Sunday, January 24, 2021

99 Skorpió tetoválás és szórakozás tények, hogy kinyit a belső skorpió!

Skorpió A tetoválás kegyetlen és szeszélyes: csakúgy, mint az emberek, akik viselik őket! Nézze meg a legjobb Scorpio tetoválások listáját, valamint a mókás Scorpio tényeket! Ha október 23. és november 21. között született, gratulálok! Hivatalosan Skorpió vagy. Az állatöv nyolcadik jele, a Scorpionokat a Mars és a Plútó bolygók irányítják (err ... egykori Plútó bolygó), és a skorpió által képviselt (kitalálta!). A Skorpiót meg lehet különböztetni a sztring gif szimbólum, amely úgy néz ki, mint az "m" betű egy éles hegyes nyíl (más néven scorpion's stinger) ragasztott a végén. Míg a Scorpions nem a legaranyosabb teremtmények (komolyan remélem, hogy soha, soha nem leszek az egyszel jelenlétében!), Rendkívül erősek és elegendő méreg a farkukban, hogy kikapcsolják vagy akár meg is öltsenek egy sokkal nagyobb ellenfélet (újra , eek!). Ezek a kemény skorpiók reprezentálják a szenvedélyt, az irányítást és a védelmet.

Skorpió tetoválás:

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Mennyire praktikusnak kell lennie, hogy ne csak karma van, hanem egy farkon a táskához is (a kiegyenlítő rész biztosan tiszta tehetség). Ezt a különleges skorpiót vonzódtam az igazságosság mérlegelése miatt, mivel ők képviselik az én kedves állatövemet, a Libra-t! Ez egy szuper kreatív módja annak, hogy összekapcsolják a két jelet, amelyek fontosak lehetnek valakinek. Talán ezek a férj és a feleség, a lány és a fiú jelei, vagy talán csak a két kedvenc színészét képviselik. Helló Matt Damon (Libra) és Leonardo DiScorpio (err ... DiCaprio)! Ami szintén sztrájk engem ebből a darabból, a szemek. Nézd meg újra! Annyi szem. A skorpióknak két szeme van a prosóma tetején (fantáziadús tudományos fejjel), és jellemzően két-öt további szempár a prosom elülső sarkában.

Állj fel, Scorpios

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Épp most találtam magam, hogy írtam: "Kinek van szüksége egy bokarcikkre, ha tetoválhatsz?", Csak azért, hogy rájöjjön, hogy ez a nő valóban bokacsit visel ... Hoppá! Akárhogy is, ez a szúrós giccs tetoválás merész, és nagyon szokatlan a skorpió állatövére. Úgy néz ki, hogy ez a tetoválóművész a "m" jobb oldalán található Jézus halat. Nagyon ötletes módja a hit és az állatöv kombinációjának egyben. Szeretem a szimbólumok és tervek soha véget nem érő művészi értelmezéseit ebben a világban; ez inspirálja a kreatív gondolkodást, amely egészséges gyakorlat mindenki számára!

Természetes vezető

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Scorpios, bár időnként félreértett és túlságosan szenvedélyes, természetes születésű vezetőkről van szó, akik szeretnek kezelni (és irányítani) a helyzeteket. Ez a tetoválás, bár kicsi, nagy emlékeztető az állatöv jelére, amely szorosan kapcsolódik a szexualitáshoz és az újjászületéshez. Mágneses, erős akaratú és bájos, Scorpios is nagyon fogékony és meggyőző.

Kap egy Ingyenes Egyéni Scorpio Tattoo Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

Dainty Zodiac Symbol

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ó, kedvességem kegyes nézd meg ezt a kis számot (err ... letter). A tetoválás elhelyezése annyira tökéletes és a vonal munkája olyan finom, hogy biztosan az egyik kedvenc Skorpió tetoválásom ezen a listán. A Pinkies lehet a legkisebb ujj, de ez egy furcsa emlékeztető Skorpió harci meghatározására és erejére, függetlenül a méretétől. Sajnálom, hogy én vagyok a Libra, különben már nem írtam volna be, mert túlságosan elfoglalt volnék, hogy elkapjam ezt a csinos kis darabot tetoválva a kezemre.

A tetoválás lehet szuper csinos és nagyszerű beszélgetéskezdet, de fájni fognak? Nos, valószínűleg nem annyira, mint egy skorpió csípése ... de ha egy tétovázó elsőrendű idő, aki több információt szeretne kapni a tintával, kattintson ide. (Ha valaha vért vettem, orvos, nem skorpió, úgy vélem, mintha alapvetően mindenki, a tetoválás kevesebbet okozna, mint ez ... de ez csak az én két centem!)

Kis boka tetoválás

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Szeretem ezeket a kis apró sztriptós szimbólum tetoválásokat! Korábban csak nagy, ijesztő skorpiókat társítottam a Skorpió tetoválásának jeleivel, de ezek a szép kis szimbólumok felidéznek engem. Tudta-e, hogy a Skorpióhoz kapcsolódó elem a víz? Nem tudom biztosan, hogy ezek a kis körök az "m" csípője fölött folyékony buborékokat jelentenek-e, de ez az, amire gondoltam, mivel korrelál a víz elemével. A "vízi emberek" azt mondják, hogy mélyebb és finomabb valósággá válnak, mint más körülöttük. A víz számos különböző formában megtalálható a természetben, és olyan szabadon mozog, mint Scorpios az életen át.

Hatalmas bordás tetoválás

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Jeez Louise! Mintha a hatalmas skorpió nem lenne elég indikátorként, a Scorpio szó a daganatos borda mentén helyezkedik el, mint egy szelíd emlékeztető, hogy valóban ez a tetoválás reprezentálja a Skorpiót. Ez egy erőteljes darab, és gyönyörűen elkészült ... ha a "gyönyörű" szóval társíthatja ezt a homárszerű pókert. Scorpios azt akarja, hogy az emberek figyeljenek rá, és ez a tetoválás jelzi ezt a tulajdonságot. Nem hiányzik ez a darab a többi skorpió tetoválás között!

Zodiac csípése

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Szeretem, hogy ez a tetoválás a Skorpió tetoválásokat és a sztinger gif szimbólumot ötvözi egy folyadékban (hello víz elem!). Úgy néz ki, mintha a skorpió karmai csíráznak az "m" tetejéről, amikor a farok lefelé hullik, és felfelé fordul a nő bokáján. Hihetetlen és kreatív, ez a népszerű állatöv jelének egyedülálló értelmezése, és tényleg nagyon tetszik. Nem minden skorpió fenyeget, emberek!

Ladylike Skorpió

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Nagyon szeretem ezt a dizájnt! A szúrós szimbólum félkövér, mégis nőies a hozzáadott virággal (ami finom és gyönyörű) és rózsaszín részletekkel. Nagyon szeretem a csillagok alatti áramlását, természetesen a Tejút, amely a tetoválás mentén folyik.

Lebegj mint a pillangó, és szúrj mint a méh

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ki nem szereti a tollakat? Hacsak nem vagy allergiás vagy valami ... Ez a design szuper szép és szép szava a Scorpio állatövének. A kicsi csillag részletesen a sztinger gifszimbólumon szuper kreatív módon kapcsolódik a Scorpius konstellációjához. Nézze meg 35 másik toll tetoválást elég hideg, hogy repülni, itt.

Törzsi design

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Egy szép csuklószerkezet, ellentétben a többi skorpió tetoválással, amit láttam, ez a darab merész és szeszélyes. Imádom a csikorgó szimbólum feltaláló görbéit. Belefáradtok ezeknek a skorpió tetoválásoknak? Arra készülsz, hogy ordít az arcomon, mint egy oroszlán? Rendben, nyugodj meg. Nézd meg ezeket a 36 csodálatos Leo tetoválást itt. Még akkor is, ha nem vagy Leo, az oroszlánok szuper méltóságteljesek és kemények és félelmetesek, így még mindig meg kell néznie.

Cselszövés jele

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Scorpios érdekes emberek, tele rejtélyekkel és hatalommal. Szeretem a tetoválás elhelyezését, mert könnyen el lehet rejtve, de amint felhúzza a haját, bam! Stinger gipsz tetoválás! Imádom az elképzelést arra, hogy rejtett tetoválást, titkos gyöngyöt tudsz, amelyről mindig tudsz, de másoknak nincsenek nyomuk. Ez az életed olyan, mint az összes tapasztalatod és értékeid, de az Öné, akivel megosztod.

Halloween Skorpió

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

A skorpió született a Halloweenon! Milyen idõpont ez a hátborzongató kis teremtménynek (skorpiókról van szó, nem az emberrõl!). Ez a merész, fekete festékdarab kiemelkedik a karon, amikor skorpiók jelennek meg a Föld legszárazabb sivatagaiban. Szeretem, hogy ez a személy úgy döntött, hogy a "Skorpió" szót tartalmazza, mert azok, akik nem ismerik a zodiákus jeleket, egyébként nem tudták volna, hogy ez a tetoválás mit jelent. Mindazonáltal elvesz egy kicsit a titokzatos aurától, hogy a Scorpionok oly gyakran társulnak.

Scorpion Vissza Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Nagy skorpió tetoválás: Ez a nagy skorpió nem szabad elszalasztani, ahogyan ez a nő hátulján feltűnik: "Isten soha késő". Szeretem a vázolt dizájnt és általában a részletes vonalat. Ez a darab valóban túlterhelő lenne, ha teljesen fekete színű lesz, és nem vagyok benne biztos, hogy annyira szeretnék. Szeretem látni az egyedi vonalakat a tetoválásokban, különösen az ívelteket.

Hívja az összes hölgyet, akik szórakoztató tetováló ötleteket keresnek, de fogalmuk sincs, hol kezdjék! Nézze meg az 50 legszínvonalasabb tetováló mintát itt.

Megírva a csillagokban

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Igen! Mennyire jó ez? Az a kombináció, amit még nem láttam más skorpió tetoválásokban, ez a darab ötvözi a sztinger gif szimbólumot és a Scorpius konstellációs konstrukciót. Szeretem a helyet is itt! Egy erős nyilatkozat darab, ez a tetoválás mindenki csodálhatja. Felhős éjszaka? Ez rendben van, mindenki összegyűlik, és csak csodálom a lábam konstellációját! Képzeld el, hogy az egész tested tetovált csillagképekkel. Kíváncsi vagyok, hogy valaki ezt valaha csinálta-e ...

Zackary's Scorpion

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Kísérteties és szórakoztató, ez a kék skorpió úgy néz ki, mintha kiugrott volna egy színező könyvből. Szeretem a környező csillagokat és a személyre szabott banneret is ebben a darabban. Csak én vagyok, vagy a farok csúcsa olyan, mint egy liba feje?

Gondolkodás egy név tetoválás nélküli skorpió megszerzéséről? Vessen egy pillantást a 77 érdekes név tetováló ötleteket itt.

Csukló tetoválás

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Egyszerű, de kifinomult, bármely Skorpió büszke lehet arra, hogy olyan tetoválást végezzen, mint ez. Ideges, hogy egy tetoválást kap egy ilyen látható helyen (gondoljon: állásinterjúk stb.)? Ne félj, és nézd meg a kilenc egyszerű tippet, hogy fedezd fel a tetoválásokat.

(Megjegyzés: Utálom azt az elképzelést, hogy az emberek negatívan bírálják másoknak a tetoválásokat, mert azt gondolom, hogy mindegyik műalkotás egyedi, minden egyes ember számára értelmes, bár sajnos olyan helyzetekben találjuk magunkat, ahol a tetoválás leginkább lefedhető Megpróbálok elkerülni az ilyen helyzeteket.)

Gyűrű ujj tetoválás

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ó, kedvesem, szeretem ezt a kis gyöngyöt! Az egyik kedvenc Skorpió tetoválásom. Szuper aranyos és finom, ez a tetoválás tökéletesen elhelyezett ez a női csukló között. Szeretnék egy Libra tetoválást egy helyen. Tartsd meg a tetoválóművész barátomat.

Szereld ujjatlan tetoválásokat, de nem Skorpió vagy? Vegyünk egy ganderet 28 másik szuper finom ujj tetoválással itt.

Csillagok a frecklesekhez

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Képzeld el, hogy minden szeplőről csillagok lennének! Félig ír vagyok, és ezekkel a természetes pöttyökkel pompáznak, de szeretem ezt a kinézetet. Nekem van néhány olyan szeplőcsoportja, amely bizonyos csillagképeknek tűnne, ha még néhány tökéletesen elhelyezett barátjuk lenne. És én úgy gondoltam, hogy kicsi "szeplők" tetováltok a kinézethez (különösen az alkarra egy csoport számára - van néhány félelmetes szeplők, amelyek teljesen úgy néztek ki, mint a nagy dákó, de hiányoznak két kulcsfontosságú folt!). De duh, miért nem gondoltam, hogy a tényleges kis csillagok tetováltak, hogy befejezzék ezeket a szeplős csillagképeket ?! Komolyan megfontolom ezt.

Virágokkal borított

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ah, színpompák - hiányoztál neked! Úgy tűnik, hogy a legtöbb állatkert-inspirált tetoválás mind fekete tinta, igaz? Jó látni egy skorpió tetoválást virágelemekkel és színes fröccsenéssel, hogy még jobban kiemelkedjen. Szeretem a vonalat is itt. Fun és flirty, mint Scorpios!

Fantasztikus Scorpion

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Nos ez minden bizonnyal eltér a többi skorpió tetoválás, mert a) lila és b) úgy néz ki, mint egy rajzfilm karakter. Szép és szeszélyes, ez a darab kiemelkedik a nő vállán. Szeretem a színeket és a játékos, rózsaszín kavargásokat, amelyek ebben a designban csillagokkal vannak tele. Amit én nagyon szeretem, itt más a helyzet, bár a skorpió szeme. Reálisnak tűnnek (karikatúra-y módon)! Ahelyett, hogy más skorpió tetoválásokat láttam volna ezekkel a szőrös, sok szemmel, ez a lány nagyon kék szemű és szép piros ajkakkal rendelkezik. A farka végén a rózsaszín íj kellemes tapintású!

Kezdett Scorpio

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Szeretem ezt a különleges skorpió bokaminta törzsi megjelenését. Ez egy jó méret, és a kezdőbetűk titokzatosan személyes hozzáadással járulnak hozzá. Ki J.J? Janet Jackson? Judy Jetson? Joe Jonas? Talán soha nem tudhatjuk!

Erős skorpió

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ez a skorpió teljesen úgy néz ki, mint a hajlítás. Ah, annyira erős vagyok! Nézz, hogy végigfutok a sivatagban, és belélegzem a mérget a dolgokba! A skorpiókat általában a nyak hátán nem találják meg, de gyakran a hegyek, hegyek és a külvárosok közelében találhatók, ahol kevés a városiasodás. Szóval jó hír, ha egy városban élsz (csak nézz ki [pizza] patkányokat és csótányokat)!

Szépség és a szőrny

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Nyilvánvaló, hogy a skorpió itt a szépség, és a virág a fenevad. Vicceltem! Igen, ez egy skorpió tetoválás, de csodálhatjuk, hogy egy pillanatig milyen szép a virág? Színes és textúrájú, gyönyörű kiegészítője ennek a teljes darabnak. A skorpió tetoválásai lehetővé teszik az ilyen kreativitást; a tervezési lehetőségek végtelenek. A jelen skorpió meglehetősen reálisnak tűnik, míg a körülötte lévő kavargó vonalak csak egy kicsit tökéletlenek. De az élet tökéletlen, így jól vagyok vele (plusz a tökéletesség a virág teljesen és teljesen teszi ki).

Scorpius

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

A pöttyök és a csillagok kombinációja teszik ezt a szép Scorpio zodiac tetoválást, amelyet ez a nő vállára helyezett. A legfényesebb csillagok úgy tűnik, hogy a csillagok képviselik, míg a többiek pontozott, mint a szeplők. Egyesek Indonéziában ezt a konstellációt "Banyakangrem" -nek (a hódolt hattyúnak) nevezik „Kalapa Doyong "(lehajló kókuszfa). Teljesen megnézhetem mindkét értelmezést, ahogy megint megnézem a Scorpius konstellációs tervezést. Nem lenyűgöző, hogy az emberek hogyan nézhetik meg ugyanazokat a csillagokat és látják az ilyen különböző dolgokat? Olyan, mintha formákat találnánk a felhőkben. (Erről szólva, nézd meg 35 a leginkább eredeti felhőt tetoválások itt!) Foglalkozni a saját egyedi tapasztalatokat, hogy értelmezze, amit látunk, és társítani jelentések és értékek mindent. Jeez, aki tudta, hogy tetoválást néz, ilyen mély gondolkodást keverhet? Olyan vagyok, mint egy skorpió vagy valami ...

Befogott egy íj

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Néha sötét, védekező jelnek számít, a Skorpiót gyakran használják a hazugoknak, a hátrányosoknak, az árulóknak, a tolvajoknak szimbolizálására, más kétes emberek körében. A középkorban a skorpiók a gonosz, a halál hordozói voltak, sőt a keresztény szimbolizmusban Juda számára is használták a halálos árulást, ami a szúrásban volt. De ... nézd meg ezt a tetoválást! Semmi fenyegető, igaz? Úgy értem, van egy íj rajta! Egy íjat helyezzen bármire, és azonnal értékes és aranyos lesz. Ezért tartja őket Bill Nye.

Kis Scorpion Foot Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Csak én vagyok, vagy a vénája ebben a személy lábában tényleg úgy néz ki, mint a csillagkép, Scorpius? Egy kicsit, igaz? Nem? Nos, szórakoztató tény: a skorpióknak nincsenek erek (vagy csontok). Inkább exoskeletonja van ásványi anyagból. Szeretem ezt a teeny-tetoválást, de nem azt, hogy egy skorpió csúszkáljon lábujjaid felé? Nézze meg 88 további kis tetoválást itt.

Ujj tetoválás

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Az Úr tudja, hogy szeretem az ujj tetoválást. Nézd meg ezt az értékes kis konstellációt, csak felgyújtva ezzel a nő kezét! A fényes csillagok úgy tűnik, hogy egy longshoremen horogjának mintáját alkotják. A legenda szerint a Scorpion csípője megölte Orionnak a hatalmas vadászot. Tehát amikor az istenek a skorpiót és az Orion-t helyezték fel a fent említett égboltra, megakadályozták, hogy az ellenfeleket ellenségeik ellenében helyezték el. Soha nem fogja látni ezeket a két csillagképet ugyanabban az égben. Orion csak Kelet felé emelkedik, miután a Scorpius délnyugati irányban áll, és fordítva. És itt azt hittem, hogy csak a hollywoodi hollywoodi csillagok találhatók ... Skorpió tetoválás ...

Csillag a skorpió tetoválás

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Imádom ezt a csillagképű tetoválást a konstelláció után tervezték, a Scorpius (Scorpion latin)! Ez a darab egy egyszerűbb értelmezése az állatöv jel, mint a kis ujj tetoválás fent. Az egyik kedvenc dolgom, hogy felnézek a csillagokra; Szó szerint szórakoztathattam azokat a kis villogó tüzet, órákra és órákra. Scorpius egy nagy konstelláció a déli féltekén, a jó öreg Tejút közepén.

A Scorpion's Lance

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Egy kicsit középkori megjelenésű, ez a tetoválás emeli a Scorpios erősségét és erejét. Szeretem a színes biteket, és a csúcson a ásót. A "spade" név tulajdonképpen az olasz szóból származik, a "spada", ami azt jelenti, hogy "kard". Angolul, mint a francia, a Spade ruha fegyvereket jelent. A ásó szintén szimbolizálja a bölcsességet és az elfogadást.

Nem egy homár

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

De úgy néz ki, mintha igaz lenne? Ez a rajzfilm-szerű skorpió az egyik kedvencem, mert hát nem reális. És nézzünk szembe. A valódi skorpiók fenyegetőek, mint a fene. Ez a kisfiú meglehetősen ártatlan, nagy bíbor szemekkel és homárszerű színezéssel. Ráadásul egy izzó szívvel is szorul! A vonal munkája gyönyörű, különösen a dátumhoz tartozó betűtípussal kapcsolatban, amely még inkább értelmezhetővé teszi ezt a darabot. A tetoválás megszerzésének gondolata, hogy valaki különleges vagy rendkívüli eseményt képviseljen az életében? Olvassa el a tennivalókat és ne kérdezze meg az értelmes tetoválásokat itt, mielőtt beírnád.

Skorpió Mystique

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ah! Nézd meg ezt a misztikus, varázslatos és lenyűgöző Skorpió istennőt! Ez a Scorpio tetoválás "leginkább egyedi" kategóriáját nyeri meg a könyvemben. Szuper szórakoztató, szeszélyes és a színhasználat tökéletes, mivel nem győzte le a darabot. Imádom, hogy egy kis gömböt tart a közepén a gazdag piros skorpió szúrófülén. Szeretem azt is, hogy ez az istennő tetoválódott a vállán - ez olyan, mint a tetoválás kezdete!

Blooming Skorpió

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Bár láttál valamit fent, nem szuper gyakran látsz egy skorpiót párosítva egy virággal, mivel leggyakrabban a száraz, sivatagi éghajlaton találhatók. Szeretem a kontrasztot a fényes kék popdal a gyönyörűen kialakított virágban, amely úgy tűnik kapcsolódik a skorpióval. Szeretem a virágot, de még mindig szkeptikus a skorpiókról? Nézze meg a 88 legjobb tetoválást itt.

Scorpion Stinger Glyph

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Itt van egy hűvös kombinációja mind a skorpió, mind a sztinger glyph szimbólum. Szeretem, hogy mindketten összejönnek, hogy alakítsanak egy szív alakot. A szerelem, erő és elszántság szimbóluma, ez a tetoválás a Scorpio szép ábrázolása. Tetszik a színes érintés is! A lila egy gyönyörű és királyi szín, amelyet tökéletesen használnak ebben a darabban.

Leave a comment

4 + 1 =