Friday, June 12, 2020

99 Scorpio tetovaže in zabava dejstva, da odklenete vaš notranji Scorpio!

Škorpijoni Tetovaže so hudobne in pohlepne: tako kot ljudje, ki jih nosijo! Oglejte si naš seznam najboljših tetovaže Scorpio, kot tudi zabavno dejstvo Scorpio! Če ste bili rojeni med 23. oktobrom in 21. novembrom, čestitamo! Uradni ste Scorpio. Osmi znak zodiaka, Scorpios so vladali planeti Mars in Pluton (napa ... nekdanji planet Pluton) in ga zastopa (ti si uganil to!) Škorpijon. Škorpijon se lahko odlikuje tudi s simbolom ščipalnega simbola, ki je podoben črki "m" z ostrimi puščičnimi puščicami (aka škorpijon), ki se na koncu spravi. Čeprav Škorpioni niso najmanjša bitja (resno upam, da nikoli ne bodo nikoli v navzočnosti enega - eek!), So izjemno močni in imajo dovolj repov, da bi onemogočili ali celo ubili veliko večjega nasprotnika (spet , eek!). Ti težki škorpijoni so reprezentativni za strast, nadzor in zaščito.

Scorpio tetovaže:

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Kako priročno je, da ne bi imeli samo krempljev, temveč tudi rep za tote okoli sebe (izravnalni del je čisti talent zagotovo). Ta škorpijon me je privlačil zaradi lestvice [pravičnosti], saj predstavljajo moj ljubek horoskopski znak, vagino! To je super ustvarjalni način za združevanje dveh znakov, ki bi lahko nekdo imeli pomen. Morda so to znaki moža in žene, hčerke in sina, ali pa morda predstavljajo le tvoja dva najljubša igralca. Pozdravljeni Matt Damon (Tehtnica) in Leonardo DiScorpio (err ... DiCaprio)! O tem se mi zdi tudi oči. Poglej še enkrat! Toliko oči. Škorpioni imajo dva očesa na vrhu prosoma (modna znanstvena beseda za glavo) in običajno dva do pet dodatnih parov oči vzdolž sprednjih kotičkov prosoma.

Vstani, Scorpio

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Pravkar sem si našel pisanje, "kdo potrebuje zapestnico za gleženj, ko si lahko še enkrat na tetovaži", samo da spoznaš, da ta ženska nosi anklet ... Whoops! Kakorkoli, ta tetovirana glava tetovaža je krepko in precej ode do horoskopa znak Škorpijona. Izgleda je tudi, da je ta umetnik za tetovažo vključil Jezusovo ribe na desni strani "m". Zelo kul način, da združite svojo vero in zodiak v enem dizajnu. Rad imam neskončne umetniške interpretacije vseh simbolov in modelov na tem svetu; navdihuje kreativno razmišljanje, ki je zdrava praksa za vse!

Naravni vodja

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Škorpioni, čeprav so bili napačno razumljeni in preveč strastni včasih, so naravni rojeni vodje, ki radi upravljajo (in imajo nadzor nad) situacijami. Ta tetovaža, čeprav majhna, je velik opomnik o znaku zodiaka, ki je tako tesno povezan s spolnostjo in preporodu. Magnetni, močni in očarljivi, Scorpii so tudi zelo dovzetni in prepričljivi.

Pridi Prosti Scorpio Tattoo po meri Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

Simbol zaseženega zodijaka

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Moja milostna ljubezen pogledam na to majhno število (napačno pismo). Postavitev te tetovaže je tako popolna in linijsko delo je v redu, to je zagotovo eden izmed mojih najljubših tetovaže Scorpio na tem seznamu. Pinkies je lahko najmanjši prst, vendar je to čuden opomnik o odločitvi in ​​moči Škorpijona, ne glede na velikost. Škoda sem, da sem Libra ali pa ne bi več tipkal, ker bi bil preveč zaposlen, da bi spravil ta precej kosa na mojo roko.

Tetovaže so lahko super lepi in odlični pogovori, ampak ali bolijo, da pridejo? No, verjetno ne toliko kot škorpijonsko žganje ... ampak če ste neodločni prvič, ki želi več informacij o črpanju, kliknite tukaj. (Če ste kdaj imeli krv, od zdravnika, ne škorpijon, ki ga domnevam, je kot v bistvu vsakdo, pridobivanje tetovaže boli manj kot to ... ampak to so samo moja dva centa!)

Majhna gleženj tetovaža

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Obožujem te majhne tetovaze s simbolom simbola s simbolom glave! Z velikimi, strašljivimi škorpijonami sem le povezoval tetovaže Škorpijona, vendar me ti navdušeni simboli navdušujejo. Ste vedeli, da je element, povezan s Škorpijonom, voda? Nisem prepričan, ali naj bi ti dve mali krogi nad "m's" žico predstavljali tekoče mehurčke, toda tisto, kar sem mislil, ko je povezana z vodnim elementom. "Vodni ljudje" naj bi bili bolj uglašeni v globljo in subtilnejšo realnost kot druge vrste okoli njih. V naravi lahko najdemo veliko različnih oblik in se gibljejo tako svobodno kot Scorpios skozi življenje.

Ogromna tetovaža rib

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Jeez Louise! Kot da ogromen škorpijon ni bil dovolj indikatorja, je beseda Škorpijon oblečena vzdolž otroške kletke kot nežni opomin, da je ta tetovažica reprezentativna za Škorpijo. To je močan kos in lepo opravljen ... če lahko s to jastogom, podobnim arachnidu, povežete besedo "lepa". Škorpijoni želijo, da pozornost namenjajo ljudem in ta znak kaže na to lastnost. Ta črta med drugimi tatuiramo z scorpiojem!

Zanikanje Zodiaka

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Všeč mi je, da ta tetovaža združuje tetovaže Škorpijona s simbolom zmečkalnega simbola v enem dizajnu s fluidom (hello water element!). Izgleda, da kremplji škorpijona izvirajo iz vrha "m", ko se rep spusti in zavija navzgor na ženska gležnja. Krepko in ustvarjalno, to je edinstvena interpretacija priljubljenega znaka horoja in resnično mi je všeč. Vsi škorpioni niso grozljivi, ljudje!

Ladijski škorpijon

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Resnično mi je všeč ta design! Simbol za simbol junca je krepko, vendar ženstven z dodanim cvetjem (ki je krasen in krasen) in roza podrobnosti. Res tudi jaz všeč spodkopavanje zvezd, ki predstavljajo Mlečno pot, seveda, ki poteka vzdolž tetovaže.

Plavaj kot metulj, ki je kot čebela

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Kdo ne ljubi perja !? Razen če ste alergični ali kaj podobnega ... Ta oblika je super lepa in lepa ode do škorpijonskega horoskopa. Majhna detajl zvezda na simbolu simbola je odličen ustvarjalni način, da se poveže s konstelacijo Scorpiusa. Oglejte si 35 drugih perutnih tetovaže, ki so dovolj ohlajene, da boste lahko leteli.

Tribal Design

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ustrezen dizajn zapestja, za razliko od drugih tetovaže iz škorpijona, ki sem ga videl, je ta del krepko in muhast. Všeč mi je inventivna krivulja simbola simbola. Se naveličaš vseh teh tetovaže Škorpijona? Ali boš šel v obraz kot lev? V redu, pomiri se. Oglejte si te 36 čudovitih tetovirjev Lea tukaj. Tudi če niste Leo, so levi super veličastni in trdi in super, zato bi morali še vedno videti.

Sign of Intrigue

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Scorpiosi so zanimivi ljudje, polni skrivnosti in moči. Všeč mi je umestitev te tetovaže, ker bi jo bilo mogoče zlahka skriti, ampak takoj, ko bo vrže lase navzgor, bam! Tingo z glifom za šivanje! Všeč mi je ideja, da imam skrito tetovažo, skrivnostni dragulj, ki ga vedno poznate, a drugi morda nimajo pojma. To je z vami za vse življenje, kot vse vaše izkušnje in vrednote, vendar je odvisno od vas, s kom ga delite.

Halloween Scorpio

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Škorpijon, rojen v noč čarovnicu! Kakšen prijeten datum za to grozljivo videti malo bitje (govorim o škorpijonih, ne o osebi, gospa!). Ta krepko, vse črno črnilo kos izstopa na roko, kot škorpijoni izstopajo v suhih puščav na tej zemlji. Všeč mi je, da se je ta oseba odločila, da bo imela besedo "Škorpijon" vključena, ker moški, ki ne poznajo znakov Zodiaka, morda ne bi vedeli, kako naj bi ta tatu zaslužil. Vendar pa je malo oddaljena od skrivnostne aure, da so skorpii tako pogosto povezani.

Scorpion Back Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Velike skorpije tetovaže: Ta velik škorpijon se ne sme zamuditi, ko plazi po tej ženski hrbtu pod besedami: "Bog ni nikoli prepozen." Všeč mi je opisani dizajn tukaj in podrobno delo na splošno. Ta kos bi bil resnično ogromen, če bi bil obarvan v celoti v črni barvi in ​​nisem prepričan, da bi mi všeč. Všeč mi je, da si lahko ogledam posamezne črte v tetovažah, še posebej ukrivljenih, ki jih vidim tukaj.

Klicanje vseh dame, ki iščejo zabavne ideje za tatoo, vendar nimajo pojma, kje začeti! Oglejte si 50 najbolj edinstvenih modelov tatoo tukaj.

Zapisano v zvezdah

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ja! Kako je to kul? Kombinacija, ki jo še nisem videla v drugih tetovažah iz škorpijona, ta del združuje simbol s simbolom ščitnika in konstelacijo Scorpius. Tukaj imam rad tudi lokacijo! Močna izjava, da je ta tattoo zagotovo občudovali vsi. Oblačno noč? To je v redu, vsi se zbirajo in občudujejo konstelacijo na nogi! Predstavljajte si, da bi imeli celo telo tetovažirano s konstelacijami? Zanima me, če je kdo kdaj naredil to ...

Zackaryjev škorpijon

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Čuden in zabaven, ta modri škorpijon izgleda kot da je skočil iz barvne knjige. Všeč mi so okoliške zvezde in osebno ime bannerja, ki je vključena tudi v ta kos. Ali sem samo jaz ali pa vrh repa izgleda kot glava gospe?

Razmišljate o tem, kako pridobiti ime tetovaže brez škorpijona? Tukaj si oglejte 77 zanimivih idej za tatoo.

Tattoo zapestje

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Preprost, a še prefinjen, bi moral biti vsak Škorpijon ponosen, da je športen tako kot tatoo. Živčen o tem, da bi dobili tatoo na takem vidnem mestu (mislite: intervjuji za delo itd.)? Ne bojte se in ne pozabite devetih preprostih nasvetov za kritje tatoo tukaj.

(Stranska opomba: sovražim idejo ljudi, ki negativno ocenjujejo druge, ki temeljijo na tetovažah, ker mislim, da je vsak umetniško delo, edinstveno in smiselno vsakemu posamezniku. Ampak, včasih se včasih srečamo v situacijah, kjer je najbolje, da se tetovaže prekrijejo Poskušam se izogniti takemu položaju.)

Tinto prstnih prstov

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

O moj bog, ljubim ta mali dragulj! Eden od mojih najljubših tetovaže Scorpio. Super srčkan in čustven, ta tetovaža je popolnoma nameščena med ženskami tega ženska. Rad bi dobil tatoo v Libri na istem mestu. Počakaj, kličeš svojega prijatelja za tatoo umetnika.

Ljubi prste tetovaže, vendar niste Scorpio? Bodite gander na 28 drugih super čeden tetoviranje prstov tukaj.

Zvezde za pege

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Predstavljajte si, če so vse pege izgledale kot zvezde! Sem polovica irskega in prežeta s temi naravnimi polka pikami, toda zaljubim ta videz. Pravzaprav imam nekaj skupin pege, ki bi izgledale kot nekatere ozvezdje, če bi imeli nekaj bolj popolno postavljenih prijateljev. In sem razmišljal, kako dobim majhne "pege", ki so tatoirane za dokončanje videza (še posebej za skupino na mojem podlakti - imam nekaj super pege, ki bi lahko popolnoma izgledale kot velika dipper, vendar manjkajo dva ključna mesta!). Ampak duh, zakaj nikoli nisem pomislil, da bi dejanske male zvezde tetovirale na dokončanje teh pepelastih ozvezdij ?! Resno bom to preučil zdaj.

Pokrita z rožami

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ah, pop v barvi - pogrešal sem te! Zdi se, da je večina teh tetovirjev, ki jih je zaznamoval zodiak, vse črno črnilo, kajne? Lepo je videti tetovažo Škorpijona s cvetnimi elementi in barvami barve, da se izostri še več. Rad oblečem tudi na linijo tukaj. Zabavno in lahkomiselno kot Scorpios!

Fantastični škorpijon

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

No, to je zagotovo za razliko od drugih tetovaže scorpio, ker a) je vijolično in b) izgleda kot risanka. Zabaven in muhast, ta del izstopa svetlo in drzno na tej ženski rami. V tem dizajnu mi je všeč barve in igriv roza vrtnice, ki so z zvezdami prežete z zvezdami. Kar mi je res všeč, je to drugače, čeprav je očes škorpijona. Izgledajo realistično (na crtani način)! Namesto drugih tetovirjev škorpijona, ki sem jih videl s tistimi beady, številnimi očmi, ta gal ima precej modre oči in ljubke rdeče ustnice. Rožen lok na koncu repa doda tudi lep dotik!

Inicializiran Škorpijon

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Všeč mi je plemenski videz tega posebnega dizajna škorpijona gležnja. To je dobra velikost in začetnice dodajo skrivnostno oseben dotik zanj. Kdo je J.J? Janet Jackson? Judy Jetson? Joe Jonas? Morda ne bomo nikoli vedeli!

Močan Škorpijon

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ta škorpijon popolnoma izgleda kot upogibanje. Ah, tako sem močna! Pazi mi, da teče čez puščavo in vržem strup v stvari! Škorpioni se običajno ne nahajajo na hrbtu vratov, ampak se pogosto najdemo v bližini gora, gričev in obrobja, kjer je bilo malo urbanizacije. Tako dobra novica, če živite v mestu (pazi na podgane in ščurke)!

Lepota in zver

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Jasno je, da je škorpijon lepota tukaj in cvet je zver. Šališ se! Da, to je škorpijonska tetovaža, ali lahko občudujemo, kako čudovito je cvet za trenutek? Obogaten z barvo in teksturo, je čudovit dodatek k temu celotnemu kosu. Škorpijonske tetovaže omogočajo takšno ustvarjalnost; možnosti oblikovanja so neskončne. Škorpijon v tem delu izgleda precej realističen, medtem ko vrtinčaste linije, ki ga obdajajo, izgledajo kot tale nepopolni. Ampak življenje je nepopolno, tako da sem z njim v redu (plus popolnost cvetov v celoti in v celoti za to).

Scorpius

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Kombinacija pik in zvezdic sestavlja ta ljubek skodelski zodiak tatoo, postavljen na ramena tega ženska. Zdi se, da so najsvetlejše zvezde zastopane z zvezdicami, medtem ko so ostali pikčasti kot pege. Nekateri ljudje v Indoneziji se nanašajo na to ozvezdje kot "Banyakangrem" (pozabljen labod) in "Kalapa Doyong "(naslonjeno kokosovo drevo). V celoti lahko vidim obe interpretaciji, ko ponovno pogledam na konstelacijo Scorpius. Ali ni neverjetno, kako lahko ljudje gledajo na isto skupino zvezd in vidijo take različne stvari? To je kot iskanje oblike v oblakih. (Ko govorimo o tem, si oglejte 35 najbolj originalnih oblačil oblaka tukaj!) Prizadevamo si za lastne edinstvene izkušnje, da razložimo, kaj vidimo in povezujemo pomene in vrednote z vsem. Jeez, ki je vedel, da išče tetovaže, bi lahko vplival tako globoko razmišljanje? Počutim se kot Scorpio ali kaj podobnega ...

Zaviti v lok

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Škorpijon se včasih šteje za temen, obrambni znak, ki je bil pogosto uporabljen za simboliziranje lažnivcev, hlapcev, izdajalcev, tatovi, med drugimi sumljivimi ljudmi. V srednjem veku so škorpijoni nosili zlo, smrt in celo uporabili kot znak za Juda v krščanskem simbolizmu zaradi smrtonosne izdaje, ki je bila implicirana v njihovem žganju. Toda ... poglej to tetovažo! Nič hudega, kajne? Mislim, ima premca na njem! Postavite lok na kaj in takoj postane dragocen in srčkan. Zato Bill Nye jih nosi ves čas.

Majhna škorpijonska tattoo stopala

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Je to samo jaz ali pa vena v nogi te osebe dejansko izgleda kot konstelacija, Scorpius? Malo, kajne? Ne? No, zabavno dejstvo: Škorpijoni nimajo ven (ali kosti). Namesto tega imajo eksoskelet, ki je izdelan iz mineralov. Želite to tanko tetovažo, vendar ne, da bi škorpijon lezel do prstov? Oglejte si 88 drugih majhnih tetovaže tukaj.

Fetus Tattoo

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Lord ve, da ljubim tatu za prste. Poglej to dragoceno malo ozvezdje, ki osvetljuje roko ženske! Zdi se, da svetle zvezde tvorijo vzorec kaveljca dolge sile. Po legendi je škorpijon Škorpiona uničil Orionja Mighty Hunterja. Torej, ko so bogovi dali Scorpionu in Orionu svoja mesta na nebu zgoraj, so se prepričali, da bodo postavili nasprotnike na nasprotnih koncih. Nikoli ne boste videli teh dveh ozvezdij skupaj na istem nebu. Orion se vzpenja na vzhodu, potem ko Scorpius nastavi na jugozahodu in obratno. In tukaj sem mislil, da so zvezdne zvezdi v Hollywoodu našli samo ... tetovaže iz škorpij ...

Stars of Scorpio Tattoos

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Obožujem to preprosto zvezdasto tetovažo, zasnovano po ozvezdju, Scorpius (Latin za Scorpion)! Ta del je preprostejša interpretacija horoskopa kot zgornji tattoo pri majhnem prstu. Eden od mojih najljubših stvari je, da pogledam na zvezde; Lahko bi dobesedno gledal na tiste malo utripajoče luči ognja za uro in ure na koncu. Scorpius je velika konstelacija, ki se nahaja na južni polobli v bližini središča dobrega Mlečne ceste.

Scorpion's Lance

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Nekaj ​​srednjeveškega izgleda, ta tatoo izraža moč in moč Scorpiosa. Všeč mi so barvni delci in dodajanje lopate na vrhu. Ime "spade" dejansko prihaja iz italijanske besede "spada", kar pomeni "meč". V angleščini, kot v francoskem jeziku, odtenek Spade predstavlja orožje. Lopatica tudi simbolizira modrost in sprejemljivost.

Ni jastog

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ampak to zagotovo izgleda kot prav? Ta škorpijon, podoben risanku, je eden izmed mojih priljubljenih, ker to ni realno videti. In se sprijaznimo s tem. Resnični škorpijoni so grozljivi. Ta moški izgleda precej nedolžen z velikimi vijoličastimi očmi in barvami, podobnimi jastogom. Plus, skače žareče srce! Linijsko delo je lepo, še posebej s pisavo za ta datum, ki temu delu dodaja pomembnejši vidik. Razmišljate o tem, da bi dobili tatoo, ki bi predstavljal nekoga posebnega ali pomembnega dogodka v vašem življenju? Preberite, kaj storite in ne smete dobiti smiselnih tetovaže tukaj, preden boste dobili črnilo.

Scorpio Mystique

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Ah! Poglej to mistično, čarobno in impresivno boginjo Škorpijona! To v moji knjigi zmaga najbolj "edinstveno" kategorijo za tetovaže Scorpio. To je super zabavno, muhasto in uporaba barve je kot nalašč, saj ne preplavi kosov. Všeč mi je, kako drži malo kroglice s tem bogatim rdečim škorpijonskim šiferjem v središču. Všeč mi je tudi, da ima ta boginja tetovažo na njeni rami - to je kot začetek tatoje!

Cvetoči škorpijon

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Čeprav ste videli nekaj zgoraj, to ni super pogosto vidite škorpijon, seznanjen z rožo, saj jih najbolj pogosto najdemo v sušnih, puščavskih podnebjih. Tukaj mi je všeč kontrast s pop svetlo modro v lepo oblikovani cvetici, ki se zdi povezana s samim škorpijonom. Ljubi cvet, a še vedno skeptičen glede škorpijonov? Oglejte si 88 najboljših cvetnih tetovaže tukaj.

Scorpion Stinger Glyph

99 Scorpio Tattoos and Fun Facts to Unlock Your Inner Scorpio!

Tukaj imamo kul kombinacijo simbola škorpijona in simbola ščipalke. Všeč mi je, kako se oba združita in tvorita tisto, kar izgleda kot srce. Simbol ljubezni, moči in odločnosti, ta tetovaža je čeden predstavnik Škorpijona. Tudi tukaj mi je všeč dotik barve! Vijolična je lepa in kraljevska barva, ki se v tem kosu odlično uporablja.

Leave a comment

88 + = 91