Thursday, January 21, 2021

Prsni tattoo za moške – 70 Top tetovaže prsnega koša … Uvrstil se!

Misliš, da si dobil tatoo v prsih? Prišli ste na pravo mesto! To je najboljša zbirka tetovaže v prsih za moške EVER. Gradnja prsnega koša je uvrščena..Tatoo za moške pri moških skoraj nima skupnega, razen njihove lokacije. Obstaja nekaj elementov, ki jih boste morda našli odveč, vendar pa so razlike precej velike. Getting tattooed na prsih je velika stvar za vsakega človeka, ker je to zelo izpostavljeno območje. Včasih je prsni koš bolj izpostavljen kot človeško roko ali pa je vsaj njegov del.

Večina tetovaže v prsih za moške izgleda zelo moško in poudarjajo svoje lastnosti. Vendar je celoten postopek barvanja na tem področju zelo boleč. Posebej občutljiva je koža, ki pokriva prsnico. Poleg tega morajo tisti moški, ki nadaljujejo svoje tetovaže v prsih na svojih rebrih, še naprej trpeti. Vsak del telesa, ki je blizu kosti, je nagnjen k večji občutljivosti kot drugi.

Ko gre za tatoo stilov in motivov, boste opazili v naslednjih 70 primerov, da je raznolikost presenetljiva. Večkratni fantje mislijo, da je kul, da imajo risane risbe na svojih prsih, medtem ko imajo drugi globlje misli in izbirajo risbe različnih teorij relativnosti ali verskih zarokov.

Videli boste veliko odličnih linij, pika, realizma in nekaj super tradicionalnih tetovaž. Vsaka ideja za tatoo se lahko prilagodi na predhodno izbrani stil tatuiranja. Ni važno, ali ste navdušeni nad minimalizmom ali realizmom, če imate definirano idejo o tem, kako naj bi izgledal vaš tatu v vaši glavi.

Contents

Prsni tattoo za moške:

V zadnjem času se je večina moških, ki so se odločile za tetovaže v prsih, ne potegnila za kakršno koli pisavo. Pred nekaj leti je bilo zelo malo, da bi imeli nekaj napisano pod kostno palico. Ne pravim, da ni več kul, vendar moški običajno izbirajo bolj zapletene modele. Brez dodatnega pogleda, poglejmo, kako izgledajo tetovaže za moške v teh dneh!

70. Odkrij mojo zemeljsko strast

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Klavijanca v obliki srca, dveh vrtnic in dveh čebel je sestavni del tega tetovaža prsnega koša in nekaj drugih tetovaže v prsih za moške. Ta je samo črno-belo, dejstvo, ki označuje preprostost in določeno raven varčevanja. Nahaja se tik pod kostnimi mozniki, poudarjata jih v moškosti. Izgleda kot model, zato se vsi strinjajo.

69. To so moja prepričanja

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Moč, spoštovanje in lojalnost sta sredstva in verjetno ta človekova smernica v življenju. Kot smo že omenili, tetovaže s črko, kot je ta, niso več priljubljeni. Kljub temu menim, da je njegova izbira v pisavi in ​​velikosti odlična za obliko svojega telesa. Nič ne govori o moškosti več kot samozavesti in nekaj načel, ki naj bi služile kot smernice v svojem življenju.

Pridi Free Tattoo prsnega koša Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

68. Poišči pravi ključ do mojega srca

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

To je primer tetovaže v prsih za moške, ki je del star in del novega. Njegov stari del predstavljajo besede, napisane na levi strani, vendar so zaradi sodobnega stila tetoviranja posodobljene. Njegov novi del sestoji iz srca, ključev in dekorativnega dizajna, rdečega. Na splošno je to mešanica slogov, ki verjetno najbolje ustrezajo njegovi osebnosti. To je pravzaprav točka pridobivanja tatoo; najti, kaj vam najbolj ustreza, ne glede na sporočilo ali slog.

67. To je simfonija abstraktnega

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Tetovaže, ki so abstraktne in izgledajo kot brizgajoče barve, so bile že nekaj let. Ko gre za slog, niso popolnoma definirani, vendar pa vedno več oboževalcev pridobiva. Na začetku so te tetovaže imele le rdeče in črne barve. Stvari so se spremenile in umetniki s tatoo povsod začeli razvejati. Kot prsni kos, mislim, da je navdihnjen, ker ima kontinuiteto in verjetno točko.

66. To je moja povezava s tetovaže prsnega koša vesolja za moške

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Tretje oko v središču mandale, skupaj z nekaterimi super pikastimi deli in subtilnimi kapljicami, bi imelo več pomena, kot si lahko predstavljamo. Pomislite na simboliko mandale in tretjega samega očesa in vaš um bi se lahko pihal. Prsne tattoo za moške so včasih bolj globoke, kot bi lahko gledali na prvi pogled. Zgornji del te tetovaže je na kostnicah. Ugh, to bi moralo poškodovati!

65. Hulk poskuša pobegniti

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Za tiste, ki niste seznanjeni s filmom Hulk, morate vedeti, da je povezava med temo in filmom pomembna. Hulk se je pretvarjal v to ostro in nenadzorovano bitje, ko je bil jezen, vendar je nekako njegov sosedom uspel prinesti nazaj v človeško obliko. V tem primeru mislim, da predstavlja del tistega, ki želi biti skrit, čeprav se zdi, da se trudi iziti. Kar se tiče umetniškega dela, je ta tattoo realna animacija z odlično izbiro v barvah.

64. To so moji tetovaže za moške, ki so mi krivi

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Otrok v nas je vedno prisoten, vendar se nekateri od nas odločijo, da bodo skriti. No, tega fanta ne! Ustvaril je močan kontrast med njegovim moškim videzom in njegovimi tetovažami, ki so vse o superherojih, risankih in videoigrahih. Ali prepoznate katerega koli poleg Supermanovega znaka? Če je to le začetek, bo živa enciklopedija zgodovinskih risank in podobno.

63. To je križ, ki ga moram nositi

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ta prevelik križ izgleda okrasno gotsko. Gotski slog je lep in monumental ob istem času. Polna je okraskov, ki lahko komplimentirajo mišični prsni koš moškega. S verskim namigom ali brez nje, tetovaže v prsih za moške, sestavljene iz križanj, prenašajo določeno iskrenost, ki se zdi zakoreninjena v močnih načelih. Črno-bela je bila zagotovo edina možnost v tem primeru! Ali bi videli ta križ z barvami??

62. To je moj poklon Mari

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Pogoltnite, veliko lasulje! Te ptice izgledajo, kot da letijo proč od prsnega koša tega moškega. Zaradi svoje simbolike imajo smisel, ko so povezani z imenom osebe. V tem primeru je Mara lahko oseba, ki ni več del njegovega življenja. To pravim, ker so pogoltne besede vse o ljubezni, naklonjenosti in lojalnosti. Lasulje bi se lahko nanašale tudi na upanje in svobodo, toda tukaj tukaj ni resnično pomembno.

61. To je moja grozljiva stran

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

To je morda previsoka ocena, vendar mislim, da ta tetovaža pri tem fantu izžareva grozljivo vlogo. Anatomsko pravilen okostnjak ne bi pomenil kaj drugega. Poleg tega je slog te zasnove malo na makabre strani. Verjetno vrana, ta ptica precej dobro izgleda na prsih! Zahvaljujoč njegovi resnično beli koži obstaja kontrast, ki bolj poudarja črnilo bolj kot bi običajno.

60. Razlaga z živaljo

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Izvalitveni slogi skupaj z geometrijskimi oblikami nimajo nič skupnega z živalskimi instinkti. Vendar mislim, da je to točno to. Ta tip je poskušal združiti razloge in osnovne instinkte na manj očiten način. Izbral je popolnoma simetrično zasnovo, ki izgleda neverjetno na prsih in je izziv za vse tatoo umetnike, ne glede na svoje izkušnje na tem področju dela.

59. Oglejte si, kaj je v notranjosti tetovaže v prsih za moške

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Na prvi pogled se vam zdi, da v resnici gledate v dušo tega človeka. Ta tetovaža je tako dobro natisnjena, da je vizualno zahtevna. 3D učinki so resnično pomembni, ker ustvarjajo iluzijo razsežnosti. Površina njegove kože je nedotaknjena, vendar izgleda, da ima v njej celo celoto in različne motive, ki so vrezane okoli njega. Barvna intenzivnost je pomemben dejavnik.

58. Kruta bitka za prevlado

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Deer ni znano, da so agresivne živali, toda to ni pomembno, če se človekova vizija lahko vse spremeni. Ta človek se je ustalil za tetovažo, ki ima malo nasilja, enakosti, nesorazmerij in neverjetne tehnike senčenja. Na splošno je ta tetovaža netipična, saj simbolika jelena vključuje ljubezen, milost, mir, lepoto, plodnost, ponižnost, hitrosti, regres, ustvarjalnost, duhovnost, obilje, dobronamernost in budnost.

57. To ni težka kovina

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Pištole in vrtnice so med najbolj tetoviranimi stvarmi tako moških kot žensk. Prsni tetovaže za moške, ki so sestavljeni iz teh dveh, niso več priljubljeni, vendar še vedno izgledajo super; Dal ti bom to! Kaj je vsekakor vredno ceniti pri tej tetovaži je njegovo pozicioniranje. Ker je črno-bela slika, o barvah ni ničesar povedati. Če je v bližini koncepta tradicionalnega sloga tatoa, so vrtnice verjetno rdeče z drobnimi zelenimi listi.

56. Zmanjševanje senčnih žarkov

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ta tetovaža v prsih je grafična interpretacija žarkov. To je dizajn, ki diha modernizem in se nahaja na robu eksperimentalnega in posvečenega. Sončna mrk ali ne, ta ideja je izvirna in edinstvena. Drugje nisem videl. Sodeč po videzu tega obraza, je precej prezir nad rezultatom. Ima vse razloge za razmišljanje, da je bolečina začasna, vendar njegova tetovaža ni!

55. Izkopavanje obeh metuljev in lobanj

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ne da bi poskušali objektivizirati tega čisto primernega človeka, sta oba metulja in lobanja videti čudovita na prsih. Ideja za njegovo črnilo je lahko zelo globoka, ampak hej ne moreš soditi osebi, da si šibka! Sreča se vedno skriva ni pozitivno sporočilo. Vendar pa bi to lahko zelo pozitivno vplivalo na čudovitega človeka!

54. Tako ljubitelj kaže ljubezen

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ker smo kot primer imeli navijačevega Supermana nekaj nekaj tetovaže nazaj, je bilo treba najti navijač Batmana. Moramo mu dati priznanje za izvirnost in smisel za humor. Joker pravi HA, HA, HA in netopirji nenadoma letijo na drugi strani. Priznati moram, da na začetku ni videti kot Batmanova tetovaža, ampak bolj kot poklon vampirja.

53. Obvladanje natančnega mehanizma srca

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Biomehanske tetovaže in anatomsko korektne tetovaže so se srečale s temo tetovažo. Če razmišljate o tem, je bilo to neizogibno. Intenzivnost črnega črnila je precej spektakularna, zaradi česar mislim na majhno fotografsko manipulacijo. Tudi to je prsni kos, ki ujame oko in se nagiba k temu, da jo tam zadrži. Čudovit tetoviranje in čudovit človek! Kakšna kombinacija! Vsekakor ve, kako sprožiti ženski notranji mehanizem!

52. Mislim, da sem tetovaže za moške

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

..ali z drugimi besedami, cogito ergo sum! Latinski izraz na stari pergament in nekatere vrtnice, da bi ga olajšali, naredi eno izmed najboljših tradicionalnih tetovaže v prsih za moške. Črnilo delo je brezhibno, kot tudi svoj položaj in oblikovanje. Morda se sprašujete, zakaj vrtnice niso podrobnejše. To je ena od značilnosti tradicionalnih tetovaž. Če vas zanima več o tem, si oglejte to povezavo.

51. Krunjenje pravega kralja

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ljudje se v teh dneh nenehno bori za moč, zato je tatoo krone popoln. Ta človek je vsekakor močan in skrbi za čast. Izgleda, da bi naredil vse, kar je potrebno za zmagovalno zmago, iz katerekoli situacije, ki jo postavlja v življenje. Robe so lepi dodatki, ki zaokrožujejo njegovo moško podobo. Velike tetovaže so gotovo opremljene za robustne moške.

50. Spiderman je v meni

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ta tetovaža v prsih je že precej priljubljena. Vendar se mi zdi, da je vgrajen v kategorijo tetovaže v prsih za moške. Ripped kožne tetovaže so bili odličen zadetek, ko so se prvotno pojavili. Vdor kože je zelo lep, ker je prav to; vtis. Umetnik tattoo je uporabil živahne barve, ki so zelo pomembni pri ustvarjanju iluzije, da ima ta človek kostum Spiderman pod njegovo kožo.

49. Moje demonsko bitje in njegovi pastirji

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Tematska, grozljiva tetovaža, ki je bila narejena realistično, je uspeh ne le za tega človeka, ampak tudi za splošno. Vse, kar ni angelsko, še vedno obstaja, tudi če ga želimo priznati ali ne. Ta oseba je vsekakor želel pokazati svojo energijo tako, da se je odločil za močno podobo razbesnjene entitete, ki ohranja svoje sile blizu. Rogovi in ​​njegovi zobje so izjemno podrobni!

48. Ljubitelj živali v meni

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Hobotnica je odlična ideja za tatoo. Nadrealistična, zelo obarvana hobotnica je še večja ideja! Poleg čudovitega načina prikopavanja kože hobotnice, kar je resnično izstopalo, so njegove skodelice. Ta odtenek roza je odlična izbira, zaradi katere je hobotnica istočasno videti tako resnično kot nekakšno risanka. Zanima me, kaj bo izbral za drugo stran prsnega koša, kajne??

47. Oliver je bil resnično poseben

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Oliver je oseba, za katero je bil napisan ta tetovaž. Tatoo za moške v prsih ni vedno namenjeno vizualno privlačnemu ali filozofskemu sporočilu. Včasih so posvečeni ljudem, ki so bili pomembni in ki nas ne bodo nikdar zapustili, dokler bodo živeli v naših mislih, s svojimi spomini. Krila, rože in datum so dovolj elementi za izražanje žalosti in globoke skrbi za nekoga.

46. ​​Letite proti neskončnosti

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Znak neskončnosti, dve ptici in nekaj krogov vključujejo to tetovažo v kategorijo globokih tetovaže z globokim pomenom. Moram reči, da ne vem, kaj je spirala med pticami, ampak je lahko povezava z človeško DNK ali le bolj razvejani znak neskončnosti. Ste opazili, da skoraj vsaka resna tetovaža ni obarvana? Mislim, da nasprotja črno-belega lahko oblikujejo zasnovo vreden interpretacije in druge misli.

45. To je rešitev za težave s tetovažami v prsih za moške

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Pokrivanje oči, usta in ušesa ne bodo poslali vseh vaših težav ali vam preprečujejo razmišljanja o njih, vendar pa jih lahko vsaj delno zaustavite. Lobanja, ki ima vse te dele telesa, ne povzroča preveč občutka, ampak mučeni obrazi z vsake strani te tetovaže. Risba roka je izziv za vsakega umetnika, tako da je kudos tega, ker ga je brezhibno potegnil!

44. Videnje skozi šesterokotne oblike

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Tretje oko je nekaj, kar bi vsi verjetno želeli imeti ali če jo bomo imeli, da jo aktiviramo in uporabimo. Do takrat lahko dobimo tatoo našega tretjega očesa in upamo, da postane močnejša. Ta tetovaža je geometrijska in preprosta, vendar pa ne manjka, da nekateri nekaj, kar bi bilo dolgočasno. To je široko, črno in rdeče, zaradi česar se sprašujete, ali ne?

43. Imam žgalno željo

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ne, ne za to vročo streljanje, ampak pustiti moje srce brez letenja! Krila, zvezda in srce v plamenih so vsi znaki strasti. Ne bi pričakoval manj od tega čudovitega bitja. Izgleda, da je ljubitelj tradicionalnih in neo-tradicionalnih tetovaže, kar je dobro. Nisem ljubitelj amatera, verjetno je končal svoje rokave, preden je začel tatoo svoje prsi.

42. To je navidezni oklep

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Toteme in podobne stvari so nas spremljale skozi zgodovino in uprla naše upanje. Nekateri od njih so jih podali in pobrali pri pridobivanju tetovaž. Kot je to neverjetno dobro naredilo oklep, težimo k pokrivanju naših teles s simboli, ki naj bi nas zaščitili, tudi če nimajo materialne oblike.

41. Ljubezen do mame je večna

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Medtem ko bi morda nagovarjali tega človeka, maminega fanta, mislim, da je dobil to tetovažo, ker jo spoštuje in ker verjetno ni več na svoji strani. Ljubiti naše matere je čudovita stvar, ki jo lahko prevedemo v lepe prsi za moške in ženske. Ta plastična steklenica v obliki srca je lahko napolnjena z njenim duhom.

40. To je moj poklon tradicionalnim tetovažem

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Prsni tetovaže za moške se lepo prilegajo s tradicionalnimi navtičnimi tetovažami. Ne da bi se trudili, da bi bili mizogeni, so se moški zelo pluli za različne namene, zato ta tetovaža ne more imeti več moških lastnosti, kot jo ima. Izvedba je brezhibna in izbira v barvah ni le v skladu s tem slogom, temveč tudi več kot opremljena z njegovim namenom.

39. Oblečeni v kvadratih in debele rdeče-prsne tatoo za moške

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ni tipičen tatoo, ta tetovaža prsnega koša se razprostira po rokah tega moškega in nižjih abs. Morate občudovati njegovo izvirnost, čeprav ga morda ne razumete. S to vizualno judovsko tehniko, je malo na neobičajni strani, a to je še nekaj posebnega. Alternativna umetnost je cvetoča in se počasi infiltrira v svet tetovaž!

38. Kidnaping orel bori kačo

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ali je to lahko predstavitev, kako deluje živalsko kraljestvo? Če pogledate natančno, boste videli, da ima ta oseba na roko še eno kača, zato mora ljubiti kače. Kar se tiče orla, se morda ne bo boril proti veliki, močni kači, vendar je verjetno, da se ne bo nikoli končal dovolj blizu, da bi se boril z njim. Tetovaže v prsnem košu za moške pogosto vsebujejo živali, ki poudarjajo njihovo mošusnost.

37. Popolna simetrija, dobljena s tetovažami s črnilom za moške

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ljudje so nagnjeni k podobni simetriji. Tisti, ki imajo povsem simetrične obraze, veljajo za lepše od drugih, zato je popolnoma drugačno iskanje iste simetrije. V tej tetovaži, na primer, je popolna simetrija, kar je bilo enostavno doseči zaradi plemenskega oblikovanja. Vsi moški modeli pogosto vključujejo plemenske oblike, saj so debeli in komplimentirajo debela telesa.

36. Negovanje čebelnjakov na trpežnem trbuhu

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Koncentrične tetovaže v prsih so tudi simetrija. Geometrijske oblike se zlahka uporabljajo za ustvarjanje simetrije, ker so ponavljajoče. Čeprav ta oblika vključuje nekaj, kar izgleda kot čebelnjak, so to verjetno le sestavine večje slike. Odvisno od perspektive, boste morda videli obliko metulja na prsnem košu tega moškega ali le koncentrično aneksijo geometrijskih oblik.

35. Govorimo o evoluciji

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ta del je samoumeven. Oseba, ki misli, da je tattoo o Darwinovi teoriji evolucije gotovo tista, ki si lahko privošči dober umetnik za tetovažo, zato je to super umetniški izdelek na koži! Ta tetovaža je preprosto brezhibna in čeprav predstavlja nekaj, za kar se vsi ne strinjajo, je pametna tetovaža z obširno razlago. Predvidevam, da je močan vernik Darwinove teorije. Ali si?

34. Vzpon do rdeče rdeče

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Vizualne mojstrovine, tetovaže v prsih za moške so lahko okrasne, ne da bi imeli zelo globok pomen. Imam občutek, da je njegova posebna tetovaža ravno to. Lahko bi pomislil na nekaj elementov, ki bi lahko imeli alternativne pomene, vendar ta oblika govori zase. Široko, dobro pripravljeno in malo skrivnostno, je ta del lepo videti!

33. Prilagodim svojo kožo

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Nadaljujemo na istem zapisu rahle površnosti, to je, kako dopolnjujete kožo! Ali lahko prepoznate katero koli kulturo, ki uporablja elemente te tetovaže za okraske? Mislim, da so nekateri motivi grški, vendar jih ne morem identificirati. Bistvo je, da bi ta moški učil žensko stvar ali dve o accessorizing! Neverjetna tekočina in tanka obloga!

32. Odpusti me v prsni koš tetovaže za moške

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Samo v nasprotju z imenom filma Spusti me noter, to ime lahko imenujemo Spusti me ven. Nekaj ​​podobnega s prejšnjo tetovažo, ki vsebuje Hulk, ne dobiva nobenih podrobnosti o osebi, ki se trudi iziti. Na zunaj, ženska izgleda poliran in ponosna, toda tisto, kar poskuša narediti prostor in izstopiti, se zdi mučno in željno opazovati nekaj, kar bi lahko pomagalo. Ta prsni del je realističen. To je kot gledanje fotografije, kajne??

31. Pritrditev srca, ki krvavi

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Srce, ki krvavi, vendar ga napaja mehanizem, ki je izdelan iz vijakov in drugih orodij, je težko popraviti. Ko se orodje spremeni v perje in se aorta razteza v obliki vejic, je rešitev mogoče najti le v metafizični ravnini. Biomehanski in nadrealistični, je ta prsni del čudno, da si ogledate in vredno vsega bolečine, denarja in težav na svetu!

30. V ni za Vendeto

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

V za Vendeto je politični triler. Maska, ki jo vidite sredi te tetovaže prsnega koša, je maska, ki jo je glavni nosilec nosil v filmu. V vrtnicah so povezani tudi dejanja, ki se nadaljujejo v filmu. Na splošno je med moškimi tetovažami v prsih ta izbira ljubitelj filma in verjetno vzdrževalec vzroka, predstavljenega v filmu.

29. mešanica nasičenosti brez življenja

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Čeprav morda ni pravilno reči, da so cvetovi brez življenja ali da so krila iz te tetovaže brez življenja, so dejansko. Ko so povezani z lobanjo, obliko metulja in okrasnih modelov, so del večje slike, ki kaže le na življenje. Barve so malo bledi, kar je verjetno namenjeno.

28. Kralj lobanja ve, kako leteti

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Biti kralj med živimi ali kraljevimi med mrtvimi bi bil lahko enako vreden. Ko imaš par kril, da bi letela, je slika ponavadi popolna. Brez razmišljanja o tem, kaj pomeni vsak od teh elementov, ta tattoo prsih služi svojemu namenu. Poudarja njegov robustnost in ga naredi malo bolj čeden, mislim.

27. Jaz sem vse v tradicionalnem

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ta celoten prsni koš diha tradicionalno. Njegov uporabnik je vse, ko gre za tradicionalne simbole, tehniko in barve. Celotna ureditev izgleda kot super, s poudarkom na orlu, ženskem obrazu in ameriški zastavi. Všeč mi je tudi polnila, ki jih predstavljajo drobne zvezde, ki ne sijejo kot diamanti.

26. Umetna dama gre tradicionalno

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Na drug način v primerjavi s prejšnjim prsnim košem ta vsebuje tudi tradicionalne elemente. Toda razlika je v podrobnostih. Ureditev te tetovaže je bolj naročena in obstaja zanimivo središče. Dvomim, da je portret gospe, ki ga ta človek pozna ali je nekako povezan z njim, vendar tega ni preprečilo, da bi jo dobil na koži. Ona je samo del umetnine.

25. Kvadratna spirala iz črne luknje

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Spirala ni kvadratna in črna luknja ne ustvarja spirale. Logika tega tetovaža je off zapisov, kar je ravno zato, ker je tako zanimivo. Morda je nepravilno opisati nekaj okroglega, da je kvadrat, vendar je vse relativno, tako da gre. Rob, ki kaže na njegov trebuh, lepo poudarja pas.

24. Pogovorimo se z rokami: tetovaže v prsih za moške

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Znakovni jezik ni nekaj, kar sem obvladal, vendar je očitno, da ta človek pošilja sporočilo po svoji tetoviranju. Njegova ideja je edinstvena in izvirna. Lahko uporablja znakovni jezik ali morda ne. To v resnici ni smisel za to tetovažo. Njegova edinstvenost je zanimiva in umira, da vem, kaj piše. Kaj idej?

23. Močan sem kot zmaj

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Orijentalni simbol brez dvoma, zmaj je lahko ženska ali moški. Bilo je sposobno kontrolirati vse elemente narave, zato vidim, zakaj je ta tip dobil črnilo. Njena moč je močna na duševni ravni. Ko je njegova slika tako natančna in uspešna kot v tej tetovaži, postane cela slika bolj razkrivajoča.

22. Občutljivost lahko pokriva mojo temo

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Modre cvetice vlečejo v lobanjo, katere oči so kot dva plamena, ki jih bo ugasnilo. Delno občutljiva in ženstvena, delna moška in temna, ta tetovaža v prsih je prijeten dodatek vsem tetovažam v prsih za moške. Ni tipičen, resnično ustreza nežnemu tipu, ki ga nosi.

21. Slijep človek čaka na rojstvo

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Slepi smo za svetove v nas, ki čakajo na rojstvo. To sporočilo je povezano s sliko noreve batnice pod njim. Na kakšen način mislite, da se odzivajo? Tatoo, ki me zanima, je poseben in rad bi bil lastnik enega.

20. Pojdi skozi labirint

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Geometrijske tetovaže so pridobili vse več tal. Ni težko narediti, vendar potrebujejo veliko potrpljenja in stabilne roke. Tatoo, ki vsebuje veliko tankih linij, je znano, da boli veliko več kot drugi, vendar je takšen del vreden žrtvovanja.

19. Kit se bori hobotnice na prsih

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Krvave in krute tetovaže v prsih za moške obstajajo tudi! To je eden od primerov, v katerih se kita bori z hobotnico in kit je zdi, da je zmagovalec. To je zelo dobro opravljena tetovaža z ustreznimi barvami in iluzijo pravega boja.

18. Moj lev je besen

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Lev je simbol moči in znano je, da je nočno bitje. Njegova podoba je vsiljena in spodbuja vsakogar, ki se odloči, da bo dobil tatoo. V tej tetoviranju lav izgleda razbesen in pripravljen napadati. Mogoče je to tip tega, da bi vsi vedeli, da se morajo zavedati.

17. Zgodba o mali sireni

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ariel, mala sirena, je klasična zgodba Disneyja. Od leta 1989 se je zdelo, da je bil dovolj impresiven, da je ta človek dobil tatoo glavnih likov. Največji del tega oblikovanja zasedajo zla Ursula in njene strašne lupine.

16. Sova in njegovo skrivališče

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Owls in svetilniki nimajo veliko skupnega, vendar se odlično prilegajo tej sliki. Popolnoma se raztegne na ramenih tega človeka, veličastno gleda na svetilnik. Pravzaprav drži škatlo iz stekla, ki vsebuje tisto, kar izgleda kot cel svet. Fantastične tetovaže so med mojimi priljubljenimi, še posebej, ko jih pripravijo strokovnjaki.

15. Pazite na jezo ptice

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Prsni tetovaži za moške niso vedno ljubki in pozitivni. Obstajajo primeri, kot je ta, ko ostre ptice, obdane z ognjem, držijo vrv čez lobanjo. Ta vrv izgleda pripravljena obesiti nekoga, tako da to zagotovo ni v redu. Razen tega je to lepo opravljen tattoo.

14. Dekle, ki živi v mojem predelu

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ta tetovaža v prsih izgleda preveč dobro, da bi bila resnična! Morda bi lahko zelo nadarjen umetnik za tetovažo potegnil od ribcage, to dekle pa je strašno realno. Mislim, da bi bilo bolje, če bi se ujemal s tetovažo s svojo resnično ribico. Toda tako, ta tetovaža izgleda neverjetno!

13. Srce in njeni delovni umi

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Srce je prva značilnost delovnega duha je citat, ki se nahaja na vrhu tega polnega prsnega koša. Poleg dejanskega srca, ki je deloma anatomsko pravilna, je na tej sliki vključenih treh peščenih očal. Mislim, da ima čas neizogiben učinek!

12. Zamislite zmaji in se pojavijo

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Zmajevi izvirajo iz azijskega dela sveta. Ta poseben in spektakularen videz Japoncev, vendar nisem prepričan o tem 100%. Zelo podoben tehnikam tetoviranja, ki se uporabljajo za yakuza tetovaže, ta zaseda večino tega prsnega koša in abs.

11. Prsni koš kot strip

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Čeprav nisem seznanjen s stripom, iz katere izhaja ta slika, sem prepričan, da je to nekaj smešno ali sarkastično. Prisotnost onomatopeja, kot HA! HA! je jasen pokazatelj tega. Odlično delo z barvami in izbira barv!

10. Letenje skozi krvave oblake

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Prsne tatoo za moške včasih govori o vojni. Oblaki postanejo rdeče in bombe sledijo svoji poti do uničenja. Podoba tega letala je skoraj nadrealna in izgleda kot posnet iz filma. Mislim, da je oblakova barva narejena po meri.

9. Ko se sova napihne

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ko se sova napihne, v celoti zaseda moški prsni koš. Sova se je štela za sveto in simbol inteligence in bogastva. Ta sova ima radoveden pogled na svoj obraz, zato mislim, da se lahko šteje kot inteligenten posnemalec.

8. Kdo ima za vedno tako?

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

No, to je dobra točka! Takšno sporočilo gre zelo dobro skupaj s tistim peščenim ušesom in ker zaenkrat nismo za vedno, potrebujemo par kril, da letimo, kolikor je mogoče! Neo-tradicionalna tetovaža, ta izgleda preveč občutljiva, da bi bila moški.

7. Kralj metuljev ima človeško srce

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ko pogledam na to tetovažo, mislim na Dali. Definitivno je revolucioniral svet umetnosti in njegov vpliv še vedno čuti. Ta tetovaža je dokaz tega. Vse v zvezi s tem je popolno. Z mojega vidika je to končni tattoo v prsih za navijačice Dali.

6. Moč poganja mehanizem

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Številni moški so se odločili za črnilo z glave lobanje na prsih. Vendar pa mnogi od njih niso razmišljali o ponovnem oblikovanju tega oblikovanja in dodali mehanizma ali drugih elementov k njej. Ta različica je edinstvena in izgleda tudi neverjetno!

5. Ponovna razlaga sove

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Kot ste verjetno opazili, je sova simbol v različnih tetovažah. Za to posebej velja poseben način, kako je bil napisan. Od barv in vse do senčnih tehnik, ta tatoo izstopa med vsemi realističnimi sova tatui.

4. Kubizem in tri modre opice

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ideja te tetovaže prihaja iz treh modrih opic. Ena od njih pokriva njene oči, drugo, usta in tretje, ušesa. Čeprav je klasika, je slika opic videti nova in sveža zaradi svoje kubistične interpretacije.

3. Umetnost na drugem nivoju

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Prsne tetovaže za moške nimajo skoraj nič skupnega, ker je toliko stilov umetnosti in umetniških tokov, da nihče ni podoben. To je primer popolnoma drugačne razlage, ki jo je težko razvrstiti.

2. Čas v rokah sove

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Tokrat se sova, ki se razteza na prsnem košu, zelo barvita, omamne in drži peščeni pečat. Ker so sove inteligentna bitja, verjamem, da jim lahko zaupamo z našim časom in z delom naše kože.

1. Realizem znova udari

Prsni koš Tattoos for Men - 70 Top Chest Tattoos. Ranked!

Ne glede na to, ali nam je všeč ali ne, živimo v obdobju, ko je realistična umetnost najbolj cenjena. Moram priznati, da način, kako izgleda glava tega jelena, je več kot impresiven. Kontrast med ozadjem in glavo je tudi pameti

Leave a comment

1 + 7 =