Thursday, January 21, 2021

Vodnik za Maori tatoo. Kako priti in zakaj bi moral?

Tradicionalna tattoo art Nova Zelandija Maori je uživala v današnji pop kulture. Verjetno niste slišali za Ta moko. Dejansko, razen če vas zanima vročost Dwayne Johnson ali Rihanna, ste morda nikoli ne opozorili na tetovaže Maori. Mavrične tetovaže so polne simbolike in imajo globok pomen za vsako obliko in linijo. Ampak, če ste opazili to neverjetno tatoo obliko, se lahko sprašujete, kako dobiti enega od svojih. Tukaj je tisto, kar morate vedeti o pridobivanju Maori tatoo.

Vodnik za Maori tatoo. Kako priti do vas in zakaj bi morali:

Vodnik to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Prvotno objavil Houda

Zgodovinsko Maori tetovaže so bile storjene povsem drugačne od tistega, kar je postalo znano kot tradicionalno tetoviranje v ZDA. Pridobivanje te vrste tetovaže je dolgotrajen proces. To ni enkraten dogovor. Običajno bi dobili tetovažo s pištolo za tetoviranje. Medtem ko je postalo sprejemljivo, da bi tetovaže Maori s pištolo polinezijski ljudje naredili svoje s tatoo glavniki. Torej na koži ni bila prebodena z iglo, ki jo je dejansko izklesal z dleto. Če to zveni bolj boleče - to je. Maori niso za nekoga, ki ima majhno toleranco za bolečino, ne glede na to, ali uporabljate glavnik ali iglo.

Izberite svojo obliko

Vodnik to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Prvotno objavil Renee Evanoff

 

Maori so polni osebnega pomena. Polne so spirale, krivine in pike, ki so v zelo zapletenem vzorcu. Če ste se odločili za oblikovanje tatoo, ste za vedno vzeli ta moko še dlje. Vsaka pika, vrstica ali oblika govori o tebi. Če imate bratje in sestre, je simbol Maorja. Če je vaša mati pomembna v vašem življenju, je tudi simbol za to. Obstajajo tudi simboli za osebne cilje in lastnosti. Ni vam treba vedeti, kaj so, pa morate vedeti, kaj želite, da bi rekli.

Vzemite Easy Way Out

Vodnik to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Prvotno objavil
Jennifer Lange

Morda ne želite iti skozi vse to osebno pomembne stvari; samo želite nekaj, kar bo ujelo oko hottieja čez sobo. Tudi to lahko storite. Iskanje Google vam bo dalo veliko idej za tatoo Maori. Če ste preveč leni, da pogledate smisel vašega oblikovanja, lahko sestavite zgodbo o pomenu. Mnogi ljudje ne bodo vedeli, kakšni elementi oblikovanja so. Prepričajte se, da imate zgodbo, s katero se lahko držite, ko ste imeli nekaj.

Pridi Free Custom Maori Tattoo Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

Odločite se, kje želite svoje Maore

Če se držite tradicije polinezijcev, ki so izumili to vrsto tetoviranja, bo vaša lokacija skupaj s sporočilom, ki ga želite prikazati. Ženske običajno dobijo svoje tatove na hrbtu, vratu, bradi in ustnicah. Za moške bi jih postavili na obraz, noge ali zadnjico. Ja, moški so dobili tetovaže svoje riti. Ali sem edini, ki misli, da je tetoviranje človeške riti ... ahem ... nenavadno?

Izberite izvajalca

Ni pomembno, kakšno tatoo počnete, ena najpomembnejših stvari, ki si jo je treba zapomniti, je najti dober umetnik. Vem, da je to preprosto, vendar je lahko težje, kot si misliš. Želite zagotoviti, da so črtice čiste in črnilo ne bledi. Eden od načinov, kako najti dober umetnik je, da pogledate tatove na ljudi, ki jih poznate. Večina ljudi, ko najdejo dober umetnik, odkloni kogar koli drugemu. Dober umetnik bo lahko vključil tisto, kar želite povedati v čudovitem dizajnu.

Zakaj bi morali dobiti Maori:

Vodnik to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Originally posted by Elizabeth Jackson

Poglej to fotografijo, ali ni ravno čudovit? Kakorkoli, po mojem mnenju so tetovaže osebna izjava. Ni važno, kaj si dobil, če bi vsi povedali kaj. Vsi smo videli tats, ki pravijo, da je nekdo idiot. Po drugi strani pa smo videli neverjetne tetovaže in dejali, da je oseba, ki jo je imela, slaba mama jamma.

Lahko ga spiniš

Tudi če simboli, uporabljeni v tvojih Maori, rečejo, da ste maminski fant, ki še vedno živi doma in se razburja, vas pokliče bolj ohlapno, je še vedno videti neverjetno. Ne pozabite, da bo le majhen del prebivalstva vedel, kaj pravi vaš tatu. Torej to pušča veliko potencialnih datumov, ki jih navdušuje tvoja tetovaža - dokler jih ne poskusite odpeljati nazaj v svojo mamojevo hišo. Svojo tetovažo lahko zavrtite tako, kot želite. Bodite previdni glede tega, čeprav nikoli ne veste, kdo je raziskoval zgodovino te tetovaže.

Maori se nikoli ne končajo

Ena od lepih stvari o tetovažah Maori je, da so narejeni tako, da jih lahko vedno dodate. S tradicionalnimi tetovažami je včasih težko pritegniti v eno obliko v drugo, toda z Maori je vedno mogoče dodati, ne da bi ogrozili lepoto originalne tetovaže. Na drugi strani nikoli ne boste morali dodati Maora, če ne želite.

Ekskluzivne tetovaže

Vodnik to Maori Tattoo. How to Get Yours and Why you Should?

Prvotno objavil LindaDavid Hardison

 

Vsakdo ima tetovaže zvezd ali srca ali lobanje. So nekatere izmed najpogostejših tetovaže tam zunaj. V nobenem primeru vam ni treba hoditi po bloku, da vidite nekoga z eno od teh tetovaž. Če hočeš nekaj, kar bo nekoga spremenilo v glavo, je verjetno, da je eden od tistih, ki tega ne bodo storili. Po drugi strani pa je tetovaža Maori bolj nenavadna, bolj izrazita. Obstaja nekaj, kar je treba reči za tetovažo, zaradi česar ljudje obrnejo glavo. S tetoviranjem izgubite nekaj stigme, ki jih je imela v preteklih desetletjih, hočeš nekaj, kar ulovi oko.

Ob koncu dneva Maori tetovaže niso za vsakogar. To je dobra stvar. Bolj popularna stvar postane manj posebna. Maori tetovaže so posebni zaradi zgodovine umetnosti in edinstvene zgodbe, ki jo pripoveduje. Tukaj uporabite informacije, da preverite, ali je tetovaža Maori nekaj, kar lahko vidite v življenju. Če je, izberite svojo obliko in lokacijo, poiščite dober umetnik in začnite.

Leave a comment

+ 77 = 82