Friday, June 12, 2020

99 tatuaje Scorpion și distracție pentru a vă debloca Scorpionul interior!

Scorpion Tatuajele sunt feroce și feisty: la fel ca oamenii care le poartă! Check out lista noastră de cele mai bune tatuaje Scorpion, precum și faptele distractive Scorpion! Dacă v-ați născut între 23 octombrie și 21 noiembrie, felicitări! Ești oficial Scorpion. Cel de-al optulea semn al zodiacului, Scorpionii, este condus de planetele Marte și Pluto (eroarea ... fosta planetă Pluto) și reprezentată de (ați ghicit-o!) Scorpionul. Scorpionul poate fi, de asemenea, distins prin simbolul stinger glyph care seamănă cu litera "m" cu o săgeată cu vârful ascuțit (aka stingerul scorpionului) atins pe capăt. În timp ce Scorpionii nu sunt cele mai drăguțe creaturi (eu serios sper să nu fiu niciodată, niciodată în prezența unui singur!), Ei sunt extrem de puternici, cu otrava suficientă în cozile lor pentru a dezactiva sau chiar a ucide un adversar mult mai mare , eek!). Acești scorpioni sunt reprezentativi pentru pasiune, control și protecție.

Scorpion tatuaje:

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Cât de la îndemână trebuie să fie să nu aveți doar gheare, ci și o coadă pentru a mânca lucruri în jur de asemenea (partea de echilibrare este cu siguranță un talent pur). Am fost atrasă de acest scorpion special din cauza scalei [justiției], deoarece reprezintă zodia mea frumoasă, Balanța! Aceasta este o modalitate super creativă de a combina două semne care pot avea importanță pentru cineva. Poate că acestea sunt semnele soțului, soției, fiicei și fiului sau poate că reprezintă doar cei doi actori preferați. Bună ziua Matt Damon (Libra) și Leonardo DiScorpio (err ... DiCaprio)! Ceea ce mi se pare, de asemenea, despre această piesă sunt ochii. Uita-te din nou! Atât de mulți ochi. Scorpionii au doi ochi pe partea de sus a prosoma (cuvânt de știință fantezie pentru cap), și de obicei două-cinci perechi suplimentare de ochi de-a lungul colțurilor din față ale prosoma.

Ridică-te, Scorpioni

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Tocmai m-am trezit scris, "cine are nevoie de o brățară de gleznă când poți avea un tatuaj pe ea?", Doar pentru a realiza că această femeie poartă într-adevăr un anklet ... Omule! Oricum, acest tatuaje cu ghimbir stinger este îndrăzneț și o odă drăguță pentru semnul zodiacal al Scorpionului. De asemenea, se pare că acest artist de tatuaj a încorporat peștele lui Isus pe partea dreaptă a "m". O modalitate foarte bună de a combina credința și zodia într-un singur design. Îmi plac interpretările artistice neîncetate ale tuturor simbolurilor și modelelor din această lume; inspiră gândirea creativă care este o practică sănătoasă pentru toată lumea!

Liderul natural

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Scorpionii, deși greșit înțeleși și excesiv de pasionați, se spune că sunt lideri născuți naturali care iubește să gestioneze (și să aibă control) asupra situațiilor. Acest tatuaj, deși mic, este o mare amintire a semnului zodiacului atât de strâns asociat cu sexualitatea și renașterea. Magnetice, fermecător și fermecător, scorpionii sunt, de asemenea, foarte receptivi și convingătoare.

Obtine o Scorpion Tattoo personalizat gratuit Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

Dainty Zodiac Symbol

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Oh, bunătatea mea arăta grațios acest număr mic (eroare ... scrisoare). Plasarea acestui tatuaj este atât de perfectă, iar munca în linie este atât de fină, este cu siguranță unul dintre tatuajele mele favorite Scorpion pe această listă. Pinkies poate fi cel mai mic deget, dar aceasta este o amintire ciudată a determinării și forței de luptă a Scorpionului, indiferent de dimensiune. Păcat că sunt un Libra sau altcineva nu mai scriu, pentru că aș fi prea ocupat să fug, ca să-mi tatuat această mână mică pe mâna mea.

Tatuajele pot fi foarte frumoase și frumoase începători de conversație, dar nu doare pentru a obține? Ei bine, probabil nu la fel de mult ca un scorpion sting ... dar dacă sunteți un ezitant primul cronometru, care vrea mai multe informații cu privire la obtinerea impregnate, faceți clic aici. (Dacă ați avut vreodată sânge luat de la un doctor, nu de un scorpion, pe care eu presupun că este ca și cum toată lumea, obținerea unui tatuaj doare mai puțin decât asta ... dar asta e doar cei doi cenți!)

Tatuaj cu gleznă mică

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Îmi iubesc aceste tatuaje simbolice cu simboluri simbolice de stinger! Am folosit doar pentru a asocia scorpionii mari, înfricoșători, cu semnul tatuajelor Scorpion, dar aceste simboluri frumoase mici mă aplauzează. Știai că elementul asociat cu Scorpionul este apa? Nu sunt sigur dacă cele două cercuri mici deasupra stingerului "m" sunt menite să reprezinte bule de lichid, dar despre asta m-am gândit pe măsură ce se corelează cu elementul de apă. "Oamenii de apă" se spune că sunt mai bine reglați într-o realitate mai profundă și mai subtilă decât alte tipuri din jurul lor. Apa se găsește în multe forme diferite în natură și se mișcă la fel de liber ca și Scorpionii prin viață.

Tatuaj imens

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Jeez Louise! Ca și cum scorpionul uriaș nu era suficient pentru un indicator, cuvântul Scorpion este îmbrăcat în colivia cu coasere a acestei persoane, ca un memento blând că da, într-adevăr, acest tatuaj este reprezentativ pentru un Scorpion. Este o piesă puternică și frumoasă făcută ... dacă puteți asocia cuvântul "frumos" cu acest arahnid ca homar. Scorpionii doresc ca oamenii să acorde atenție și acest tatuaj indică această trăsătură. Nu lipsește această piesă printre alte tatuaje ale scorpionului!

Stinging Zodiac

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Îmi place că acest tatuaj pare să combine tatuajele Scorpionului cu simbolul simbolului stinger într-un design fluid (element hello water!). Se pare că ghearele unui scorpion creează din vârful "m" când coada curge în jos, curbându-se în sus pe glezna acestei femei. Bold și creativ, aceasta este o interpretare unică a semnului zodiac popular și de fapt îmi place foarte mult. Nu toți scorpionii sunt amenințători, oameni buni!

Ladylike Scorpion

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Îmi place foarte mult acest design! Simbolul simbolului stinger este îndrăzneț, totuși feminin, cu flori adăugate (care este delicată și superbă) și detalii roz. De asemenea, chiar iubesc subteranul stelelor, reprezentativ pentru Calea Lactee, desigur, care se strecoară de-a lungul tatuajului.

Flotați ca un fluture, arătând ca o albină

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Cine nu-i place pene !? Cu excepția cazului în care sunteți alergic sau ceva ... Acest design este super drăguț și o ouză frumoasă pentru semnul zodiacal al Scorpionului. Detaliul mic al stelei pe simbolul stinger glyph este o modalitate super creativă de a lega în constelația lui Scorpius. Verificați alte 35 de tatuaje de pene suficient de reci pentru a vă face să zburați, aici.

Tribal Design

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Un design frumos al încheieturii mâinii, spre deosebire de alte tatuaje ale scorpionului pe care le-am văzut, această piesă este îndrăzneață și capricioasă. Îmi place curbele inventive ale simbolului stinger glyph aici. Te obosesti de toate aceste tatuaje ale Scorpionului? Sunteți pe cale să vă bateți în față ca un leu? OK, calmează-te. Uită-te la aceste 36 de tatuaje uimitoare de aici. Chiar dacă nu sunteți un Leo, leii sunt super-maiestuoși și mai dure și mai minunați, astfel încât ar trebui să aruncați o privire.

Semn de intrigă

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Scorpionii sunt oameni interesanți, plini de mister și de putere. Îmi place plasarea acestui tatuaj pentru că ar putea fi ascunsă cu ușurință, dar imediat ce aruncă părul în sus, bam! Statuetă tatuaj glif! Îmi place ideea de a avea un tatuaj ascuns, o bijuterie secretă pe care mereu știți că există, dar alții nu au nici o idee. Este cu voi pentru viață ca toate experiențele și valorile voastre, dar depinde de voi cu cine vă împărtășiți.

Halloween Scorpion

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Un Scorpion nascut pe Halloween! Ce dată potrivită pentru această creatură înfricoșătoare (mă refer la scorpioni, nu la persoană, doamnă!). Această piesă îndrăzneață, cu cerneală neagră, se evidențiază pe braț, pe măsură ce scorpionii se evidențiază în cele mai uscate deșerturi ale acestui Pământ. Îmi place că această persoană a ales să includă și cuvântul "Scorpion", deoarece aceia care nu sunt familiarizați cu semnele Zodiac ar putea să nu știe altfel ce ar fi trebuit să reprezinte acest tatuaj. Cu toate acestea, este nevoie de un pic de la aura misterios că Scorpios sunt atât de des asociate cu.

Scorpion înapoi Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Tatuaje mari pentru scorpion: acest scorpion mare nu trebuie ratat deoarece se târăște de-a lungul acestei spate a femeii sub cuvântul "Dumnezeu nu a întârziat niciodată". Îmi place designul prezentat aici și lucrarea detaliată în general. Această piesă ar fi cu adevărat copleșitoare dacă ar fi colorat în întregime în negru și nu sunt sigur că mi-ar plăcea atât de mult. Îmi place să pot vedea liniile individuale în tatuaje, mai ales cele curbate văzute aici.

Sunând la toate doamnele care caută idei de tatuaj distractiv, dar nu au idee de unde să înceapă! Check out 50 dintre cele mai unice modele de tatuaje chiar aici.

Scris in stele

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Da! Cât de cool este asta? O combinație pe care nu am văzut-o în alte tatuaje ale scorpionului, această piesă combină simbolul stinger glyph și designul constelației Scorpius. Îmi place locația aici și aici! O piesă puternică, acest tatuaj este cu siguranță admirat de toți. Noapte noaptea? E în regulă, toată lumea se adună și doar admiră constelația pe picior! Imaginați-vă doar că întregul dvs. corp tatuat cu constelații? Mă întreb dacă cineva a făcut vreodată asta ...

Scorpionul lui Zackary

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Capricios și distractiv, acest scorpion albastru pare că a sărit dintr-o carte de colorat. Îmi place stelele înconjurătoare și bannerul personalizat de nume inclus în această piesă. Sunt doar eu sau vârful coapsei mele arăta ca un cap de gâscă?

Gândește-te la obținerea unui tatuaj de nume fără scorpion? Aruncati o privire la 77 de idei de tatuaje interesante de nume chiar aici.

Tatuaj pentru încheietura mâinii

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Simplu dar sofisticat, orice Scorpion ar trebui să fie mândru să sport un tatuaj ca acesta. Nervos despre obtinerea unui tatuaj intr-un loc atat de vizibil (gandeste-te: interviuri de locuri de munca, etc.)? Nu te teme și nu uita nouă sfaturi utile pentru a acoperi tatuajele aici.

(Notă laterală: Nu-mi place ideea de a judeca negativ alții pe baza unor tatuaje, deoarece cred că fiecare dintre ele este o operă de artă, unică și semnificativă pentru fiecare individ. Dar, din păcate, uneori ne găsim în situații în care tatuajele ar putea fi acoperite cel mai bine Încerc să evit orice astfel de situație.)

Ring Finger Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Doamne, imi place aceasta bijuterie! Unul dintre tatuajele mele preferate de Scorpion. Super drăguț și elegant, acest tatuaj este perfect plasat între articulațiile acestei femei. Mi-ar plăcea să obțin un tatuaj Balanta în același loc. Stai așa, sunând la prietenul meu pentru tatuaj.

Dragi tatuaje deget, dar nu esti un Scorpion? Luați un gand la alte 28 de tatuaje deget super-neat aici.

Stele pentru frecaturi

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Imaginați-vă dacă toate pistrui arătau ca niște stele! Sunt pe jumătate irlandeză și pepită cu aceste puncte polka naturale, dar iubesc acest aspect. De fapt, am câteva grupuri de pistrui care ar arăta ca niște constelații dacă ar fi avut mai mulți prieteni perfect plasați. Și am luat în considerare obținerea unor "pistrui" mici pentru a finaliza aspectul (în special pentru un grup pe antebrațul meu - am niște pistrui minunate care ar putea arăta total ca o cutie mare, dar am lipsit de două puncte-cheie!). Dar duh, de ce n-am crezut niciodata sa primesc tatuaje pe care sa le tatueze pentru a completa aceste constelatii? Mă gândesc serios acum.

Acoperite în flori

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ah, apare de culoare - mi-a lipsit! Se pare că cele mai multe dintre aceste tatuaje inspirat de zodiac au fost toate cerneală neagră, nu-i așa? Este frumos să vezi un tatuaj Scorpion cu elemente florale și stropi de culoare pentru al face să iasă mai mult. Îmi place și lucrul aici. Distracție și flăcări la fel ca Scorpionii!

Scorpionul fantastic

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ei bine, acest lucru este, cu siguranță, spre deosebire de alte tatuaje scorpion, deoarece a) este purpuriu și b) arată ca un personaj de desene animate. Distractiv și capricios, această piesă iese în evidență pe un umăr și pe un ton strălucitor pe umărul acestei femei. Îmi plac culorile și vrăjitoarele roz, jucăuite cu stele în acest design. Ceea ce îmi place foarte mult aici este diferit, deși este ochii scorpionului. Arata realiste (intr-un fel de desene animate)! Mai degrabă decât alte tatuaje cu scorpion pe care le-am văzut cu acei ochi plini de ochi, acest gal are ochi destul de albastri și buze frumoase roșii. Arcul roz la sfârșitul coada îi adaugă și o notă plăcută!

Inițiat Scorpionul

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Îmi place aspectul tribal al acestui design particular al gleznei scorpion. Este o dimensiune bună și inițialele îi adaugă o atingere misterioasă personală. Cine este J.J? Janet Jackson? Judy Jetson? Joe Jonas? S-ar putea să nu știm niciodată!

Strong Scorpion

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Acest scorpion pare total ca înălțarea lui. Sunt atât de puternic! Urmăriți-mă să alerg peste deșert și să injectez otrăvuri în lucruri! Scorpionii nu se găsesc în mod obișnuit pe spatele gâtului, dar se găsesc adesea în apropierea munților, dealurilor și periferiilor, unde a existat puțin urbanizare. Vestea bună dacă trăiești într-un oraș (trebuie doar să ai grijă de șobolani [pizza] și de gândaci)!

Frumoasa si Bestia

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

În mod evident, scorpionul este frumosul aici și floarea este fiara. Glumesti! Da, acesta este un tatuaj pentru scorpion, dar putem admira cât de frumoasă este această floare pentru un moment? Bogată în culori și textura, este un frumos plus față de această piesă generală. Sculpturile scorpionului permit o astfel de creativitate; posibilitățile de proiectare sunt nesfârșite. Scorpionul din această piesă pare destul de realist, în timp ce liniile învârteturi care îl înconjoară par a fi doar un imperfect. Dar viața este imperfectă, așa că sunt în regulă cu ea (plus perfecțiunea florii în totalitate și complet pentru ea).

Scorpius

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

O combinație de puncte și asteriscuri alcătuiesc acest tatuaj zodiac frumos Scorpion plasat pe umărul acestei femei. Cele mai strălucite stele par a fi reprezentate de asteriscuri, în timp ce restul sunt punctate ca niște pistrui. Unii oameni din Indonezia se referă la această constelație sub numele de "Banyakangrem" (lebeda înrobită) și „Kalapa Doyong "(copac de cocos înclinat). Pot vedea în totalitate ambele interpretări, din moment ce mă uit din nou la designul constelației Scorpius. Nu este uimitor cum pot oamenii să privească la același set de stele și să vadă lucruri atât de diferite? Este ca și cum ai găsi forme în nori. (Vorbind despre asta, verificați 35 dintre cele mai originale tatuaje de nor aici!) Noi ne folosim de experiențele noastre unice pentru a interpreta ceea ce vedem și a asocia semnificațiile și valorile cu totul. Jeez, care știa că privește la tatuaje, ar putea să-și facă o asemenea gândire profundă? Mă simt ca un Scorpion sau ceva ...

Înfășurat într-un Bow

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Uneori considerat un semn întunecat, defensiv, Scorpionul a fost adesea folosit pentru a simboliza mincinoși, răzvrătitori, trădători, hoți, printre alți oameni dubioși. În epoca medievală, scorpionii erau purtători de rău, de moarte și chiar folosiți ca simbol pentru Iuda în simbolismul creștin din cauza trădării mortale implicate în înțepătură. Dar ... uita-te la acest tatuaj! Nimic nu este amenințător, nu? Vreau să spun, are un arc pe el! Puneți un arc pe orice și imediat devine prețios și drăguț. De aceea Bill Nye le poartă tot timpul.

Tatuaj mic pentru scorpioni

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Este doar eu sau vena din piciorul acestei persoane arată de fapt ca o constelație, Scorpius? Puțin, nu? Nu? Ei bine, distractiv: Scorpionii nu au vene (sau oase). Mai degrabă, au un exoschelet care este fabricat din minerale. Iubesc acest tatuaj teeny, dar nu în a avea un scorpion tir cu fața la degetele de la picioare? Check out alte 88 de tatuaje mici aici.

Fat Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Domnul știe că iubesc un tatuaj cu degetul. Uită-te la această constelație prețioasă doar aprinzând mâna acestei femei! Stelele strălucitoare par să formeze modelul unui cârlig al unui mareș. Potrivit legendei, stingerul lui Scorpion este cel care la ucis pe Orion Vânătorul Mighty. Deci, atunci când zeii au dat Scorpionului și Orion locurile lor în cerurile de mai sus, ei au făcut cu siguranță să așeze arinemele la capete opuse. Nu veți vedea niciodată aceste două constelații pe același cer împreună. Orion se ridică doar în est, după ce Scorpius se așază în sud-vest și viceversa. Și aici m-am gândit că vedetele de înflăcărare se găsesc doar la Hollywood ... tatuajele Scorpionului ...

Stele de tatuaje Scorpion

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Îmi place acest tatuaj simplu tatuat simplu, conceput după constelație, Scorpius (latină pentru Scorpion)! Această piesă este o interpretare mai simplă a zodiacului decât tatuajul cu degetul de deasupra. Unul dintre lucrurile mele preferate este să mă uit la stele; Puteam literalmente să mă uit la acele mici lumini de foc care clipeau ore întregi și ore întregi. Scorpius este o constelație mare situată în emisfera sudică, în apropierea centrului bunei drumuri.

Lance de Scorpion

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Un pic cam medieval, acest tatuaj emană puterea și puterea Scorpionului. Îmi plac biții de culoare aici și adăugarea lopatei pe partea de sus. Numele "spade" vine de la cuvântul italian, "spada", care înseamnă "sabie". În limba engleză, ca și în limba franceză, costumul Spade reprezintă arme. Picada simbolizează de asemenea înțelepciunea și acceptarea.

Nu este un homar

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Dar pare sigur ca un drept? Scorpionul asemănător cu desenele animate este unul dintre preferatele mele deoarece, bine, nu este aspect realist. Și să ne confruntăm cu asta. Scorpionii adevărați sunt amenințători. Acest tip mic pare mai degrabă nevinovat, cu ochi mari de violet și coloranți de homar. În plus, el strânge o inimă strălucitoare! Lucrarea de linie este frumoasă, mai ales cu fontul pentru data de aici, care adaugă un aspect mai semnificativ acestui articol. Gândiți-vă la obținerea unui tatuaj pentru a reprezenta pe cineva special sau un eveniment important în viața voastră? Citiți cuvintele și nu faceți să obțineți tatuaje semnificative chiar înainte de a vă împrospăta.

Scorpionul Mystique

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ah! Uită-te la această zeitate mistică, magică și impresionantă a Scorpionului! Acest lucru câștigă categoria "cea mai unică" pentru tatuajele Scorpion în cartea mea. Este super distractiv, capricios, iar utilizarea culorii este perfectă, deoarece nu copleșește piesa. Îmi place cum deține o mică orb cu acel gigant roșu scorpion bogat în centru. Îmi place, de asemenea, că această zeiță are un tatuaj pe umăr - este ca un început de tatuaj!

Înflorit Scorpionul

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Deși ați văzut unele de mai sus, nu este super de multe ori veți vedea un scorpion pereche cu o floare, deoarece acestea sunt cel mai adesea găsi în climă arid, pustie. Îmi place contrastul aici cu popul de albastru strălucitor în floarea frumos proiectată care pare a fi legată de scorpionul însuși. Dragostea florii, dar încă sceptică despre scorpioni? Check out 88 dintre cele mai bune tatuaje de flori chiar aici.

Scorpion Stinger Glyph

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Aici avem o combinație rece atât a simbolului scorpion, cât și a simbolului stinger glyph. Îmi place cum amândoi vin împreună pentru a forma ceea ce arată ca o inimă. Un simbol al iubirii, puterii și determinării, acest tatuaj este o reprezentare îngrijită a Scorpionului. Îmi place și culoarea aici! Purple este o culoare frumoasă și regală, perfect utilizată în această piesă.

Leave a comment

+ 2 = 4