Tuesday, June 9, 2020

10 cele mai frumoase locuri din America

America, cunoscută și sub numele de țara liberului, Statele Unite ale Americii, precum și terenul de oportunitate poate fi, de asemenea, printre atracțiile turistice anticipate. Acest articol oferă unele informații despre cele mai frumoase 10 locuri din America și, probabil, de ce sunt luate ca atare.

Moab și-Red-Rock-Country
Țara rock roșie

Sedona este o zonă de atracție care a fost folosită în cinematografia de la Hollywood pentru a ilustra vestul vechi. Aspectul său unic este ceea ce îl face o alternativă în industria cinematografică pentru a reprezenta țara rocilor roșii. Există canioane și turnuri de gresie uimitoare care sunt prezentate în mod natural pentru vizionarea dvs. Backpacking-ul aici este mai bun decât ambalarea în geantă a Europei!

Mt. Washington
Când vă aflați în timpul nopții la Muntele Washington, faceți o vizită la Pittsburgh
Există clădiri diferite în SUA, toate fiind concepute în funcție de titularul capacității. Pe timp de noapte, aceste clădiri prezintă peisaje frumoase pe care fiecare privitor ar dori să le dea mărturie. Cum ar fi viziunea pe timpul nopții de la Muntele Washington, care privește pe Pittsburgh

Superior Mississippi river
Râul superior Mississippi

Este posibil să nu fie la fel de sărbătorit ca și ceilalți, dar într-adevăr trimite mesajul necesar. Construit ca un site de înmormântare vechi pentru indienii roșii, acesta este un peisaj uimitor pe care nu-l puteți permite să-l pierdeți atunci când vă petreceți în America.

N / A Pali Coast aerial - Kauai, Hawaii
Coasta Na Pali din Hawaii
Există o scurtă excursie pe jos, cum ar fi insulele care iau piciorul de pe coasta Na Pali pe insula Hawaii. Deși sunt provocați de cei care fac călătoria pe calea aerului, acesta este un sit american captivant pe care nu-ți puteți permite să-l pierdeți.

pod Golden Gate
Podul de aur care se alătură San Francisco cu restul Americii
Este vizibil din marile filme și este clasificat ca o amprentă americană. Deși atunci când focalizează trimite spectatorul înapoi la San Francisco, acesta este ceea ce nu puteți pierde.

-vt-Grafton jf10-FEA
Grafton în Vermont
Poate că nu ați mai călătorit în America dacă nu ați avut șansa de a vizita Grafton în Vermont pionierat de un explorator francez din 1609.

Jenny Lake at Wyoming

Jenny Lake la Wyoming din parcul național Grand Teton
În timp ce există munți mai în vârstă decât Tetoanele din America, formarea Tetonilor îi face să câștige scorul cu șase milioane de ani în urmă.
De la Key Largo la Key West
Când vă îndreptați spre Florida, sunteți întâmpinați cu peisaje uimitoare și, în această zonă, vă invitați și apusuri de soare colorate.

Clingmans_Dome_Tower
Clingmans Dome în Great Smoky Mountains, precum și piețele de savană din Ga sunt ultimele două zone de vizitat din această listă în timp ce în SUA.

Leave a comment

1 + 8 =