Friday, June 12, 2020

12 Idei pentru tatuaje simple

Tatuajul vorbește chiar și atunci când gura este închisă. Designul dvs. de tatuaj este o decizie importantă; nu contează dacă stați în scaunul pentru tatuaje pentru prima dată sau dacă ați petrecut mai mult timp acolo decât aveți cu mama. Tatuajul simplu poate uneori să vorbească mai tare decât piese complexe. Iată trei categorii de idei simple de tatuaje pentru a vă ajuta să alegeți designul perfect.

Unele idei bune pentru tatuaje simple:

Tatuaj de cuvinte

1 - Familie

Când mă gândesc la tatuajele pentru scripturi de familie, obțin o imagine mentală a unui motociclist cu mâneci, cu cuvântul "mama" tatuat pe antebraț. Acest tatuaj cu trei litere îți spune ceva despre tipul ăsta că nu ar fi presupus altfel. Are evident o relație specială cu mama lui. Dacă aveți o familie care v-a sprijinit întotdeauna, aceasta poate fi o alegere bună.

2 - Partener

O notă pentru toate păsările iubitoare; poate doriți să vă gândiți de două ori pentru a obține numele dvs. de iubitori tatted pe tine. Chiar și cele mai bune relații se pot încheia. Dacă lucrurile se lovesc de ventilator și arzi tot ce le amintește de ele, tatuajul tău rămâne, până când vei obține o acoperire oricum.

Obtine o Gratuit Custom Tattoo Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

3 - Kiddos

Nimic din viață nu se poate compara cu a avea copii. Un tatuaj al numelui copilului dvs. este o alegere bună pentru părinții care doresc un tatuaj cu aspect curat. Un font simplu poate face ca tatuajul dvs. să se evidențieze printre cele mai apreciate scenarii pe care majoritatea oamenilor le aleg. Dragostea și responsabilitatea pe care o simți pentru micul tău gleznă este chiar motivul pentru care mulți oameni ca acest tatuaj. O altă opțiune este să faceți data nașterii copilului în formă numerică.

4 - Sensul profund

Acestea sunt tatuaje comune pentru persoanele care au trecut prin experiențe schimbătoare de viață. În majoritatea cazurilor, tatuajele cu semnificație profundă sunt un cuvânt de virtute precum credința, dragostea sau speranța. Dar ele pot fi, de asemenea, un citat, cântec liric sau scripturi. De exemplu, un supraviețuitor al cancerului poate alege ceva care descrie modul în care se simt. Recunoștința, zâmbetul și supraviețuitorul sunt alegeri populare. Tatuajele care afișează informații medicale, de exemplu dacă sunteți diabet sau aveți un tip de sânge rar, sunt similare cu acestea.

5 - Limba străină

Poate că ești bilingv, poate că nu. Nu contează când vine vorba de obținerea unui tat în altă limbă. Spuneți că vreți un cuvânt de spus preferat, dar bunica voastră vă va lovi. Iată soluția. Aceasta este opțiunea mea preferată pentru oamenii care doresc să-și tatueze numele soțului. Aceasta este o alegere bună pentru persoanele care doresc să își prezinte cultura. Limbile limbii limbii grecești și ebraice sunt alegeri populare.

Hobby Tatuaj

6 - Fieni în aer liber

Scalarea unei formații uriașe de stânci sau o plimbare în natură nu se află pe lista mea de rezolvare în curând. Cu toate acestea, acele tipuri de activități pot fi pasiunea ta. Dacă astfel de cerneală cu o pereche de cizme de drumeții, cleme de corzi și metal sau o gamă de munți sunt opțiuni excelente pentru a vă prezenta hobby-ul. Pentru pasionații de păsări, o siluetă a păsărilor preferate este simplă, dar vă spune despre dragostea față de animal. Tatuajul meu preferat simplu pentru iubitorii de cai este lasso. Există atât de multe alte lucruri pe tema occidentală pe care le-ați putea împrăștia și într-o schiță.

7 - Câini de apă

Chiar nu contează dacă sunteți un înotător profesionist sau vă place să stați pe plajă. Valurile sunt o modalitate simplistă de a vorbi cu ceea ce-ți place. Desigur, dacă este cu adevărat plaja pe care o iubiți, aceasta deschide ușa pentru lucruri cum ar fi soarele, palmele și steaua de mare. O mulțime de tatuaje pe tema plajei pe care le vedeți sunt cu adevărat complexe și detaliate, dar nu trebuie să fie așa. Puteți obține același mesaj de-a lungul cu un flip flop tatuat în încheietura mâinii ca și tine cu o piesă plină în spate dintr-un apus de soare hawaiian.

8 - Carieră

Oamenii care își iubesc slujba pot dori un tatuaj care să reprezinte profesia lor. Sunt scriitor, nu există șocuri acolo, iar următorul tatuaj pe care l-am planificat este un stilou. Dacă vă place ceea ce faceți, gândiți-vă la ceva folosit în fiecare zi și imaginați-l în cea mai simplă formă. Un doctor ar putea primi simbolul de prescripție Rx tatuat. Un profesor de muzică poate alege un clef înalte. Ai idee.

Tatuaj simbolic

9 - Care este semnul tău??

Dacă nu părăsiți casa dimineața fără a-ți verifica horoscopul zilnic, acesta este tatuajul pentru tine. Tu ești cel care ar putea petrece cinci minute cu mine și știu că sunt un Leo doar de personalitatea mea. Pentru o versiune dezbrăcată a acestei alegeri, puteți obține simbolul Zodiac pentru semnul dvs. de steluță. Unii vor dori un pic de detaliu, așa că aș sugera să primesc animalul care reprezintă semnul dumneavoastră.

10 - Patrimoniu

Oamenii care sunt mândri de moștenirea lor pot alege un simbol legat de patria lor. Sunt de la o familie irlandeză mândră. Toți cei trei frați ai mei au patru trifoi de frunze tatuați pe corpul lor undeva. Unul are și un leprechaun. Un leprechaun bine făcut poate fi complicat. Dar un trifoi cu patru frunze este foarte simplu în design, dar adânc în semnificație pentru noi. Italienii pot alege o cruce, deoarece majoritatea sunt catolici.

11 - Alegerea stilului de viață

Dacă sunteți vegetarieni sau reciclați secret casetele de pizza ale vecinului, aveți o pasiune în viața voastră pentru ceva. Folosește-o pentru a găsi o idee tatuaj simplă. Un tatuaj vegetarian poate fi veggie dvs. preferat. Dacă luați cutii de pizza, un simbol de reciclare ar fi o alegere bună. Gândiți-vă la ceea ce sunteți cel mai pasionat și la imaginea care vine în minte.

12 - Inimi și stele

Aceste două modele sunt incluse în top 10 modele de tatuaj alese de femei. Ele sunt deosebit de populare ca o primă alegere de tatuaj. Inimile și stelele sunt forme de design de bază care pot avea sute de semnificații diferite. Ele sunt atât de populare, de fapt, încât poate fi dificil să găsești un design pe care nu îl vei vedea pe altcineva pe măsură ce te plimbi pe stradă. Din acest motiv, dacă doriți un tat unic, acest lucru nu poate fi modul în care doriți să mergeți cu designul.

Vei primi un tatuaj simplu?

Este ușor să vă coplesiți cu alegerile de design de tatuaj. Acest lucru este valabil mai ales dacă știți că doriți un tatuaj, dar nu aveți nicio idee ce să obțineți. Aceasta este o problemă obișnuită pentru aceia dintre noi care au devenit dependenți. Lăsați aceste sugestii să fie un punct de plecare pentru a ateriza o idee pentru următorul tău tatuaj.

Leave a comment

+ 49 = 56