Tuesday, January 19, 2021

Celoten vodnik za Teno Henna

Henna tetovaže. To je naš popoln vodnik za tetovažo kane. Mehndi, znana tudi kot tetovaža kane, je zdaj vse jeza. Kane tetovaže lahko najdete povsod od malls do plaže Madona in čela. Količina podrobnosti, ki jo umetniki dajejo v tradicionalne tetovaže kane, je nič manj kot neverjetno. Če iščete nekaj, kar vas razkrije, je to pot. Zato nadaljujte z branjem, da dobite vsa vaša vprašanja odgovoriti na to neverjetno obliko indijske umetnosti.

Celoten vodnik za Teno Henna. Kaj so in kje jih lahko dobite:

Kaj je Henna Tattoo?

Dokončati Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Prvotno objavil
Hannu Muthu

Henna tetovaže so edinstveni v svetu tetoviranja. To je zato, ker je kana začasno rjav barvni nanos na kožo, ne pa črnilo pod kožo z iglo za tetoviranje ali glavnik. Torej, ti omamljeni indijski tetovaže so začasni, vendar so tako presenetljivi, da boste želeli, da bi bili stalni. Tradicionalno je bila tetovaža kane uporabljena za rituale, kot so poroke, in to je bila svetovna praksa. Domnevalo se je, da bosta para prinesla srečo in uporabili bi slike, ki so bile pomembne za par. Američani so prilagodili tetovažo kane in preprosto uporabili začasno umetniško delo za posebne priložnosti.

Tetovaže kane imajo bogato in dolgo zgodovino. Vendar pa je bila do nedavnega ustvarjanja tatujev kane skoraj izključno indijska umetnost. Nič več. Henna je v zadnjih letih eksplodirala v priljubljenosti zaradi priljubljenosti tetovaže. Body art je prevzel svetopisemsko pomembnost v Severni Ameriki in Evropi. Ker je telesna umetnost postala bolj priljubljena, je Henna na hrbtni strani stalne umetnosti tatoo.

Seveda sta oba drugačna. Ker je kana začasna, mnogi ljudje poskusijo nekaj klovnih tetovaže, preden se odpravijo na potovanje za prvo trajno tatoo. Henna tattoo umetnost prav tako omogoča osebi, da preizkusi natančno tatoo - ali, vsaj obris, da razmišljajo o tem, da se jih potisne na svoje telo.

Upamo, da boste uživali v tem članku. V to smo vložili veliko ljubezni.

Kako deluje

Dokončati Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Prvotno objavil
Stephanie McCullough

Za tiste, ki ste z nizko bolečinsko toleranco, boste dobili tetovažo kane kot darilo bogov. Ob uporabi barve kot mešanice kane in paste, se nanese na kožo v posebni obliki. Pasti dovolite, da se pasta posuši in pustite, da je nekaj tednov nedotaknjeno. Če pustite 24 ur brez motenj, se bo pojavil temnejši in daljši trak. Ko se pasta posuši, se bo iztisnil. Pasta bo potem pustila za rjavo madež na koži, ki traja približno 3 tedne. Tetoviranje izgine, ko vaša koža razbije zunanje plasti.

Pridi prost Custom Tattoo Design Citiraj:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

Mesto telesa

Dokončati Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Prvotno objavil
Indijski Makeup in Beauty Blog

Henna tetoviranje se ponavadi opravi na rokah, nogah in podlakti. To ni težko in hitro pravilo, če bi ljudje všeč Madonna, ki bi jo nekako zlomila. Zdi se, da so roke najbolj priljubljena lokacija za tetovažiranje kane, pri čemer so noge manj priljubljene. Obstajajo ljudje, ki dobijo tetovaže kane po ramenih in nazaj. Ti dve lokaciji nista tradicionalna mesta za tetovažiranje kane. Torej, če želite biti zvesta umetniškemu obrazcu, se boste na teh lokacijah izognili tatu. Imejte v mislih, da tetovaže kane zbledijo, ko koža osvobodi, zato bodo lokacije, ki hitreje pilingjo, poslabšale tatoo hitreje..

Koliko stane?

Večino časa so stroški tetovaže kane žepne spremembe v primerjavi s pridobivanjem trajnega tatoja enake velikosti. Pogosto jih lahko dobite za pet dolarjev na sejmih in obrtnih oddajah. Za večje koščke in bolj zapletene modele boste morda razmišljali, da gremo v dejansko kino umetnico z lastno trgovino. To bo očitno povečalo stroške, vendar je vredno. Če živite v sredi nihče, in ni na voljo kane umetnikov, imajo na voljo kane matrice in druge materiale, ki so na voljo na spletu. Te se gibljejo od $ 5- $ 10 samo za paste, in šablone so okoli to ceno točke tudi.

Zakaj si dobil tetovažo kane?

Dokončati Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Prvotno objavil
Hannu Muthu

Obstaja dejansko nekaj dobrih razlogov, ki bi jih radi želeli dobiti tetovažo kane. Eden od razlogov je strogo za tatoo devico. Če menite, da želite tetovažo, vendar niste prepričani, da bi lahko živeli z nekaj trajnega jedra na telesu, vam tetovaže iz kane dajo dobro predstavo o tem, kako bi se počutili, da bi vsak dan gledali tatoo. Drug razlog je preprosto za zabavo. Ljudje dobijo te tetovaže za praznovanja, kot so poroke, rojstni dnevi in ​​drugi pomembni dogodki v njihovem življenju.

Kdo ga lahko dobi?

Večina strokovnjakov svetuje, da ne dobite tetovaže, medtem ko ste noseči, in res jim ni všeč, ko si tetovirate svoje otroke. Henna tetovaže so drugačni. Noseče ženske so varne, ker je uporabljena pasta popolnoma naravna. Tetovaža kane na otroku je sprejemljiva kot tetovaže $ .50 iz gumball stroji, in veliko bolj klasičen. Že več sto let vzhodne kulture imajo tetovirane otroke s kano. Otroci in nosečnice, ki imajo občutljivo kožo, morajo pozorno spremljati olja, ki se uporabljajo pri uporabi njihove tetovaže. Kljunasto, gorčično seme in teatri so le nekatere od tistih, ki jih je treba izogniti.

Kako dolgo traja?

Obstajajo številne stvari, ki jih lahko naredite, da bi vaša tatova kana trajala dlje, vendar bodo sčasoma izginili, saj tetovaže iz kane preprosto obarvajo zunanje plasti vaše kože. Najprej dva dni po nanosu vašega tetovaža boste imeli najmočnejšo barvo. Pričakujemo, da bo vaša tetovaža kane ostala močna barva 10 do 15 dni. Telo nadomešča zunanjo plast kože vsakih 3 do 4 tedne. Ko koža začne zamenjati zunanji sloj, boste opazili, da se vaša tatoja začne utopiti. Če pokrijete tatoo, ko boste šampon in ga držali izven vode, boste ohranili močno barvo in počasi izginili.

Kaj še moram vedeti o tetovažici Hene?

Če boste imeli strokovno, bodo vaše tetovaže poskrbele, da nosite oblačila, ki po nanosu ne prekrijejo paste kane. Če imaš tetovažo kane, ki je postavljena na noge, nosite flip-flops. Dobra ideja je, da kožo popolnoma odstranite 3 do 4 dni pred sestankom za tatoo. Ker barva kane ostane aktivna, je dobra ideja, da se tatoo ohladi. To vam bo dalo temnejšo barvo. Ko dobite tatoo profesionalno opravljeno na vaših rokah, si želite zapomniti, da imate nekoga z vami, ki lahko vozi domov. Prijemanje volana lahko zamegljuje pasto in uniči vašo tetovažo.

 

Henna tetovaže so zabavna alternativa tradicionalni tatoo. Zanimiva zgodovina za njimi pomeni dober zabaven pogovor. Ni vam treba indijance, da cenijo lepoto kane v svojih običajev. Lepota kane je, da omogoča tatoo deviškam, da vidijo, če se lahko resnično zavežejo k trajni tetoviranju.

Leave a comment

49 + = 51