Friday, June 12, 2020

25 tatuaje cu pesti plini Zodiac tatuaje pentru bărbați și femei

Acest semn zodiacal are atât de multe caracteristici pozitive pe care le-aș putea alege unul dintre aceste modele de tatuaje pesti pentru mine! Pe lângă ființele artistice, majoritatea pestilor cred în puterea energetică a planetelor. Cat de tare e asta?  

Unele dintre ele pot fi numite secretive, deci așteptați înțelesuri profunde care nu vă trec prin minte. De exemplu, unele tatuaje de pești nu pot cuprinde niciun fel de pește, ci flori cum ar fi mac, crini sau wisteria. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt adesea asociate cu trăsăturile Pestilor.

Simbolul clasic pentru pesti descrie doi pești situați într-o poziție care îmi amintește de Yin și Yang. La fel ca Yin și Yang, pestii sunt sensibili, plini de compasiune, de natură, dar au o dispoziție de a fi slabi voiți, secret și vagi uneori. În timp ce această dualitate este ignorată de unele tatuaje de pești, unele dintre ele nu evidențiază diferențele dintre ele. Vorbind despre soi, trebuie să știți că tatuarea reprezentării astrologice a semnului dvs. este, de asemenea, o opțiune. Neptun este planeta dominanta a pestilor, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te limitezi la alegerea formei de peste atunci cand vrei un tatuaj horoscop.

Următoarele 25 de tatuaje de pești nu au sensuri înfundate. Ele excelează prin culori și sunt adesea combinate cu elemente de apă. Deoarece pestii sunt semne de apa, veti gasi ca marcajul de apa face fundatii excelente sau elemente de legatura. Designurile alb-negru sunt preferate de unii, dar sunt departe de a fi la fel de spectaculoase ca cele colorate. Monotone funcționează cel mai bine pentru modelele de pește foarte detaliate, care se numără printre preferințele femeilor.

25. Uită-te la cer pentru a vedea pestii

25 Proud Pisces Tattoos

Semnul pestilor arata ca pe cer. Acest tatuaj face parte din felul de design de tatuaje pesti cloaked. Este minimă, simplă și nu strălucitoare deloc. Se potrivește cel mai bine femeilor, dar cred că bărbații pot merge la puncte mai groase, linii și stele. Obținerea acestui tip de tatuaj pentru a reprezenta semnul zodiacal este o tendință recentă.

24. Pește negru foarte decorat

25 Proud Pisces Tattoos

Un tatuaj monoton, acesta este și feminin. Peștii sunt decorați cu linii curbate și mici scări. Deși mic, acest tip de design poate fi mai dureros decât ceilalți, deoarece o combinație de 3 ace durește mai mult decât o combinație de 12. Știu, este un paradox, dar este adevărat!

23. Pești mari pe viței

25 Proud Pisces Tattoos

Un design aproape tribal, acesta este masculin datorită liniilor groase și modelului simplu. Este practic același pește, plasat cu capul în jos pe un picior și în mod normal pe celălalt. Dimensiunea lor este direct proporțională cu mărimile vițeilor acestui om.

Obtine o Gratuit Custom Tattoo Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

22. Peștele roșu și albastru Koi

25 Proud Pisces Tattoos

Pestii este un semn zodiacal care poate fi reprezentat de simbolul simplu de pește sau de alte tipuri de pește. De exemplu, acestea sunt pești Koi, care au și înțelesuri independente. Chiar și culorile lor înseamnă ceva. Roșul vorbește de fapt despre dragoste și despre aproape tot ceea ce este feminin, în timp ce albastrul reprezintă masculinitatea.

21. Yin și Yang sau masculin și feminin

25 Proud Pisces Tattoos

20. Peștii de culoare fericită înotă

25 Proud Pisces Tattoos

Acuarele și stropi de culoare au puterea de a face orice tatuaj să arate mai fericit, mai strălucitor și mai pozitiv. Acesta este exact modul în care merge cu aceste două. Deși peștele din aval nu trimite un mesaj foarte optimist, face parte dintr-o imagine mai bună, care este în general bună. Arătau ca peștele Betta, dar nu sunt sigur că așa sunt.

19. Marcat de o inscripție evidentă

25 Proud Pisces Tattoos

18. Florile Koi și Lotus

25 Proud Pisces Tattoos

Floarea Lotus este asociată cu peștele Koi din cauza legendei conform căreia Koi sa transformat într-un dragon, la fel cum floarea Lotus crește frumos din iazurile infertile și murdare. Personal, cred că peștele albastru arată prea mult ca apa care îl înconjoară, așa că aș alege culori diferite.

17. Peștele de aur și scheletul de pește

25 Proud Pisces Tattoos

16. Peștele Betta înotă liber

25 Proud Pisces Tattoos

15. Pește și simbolul zodiacal

25 Proud Pisces Tattoos

Pestii tatuaje nu sunt totul despre pește. Ele pot include scrierile sau chiar semnul zodiacal aferent pentru pesti. Acest tatuaj al brațului este foarte detaliat și realist. Are un fond neobișnuit care se potrivește cumva unicității sale. Ar putea însemna devotament și credință adevărată, dar este atrăgătoare vizuală în același timp. În concluzie, aveți toate motivele să alegeți un astfel de design!

14. Piesa mare pe gât

25 Proud Pisces Tattoos

13. Dualitatea are un lucru în comun

25 Proud Pisces Tattoos

12. Un vârtej de foc și apă

25 Proud Pisces Tattoos

11. Norocul și averea vin cu galben și portocaliu

25 Proud Pisces Tattoos

10. Nu-mi musca coada

25 Proud Pisces Tattoos

Umorul este întotdeauna binevenit, în orice situație dată. Nu arată peștele roșu ca și cum nu vrea ca cel albastru să-și muște coada și este încruntat? Așa cred! Bunul câștigă întotdeauna, așa că mă simt rău pentru roșu aici! Culorile sunt superbe și contribuie într-adevăr la acel sentiment pe care îl obțineți că acești pești sunt de fapt vii ca personaje de desene animate.

9. Când se întâmplă să se înțepenească

25 Proud Pisces Tattoos

8. Tatuaje neo-tradiționale de pești

25 Proud Pisces Tattoos

7. Valurile nu împiedică dualitatea

25 Proud Pisces Tattoos

6. În amonte și în aval în roșu

25 Proud Pisces Tattoos

5. Puternicul Poseidon și peștele

25 Proud Pisces Tattoos

Pestii sunt semne de apa, asa cum deja stii. Deci, adăugând imaginea lui Poseidon, zeul mării, la un astfel de tatuaj are sens perfect. Caracteristicile feței sale sunt simplificate, dar acest lucru nu face ca acest design să fie mai puțin valoros.

4. Peștele acvamarin pe picioarele unei femei

25 Proud Pisces Tattoos

3. Semne de rezistență

25 Proud Pisces Tattoos

Independent de tatuajele pestilor ca tatuaje horoscop, tatuajele de pește negru înseamnă că un obstacol a fost depășit cu succes. Există nenumărate situații care pot fi depășite, deci funcționează pentru multe tipuri de persoane și probleme. Aceste două pești sunt conectate printr-un cerc de triunghiuri. Acest lucru se poate referi la Cercul de Sobrietate.

2. Hiperrealismul cu două tipuri de pești

25 Proud Pisces Tattoos

Când vedeți un tatuaj care arată ca o imagine, atunci aveți de-a face cu foto-realism sau hiperrealism. Această piesă din spate este precisă și prezintă 2 tipuri de pești poziționate diferit decât de obicei, dar care încă mai vorbesc despre pesti. Patch-urile de apă arată de fapt lichide și culorile mă lasă fără cuvinte!

1. Pești cu ochi roșii ca tatuaje antebrațice

25 Proud Pisces Tattoos

Leave a comment

− 1 = 1