte lucruri acolo, dar numai dacă vă puteți îndepărta de cel mai magic loc de pe pământ).

0e0ca96025faadf2f95ec0c4d010e880

  1. Londra, Anglia

Doriți să călătoriți în altă țară? Extrem de frică de barierele lingvistice? Avem o soluție: Londra, Anglia. Da, vorbesc un pic diferit, dar la sfârșitul zilei este încă engleza. În plus, există câteva locuri minunate de văzut și care nu ar vrea să trăiască viața britanicilor câteva zile?

13e203ca8e5d02023b30f9116b17b80e

  1. Jamaica, Caraibe

După ani de studii nesfârșite, teste dificile și toată dramă care vine de la pur și simplu în școală, meritați să vă relaxați cum nu v-ați mai relaxat niciodată înainte. Și unde poți merge unde relaxarea este cheia fericirii? Jamaica, omule! Jamaica, Caraibe este un loc foarte casual și răcoros, iar viziunile sunt senzaționale. Faceți călătoria dvs. extra special luând un CRUISE relaxant tot drumul până în Caraibe! Cât de cool ar fi asta!?

b2e4c999fd5f9f0446f3365084a83afe

  1. Egipt

Vorbește despre o istorie antică minunată! Egiptul găzduiește acele piramide străvechi uimitoare pe care le-am citit toți la școală, dar imaginați-le să le vedeți - și cu atât mai mult - în persoană? Aceasta este cu siguranță ceva ce nu veți vedea niciodată din nou în viața voastră, și ceva ce majoritatea indivizilor nu vor avea niciodată plăcerea de a vedea. Acest teren extraordinar așteaptă să fie văzut și explorat de dvs. și colegii de clasă!

888aaa8231f1514660e141ceb8b90125

  1. Aspen, Colorado

Apelați toți iubitorii de munte și zăpadă! Dacă sunteți în căutarea pentru o destinație unde schiurile și cacao fierbinte este un lucru de zi cu zi, atunci trebuie să faceți o vizită la Aspen, Colorado. Această zonă GORGEOUS îți va lua respirația cu frumusețea ei și, dacă ești destul de îndrăzneț, plonja pe pârtii cu snowboard-ul tău sau schi; hei, trăiești doar odată!

8900c014755db298d6d7cd4972f01cd0

  1. Los Angeles, California

Faceți o plimbare în Hollywood, verificați toate punctele fierbinți și, eventual, vedeți o celebritate? Da, da, sună ca raiul! Sunt atât de multe de făcut în Los Angeles, nu veți putea vedea totul în doar câteva zile; dar vă veți bucura cu siguranță de tot ceea ce vedeți, de la cele mai tari și mai plăcute plaje la cele mai pline de farmec sport pe care le-ați putea imagina vreodată.

4027ce5851d55baf675e0429dafacb1e

  1. Roma, Italia

Îți poți imagina să vezi Colosseumul cu propriii tăi ochi? Ce zici de a te bucura de unele dintre cele mai uimitoare hranei italiene din întreaga ta viață? Nu v-ar plăcea să vedeți o arhitectură istorică (și foarte frumoasă)? Sunt atât de multe lucruri minunate de făcut și să vezi în Roma, Italia, vei fi uimit de ea - îți garantez. În cazul în care ideea dvs. de călătorie senior implică călătoria într-o altă țară și nu sunteți sigur unde ar trebui să fie locul de aterizare, Roma, Italia este foarte recomandată. Dacă nu sunteți altcineva, dacă sunteți un iubitor de mâncare italiană, sunteți siguri că veți obține cea mai bună pizza care va avea gura scurtă timp de săptămâni. Sună bine!

După cum puteți vedea, există tone de idei atunci când vine vorba de călătorii de vârf. Puteți să-l păstrați ocazional cu o excursie relaxantă în Jamaica, sau să mergeți la toate și să treceți în Europa și să scăpați la Roma, Italia, unde veți fi surprinși de mâncare nemaipomenită și priveliști încântătoare. Unde ai plecat în excursia ta? Dacă vine călătoria dvs. senior, unde intenționați să mergeți? Vrei să te duci la oricare dintre aceste locuri? Spuneți-ne mai jos!

Leave a comment

+ 65 = 75