Friday, June 12, 2020

Tradicionalni Tattoos – 100 All-Time največjih tradicionalnih Tattoos EVER

Tradicionalne tetovaže so že dolgo časa in z dobrim razlogom! Zbrali smo največje klasične tetovaže in oblike vseh časov. Uživajte!Pripravite se, ker boste izvedeli, kdo je izumil tradicionalne tetovaže. Če ste Američan ali oseba, ki je nekoč študirala zgodovino v svojem življenju, potem morate vedeti o Pearl Harborju. Tisto, kar se je zgodilo takrat, ni točka, ampak lokacija je. Tam je nekdanji mornarični moški po imenu Norman Collins naučil različne tehnike tetoviranja neposredno od japonskih mojstrov tetovažev.

Norman Collins, imenovan tudi Sailor Jerry, je razvil novo vrsto tatoo, ki je bil rezultat združevanja japonskih tehnik z lastno ameriško vizijo. Barve, ki jih je uporabil, so bile živahne in njegova izbira v ikonografiji je bila krepko. On ni samo inoviral sloga, ampak tudi tehniko z gradnjo strojev za tetoviranje in poskušal prinesti več barve v svoja dela.

Takrat so se vojaki tatoo trudili brez skrbi, kako bi ljudje razmišljali o njih. Žalostna resnica je bila, da niso vedeli, ali bodo to storili živi, ​​zato so se potegovali v trajno označevanje. Kasneje so se tetovirali samo mornarji, brezdomci in cirkuski čudaki. Niso imeli skrbi za družbene omejitve, zato so bila njihova dejanja vidna kot upori.

Na srečo družba ne gleda na tetovirane ljudi, kot je nekoč uporabljala. Kar se ni spremenilo, so tradicionalne tetovaže. Štejejo za klasike, ki nas bodo preživele vse. Nekatere izmed najpogostejših modelov tatoo je mogoče storiti v precej slabi obliki kot tradicionalne tetovaže. Barvna paleta, ki je na voljo v teh dneh, zagotovo pomaga, vendar kompleksnosti tehnike Sailorja Jerryja ni mogoče premagati.

Po številnih virih so najbolj priljubljeni tradicionalni modeli tattoo-a prikazi indijskih ameriških simbolov, pin-up deklet in fantov, sirenk, kombinacije pogolt in vrabcev, različnih vrst srca, siderov, orlov, pa tudi mornarice in drugih oboroženih sil simboli; tudi bode in vrtnice. Vse je mogoče prilagoditi tradicionalnemu slogu, tako da lahko najdete tatoo umetnika, ki je dober predal in navdušenec, če ga želite.

Contents

60. Živahno cvetje in ljubezensko pismo

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ljubezenske črke so tradicionalna stvar preteklosti. Vendar pa tradicionalne tetovaže, ki prikazujejo ljubezenske črke, so brezčasne. Natanko stilizirani cvetovi in ​​subtilna senčila naredijo ta nakit za tetovaže. Sporočilo, ki ga pošilja, je pozitivno in bi lahko vsakomur dalo toplo občutek. Tako naj bi tatoo govoril z nekom drugim: z vizualno privlačnostjo in čustvenimi neumnostmi. Če so cvetovi še posebej všeč, lahko najdete več tetovaže cvetov.

59. Underboob tradicionalne tetovaže podkov

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Verjamemo, da imajo podkve srečno in že stoletja imajo vlogo zaščite, ali poznate zgodbo za njim? Preprosto povedano, kovač je odstranil podkve, privezane na hudičeve noge šele po tem, ko ga je hudič obljubil, da ne bo vstopil v nobeno gospodinjstvo, ki je imelo notranjo podkve. Poleg tega podkve drži čarovnice proč. Ne glede na to, kaj se odločite verjeti, resnica je, da je barvna nasičenost in obloga iz te tetovaže neverjetna! Lokacija je tudi velik plus!

58. Sipping Pina Colada kadarkoli in kjerkoli

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ali sem preveč koktajlnega poznavalca ali razmišljate tudi o Pini Coladi? Ta tetovažica je tako dobro narejena, da se predstavljam na plaži, ki se pije iz pijače z okusom ananasov. Pohvale za umetnika za tetovažo, Kim Nguyen, ki je to lepoto pripravil na Nizozemskem! Uspelo je opravljati odlično delo pri močno izražanju linij in barv na starih šolskih načinih. Veš, kaj pravijo, ne izberi tatoo, izberi tatoo umetnika!

Pridi Brezplačna tradicionalna tattoo po meri Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

57. Podkve in roza

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Mornari so mislili, da je podkvica zagotovila varen prihod v cilj, zakaj torej ne nosite na koži in v vsakem trenutku uživate zaščito? Ta podkev je lepo urejena in barvana z živahnimi odtenki. Kombinacija podkve in vrtnice je klasična. Občutljiva in ženstvena, ta zasnova je hkrati pooblaščena. Vključuje debele linije, pa tudi zelo mehke krivulje.

56. Polovutna upanja in življenje

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

To je med tradicionalnimi tetovažami, ki niso vse o simbolih, ampak o tehniki. Medtem ko polovica luna ni priljubljena zasnova v tej tehniki, izgleda privlačno, da postane ena! Ko pogledam na to, me zaradi pomarančnih dodatkov pomisli na upanje in življenje. Barve so lepe in živahne!

55. Pipping iz koktajla na pravi plaži

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Črna in rdeča barva je kombinacija barvnih kombinacij za tradicionalne tetovaže. Če smo prej razmišljali o plažah in Pini Coladi, lahko zdaj privoščimo ta popoln pogled. Sama zasnova je poenostavljena. Vendar pa ta sončni zahod zagotovo sproži področja, ki sproščajo endorfin v možganih! Tako dobro napisana tetovaža lahko enako vpliva na uporabnika!

54. Grozdje, ki nosi rože

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Lasulje imajo veliko simboličnih pomenov. Ta tetovaža bi lahko bila metaforična interpretacija stare praznoverje, ki pravi, da pogoltami nosijo duše mrtvih mornarjev naravnost v nebesa. V tem primeru bi lahko duše mornarjev predstavljali cvetovi. Ta pogoltnost jih definitivno nosi, zato je lahko ta analogija pravilna. Razen tega pogoltami pomenijo svobodo, upanje, ljubezen, skrb in ljubezen. Izvedba in namestitev te tetovaže sta izjemna!

53. Kontrastiranje črnega srca in cvetja

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Izjemno sladko, to črno srce ne pošlje zelo pozitivnega sporočila. Več melodramatičnega srca, ga rešijo srečno obarvani cvetovi, ki so na njem nadgrajeni. Ker je del tradicionalne kategorije tetovaže, mislim, da to nima nič skupnega črno v srcu izraz. Umetnik tatoo je popolnoma napolnil srce s črno barvo, ne da bi pustil nobene prazne pike ali polnilne linije. To je nekaj, kar lahko storijo samo profesionalni umetniki s tetovažo s profesionalnim orodjem za tetoviranje.

52. Brezčasen vratni pas sestavljajo lepota Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tradicionalne tetovaže so nameščene za kateri koli del človeškega telesa. Ta deklica se je odločila, da dobi vratno trakico, ki je polna tradicionalno oblikovanih modelov. Prvič, tam je portret lepe ženske, poleg čudovite rose in drugih simbolov. Kot lahko vidite, tetovaža, ki izgleda kot ogrlica, ni opravljena z uporabo iste tehnike, vendar se obe ujemata in združita na odličen način.

51. Mladi in tradicionalni Johnny Depp

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ko pogledate to tetovažo, upoštevajte, da to ni realen portret. Tudi če je Tetovirani Johnny zelo podoben pravemu Johnnyju, se njegove značilnosti lahko zdijo slabo izdelane. Zagotavljam vam, da niso. To je interpretacija Deppovega videza in osebnosti v stari šolski tehniki. Nič manj in nič več! No, solza in majhna srca so ekstra!

50. Metulj metulj in lobanja

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Kombinacija metulja in molja, ta tetovaža je okrašena z lobanjo. Barve so tako živahne, da pošiljajo zelo močno vizualno sporočilo. Govorijo o intenzivnosti, osebnosti in ravnovesju med življenjem in smrtjo. Lobanja ni barvita, zato je jasno, da je tako, ker smrt ni najbolj vesela stvar. Linije so natančne in senčenje je prefinjeno. Ta oblika je namenjena ženskam več kot za moške.

49. Kamela in kaktus

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Včasih zelo podrobna tetovaža izgleda bolj kot druge grafične. To je primer, ko je nekaj podrobnosti dovolj za pravilno narisati okrašena kamel in kaktus za njim. Kamela ni videti srečna, morda zato, ker nosi božično dekoracijo v puščavi in ​​to je točno točka. Nadarjeni umetnik lahko pošilja razna sporočila samo z uporabo ukrivljenih vrstic pravilno. Všeč mi je, kako cvetovi delujejo kot okvir v tematskem tatuu s puščavo.

48. Mornarica, ki utrupa

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Mornarska ženska ali punčka v mošnjičastem kostumu se odlično prilega tej ženski nogi. Izgleda kot rdečica in to bi lahko bila samo poskus poudarjanja njene nedolžnosti in ženskosti. Ni prikazana kot spolni simbol, ta lepota dopolnjuje žensko nogo, tako da pritegne pozornost na sredino gležnja, kar ustvarja tanjši učinek. Tattoo lahko to storijo za koga, če so pravilno nameščeni.

47. Sidro in izgubljeno sporočilo

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

MCMX je romanska številka, ki pomeni 1910 v arabskih številkah. Medtem ko vam to leto morda ne pove ničesar, je za to osebo zagotovo reprezentativno. Nisem prepričan, ali so ljudje veliko uporabljali rimske številke, vendar se zdijo stare šole, zato se ujemajo s to sliko. Kot veste, sidro simbolizira upanje in trdnost. Zdi se, da ima steklenica vabilo na plažo. Ljudje so dejansko pošiljali sporočila na ta način, zato zakaj ne bi koga vprašali na takem datumu? Dober dotik z vsako temno senco!

46. ​​Prepričajte se zgodbe in vloge za tradicionalne tetovaže

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Lepa in čarovnica, to dekle se druži z Luno in mačko. Vsak lik ima močne osebnostne lastnosti, ki se lepo pritegnejo na tradicionalen način. Ni ozadja ali preveč senčenja. Kljub temu pa ne morem pomagati, da opazim, da se luna raztrga. Vsaka zgodba ima v njem nekaj drama. Pomembno je, kako se konča. Zgodba o brizganju tega dizajna je bila zagotovo uspešna!

45. Lepota je v podrobnostih

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Zrcalo, šminko in nekaj cvetov so odlična kombinacija za žensko tradicionalno tatoo. Kaj še posebej cenim za to tetovažo je kontrast med hladnimi in toplimi barvami. Rdeče, zlate in rumene so topli barvi, modra in turkizna pa hladne barve. Z mešanjem dveh vrst je umetnik ustvaril uravnoteženo kompozicijo, ki izgleda neverjetno na koži! Zasnova šminke in ogledala sta stara šola.

44. Fascinacija Ouije

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ouija odbor je bil ustanovljen leta 1894. To ni priljubljena tradicionalna oblika tetovaže, vendar to ni prilagoditev nekaj novega v starem šolskem slogu. Manj posameznikov ne verjame v njegovo učinkovitost in moči, zato nikoli ne bo postalo bolj priljubljeno kot danes. Kljub temu pa v tej tetovaži ni v celoti pritrjena, temveč predstavlja tretje oko. Ženska roka, ki se nanaša na čarovnice, prinaša nekaj drugih uporabnih elementov okultne, kot so diamanti in smaragdni prstan.

43. Ljubezen ugrizi dobesedno in figurativno

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

2D pajek, ki ga spremlja smešno sporočilo, ki je potiskano v tradicionalni tehniki, naredi odlično idejo za tatoo. Dobesedno in figurativno je to osebo očitno prizadela zavajajoča ljubezen in verjetno všeč pajkom. Ne pogosto nekdo izbere živali, ki jih ima ali ima fobijo kot tetovažo. To nam daje prvo možnost. Za popolno sliko ima telo pajka na njem majhno, rdeče srce. Odlična izbira v barvah in pisavi!

42. Decadenca v tradicionalnem slogu

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

V današnjih dneh je bil predmet, prikazan v tej tetovaži, tabu. Najenostavnejši način, da bi se sklicevali na vse dekadentne ali intimne predmete, je bil predlagati, da ga več kot res pokaže. Kdor je imel idejo o tej tetovaži, je bil definitivno navdihnjen. Njegov brki so ključni element te lepo opravljene tetovaže. Ta izbira bi izbrala le drzna oseba. Kako si poreden?

41. Morski pes je mehiški delfin

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

V tej tetovaži boste našli eno najrazličnejših barvnih palet v tradicionalnih tetovažah. Nedavno so bile barve precej preproste. Vendar pa sorta, ki je na voljo v teh dneh, naredi brizganje bolj zabavno in ne krši nobenega pravila. Ta morski pes, ki je pravzaprav del mehiškega delfina (ker ima sombrero), bi lahko prešel kot bitje morja, zato bi ta tetovaža lahko bila navtično tematska. Medtem ko se lahko ta predpostavka zdi precej previdna, je vizualni učinek resnično pomemben. Tukaj je več mehiških dni mrtvih tetovaže.

40. Čarovnija optične iluzije

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Fascinacija za ženske in magijo je lepo ujeta s tem dizajnom. Krasen ženska definira zakone fizike z opravljanjem čarobnega trika. Domnevno drži sredino njenega telesa v škatli nad glavo. Vendar, glede na to, kako je ta trik resnično končan, v tej tetovaži sta dve ženski. Ni boljše barve za izražanje strasti in hitro črpanje krvi kot rdeče! Preproste, drzne črte naredijo to tatoo umreti!

39. Gramofon okrašen s cvetjem

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Gramofoni so stari in zastareli glasbeni igralci, ki izgledajo spektakularno in bi lahko pomenili afiniteto do glasbe. Ta gramofon je še posebej poseben, ker je prepletena stara šolska pot. Tetovci, kot je ta, niso klišeji, ampak preprosto klasike. Celotna slika je privlačno in daje pozitivnost, pa tudi veliko radost vizualno in zvočno.

38. Parfum v dragi steklenici

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Okusne stvari so lahko drage, vendar niso nujno tako. Ta lepo urejena steklenica parfumov zajame eleganco starih dni. Golden ni lahka barva za tatoo, vendar je umetnik, ki je to naredil, vsekakor potegnil. Dozator za parfume in majhna črpalka so lepi detajli, pa tudi vrtnice iz steklenice. Si lahko predstavljate osebo, ki diši kot surove vrtnice? Tako tradicionalni vonj.

37. rumena vrtnica

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Roses izgledajo kul, vendar obstajajo tudi skriti pomeni za barvo vrtnic. Na primer, rumene vrtnice so povezane s prijateljstvom in optimizmom. Barva je znamenje moči, modrosti in včasih veselja. Ta deklica je izbrala preveliko rumeno vrtnico, da bi jo okrasila. Dodala je temno zelene liste, ki se razširijo na njeno podlaket. Tradicionalni slog izgleda bolje v tem položaju od realnega.

36. Kača na križu

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Obstajajo dva pomena kača na križu, in sicer tista, povezana z Mojzesom in tistim v alhemiji. Prvi je o Mojzesu, ki ščiti ljudi pred kugo s postavitvijo kake. Drugi se nanaša na izdelavo eliksirja živega srebra, ki naj bi bil kurativni. Noben od simbolov ne izgleda tako natanko tak, vendar verjetno je resnica nekje vmes. Kar je gotovo je, da so tradicionalne tetovaže, kot je ta, skrivnostne in lepe.

35. Alice v čudežni deželi gre tradicionalno

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Zajček iz Alice v čudežni deželi izgleda zelo resno v tem dizajnu. Njene značilnosti so malo preveč podrobne za stari šolski stil, zaradi česar mislim, da je to dejansko del neo-tradicionalne kategorije tetovaže. Vendar pa so drugi elementi vzpostavljeni. Ikonografija je ena od močnih strani tega tetoviranega sloga in ta zajec ni eden od klasikov.

34. Stara šolska komolca dekoracija

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Komolec je eden izmed najbolj bolečih mest, na katere se lahko tetovirate. Vendar, ko je tatoo končan, boste lahko uživali v življenju popolnosti! Rekel bi, da je to tatoo; čista popolnost! Če ste ljubitelj takšnega risbenega sloga, boste morali trpeti malo bolečine od podloge in senčenja, vendar bo rezultat odličen! Ta oseba je igrala varno s tradicionalnimi dekorativnimi cvetnimi vzorci.

33. Vsaka pot vodi domov

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Pregovor Vsaka pot vodi domov sliši veliko podobno evropskemu govoru, ki gre Vsaka pot vodi v Pariz. Z drugimi besedami, ne glede na to, kako ste ga postavili, ta oblika poudarja pomen potovanja, pa tudi pomen, da se vrnete domov. Na kakšen način najbolje predstavljamo potovanje kot z dodajanjem Zemljinega globusa in nekaterih kovčkov? Čisto pisanje in odlično oblikovanje!

32. Stabbing v srcu

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Dobesedno ali ne, srce-zabodne je vizualno privlačna v tem design tatoo! Lepo, štiristransko bodalo s podrobnim ročajem gre skozi krvavo rdeče srce. Morda nekoliko nasilno za nekatere, tradicionalne tetovaže, kot je ta, naj bi izrazili grd del življenja, ne samo pozitivnega. Zanima me, kako se bo ta oseba odločila združiti vse svoje tetovaže z rokami v rokav.

31. Portreti dveh ljubiteljev

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Manj drzni in bolj simbolni, ti portreti združijo dva ljubitelja v zlato srce. Ker je ljubezen lepa in vedno cvetoča, so cvetni dodatki popolnoma jasni. Purple je prvič uporabil Sailor Jerry in zdaj doživlja popolno vrnitev. Nahaja se na meji med girly in moškimi, vijolična se dobro prilega z drugimi dopolnilnimi barvami, kot so rumena, bela, siva in roza.

30. Dom je tam srce. Nenehno.

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Lepa hiša, pozitivno sporočilo in vrv v obliki neskončnega znaka so del tega tradicionalnega tatoa. Prisotnost hiše je samoumevna, a veste, kakšna je simbolika vrvi? Vrv dejansko predstavlja znanje. Lahko bi bil zaključek, ki ga je ta oseba vzbudila ali o tem, da nikoli ne prenehamo učiti nekaj novega. Ne glede na pravi razlog, to je odlična tetovaža, ki se uporablja na starih šolskih načinih.

29. Portret sijoče lepote

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Si opazil, da so v vseh tradicionalnih tetovažah ženske sijoče? Verjamem, da gre za prikaz njihove nedolžnosti in naivnosti. Inked z močno pigmentiranimi barvami, ta model izgleda lepo in se prilega na abs tega človeka. Vključeno je malo senčenja, pa tudi natančno oblikovanje. Želim si, da bi moje trepalnice bile tako dolgo kot v tej tetovaži! Shaun Bailey je ime tatoo umetnika, ki je to storil. On je iz Amsterdama, Nizozemska.

28. Notranji boj in pisalni stroj

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tony Talbert se je preselil s tem tetovažo! Od starega šolskega sloga se je nekoliko oddaljil, ko je to rožnate, vendar je poleg tega precej upošteval pravila. Ta pisalni stroj bi se lahko nanašal na eno življenjsko zgodbo ali na določeno osebo, ki je pisatelj. Med tistimi, ki se borijo, zlasti zase, so pisatelji. Neverjeten boj in stalna tetovaža sta dober tek!

27. Podkev se vzpenja z rožo

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Myke Chambers je uspel prikopati to tradicionalno podkev in dizajn rose na žensko nogo. Pri oblikovanju in ukrivljenih linijah ni veliko improviziral, vendar je v barvah dodal osebni slog. Simbol ljubezni in lepote, ta vrtnica je rdeča, kar je pravzaprav pleonazem v številnih jezikih. Rdeča vrtnica pomeni ljubezen in romantiko in ni nikoli stara.

26. Trnova roza je prebodala luno

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ta metaforična tetovaža je v Leedsu v Združenem kraljestvu napisal Joe Ellis. Lepo je združil črne odtenke z rjavimi odtenki, skrbno ohranja sprejemljivo razmerje med fantazijo in realnostjo. Luno je dobesedno prebodlo trnje rože in izgleda žalostno! Nisem prepričan, kaj je pomen tega oblikovanja, vendar izgleda globoko in vpogledno. To je bolj neo-tradicionalna tetovaža, kot klasična tradicionalna.

25. Lobanje, mucka in cvetje

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Še ena neo-tradicionalna tetovaža, ta se razprostira na ženskem hrbtu in zadnjici. Ni tipično od nobenega stališča, vendar vsebuje klasične elemente, kot so cvetje, lobanje, trakovi in ​​slabo podrobno oblikovanje. Pomanjkanje podrobnosti ni pomanjkljivost, temveč značilnost tradicionalnih tetovaž. Barve so svetle in zelo raznolike, kar osebno cenim. Ali ste bolj obarvani tatoo ventilator ali črno-beli ventilator za tetoviranje?

24. Izgled ponosne lisice

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Lisice naj bi bile ponosne, ker se štejejo za zmede. Vendar pa so odvisne od kulture, ki jo upoštevamo, tudi lisice tudi plemenite in modre osebe; so prilagodljivi, pametni in hitro razmišljajo. Japonci mislijo, da lisice simbolizirajo dolgoživost in zaščito pred zlo. Kelti na drugi strani verjamejo, da so lisice vodniki. Ta slika kot tatoo predstavlja uspeh Ibi Rotheja, umetnika iz Leipziga.

23. UFO ugrabitev krave

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ali ni ta tatoo smešno? Ali verjamete, da živi zunajzemeljsko življenje? Ne moremo zagotovo vedeti, ali je oseba, ki je dobila to tetovažo, vernik ali ne, vendar je zagotovo izbral zelo izviren dizajn! Jenny Boulger je imela rad idejo in jo na koži natisnila. Boulger ga je potegnil s staro tehniko šole in odlično barvno paleto. Ta oblika je preprosta, a zelo sugestivna.

22. Nevarni bodal in vrtnica

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Splošno sprejet pomen te tetovaže je življenje ali nesmrtnost. Bodog se pojavi sam ali v bližini različnih predstavitev v tetovažah in to pomeni vsakič drugačen. Rose je znana kot znak ljubezni in življenja. Podrobnosti in barve so značilne za tradicionalni slog. Ta kos je žensko in izboljša videz tega dekleta. Ni boljše tekmo kot pusto telo in kul tatoo, kot je ta, ki jo je Hamish Clarke napisal.

21. Okrašeno ročno ogledalo

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Če je pomen ogledala fizični in duhovni odraz, kaj je torej pomen zrcalnega okvirja brez dejanskega ogledala? Lepo urejena in postavljena v bližini dveh ljubkih rumenih vrtnic, je ta zrcalni okvir definitivno del filozofske teorije. Vse je relativno, da ne omenjamo filozofije, zato se moramo osredotočiti samo na simetrijo in enotne barve tega.

20. Barvni navtični metulj

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ladja in svetlobni stolp sta elementi navtičnih tetovaž. Če se spomnite, so bili med prvimi, ki so uživali v tradicionalnih tetovažah, mornarji. Torej, navtična kategorija je zelo pomembna, ko gre za stari slog tetoviranja. Ta oseba je združila deviško in novejšo obliko z dvema najbolj pogostim navtičnim simbolom. Vsaka podrobnost se prilega in na splošno, ta tetovaža je odlična!

19. Biser iz globin

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Vključno s temo tetovažo v kategoriji navtičnih tetovaže bi lahko bilo malo dorečeno, toda morje je pravzaprav komponenta. Biseri so naravni nakit morja, ki traja dolgo časa, da se oblikujejo in na katere ne vplivajo meteorne vode. Enostavne in precej spektakularne tradicionalne tetovaže, kot je ta, so redke. Ljudje se običajno naslanjajo na znane simbole, kot so ladje, svetlobni stolpi, vrabci, zastave in sidri.

18. Mačka z rožnatim ovratnikom

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Mačka, ki jo je več let obkrožala, mačka ni samo hišne živali, temveč tudi varuh drugega sveta. Ta mačka izgleda prijazna, vendar ima tudi nekaj ponosa v svoji drži. Pripadnost mačk s cvetovi je le posledica klasičnega recepta tradicionalne tetovaže. Dve čudoviti stvari sta vedno odlična skupaj, zato lahko to imenujem uspeh! Ali ste mačka ali psa?

17. Bafomet v tradicionalni ameriški viziji

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Enako impresivna z realnim dizajnom Baphometa, ta se zdi bolj grozljiva. Če niste seznanjeni s tem, kdo je Baphomet, morate vedeti, da se imenuje tudi Sabbatic Goat. To je poganski idol, ki je bil hitro povezan s satanizmom. Uporablja se tudi v čarovništvu in je simbol dualnosti. To je prvič, ko vidim predstavitev Baphometa v tradicionalnem slogu in menim, da izgleda bolj zastrašujoče kot običajno!

16. Golobica za babico

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tatooi, storjeni v spomin na naše izgubljene, so čustveni in sploh ne redki. Častiti mrtvega, dragega človeka je mogoče enostavno narediti s tetovažo. Na primer, ta tetovaža je sestavljena iz golobičnega, pletenega pribora in knjig. Verjetno je ta babica bralka in pletenje veliko. Golob je simbol za mir, ljubezen in upanje. Mogoče babica ni mogla preživeti tradicionalnega sloga, vendar je imela vsaj tatvino.

15. Dom je kjerkoli sem z vami

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tradicionalne tetovaže so opremljene tudi za izražanje ljubezni. To je le en primer tatoja, ki je namenjen ljubimcu te osebe. Ona se je odločila za vključitev kompasa in veliko vrtnic, da bi pokazala njena občutja. Ker se počuti samo doma, kadar koli in kje je s svojo ljubljeno osebo, ideja o kompasu ima smisel. Kot že rečeno, so vrtnice, predvsem rdeče vrtnice, namenjene pošiljanju sporočil ljubezni in romance.

14. Živahno cvetje v šopek

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Rože so ženske in divje cvetje predstavljajo divje in nekonformistične osebe. Seznani vse te značilnosti in imeli boste popolno tradicionalno tetovaže s cvetjem! Cvetni listi in listi so zelo grafični in barve so živahne. To je tisto, kar mi je všeč tradicionalne tetovaže; barve niso razredčene ali videti bledi. Nisem preveč ljubek stebla, ampak mislim, da bi moral biti poudarek na rožah.

13. Pogolt in kompas

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Pogolt in kompas sta dve najpogostejši tradicionalni modeli tetoviranja. Intenesno so bili združeni v tej tatu, ki je polna pozitivnosti in barve. Nekoliko večji kot redna tetovaža, je ta podrobnejša zaradi prostora. Če ste novinec, morate vedeti, da majhne tetovaže niso preveč podrobne zaradi pomanjkanja prostora. Na splošno stare elemente šole ne zahtevajo preveč podrobnosti in so 2D.

12. Meatball je krzna žogo

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Ta čudovita mucka z imenom Meatball ima krono iz cvetja in lep nasmeh, ko prikaže svoje kosti. Slike za hišne ljubljenčke lahko preprosto prilagodite temu stilu tetoviranja. Vendar se mnogi ljudje ne odločijo za nerealistične tetovaže teh dneh. Realistične tetovaže so res spektakularne, vendar je kot tiskanje fotografije na koži. Želim oba tipa tetovaže. Bi se odločili za sodobno ali klasično?

11. Odlična ladja

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Nautična tattoo, ki je postavljena na podlaket, je odličen primer tradicionalne kožne umetnosti. Zasnova je kombinirana s kompasom in cvetjem, ki poudari slog več kot navtični kontekst. Ni tako živahno, barve izgledajo malo razredčene. Mislim, da je to osebna izbira, ne pa značilnost tradicionalnega sloga. Barvno črnilo je bolj gosto od črnega črnila, tako da bi napačna količina izgledala prepojeno.

10. Mermaids, ki jih je opazil svetilnik

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Lina in Astrid sta dve mesmerizirani sireni, ki sta videti v tem prsnem košu. Skupaj s sidrom in vrtnicami ni boljšega primera tradicionalne kompozicije, ki ni klišeja, vendar je polna splošno sprejetih simbolov. Barve so svetle in senčenje je odlično. Kovinski deli so pogosto zelo boleči zaradi prsnice in kostne kosti. Precej tatoo, ki se nahaja na ali v bližini kosti, je bolj boleče kot drugi.

9. Kraljevski slon na nogi

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

V nasprotju s prejšnjo tetovažo, ta nima nobenega od najpogostejših modelov, ki se srečujejo v tradicionalnih tetovažah. Vendar se v neo-tradicionalni kategoriji tetovaže dobro prilega. Značilnost barv je značilna in podrobnosti niso preveč poudarjene. Dvomim, da izgleda tako vesel slon, vendar sem prepričan, da je njen lastnik še posebej vesel z rezultatom! Na splošno je to čudovita tattoo!

8. Mama, oče in ostalo

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Poln rokav je velik dosežek za vsakega ljubimca tetovaže. Del je namenjen mami in očetu tega človeka. To se mi zelo dotika in zelo zanima. Sestavil je diamant in njegovo mamo ter krono in očeta. Mislim, da jih tako povezuje. Med drugimi elementi so vrtnice, nekaj, kar izgleda kot morski valovi in ​​neke vrste ptica.

7. Vijolična sova ponosno stoji

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Barvne tetovaže niso enostavne. Obstaja nekaj umetnikov za tatoo, ki sploh ne delajo z barvami. Izbira pravih odtenkov in prava količina črnila je lahko včasih težavna. Ta vijolična sova je primer zelo uspešnega dela z barvami. Tradicionalna oblika in linija je ta oblika tesno povezana s pojmi o nočni, luni, skrivnostni, čarobni, temni in starodavni.

6. Daria in njen najboljši prijatelj

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Jaz sem res velik oboževalec Darje. Ali ste seznanjeni s predstavo? Čeprav ni več popularna in le nekaj ljudi je razume Darijev sarkazem, izgleda dobro prikazano na njeni deklici. Na drugi strani je Jane, najboljša prijateljica Darje. Oba imata različne barve cvetov kot del svojih portretov. Vendar bi za njih izbral različne ozadje. Dobro izgledajo, toda srečna tema jih ne predstavlja.

5. Orel in ameriška zastava

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Te tradicionalne sestavine je težko spregledati. To je zelo nacionalistična tetovaža, prepletena na staro šolo. Orel izgleda, kot da skoraj leti od prsnice tega človeka, tako da je to plus. Običajno so tradicionalne tetovaže dvodimenzionalne, vendar nekako ta ne izgleda tako. Ni mišljeno, da bi gledali 3D, vendar je tako veličastno, da to počne.

4. Nežna zastrašena sova

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Simbol noči, ta sova se namrhti in ne izgleda preveč prijazna. To se močno drži do podružnice, ki se trudi, da se zdi ugledna. Vendar pa so tudi o modrosti in ženskosti, zato je njihova slika kontrastna. Zmehčajo to tatoo, so čudovite rdeče vrtnice na vsaki strani. Študije kažejo, da so prsni koši na ženskah prizadeli veliko več kot pri moških.

3. Tiger, lobanja, volka in pogoltniti

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Žival in ljubitelj tetovaž, ta tip je dobil nekaj bolnih tetovaž. Njegova roka je polna modelov z različnimi vrstami živali, obkroženih z vedno prisotnim cvetjem. Podal je roko v tople in hladne barve. Če pogledate natančno, boste videli, da je njegova podlakta večinoma potiskana s toplimi barvami. To je dokaz o predanosti in dobrem okusu! Za več tetovaže z rokavami.

2. Čas je dragocen za mornarje

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

To je umetniško delo, ki je bilo zasnovano z zamislijo o tradicionalnih simbolih. Edini predmet, ki je manj priljubljen v tradicionalnem svetu tetovaže, je peščeni pečat, toda razen tega, se vse popolnoma ujema. Navtični tatoo, ta zasnova je zahvaljujoč orelnim krilam in občutljiva hkrati zahvaljujoč rdečim vrtnicam.

1. Bitka orel in kača

Tradicionalno Tattoos - 100 All-Time Greatest Traditional Tattoos EVER

Tattoo umetnik Tim Hendricks je naredil ta neverjeten zadnji del. To tetoviranje je vključil v kategorijo ladij in jadrov, vendar je veliko več. Dejansko se osredotoča na navtično temo in bitko, ki poteka v ozadju. Orel se bori proti kači in nihče ne ve zakaj, ali ne? Kljub temu epski tatoo dokazuje, da tradicionalni ni slog, ki ga bomo preživeli, ampak bo preživel.

 

Leave a comment

42 + = 50