Friday, June 12, 2020

Tatuajele lui Harry Potter. Unul este șocant!

Acestea sunt tatuajele preferate ale Harry Potter + prietenii și inamicii lui. Toate cele mai bune personaje sunt reprezentate aici, plus câteva surprize foarte interesante! Harry James Potter este vrăjitorul fictiv al cărui caracter a ajuns să crească într-o carte despre care nu trebuia să se știe că a fost scrisă de o femeie, Joanne K. Rowling. Această carte plină de suspans, cu umor plin de umbră, sa ridicat rapid, devenind una dintre cele mai mari sagete pe care lumea a cunoscut-o și le-a respectat vreodată, spre deosebire de vampirii strălucitori. Pericolele prin care trece acest tânăr au atras atenția tuturor oamenilor. Harry Potter a început (ca mulți ar spune) un copil plin de minciună față de cei care l-au crescut (și în ochii lui nu trebuiau), dar avea și un conac timid și rezervat. În urma aventurilor sale, au fost introduse obiecte precum semnul morții de sfințenie, întoarcerea timpului, piatra învierii și mantia de invizibilitate și, de-a lungul lor, s-au spus citate înțelepte din sufletele mai înțelepte.

Contents

34 tatuaje minunate ale Harry Potter:

Haideți să înmormântați în lumea magică pe care a creat-o JK Rowling și să vedeți ce idei creative s-au născut când dragostea și aprecierea noastră de acest copil a decis să viziteze un tatuator.

1. Povestea începe

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Nu am hotărât să încep cu cele mai creative, dar să nu fim judecători și să apreciem că o marcă eternă pe corp nu poate fi evaluată mai puțin decât alta. Tatuajul lui Harry Potter.

Această fată (cred) a primit inițialele companiei Hewlett-Packard, deoarece acestea au fost cele care au ajutat-o ​​pe Rowling să publice cartea.  

JK (Rowling), această fată tocmai a decis să cernească inițialele băieților destinate, în stilul fontului, care nu poate fi confundat cu nimic altceva. ��

2. Snitchul de aur

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Acesta este primul din seria obiectelor care sunt bine cunoscute în lumea vrăjitorilor. Cea mai mică minge folosită în Quidditch, dar cea mai valoroasă.

Dacã numai toþi oamenii au apreciat cât mai mult lucrurile mai mici din viaþã.

Această minge îi leagă pe toți. Prinde-l, iar jocul este al tău.

Este cu adevărat similar cu puterea tipului. Sparge una din bilele lui și el va fi slab pentru tine.

Acest snitch, împreună cu "Eu deschid la aproape" este destul de popular pentru un tatuaj. Este un simbol al cărui gravură se leagă de moartea lui Harry și de găsirea pietrei învierii. Dar înțelesurile deoparte, tatuajul este frumos proiectat și îmi place în mod special umbra cu trei pliuri a aripilor cusurului - viteza pe care acest obiect se mișcă cu niciodată să nu îl vedeți în toată gloria frumoasă, chiar dacă vă întrerupeți preferatul dvs. Harry Potter film! ��

Obtine o Tatuaj liber personalizat Harry Potter Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

3. Capitolul starterul joacă tatuajele lui Harry Potter

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Nu vrei ca tatuajul tău să fie complet acolo și să aibă un obiect sau o caricatură a personajului tău preferat? Ei bine, aceste stele, atunci acest lucru ar putea fi făcut pentru tine.

Nu ai legătură? Poate că nu ești din America.

Aceste trei stele de dimensiuni diferite, provenite din paginile capitolului, pot fi găsite în toate edițiile americane ale cărților Harry Potter. Nu este o mătură, nu este o mantie și nu este o vrajă hocus-pocus, dar încă mi se pare suficient de magică!

4. Fata fără suflet Tatuajele lui Harry Potter

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Îmi place acest tatuaj uimitor de umăr, chiar dacă povestea din spatele dementatorilor este destul de înspăimântătoare. Acestea sunt cele mai furioase creaturi care infectează cele mai jalnice locuri din suflet. Și o cochilie goală a unei persoane este lăsată.

Dar să spunem că este un ghimbir. Legenda spune că nu au suflet, deci presupun că este în siguranță.

5. Maestrul a dat Dobby un ciorap -> Dobby este liber

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Acest elf este un fel de "întemnițat", pentru că destinul său este de a-și sluji propriul stăpân până când îi dau un ciorap. Acest portret de Dobby arată ochii care strălucesc cu speranță și bunătate virtuoasă, care nu a fost întotdeauna returnată, dacă vreodată. Este întuneric și melancolie apropierea perfect adăugă la liniile deja accentuate cuiburi lângă ochii și obrajii. Viața crudă ne face adesea sclavi pentru lucruri, dacă nu pentru oameni, dar important este că sunteți siguri că sunteți în căutarea în mod constant, dacă nu ați găsit deja remedia care v-a eliberat de a fi una.

6. Gramatica nazistă în realizarea tatuajului Harry Potter

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Aceasta reprezintă pronunțarea farmecului de levitație folosit pentru a face obiectele să zboare. Acum, știu că învățau această vrajă când erau copii, dar cu siguranță aș fi făcut o mare nenorocire în lumea mugulilor, ridicând fuste în zilele vântului. Cum ar fi știut vreodată că eu sunt eu?

Și mă voi bucura de practicarea acestei pronunții. Pentru că este Windgradium LeviOsa, și nu LevioSA.

Minunat ortografie de o vrajă tot mai minunat la tatuaj, deși. Doar sper că nu funcționează niciodată, pentru că va fi o lume foarte, foarte nebună.

7. Jur că eu nu am nici un fel de tatuaje Harry Potter

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Ca și hărțile Marauderului, acest tatuaj este vizibil numai sub lumina corectă.

Acest tatuaj magic dă omagiu dorințelor constante de adrenalină și de rău, deoarece fructul interzis totdeauna are cel mai bun gust. Chiar și așa, oamenii doresc să creadă că aparții într-o societate și că aparții la ceea ce crede societatea că trebuie să faceți, deci este o cerneală perfectă rebelă care vă permite să vă amintiți cine sunteți.

Și acesta este un adevărat fan al tatuajelor Harry Potter și un ticălos nerecunoscător care, de multe ori, nu poate fi bun.

Acum veniți așa și permiteți-mi să vă arăt lumina! (Mai multe tatuaje albe!)

8. Harta Marauder are nevoie de protecție

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Iar odată ce vorbiți aceste cuvinte și vă arunci cu bagheta, harta se va transforma într-o foaie de hârtie goală.

Font tipic Harry Potter cu simboluri tipice, printre care puteți observa cu ușurință labele și simbolul morții de sâmbătă (Wand Elder, Piatră de Resuscitare și Cloak of Invisibility). Aveți toate aceste obiecte aflate în posesia voastră și veți deveni cu siguranță următorul - cel care nu trebuie să-l numească pentru a conduce lumea.

9. O bufniță colorată în apă

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Culorile vibrante ale acestei creaturi cu ochii mari se amestecă ușor unul cu celălalt, așa cum ar face vopseaua. Acest artist de tatuaje a acordat atenție adăugării unei lucrări întunecate de linie pentru a se apropia de cerneluri printr-o pictura superbă a animalului de companie al lui Harry Potter, care va dura ani întregi. Deși nu putem spune cu siguranță că Hedwig vine imediat în minte (Hedwig-ul lui Harry Potter este o bufnitură albă de zăpadă!), Dar conexiunea este acolo și este suficient chiar dacă doar tu știi asta.

Iubesc această specie de păsări? Vedeți cele mai bune tatuaje de owl de pe această pagină!

10. Castelul școlii din Hogwarts

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Micul tribut adus scolii britanice de internat.

Această școală are toate lucrurile greșite într-un singur loc, un copac nebun, o pădure cu păianjeni care așteaptă să-ți mănânce creierul, iar dementorii se simt flămânzi și gata să-ți suge sufletul, dar care nu ar vrea să fie vrăjitorul cel mai mult școlile de elită ale tuturor?!

În cele din urmă, nu trebuie să-mi dau scrisoarea de acceptare a bufniței pentru a ști că aparțin acolo. De ce în lume am fost uitat și am lăsat să trăiesc printre acești mugguli prost?

11. Repetați aceste cuvinte până devin adevărate

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Tatuajul cu cerneală albă în mod ironic (în film) poate fi obținut de o cerneală neagră, care ar transfera cuvintele scrise pe pagina cărții și apoi ar fi sifonat și le aruncă în mână. Este o amintire vie a unui peisaj groaznic și o pedeapsă pe care nu aș vrea să o suport.

Cu toate acestea, acest tatuaj poate deveni abia vizibil pe lumina zilei, să fie cel potrivit să nu pierdeți nici o oportunitate de angajare, dar totuși să simțiți ca cel mai devotat fan al lui Harry Potter.

Și în ciuda intențiilor lui Umbridge față de Harry, asta nu este o citare rea, nu-i așa??

Acum deschideți aceste frumusețe tatuaj alb fascinant într-o filă nouă pentru a vedea cele mai bune dintre ele!

12. Timpul ne face din nou nebuni de noi Tatuajele lui Harry Potter

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Acesta este un citat Dumbledore, o creatură umană întotdeauna atât de vagă cu cuvintele sale.

Dar acesta este motivul pentru care a fost iubit, pentru că suntem cu toții mai înțelepți când folosim forme ciudate de structură a propozițiilor.

Timpul este doar o iluzie la sfârșit. Și ne facem nebuni de la noi înșine să credem că timpul ne înșurubează, pentru că avem nevoie de un motiv, obiect sau substantiv valabil pentru a ne fixa eșecurile.

13. Urmați păianjenii

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

De ce păianjeni? De ce nu putea fi "urmați fluturii"? - Ron Weasley

Unul dintre citatele mele preferate din cărțile lui Harry Potter și bine tradus pe ecran atunci când este prezentat cu coptele lui Ron Wesley,.

Tipul ăsta a jucat cu cuvintele sale și a creat o lume perfectă cu tatuajul său, unde la final așteptările și probabilitățile inițiale ale acestor evenimente grave de nefericit nu ar duce la situația teribilă în care au ajuns inițial. (Acei paianjeni au fost foame și gata să mânca-i puțin vrăjitori neexperimentați)

Un tribut extraordinar pentru Harry Potter și Camera Secretelor!

14. Ridicarea Phoenix

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Un alt tatuaj magnific de acuarelă, care mă face să simt căldura focului de flacără pe care această pasăre o va da. Acest lucru nu a împiedicat artistul tatuaj să tragă o coadă detaliată colorată care să arate ce frumusețe impecabilă este această creatură.

Această pasăre vindecătoare izbucnește în flăcări și apoi se înrăutățește din cenușă. Lacrimile sale, spun ei, au puteri vindecătoare.

Deși acesta este apărătorul animal al lui Dumbledore, unul dintre penele sale de coadă procurată a devenit bagheta lui Harry Potter.

Sunt iubitul final al tatuajelor păsărilor și al cuvântului libertate. Aceste aripi împrăștiate sunt definiția exactă a motivului pentru care iubesc fiecare parte a acestei cerneală. Fiind un simbol Harry Potter este doar un mare plus!

Găsiți pasărea perfectă pentru dvs. aici.

15. Tatuajele lui Penguin Patronus

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Acest tutore magic este evocat de proiecția tuturor sentimentelor cele mai pozitive. Farmecul protectorului Protégé ia o formă diferită de orice persoană, iar această persoană crede că îi provoacă să fie un pinguin.

Această creatură încurcată este foarte afectuoasă și gata să se oprească cu obligația lor momentană de a se angaja într-un scop mai înalt. Este o combinație frumoasă pentru un fanatic al lui Harry Potter, un tip de personalitate Penguin (cel mai adesea suflet creativ Hufflepuff) și (dar, bineînțeles) un apreciat tatuaj colorat în apă.

16. O liceu Lolita, nu atât de inocentă

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Nu știu despre tine, dar aura ei de nebun este în afara graficelor cu o ciudățenie pozitivă. Ea este pizda ciudată a lui Ravensclaw, care nu-i pasă să-și transfere sinele ei ciudat într-un aspect și comportament ulterior mai ciudat. Diferitele ochelari Spectrespects colorate se spune că fac ca purtătorul să arate ca o bufniță dementă, multi-colorată. Deși la ochiul vizibil, au făcut ca purtătorul să pară un nebun potrivit. Îmi place că le are pe acest tatuaj. Un alt lucru vizibil aici este revista tatălui său, The Quibbler.

Ultimul personaj preferat al meu, deoarece această blonda descrie un personaj liniștit, care pare să-și lase creierul pe drumul deschis, dar în același timp este curajos și plătește cele mai fine detalii pentru atenția la ceea ce spune toată lumea ceea ce duce la a lua foarte înțelept în toate situațiile în care sa aflat.

17. Creatura terasa

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Îmi place această creatură sumbră și sinistră cu aripi de lilieci, iar artistul a făcut o treabă minunată ce inoculează o coloană vertebrală și îi dă aspectul groaznic pe care îl descrie în cărți.

18. O întoarcere la elementele de bază

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Să lăsăm deoparte incantațiile și creaturile magice și să ne întoarcem la baza școlii Vrăjitorie și Wizardry din Hogwarts. Această școală este împărțită în patru case, care poartă numele de familie al fondatorilor ei, Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw și Slizolin. Potrivit lui Rowling, noi toți aparțin într-o singură persoană și putem afla chiar și care dintre acestea răspunzând la câteva întrebări multiple.

Dar, în cele din urmă, nu contează în ce casa aparținem, pentru că, la final, casele nu trebuie considerate și împărțite să provoace concurență, ci să aducă oameni cu trăsături înviorătoare pe care le împărtășesc.

În cele din urmă, ce contează pentru a prețui școala care te-a făcut o mare parte din ceea ce ești.

19. Noțiuni de bază numero 2

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Se potrivesc arta tatuajului care plătește tributul simbolului sacrului morții și pasajul de perete către lumea vrăjitorilor.

20. Să nu mai fie întuneric

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Un alt tatuaj de cerneală albă, cu o inscripție de iluminare care aruncă lumina în imediata vecinătate a castelului. La sfârșitul scrisorilor frumos scrise, putem observa că lumina strălucește. Minunat!

21. Un număr zecimal Dewey

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Acesta aparține unui bibliotecar, iar acest număr reprezintă numărul zecimal al lui Dewey asociat cărții Harry Potter. Mi se pare un pic prea mare pentru gustul meu, pentru ceva care poate fi destul de mic, dar iubesc încorporarea cicatricei de tunete pe care o are Harry Potter. Totuși, este o dedicare curată pentru a aduce un omagiu atât lui Harry Potter, cât și a artei dispărute de catalogare a bibliotecilor.

22. Pride de slizolin

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Harry Potter haters - se unesc împreună.

Știu că o anumită rivalitate ar putea fi bună și știu că ar fi o opinie subiectivă, dar nu aș vrea un prieten de la Slizolin. Descrierea lor spune că aceștia sunt indivizi care caută măreție și faimă, iar pierderea demnității lor este mai gravă decât moartea.

Opiniile subiective, acoperirea cu zahăr și prostiile motivaționale aruncate deoparte, trebuie să fie un lider lipsit de scrupule, care merge la înălțimi mari pentru a se simți apt să joace un rol respectat în societate. Acest lucru nu echivalează cu a fi o persoană mai bună. Doar un om mai bun. Deci, dacă cineva se mândrește numai cu asta, pălăriile de pe tine, asta ar putea fi felul tău de tatuaj.

Și trebuie să fac o mică critică în acest tatuaj, este că ar trebui să găsească o modalitate de a încorpora valurile de culoare albastră de apă, un simbol tipic al casei Slytherin care reprezintă misterul din spatele a ceea ce nu este explorat.

23. Marcajul întunecat

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Nu pot spune că sunt atât de surprins de iubitorii întunericului, căci toți aspirăm la putere și, dacă s-ar fi făcut vreodată posibil, și nemurirea. Acesta este exact ceea ce reprezintă semnul întunecat al antebrațului stâng. (toate iadul se desprinde cand Voldermort apare!)

Iubește modul în care artistul a făcut șarpele să treacă prin gura craniului și se extinde până la încheietura mâinii. Un tatuaj puternic este!

24. Ron are nevoie de dragoste.

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Deși inițial Weasley ca portar Quidditch nu a reușit să salveze pe Slizolinii de goluri, karma a venit imediat înapoi pentru a le mușca în fund după ce Ron nu le-a lăsat să înscrie un singur gol în următorul meci.

Dragoste că, deși Harry Potter este personajul principal, cei mai buni trei prieteni ai săi au un fan care urmează propriul lor tatuaj, așa cum există, ținând seama de faptul că o persoană poate schimba cu siguranță și îmbunătăți.

25. Partea 2 a proteja farmecul

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Acest artist joacă cu formele dementatorului și a protectorului și conturează cu succes forma doei în fund, evitând puterea dementorului pentru a obține sufletul persoanei atacate.

Doe-ul este protectorul lui Harry Potter și este aceeași formă pe care a avut-o și tatăl său.

Îmi plac liniile verticale care prelungesc forma de bază a dementorilor, deoarece sunt mari, îndrăznețe și nu sunt precise în direcția lor. Sclipitor!

26. Manșonul lui Dumbledore

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Acum, acest fanatis a mers tot drumul și a tatuat expertul capului de la școala lui Hogwart pe maneci, în timp ce citise ziarul de la prizonierul scăpat. Minunat umbrirea în barbă, conturul chiar mai profund al expresiei ochilor și un tatuaj pe care l-aș uda și mândru în fiecare zi!

27. Suntem o parte din voi, invizibili pentru oricine altcineva

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Gryffindoarele sunt de foc și sunt definite pentru dorința de a fi amintite pentru mari aventuri, dar mintea lor cerebrală cunoaște importanța prieteniei. Această scenă de citat de la Sirius Black este un jerker de lacrimi la sfârșitul cărții / filmului "Harry Potter" și "The Deathly Hallows".

28. Esti la fel de sanatos ca si Tatuajele lui Harry Potter - Luna Lovegood

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Un alt tatuaj pe care nu l-am dorit să-l las, pentru că Luna Lovegood nu primește atât de multă apreciere ca ea!

Nu vă supuneți ceea ce spun oamenii despre dvs. și nu vă deranjați de cuvintele cuiva ....

Puteți observa trei stele distinct trase, ca o modificare pentru ceea ce ar trebui să fie ghilimele.

29. Tatuajele lui Harry Potter: inițialele armatei lui Dumbledore

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Ce zici de a fi un avocat (DA) cu dragoste pentru Harry Potter? Probabil că nu o veți lăsa la tribunal.

Armata lui Dumbledore a fost o organizație secretă pentru a-și învăța studenții în domeniul Apărării împotriva artei întunecate.

Insa logo-ul in sine arata ca si cum ar fi scris cu sange ... Tatuajul lui Harry Potter ...

Cred că versiunea corectă a acestui lucru ar trebui (mai bine) să fie o scriere de cerneală neagră care ar trebui să reprezinte o semnătură scrisă de Dumbledore.

30. Doe și cerbul

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Doriți să obțineți tatuaje potrivite cu băiatul dvs.? Vedeți câteva idei!

31. Fericirea tatuajelor Harry Potter

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

32. Taste din aripile Harry Potter

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

A găsit cheia de zbor fermecătoare și a pus-o pe spate!

33. Cel mai destept dintre toate tatuajele lui Harry Potter

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Acest strălucitor cu jumătate de sânge era cea mai strălucitoare vrăjitoare din Hogwarts. Deși cred că puteți găsi cu ușurință multe portrete de tatuaje ale ei, aceasta sa înfățișat cu adevărat în timp ce descrie caracterul ei insuportabil, știind totul, dar o portretizează într-un mod foarte drăguț. A început ca un muggle care credea că inteligentul este egal cu totul, dar a fost sortat în casa curajoasă a lui Gryffindor din Hogwarts în locul celui intelectual care este gheara Raven. Un tribut adus la acest lucru poate fi văzut în eșarfă cu dungi simple, care strălucește doar cu culori maro și auriu (nu, nu este alb și negru!), Dar ea a ajuns ca cel mai bun prieten al lui Harry Potter și a ajuns să fie prietenul său zonal cel mai bun prieten de tip (nu, serios, cum sa întâmplat asta?).

34. Povestea se termină pentru tatuajele lui Harry Potter ....

34 Harry Potter Tattoos. One is Shocking!

Harry Potter și Halloweenurile morții se termină cu aceste cuvinte și pune o oprire completă în locul unde se află eroul principal, dar nu pune capăt dorințelor fandomului de a se adânci mai adânc în lumea sa.

Un citat foarte scurt și drăguț care descrie că, la urma urmei, rezultatul este cel mai important. Dacă toată lumea este mulțumită de ea, înseamnă că, în ciuda a ceea ce sa întâmplat, totul este bine acum.

Leave a comment

+ 22 = 29