Friday, June 12, 2020

131 modele de tatuaj Buddha, care pur și simplu obțineți-le bine

Dacă vă gândiți să obțineți un tatuaj buddha, ați ajuns la locul potrivit. Acestea sunt cele 131 de tatuaje Buddha noastre preferate pentru a vă inspira și a onora învățăturile budiste ...

Buddha, sau Siddhārtha Gautama, a fost un înțelept care a trăit și a predat mai ales în nordul Indiei între secolele VI și IV BC. Învățăturile sale se bazează pe religia cunoscută sub numele de budism. Buddha înseamnă "unul iluminat", iar învățăturile sale includ nouă virtuți care trebuie revăzute în timpul meditației. În timp ce cuvântul "Buddha" vă atrage atenția asupra unui gentleman mare, rotund, chel, aceasta nu este cea mai recunoscută formă a lui Buddha. În centrul său, budismul este o cale spre Nirvana. Urmați învățăturile pentru a atinge obiectivul dorit; stingerea incendiilor suferinței. Tatuajul lui Buddha este o imagine populară, deoarece îi reamintește purtătorului că nu este sfârșitul și să respire adânc, să se concentreze și să continue în pace.

1. Fața lui Buddha

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Buddha poate fi descris în multe moduri diferite, dar este adesea prezentat în meditație, cu ochi închisi. Acest tatuaj simplu descrie numai fața Buddha, în concentrație profundă. Nicio culoare flamboyantă, doar un memento moale pentru a practica pacea.

2. Tattoo Buddha

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Aceasta este o interpretare minunată a lui Buddha, făcută pe spatele unei persoane. Culorile sunt îndrăznețe și frumoase în acest tatuaj remarcabil Buddha, toate complimentându-se reciproc foarte bine.

3. Priviti un Buddha

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Nu este necesar ca întreg Buddha să fie descris. Ocazional, imaginea este încorporată cu o literă sau simbol. Aici pot fi văzute numai ochii lui Buddha. Restul personajului este umplut cu margele, pene și o floare de lotus pentru a le oferi detalii.

Obtine o Tatuaj gratuit Buddha personalizat Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

4. Handy

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Mâinile nu sunt doar pentru cerneală de henna. Aici, partea din spate a mâinii descrie imaginea deplină a Buddha meditând. Nu există niciun loc în care să nu poți pune un tatuaj Buddha, deși mâna este una dintre cele mai unice și vizibile.

5. Fii creativ

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Nu toată arta tatuajului Buddha trebuie să fie simplă și liniștită. Aceasta este destul de complexă, cu o mulțime de piese diferite și desene sau modele lucrate împreună pentru a crea un manșon cu adevărat unic. Buddha este prezent ca element central, dar este evidențiat de o serie de desene și texturi diferite pentru a atrage atenția.

6. Solid

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Există numeroase statui în toată Asia care descriu Buddha. Unele sunt masive și sculptate din piatră. Această bucată de umăr descrie un Buddha de piatră fiind venerat de ceea ce pare a fi un călugăr. Devoțiunea față de imaginea lui Buddha este clară și face ca o piesă de artă cu adevărat puternică.

7. Implicat Buddha

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Nu fiecare tatuaj Buddha trebuie să includă însuși Buddha. De exemplu, lotusul roz este declarat a fi floarea de lotus rezervată în mod special lui Buddha. Prin urmare, reprezentarea vie a florii este suficientă pentru a implica fundamentele budismului. Lotus flori, în general, descriu adesea diferitele învățături ale naturii budiste, deci nu trebuie să fie roz. Floarea de lotus crește în multe culori diferite, fiecare având propriile sale semnificații. Dacă vă place flori, dar lotusul nu poate fi ceașcă de ceai, verificați aceste alternative.

8. Postural

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Buddha este descris în mai multe poziții și poziții diferite. Fiecare dintre ele are și înțelesul propriu. Una dintre pozițiile cele mai portretizate este aceea a lui Buddha cu mâna ridicată, cu palma. Aceasta este o postură de protecție și libertate de teamă. Acest tatuaj Buddha, cu lotusul și cerul colorat, este o piesă foarte convingătoare, jumătatea lui Buddha ascunsă în spatele floarei magnifice.

9. Purple Lotus

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Deși lotusul purpuriu este aproape niciodată folosit în aceste zile în culturile budiste, acesta a reprezentat inițial un omagiu adus lui Buddha. Deseori descrisă pe o ceașcă sau pe o tavă, aceasta simbolizează viziunea mistică a religiei și a spiritualității. Este prezentat aici ca parte a unei picturi murale, care prezintă nu numai floarea, ci și chipul lui Buddha și un altar în fundal. Acest intreg tatuaj actioneaza ca un omagiu, nu doar la floarea de lotus.

10. Sleeve

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Un tatuaj Buddha aproape pare să fie făcut pentru o bucată de mânecă. Acest lucru este valabil mai ales atunci când puneți o mulțime de elemente în opera de artă. În cele din urmă, nu se uită la fel de aglomerată cum credeai. De fapt, tatuajele cu maneci ca aceasta dau iluzia că această statuie Buddha este doar descoperită într-un patch de floră densă. Florile minunate roz și galben au pornit cu adevărat pe fața pictată cu piatră a Buddha. Pentru mai multe modele minunate tatuaje cu maneci, trebuie doar să faceți clic aici.

11. Stați singuri

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Dacă se întâmplă să fie mai mult un minimalist, ceva de genul acestui tatuaj Buddha ar putea fi mai mult stilul tău. Acest lucru vă atrage atenția asupra unui design simplu creion, realizat în nuanțe de gri și negru. Îmi place mai ales parul din acestă parte, buclele sunt desprinse, aproape ca și când plutesc din capul lui Buddha. Este interesant. Mâna este din nou ridicată aici în semn de protecție.

12. Deep Purple

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj Buddha este realizat magnific în culori vii. Este rară să vezi atât de multă culoare într-un tatuaj Buddha, dar asta o trage bine. Culorile florii de lotus și haină în special pop, făcând această piesă să iasă în evidență. Buddha are înclinat capul, poate în rugăciune, aspectul pe față cu o concentrare profundă.

13. La încheietura mâinii

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Pentru unii, mai mic este mai bine. Acest tatuaj Buddha se odihnește ușor pe încheietura mâinii. Poziția pentru aceasta este una de relaxare și meditație. Nu are multe detalii, din motive evidente, dar reușește să transmită suficient pentru a avea un impact real. Pentru mai multe tatuaje mici, dar atrăgătoare, verificați această pagină minunată.

14. Color Splatters

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Nu toată arta tatuajului Buddha trebuie să rămână la imaginile sau stilurile tradiționale. Acest tatuaj este un exemplu minunat. Buddha este făcut este un stil schiță, iar culoarea este adăugată doar prin aspectul acuarelă splattered. Îmi place absolut acest stil de tatuaj, este intrigant și te face să te uiți de două ori. Se pare că este ceva nou de observat de fiecare dată când o vezi.

15. Poo

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Sunt sigur că intențiile pentru acest lucru au fost bune, cu toate acestea, designul lasă ceva de dorit. Adăugarea de culori ar merge mult pentru a face să nu pară ca o grămadă de aburi de bălegar. Acesta este un prim exemplu al necesității de a verifica dublu proiectul înainte de a se angaja, în special într-o zonă a corpului pe care nu o vedeți adesea, cum ar fi spatele.

16. Lotus mic

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj simplu de floare de lotus se face minunat pe călcâiul piciorului. Este un tatuaj mic cu un impact imens. Floarea de lotus are atât de multe sensuri diferite, multe dintre ele asociate cu culoarea florii în sine. În mod clar, nu există nici o culoare în acest sens, oferindu-i purtătorului opțiunea de a utiliza fiecare sens al florii. Lotus tatuaje câștigă popularitate și dacă sunteți în căutarea în obținerea unul, puteți verifica această pagină pentru unele idei.

17. Valuri

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Există adesea valuri încorporate cu tatuajul lui Buddha. Nu știu de ce este asta. Ar putea fi un indiciu al lui Buddha fiind calmul în haosul înfricoșător al acestei mări. Ar putea fi pentru că oamenii seamănă cu aspectul undelor tradiționale asiatice. Oricare ar fi motivul, acest tatuaj le folosește într-un mod grozav, făcând o frontieră pentru această minunată făcută față de Buddha.

18. Dotted

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Unul dintre stilurile mele preferate pentru tatuaje este cel al artei pointilist. Folosirea punctelor mici pentru a crea o imagine este o modalitate unică de a descrie lucrurile, după cum puteți vedea în acest tatuaj Buddha. Buddha însuși și floarea de lotus se fac complet umplând, în timp ce floarea, sau posibil, modelul de soare în spatele capului său este alcătuit din punctele pointiliste. Totul se unește atât de bine, făcând o piesă distractivă, chiar și fără adăugarea de culoare.

19. Dragon

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

O altă trăsătură comună în arta stilului asiatic este aceea a balaurului. Dragonii, ca aproape toate imaginile folosite în arta asiatică, au o serie de semnificații. Aici, dragonul magnific este cuplat cu fața lui Buddha într-o bucată de mânecă cu adevărat rece. Combinația semnificațiilor este semnificativă. Buddha înseamnă iluminare și înțelegere, în timp ce balaurul este un semn de noroc, putere și putere.

20. Susținută de Color

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Ocazional, este necesar să faceți un pop alb-negru prin adăugarea unei culori de accent. Acest tatuaj Buddha adaugă acea culoare în roșu, folosind-o ca fundal pentru fața lui Buddha. Sub Buddha este un design mandal simetric, susținut de șuruburi sau zig-zaguri. Există multe lucruri în acest tatuaj Buddha, dar totul curge împreună pentru a face o piesă magnifică.

21. Patina

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Unul dintre preferatele mele în grup este acest tatuaj Buddha strălucit de culoare. Se pare că statuia este sub apă, doar capul expus. Patina verde a intrat, cu puțin din culoarea originală de bronz. Îmi place pentru că pare realist, ar putea fi de fapt o statuie a lui Buddha dacă nu ar fi făcut minunat pe carne.

22. Vibrația este bună

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Culoarea poate face într-adevăr un tatuaj, se poate, de asemenea, să iasă în evidență dacă se întâmplă să aibă un ton foarte delicat de piele. Folosirea de culori super-vibrante, cum ar fi blues și galben strălucit văzute aici, într-adevăr pop. Suprafețele mai întunecate ajută la evidențierea culorilor uimitoare pe această piesă de piept. Pentru mai multe idei uimitoare de tatuaje în piept pentru bărbați, aveți un gander la acest lucru și a vedea dacă există unul pentru tine.

23. Murală completă

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Iată un exemplu perfect de utilizare a unei culori evidențiate. Acest tatuaj Buddha acoperă întregul trunchi al acestui bărbat, dar singura culoare folosită este roșul frumos, clar, arătat în lotus, pod și frunze ale copacului. Adevărat cu multe modele de tatuaj Buddha, acesta descrie o scenă naturală, cu soarele mare în centru și cascada, care este de obicei asociată cu pacea și meditația.

24. Simbolism

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj Buddha este interesant din cauza semnificației sale implicite. El arată Buddha, așezat pe floarea lui de lotus. El ține lumea într-o mână și ceea ce ar putea fi o reprezentare a celui de-al treilea ochi al lui Buddha în cealaltă. Dispune de asemenea de un număr de simboluri, cum ar fi Ohm. Această piesă este plină de semnificație, iar culorile sunt folosite pentru a evidenția unele dintre cele mai importante aspecte ale acesteia.

25. Gândește-te, cernește-o

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Buddha este menit să stea pentru iluminare și înțelegere. În acest tatuaj Buddha, putem vedea clar al treilea ochi al lui Buddha, chiar în mijlocul frunții. Acest ochi reprezintă abilitatea de a vedea realitatea lumii dincolo de limitele viziunii umane. Este cheia înțelegerii.

26. Rezumat

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj Buddha reprezintă o reprezentare interesantă a statuii lui Buddha. Aproape arată robotic. Culorile folosite sunt simple. Ok, ochii sunt înfiorătoare. Am spus-o. Nu pot spune dacă sunt menite să fie închise sau luate în considerare. Oricum, mă târăsc.

27. Unul cu natura

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Buddha este adesea portretizat în natură, iar acest tatuaj Buddha nu este diferit. Copilul de aur este arătat așezat într-un iaz hrănit de o cascadă. Lângă el se odihnește un lotus roz, floarea lui Buddha, așezată deasupra unui liliac. Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei piese sunt culorile super realiste și umbrirea făcută pentru a face cu adevărat să iasă în evidență. Este pur și simplu o piesă frumoasă. Îmi place includerea păsărilor, arătând că Buddha este în pace cu toată natura, flora și fauna. Există o tona de idee pentru tatuajele de păsări disponibile la acest link.

28. Dualitate

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Pentru fiecare erou există un ticălos. Aceasta este dualitatea lumii. Omologul rău al lui Buddha este un demon cunoscut sub numele de Mara. Singurul scop al lui Mara este de a păstra Buddha din meditație și studiu. Există o poveste care începe cu Buddha, după ce a rătăcit și a trăit ca un cerșetor sărac de 7 ani, așezându-se sub un copac Bodhi. El a decis să mediteze, să vadă dacă poate afla sensul vieții în lume. Mara îl așează pe el și trimite câteva femei frumoase pentru a distrage Buddha. Adânc în meditațiile sale, Buddha nu va fi influențat. Următoarea Mara trimite spiritele rele pentru a alunga Buddha departe de locul său. Buddha continuă să le ignore. În cele din urmă, Mara aruncă un disc de foc la Buddha, adică să-l așeze pe el și să ardă arborele. Discul, la venirea lui Buddha, izbucnește în petale de lotus și se învârte încet în jurul formei lui Buddha. Aceste două tatuaje arată dualitatea lumii, Buddha bun pe de o parte, demonul malefic Mara pe de altă parte.

29. Ho Tai

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Mulți oameni asociază această divinitate ciudată cu Buddha. Din acest motiv, el este adesea numit "zâmbetul buddha" sau "râzând Buddha". El nu este nici un Buddha, nici nu este considerat noroc. Ho Tai este mai mult un Moș Crăciun decât orice altceva, aducând cadouri pentru copii într-un sac mare. Motivul pentru care este numit Buddha este o greșeală lingvistică simplă. În limba thailandeză, cuvântul pentru rochie și Buddha este același, datorită în parte hainei Buddha, adesea văzută purtând. De vreme ce acest coleg este, de asemenea, descris în haine, greșeala este una inteligibilă.

30. Dye Job

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj Buddha este colorat într-un mod care nu se vede adesea. Buclele din păr sunt prezentate ca cercuri colorate. Culorile alese sunt subtile, nu prea vibrante sau luminoase.

31. Chi

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj Buddha este interesant în faptul că descrie mai mult ideea buddhismului decât Buddha însuși. De asemenea, aduce în minte desenul lui Da Vinci al omului vitruvian. Culorile sunt folosite pentru a evidenția diferitele etape ale chi-ului, unind totul în interiorul corpului lui Buddha însuși, în sfârșit unul cu înțelegere.

32. Buddha Belly

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Plasarea unui tatuaj Buddha poate indica o formă mai feminină a lui Buddha. Aici este în zona stomacului / șoldului. Acest Buddha se face într-un stil clasic, tradițional. Dacă sunteți o femeie care caută idei de tatuaj, puteți găsi ceva ce vă place aici.

33. Mic și simplu

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Chiar și numai conturul lui Buddha este suficient pentru a ne aminti de calea noastră. Acest design simplu căptușit aproape arată ca o imagine de fum sau ceva dintr-o lampă magică. Mâna ridicată într-o poziție tipică Buddha și singura culoare este în floarea de lotus fiind ținută de salvie.

34. Hexagonală

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Este perfect bine să se amestece stilurile atunci când se ia în considerare un tatuaj Buddha. Acest tip a ales să-și facă Buddha într-un model de puzzle cu hexagoane. Cred că efectul de fagure de miere, dacă e chiar răcoros aici și se potrivesc atât de mult detaliilor în fiecare formă. Totul se apropie atât de frumos.

35. Blocuri de culori

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj Buddha este făcut este blocuri interesante de culoare și stropi. Nu sunt sigur dacă îmi place sau nu. Cel de-al treilea ochi din palmă este un pic înfiorător. Cea mai bună parte a acestui tatuaj este plasarea, pentru mai multe tatuaje uriașe de umăr, du-te aici.

36. Pointilismul

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Sa spus încă cât ador în stilul pointilist? Are? Ei bine, o voi spune din nou. IUBESC acest stil. Simplitatea de a aduce toate aceste puncte mici împreună pentru a forma nu numai fața Buddha, ci și minunata floare de lotus mandala în spatele lui. Este pur și simplu uimitor. Cu siguranță voi examina pointilismul pentru următorul meu proiect de tatuaj.

37. Buddha a primit Beats

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj Buddha arată cel iluminat care poartă căști. De ce? Pentru că este mult mai ușor să meditezi cu câteva melodii minunate, de aceea. Poate ascultă sunetele senine ale oceanului sau pădurii. Poate că e un cap de metal. Cine știe? Îmi plac benzile de culoare de curcubeu în această și mandala de dedesubt. Dacă vă place muzica, verificați aceste tatuaj note muzicale.

38. Feminizați-l

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj minunat Buddha amestecă tradiționalul Buddha cu un design paisley. Chiar și mandala încorporată are o privire de paisley la ea. Aceasta este o modalitate bună de a ajusta un tatuaj și de a-i da un aspect mai feminin. Fata asta trebuie să-i iubească pe Paisley, să-i verifice pantalonii pe care îi roagă!

39. Capul în nori

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Se pare ca Buddha poate fi asociat cu aproape orice. Aici Buddha este înconjurat de nori turbionari. Există, de asemenea, un fel de scriere pe obraji, posibil ceva vorbit în India din privirile sale. Tatuajele din nori sunt rare, dar extrem de frumoase și îmi place designul asiatic al acestora.

40. Îi dăruiește-L

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Deoarece Buddha folosește poziții de mână diferite, face un anumit sens să pună un tatuaj Buddha pe mâna. Acest lucru este valabil și atunci când puteți adăuga modele mai mici pe degete, la fel ca modelele Henna în țările care se închină lui Buddha. Dacă nu sunteți gata să vă angajați încă în tatuaje permanente, puteți întotdeauna să vă uitați în tatuajul Henna. Pentru mai mult în spatele istoriei și înțelesului lui Henna, faceți clic aici.

41. Jade

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Buddha arta de tatuaj și statui Buddha vor fi deseori descrise în această culoare verde. Acest lucru ar putea fi cauzat fie de o patină pe statuie, fie de faptul că statuia este sculptată din jad. Culoarea merge foarte bine cu restul mânecii acestui tip. Îmi place aspectul apei curgătoare. Mi se pare interesant că florile nu sunt colorate. Poate că acest tatuaj nu este încă terminat. Dacă este cazul, mi-ar plăcea să văd produsul finit.

42. Priviți un Buddha

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj Buddha este absolut favoritul meu de ciorchine, în ciuda faptului că sunt neterminate. Îmi ador în formă, cum traversează coaste și pe șolduri. Imaginea lui Buddha doar se uită la existență aici, cu o floare de lotus mare lângă fața lui. Mi-ar plăcea să văd că sa terminat. Iată mai multe informații despre învățăturile lui Buddha.

43. Între Blade

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Zona lamei umărului este un loc perfect pentru a pune un Buddha meditând. Este așezat aici pe lotus în poziția sa de protecție. Acest Buddha este ilustrat cu halo-ul din jurul capului său. Îmi place cât de simplu este, fără culoare. Pentru o piesă atât de mare, este incredibil de frumoasă.

44. Mash-up geometric

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Uneori un tatuaj Buddha poate deveni puțin greu de înțeles. Nu sunt sigur cu privire la craniul de lângă încheietura mâinii, dar îmi place aspectul lui Buddha, cu razele soarelui pe față. Simbolul în flăcări este, de asemenea, destul de rece. Nu știu sensul simbolului respectiv, dar plasarea lui este destul de minunată. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acesta este geometricul care se află lângă al treilea ochi al lui Buddha și în fundal.

45. Buddha la pace

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Buddha este de multe ori vazut cu ochii inchisi ca este aproape ciudat sa-l vad cu ei deschisi. Este deseori o practică obișnuită în arta tatuajului Buddha să aibă foarte puține culori, excluzând florile. Ea face pentru un aspect se răcească.

46. ​​Sub arborele Bodhi

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Arborele Bodhi este menit să reprezinte pacea. Din acest motiv, este un acompaniament perfect pentru Buddha. Acesta este arborele sub care Buddha meditează atunci când Mara a încercat să-l distragă din meditațiile sale.

47. Călugării în studiu

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Acest tatuaj uimitor Buddha arată că doi călugări stau la baza unei statui Buddha. Mi se pare ironic faptul ca sunt asezati pe fundul baietilor, dar acesta este doar simtul meu ciudat de umor. Îmi place foarte mult detaliul acestei piese, fiecare figură arată liniștită și în pace. Călugării studiază învățăturile lui Buddha reprezentate de statuia din spatele lor.

48. Bohdi în culori

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Singurele culori din acest minunat tatuaj Buddha sunt frunzele arborelui Bodhi. Buddha stă sub el în contemplare profundă. Culorile vibrante sunt de asemenea decolorate de culoarea gradientului în fundal.

49. Tribal

131 Buddha Tattoo Designs That Simply Get it Right

Designurile tribale lucrează atât de bine la bărbați și femei atât. Oricine poate scoate un design tribal și sunt asemenea piese versatile. Aceasta arată că Buddha stă în floarea lui de lotus făcută în negru tribal tradițional. În jurul valorii de figura lui Buddha este o flacără tribală înfățișată făcută într-un portocaliu mare și strălucitor, în vârful unui galben minunat. Frumusețea unui design tribal este că există atât de multe moduri în care ideea poate fi interpretată prin arta tribală. Pentru o privire la mai multe modele tribale incredibile, a verifica afară această pagină.

Leave a comment

97 − 87 =