Saturday, January 16, 2021

A leghidegebb világtérkép tetoválás valaha

World Map Tetoválás, amely felrobbantja az elmédet. A kedvencem az a fickó, aki árnyékolja az országot, amikor meglátogatja. Világtérképek. Minden ködös szemmel nézem a dolgokat, tényleg. Azóta, hogy kisfiú voltam, szerettem a világot és lenyűgözte a képeket. Mindig az orromban voltam egy atlaszban, vagy órákon át csodálatosan bámultam egy földgömböt. A világtérképek gyakran szétterítettek a hálószobai szőnyegen. Lehet, hogy geeknek neveznék - sokan úgy tettek, hogy nem vagy egyedül, de az én szelídségemben volt olyan idő, amikor meg tudtam nevezni a világ összes fővárosát. Komolyan. Természetesen nőttem fel, és a lányok üldözése és az iváspor egyre fontosabbá vált, mint Burkina Faso fővárosa (Ouagadougou, egyébként). Ez a világ útja. Arra is kíváncsi voltam, hogy megkaptam a tintát is. És akkor megütött! Miért nem kombinálhatod a tetoválás és a térképek szerelmét? Nyilvánvalóan nem agyag. És így tettem, egy kis sziluettet az én boromból a hazámra. Ez nagyon jó. Bár ez nem világtérkép-tetoválás, és itt beszélünk. De mi a helyzet a világtérkép tetoválásával? Kik ők? Nos barátok, itt vannak, és közöttük megmutatják a leghidegebb világtérképet tetoválásokról, amelyeket valaha látni fog.

A leghidegebb világtérkép Tetoválás valaha:

Az ókori kalóz világtérkép

A Coolest World Map Tattoos Ever

Ez a lány hátán úgy néz ki, mint egy régi pergament (természetesen nem bűncselekmény a lányhoz ... Biztos vagyok benne, hogy gyönyörű hát ... a színt értem), és a világ térképe egy kalóz térképnek néz ki. Szeretem, hogy mindannyian elhalványultak, és öregnek tűntek. Meg kell vizsgálnod a háta mögött, hogy tanulmányozd ezt a térképet, amit gyanítom az ötlet. Ez nagyon intim tetoválást tesz lehetővé. Szereted azt a tényt is, hogy Új-Zéland még a háta mögött is - bal karján van. Mennyire jó ez?

Többszínű világtérkép Tetoválás

A Coolest World Map Tattoos Ever

Ez nem olyan részletes, mint az előző térkép, de még mindig érdekes saját maga. Az alkar belső oldalán ülve nyilvánvalóan sokkal kisebb, de a színek érdekesek. Mit jelentenek? Vagy nem értenek semmit? És miért van Brazília északkeleti partján egy nagy narancssárga rózsa. Mi van ezzel??

Kap egy Ingyenes Egyedi Világtérkép Tattoo Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

Egy még hűvösebb többszínű világtérkép

A Coolest World Map Tattoos Ever

És a színekről beszélni .... Jaj nekem. Ez remek. Csak tudod, hogy ez egy hülye csaj. Szerelem szerelem SZÍV ebben a színben, valamint a virágok Afrikában és Ázsiában, valamint a madarak is. Csodálatosan hűvös.

Iránytűk és postai bélyegek világtérkép

A Coolest World Map Tattoos Ever

Az ezekre a világtérképekre vonatkozó dolog az, hogy mennyire eredeti lehet őket létrehozni - mennyit tudsz beilleszteni belőlük a saját hangulatod és személyiséged. Úgy értem, bárki, aki világtérképet tetovált rájuk, nyilvánvalóan valamilyen kaland szellemét indítja el, de az iránytű és a postai bélyegek hozzáadásával valóban azt a benyomást kelti, hogy ez a lány igazi csodáló szellem.

Nyugat a Nyugat-Kelet A keleti világ térkép

A Coolest World Map Tattoos EverÉs itt van még egy nagyszerű iránytű használata. Ezúttal a térkép közepén. Nagyszerű kéznélmény itt is, elmondja nekünk, hogy mi a nyugat, és milyen irányban kelet. Kösz a havernak!

Félig kész földrajzi térkép

A Coolest World Map Tattoos Ever

Ez nyilvánvalóan még nem fejeződött be. Ő megtette az amerikaiakat ... a nyugati féltekén ... még mindig szükség van az Óvilágra. Tudod, Európa és Afrika. Ha ez megtörtént, ez talán az egyik legnagyobb teljes tetoválás. Vagy csak én vagyok?

Iránytű, Quill & Telescope világtérkép

A Coolest World Map Tattoos Ever

Tényleg csak Európát és Ázsiát láthatod itt ... egy bizonyos afrikával is, de ha követed ezt a hüvely tetoválást egészen a könyökig, pillantást vethetsz az amerikai kontinensre, és ez egy igazi világtérkép-tetoválás. Amerikát a haver karja köré tekinti. Elég jó.

Szuper diszkrét világtérkép

A Coolest World Map Tattoos Ever

Itt van egy remek ötlet, ha valami diszkrétet keres, és nem véletlenszerű. Oké, a csukló nem egy diszkrét hely, de ha van egy térképed rád, akkor olyan helyet akarsz, amelyet alkalmanként látsz, nem igaz? Szeretem a színezést itt. Az egyetlen aggodalom az, hogy Ausztrália hiányzik. Talán ez a személy rossz tapasztalattal rendelkezik?

Wanderlust világtérkép

A Coolest World Map Tattoos Ever

Amit ezt a kérdést kitalálok, az a kis szó, "vándorló", ott ül az alján, Dél-Amerika és Dél-Afrika déli része között. A szó teljesen elindítja ezt az egyszerű, elegáns világtérképet.

Séta a világon

Ha ha! Szeretni ezt a helyet, ezért van itt. Újra, csak egy vonal tetoválás, de a szimbolizmus, hogy a világ a lábad olyan fantasztikus. A vörös csillag alapján úgy vélem, hogy ez a személy Japánból származik, de ez nyilvánvalóan pusztán spekulatív. Alább, itt van egy másik "világ a lábad tetoválásán", hogy nézd meg. Ezúttal sokkal több szín van az óceánokban, hogy szépen letegye:

A Coolest World Map Tattoos Ever

 

A földgömb

A Coolest World Map Tattoos Ever

Ez inkább egy régi iskola, hagyományos, kenyér-és vajos tetoválás itt. Tudod, mire gondolok? Körvonalak, szilárd színezés. Lehetett volna az 1940-es években. Nem mintha egyáltalán leütötte volna - semmilyen módon. én mint ez a tetoválás! Tudod, mit szeretsz a legjobban? A földön ott van a közepén. Ezért van itt ezen az oldalon.

További iránytűk

A Coolest World Map Tattoos Ever

És egyenesen egy kortársabb hangulat felé. Az árnyékolás itt nagyszerű. Nincs szükség csak vonalra vagy sok színre. Az árnyékolás teljesen leállítja. És akkor azok az iránytűk és a köztük lévő vonalak. Nagyszerű mű, ez.

Henna-stílusú világtérképek

A Coolest World Map Tattoos Ever

Azt hiszem, ő (és a henna-stílusú tetoválással, 99,9% -a "ő" - ez csak a törvény) ezt megértette Indiában, vagy miután visszatért Indiából vagy egy jövőbeli Indiába utazott. Csak ezt tudod.

háromszögek

A Coolest World Map Tattoos Ever

Ez az első meglehetősen zavaros. Mi a fene a háromszögek ebben a helyzetben, megzavarva a térkép tisztaságát? De aztán látja, hogy a háromszögek szükségessé teszik a perspektívát, mert egy jobb szó hiányzik. Másképp látja a világot, az Északi-sarkról, és a bolygó többi részéről elterjedt. A háromszögek segítenek ezzel ... er, azt hiszem.

Számláló országok

A Coolest World Map Tattoos Ever

Ennek az ötletnek az a célja, hogy színesítse az országot, ha egyszer már voltál. Tehát ez a személy egész Latin-Amerikában és Nyugat-Európában, Keleten és Délkelet-Ázsiában és Ausztráliában van. Elég jól utazott, nem mondaná? Soha nem volt Kanadába, bár furcsa ...

A világ a teknősben

A Coolest World Map Tattoos Ever

Az amerikai indián törzs szerint a világ egy teknős hátán kezdett. Ez a mítoszuk teremtése. Azáltal, hogy megkapja ezt a tetoválást, ez a nő az Iroquois teremtés mítosz történetét adta az általa megérdemelt tiszteletnek (olvass el - ez egy nagyszerű történet!) És a tetoválással kapcsolatos kötelezettségeinek teljesítése. Gyönyörű a hűvös világtérkép tetoválásához.

Régi iskola világtérkép Tetoválás

A Coolest World Map Tattoos Ever

Nézze meg a tetoválás széleit. Úgy néz ki, mint egy szakadt pergament. Ez olyan jól működik ezen a világtérképen. Ráadásul az írás portugálul. A portugálok voltak a modern kor első európai navigátorai, így valahogy ez valamilyen okos. Legalábbis nekem, egyébként. A valóságban azt hiszem, ez csak azért van, mert ez a srác brazil.

Két kör a hátán

A Coolest World Map Tattoos Ever

Mi ez a tetoválás hiányzik a pontosságban (komolyan, nézd meg a világot ... pontatlan), hogy feláll a stílusban. A színek hűvösek. A képek hűvösek. És az iránytű hűvös is. Mit mondhatnék még? A téma másik fogása, és ez a lényeg.

Westeros

A Coolest World Map Tattoos Ever

És így, befejezni, jó tudni, hogy nem kell tetoválnia a világot. Miért van ez akkor, ha teljesen új világod van tintával magadon, "Game of Thrones" -al? Rendben van, Westeros is ott van, és ennek a kontinensnek a térképét teljesen érdemes gondolkodni. Talán nem túl sokat, de érdemes gondolkodni. Ha van ilyen Tetoválás, mint ez a Westeros, akkor nyomon követheti a Khaleesi sárkányait, amikor végre behatol!

Tehát ott van. Néhány csodálatos világtérkép itt. A térkép tetoválásai félelmetesek és annyira tehetünk velük. És ha megkapják azt a vándorlást és a szomjúságot a kalandra, akkor mindez jobb. Menjen a gépre valahol!

 

Leave a comment

+ 60 = 62