Friday, January 22, 2021

75 tatujev siren, ki so čarobni

Tetraje s sirenami. Sirene so eno najbolj spornih mitskih bitij. Opisani so, da imajo zgornjo polovico ženskega telesa, spodnja polovica pa je riba. Sirene pogosto pripisujejo stvari, kot so poplave, morske nevihte in druge nesreče. Zgodba o sirenih, lepe ženske, ki bi privabile ladje v pečine s svojimi čudovitimi glasovi, je pogosto povezana s tisto, ki jo ima sirena. V nekaterih drugih zgodbah so sirene obljubljene in prinašajo morske zakladnice moškim. Te sirene bodo padle v zvezdo, ki je z mornarjem prečkala ljubezensko razmerje in se za vedno prepustila ljubezni od daleč. Ena izmed najbolj priljubljenih zgodb o sirenah je "The Little Mermaid", ki jo je napisal Hans Christian Anderson in se je v klasični Disney cartoon (z nekaj spremembami, ker so stare pravljice res precej grozne). Tetraje sirene prevladujejo predvsem zato, ker korenine tetoviranja izhajajo iz časa na morju. Razumljivo je, da bi se prilegali v najbolj navtične modele tatoo, še posebej, ker so znani kot neverjetno lepa bitja.

Contents

75 Morska tattoo:

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

To je srčkan mali kup tematskih tetovaže na straneh prstov. Običajno so tetovaže prstov nameščeni na sponke, kot so tiste, ki jih vidimo tukaj. Te drobne črne tetovaže so vse navtične slike, začenši z valom, sireni, lupinasto školjko in konča z morskim dnom.

74. Klasične barve

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tetraje sirene lahko prihajajo v vseh vrstah stilov in barvnih shem. Ta ima značilno tradicionalno lepotico lepote na svoji skali, ki se preverja v ogledalu. Kaj resnično naredi ta izstop, je uporaba barv, da bi bilo skoraj šimer. Izgleda, kot da je bil prežet z bleščicami.

73. Big Eyed

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

To je edinstven prevzem sirene, ker ni tipična lepotica kraljica, ki je videti ribe. Ta ima nenavadno oblikovano glavo in telo, vendar mislim, da je to stilsko prednost. Valovi v tem so zeleni morje, morda ga ločijo od neba?

Pridi Brezplačen Custom Mermaid Tattoo Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

72. Plavajoča lepotica

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ta čudovit del se zdi, kot da je obešena v vodi, samo plava. Všeč mi je, kako se lase in deli repnih plavutov navdušujejo, kar daje videz gibanja, natančna detajl v tem pa je preprosto super. Lepo malo dodane značilnost je, da mehurčkov. Morska tattoo so super za namestitev na bicep področju, ker večji so, bolj podrobne so lahko. Uporaba dopolnilnih rdečih in zelenih je še en lep videz te tetovaže.

71. Zombificirano

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zombie priljubljenost je v zadnjem času naraščala. Kakšen boljši način vključitve vaše ljubezni do zombijev s svojo ljubeznijo na sirene, kot da bi to precej malo zveri v razrezani krvavi pošast? Ta del prikazuje zasukani videz Disneyjevega Arielja, ki prikazuje, kako je jedel njenega ribiča Flounderja. Mislim, da se je to verjetno zgodilo prav? Dekleti so morali jesti.

70. Teal Mermaid Tetovaže

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Svetle barve delujejo tako dobro na tetovažah sirene zaradi lestvice in mistične kakovosti samega bitja. Sirene so v bistvu imaginarne in jih je mogoče narediti, da bi jih gledali, vendar jih tudi potrebuje. Ta oseba je očitno v resnici v barvni teal, ki dejansko lepo deluje s temo sirene. Očitno je nedokončan kos, rad bi videl, kako se lase konča, in kakšne druge dodane drobce se dodajo.

69. brodolomci

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zaradi svoje navtične narave, morska torba dobro delajo na moške in ženske tako. Vsestranski dizajn in možnosti, ki so tam, omogočajo, da vzamem sramežljivo s čarovnic na nekaj povsem čudovitega, kot je ta pol puška piratske ladje. Sirena se spusti za komolec, znova sedi na skali, ko se valovi zrušijo. Ladja v ozadju je čudovita in barva in globina tega dela sta nerealna.

68. Tradicionalni Samoan

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ta morska deklica ima rep, ki je za razliko od tistega, kar sem že videl. Večina se odloči za bolj tradicionalne lestvice na repu, vendar ta del gre nad in nadalje z mešanjem tradicionalnega sloga za telo sirene, toda samoanskega vzorčenega repa. Za več podrobnosti o tetovažah Samoan si oglejte to povezavo.

67. Fotorealizem

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Če si želite ogledati, kakšna resnična morska deklica bi lahko izgledala v njenem naravnem okolju, si oglejte to kul fotografsko realistično tatoo. Ta morska deklica plava v oceanskem dnu in jo obkrožajo rastline, ribe in druga bitja, ki bi se seveda lahko pojavila v tem okolju. Želva je še posebej realistična. Ta morska deklica pobere tradicionalni vrh bikini na vrhu v korist bolj naravnega videza in vse to predstavlja en čudovit del noge.

66. Tradicionalna morja

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zdi se, da je bil tradicionalni slog izdelan za tatu s sirenami. Ta elegantno oblikovanje vključuje nekatere najboljše sirene in navtične slike tam zunaj. Celotna stvar je vključena v vrv kot ogledalo, pri čemer se sivka pritrjuje na stran. V notranjosti ogledala se lahko vidi rogljevalni ocean in drogovi ladje. Vse od cvetlice v njenih laseh do rdečih v plavutih plavutih resnično naredi to lepoto. Stavim, da se ne bo sodila tudi na njeni modri senci.

65. Fish Lady

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Lepota tatu s sirenami je, da ni treba prikazati niti celotne sirene. V tem primeru se lahko prikaže le sirena, s skalami na pasu in rokami, ki se oblikujejo v plavuti. Zaradi čudovitega obraza in uporabe barv je to neverjetno. Izgleda, kot da jo vidimo skozi vodo, in barve na čudovite načine odražajo šimer kože.

64. Glasba morja

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Medtem ko je očitno nedokončan, je ta velikost en razlog za njegovo vključitev. modro ozadje je lepo narejeno in obožujem vrtljive koščke vode okoli nje. Senčenje in barve so čudovite, čeprav pod njim ne pokrivajo. Morda bo končni izdelek nekoliko boljši. Glasba je vključena tudi v to, ker po mojem mnenju glasba gre z vsem. Poglej tu še več odličnih tetovaže za glasbene note.

63. Sailor Fish

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zakaj ima lobanjo? Je vzela pirat? Uspelo mu je, da je zlomila svojo ladjo in zdaj nosi klobuk kot trofej. Ali pa je morda moja domišljija postala najboljša od mene. Dve stvari, ki mi je všeč o tem kosu, so lepo oblečena okoli oblačil, ki pokrivajo njene mamografije in hladne dodane plavuti na repu. Oba sta lepo dotaknjena, saj v mnogih sirenih ne vidite. Ta uporablja tudi temnejše barve in ni tako živahna in muhast kot nekateri drugi.

62. Prijatelji

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Barve povsod! Všeč mi je za tatujeste sirene. Ta prikazuje lepo sireno in čudovito morje. Všeč mi je, da ta uporablja celotno območje ramena, ki se na večino sirene širi v nasprotni smeri. Mavrične barve v laseh so prav tako kul, ne da bi bile preveč svetle.

61. Rainbow Akvarel

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Večina sramežljivih tetovaže ima dve skupni stvari; veliko barve in veliko podrobnosti. Možno je pobegniti od enega ali drugega in še vedno narediti neverjetno dobro opravljeno tatoo sirene. Ta vsebuje svetle barve brez vseh podrobnosti. To je nekaj abstraktnega vzemite s sireno, toda zelo ga imam rad.

60. Kaj je v notranjosti, ki šteje

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Lobanja in kosti so osnovni v navtičnih slikah. To je zabavno malo kosilo, če je malo anatomsko nepravilno (precej prepričani oktopi so večinoma brez kosti, lahko bi bil napačen). Tetovaža je zanimiva, čeprav so vsa "živa" bitja v njej zmanjšana na skeletno obliko. To daje enemu nerodnemu, a zabaven videz. Prav tako mi je všeč, da še vedno ima svoje morske školjke. Iz neznanega razloga, ki me samo razbija!

59. Ariel Mermaid tetovaže

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Pri vsakem delu, ki vključuje sirene, se bo pojavila tema Disneyove "Mala sirena". Tukaj je na tej postavi svojo glavo. To je čudovito izročitev našega mlajšega Arielja, ki prihaja iz vode in vidi, kaj se dogaja v našem svetu. Za bolj resnično ljubek Disneyjeve navdihnjene tetovaže, kliknite tukaj.

58. Raztrgano

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Obožujem ljubezensko ljubezensko tetovaže, kot je ta. Uživam preprosto, trdno, lepo opravljeno, tanko linijsko delo in barvo, ki noče ostati v notranjosti. To je preprosta minimalna tetovaža, vendar ima globok učinek. Barve so lepe, zaradi česar domišljijska fantazija čuti, da si zasluži tatu s sirenko. To je šele briljantno opravljeno delo.

57. Sardele

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

To je lahko dokaz o nereguliranem ribolovu v naših oceanih ali pa je to lahko zabavno šalo. Kakorkoli, ideja o sireni v sardini je čudna. Všeč mi je tradicionalni super stari šolski stil, čeprav temne barve ustrezajo temni naravi slike.

56. Plavalec v senci

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

To je še en pogled na nizko barvno različico tetovaže s sirenami. Ta ima sireno v neke senci, obkrožena z brizgami barve. Postavljena je na gleženj in zdi se, da se sirena plava stran. Raztrgam se, ali mi je všeč ta ali ne, toda to je samo moje mnenje.

55. Požarni plesalec

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zdi se, da je ta morska deklica več kot plesalec kot plesalec vode. V celoti je barvana v zelo krasnem abstraktnem dizajnu. Izgleda kot slika, posneta s platna. Več barv se združuje, da naredi resnično zanimiv del in da je oblikovanje valovite barve s čopičem zelo veličastno.

54. Družina

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Vse tile v sireni ne smejo prikazovati silavinjskih silničarjev. Ta srčkan del prikazuje mamo in hčerinsko deklico, ki drug drugemu dajejo srčkano majhno žlico na ustnicah. Ogledate si otroške morske deklice pogosto ne vidite, vendar je to preprosto čudovito. Všeč mi je malo plavuti ali škrge za ušesi, preprostost tega pa ne kaže nič drugega kot ljubezen do matere za njeno hčerko.

53. Sharkgirl

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

V prizadevanjih za vračanje, ta se naredi v tradicionalnem slogu, vendar ne prikazuje tipične pin-up dekle. To kaže sirena, ki je del morskega psa namesto delnih rib. Za vse namene in namere bi to lahko resnično natančno prikazali sireno. Ta se razlikuje tudi po tem, da se rep ne začne v pasu, kot je večina upodobljenih siren. Ta se začne na spodnjem delu stegna. Nisem prepričan, da se strinjam z namestitvijo vseh plavuti, toda vsekakor je to originalen kos.

52. Monokromatsko

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ta žalostna videti dama je narejena v večinoma iztegnjenih zelenicah in rumenkah. Všeč mi je, da se repne lestvice izvajajo v pikah, namesto da bi bile lestvice podobne večini. Barve so lepe, čeprav izgleda, da je bila žrtev nesrečnega napada na paintball. Najbolj všeč mi je ta poza, izgleda skoraj žalostna, oddaljena od sveta.

51. Tribal Style

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Vsaka kultura ima svojo lastno različico sirene legende, zato ima vsaka kultura drugačen slog tatujev siren. Ta se izvaja v temnem, vrtljivem plemenskem slogu. To je zanimiv videz mogočne sirene.

50. Super detajl

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

To je zelo podrobno umetniško delo. Ta sila je fantastično izvedena, toda, ko prideš do njenega repa, je vse kar je veličastno videti. Obstaja toliko, da vidite ribe, skrinje za zaklad, njen kravji rep, morske ježke in mehurčke. Ustvarja en delček. Če pogledate natančno, boste videli tudi ladjo v ozadju, prav tako čudovito podrobno. To je čudovit del, čudovito mesto na stegno. Za več seksi stegno kosov kliknite tole.

49. Mercat

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Vse ženske, ki se jim zdijo, ne smejo prikazovati vseh tatujev siren. Tukaj je mačka, ki v vodi v celoti izgleda doma in riba, ki izgleda malo prestrašena. Ta ima nekaj azijskega dizajna in res mi je všeč kontrast delne ribe mačke. Zanimivo in neumno.

48. valovi

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Običajno bi našel sireno v oceanu in ne ocean v notranjosti morska deklica, vendar še vedno mislim, da je to res kul kos. Predstavlja več notranji morska deklica in posebno ljubezen do vode. Vrtljivi valovi se lepo ujamejo v silhueto.

47. Visoko ilustrirano

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ilustracije in barve na tem, da ima anime vrste občutek, da je. Velike oči in svetle barve so tako lepe. Tudi ribam je videti tako realno kot risanka. Zabavno je vzeti s silo.

46. ​​Potopljeni potapljač

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Pointilizem se je zdelo, da je nekoč izgubljena umetnost, vendar sem videl, da prihaja veliko več v tetovažah. Resnično mi je všeč učinek pikčaste oblike. Predstavljam si, da bi bilo veliko težje storiti kot samo senčenje, vendar je končni izdelek lep. Ta morska deklica je prikazana potapljanje, ki se prav tako razlikuje od najbolj tradicionalnih modelov sirene.

45. Classic Black

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

To je še ena od teh preprostih, črnih, tradicionalnih stilov tetovaže. Zasnova sploh ni zapletena. Ne razumem oči v repu. Vsaj upam, da bi moral biti oko.

44. Chunky Baby

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ta klasično oblikovan kos ima veliko barv, zaradi katerih je pop. To je morska deklica, ki je očitno ponosna na njeno tune. Redko je videti popolno telo s križami in dejanskim pasom, vendar zaradi vznemirjenja, da je ujela tuna, ni presenečenje, da ta deklica rada jesti!

43. Vodja plamena

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Veliko moških tetovaže prikazuje rdeče ženske. Sprašujem se, ali je to zaradi Disneyjevega vpliva le zato, ker je rdeča luč na močnem ozadju globokega morja. Ta posebna gingerna lepota se postavlja na zelo umetniško pot, podobno kot predmet mnogih umetniških del. Njen rep se začne na stegnih in daje iluzijo njenih nog, ki jih dejansko spoji skupaj, namesto da bi naenkrat imeli rep. To je skoraj evolucijski del.

42. Toony Time

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Edinstvene sirene ni težko priti. Ta pokriva notranjost bicep in ima resnično nenavaden dizajn. Glava in funkcije so precej velike, in to mi zdi malo moteče. Pravzaprav se nekako odvzame iz celega dela.

41. Kita ženska

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tetraje s sirenami ponujajo možnost ustvarjalnosti v vseh oblikah. Ta kos, ki se zdi, da je del navtične teme na roki, kažejo sirena bodisi lounging na kit, ulov vožnjo, ali postal del kit. Res je težko povedati, katera. Opazil sem, da je večina tatujev siren moških na moških bodisi brez barve ali ultrarealističnega videza. To je kot, da so fantazijske barve preveč ženske za te možje.

40. Razredčen

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

V lepem prikazu sirene ta zadnji kos uporablja nekaj tradicionalnih, vendar edinstvenih elementov. Prikazana gospa očitno ni rep, vendar je definitivno del ribe. Ima lise na obrazu in vratu, kot tudi ogromne plavuti na ušesih. Prav tako mi je všeč, da se zdi, da je bolj oblečena kot večina portretiranih mer dame. Lahko bi bila skoraj nekakšna pomorska kraljevina.

39. Sijamske dvojčice

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zdi se, kot da ljudje niso imuni na iste fizične nenormalnosti svojih človeških kolegov. Ta črno-beli košček črnila prikazuje dvodelni mer-baby, povezan v kletki. Všeč mi je zasnova tega preprosto zato, ker je drugačna. Kakšna edinstvena ideja, tudi majhne ribje kosti v repu so zabavni deli.

38. Oodles of Doodles

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Doodled tetovaže, kot so ta, so zabavne. Ta slika ne naredi veliko pravičnosti, vendar barve, ki se spreminjajo skozi različne elemente telesa in različne abstraktne / plemenske umetnosti, naredijo za precej malo sero.

37. Octomaid

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Se spomniš Ursule iz Little Mermaid? Tako je, grozljiv baddie, ki je bil del človek, del hobotnice in VSE ženska. Ta zelena pošast nosi briljantno modro glavo (kjer je pekla najti ptico pod vodo?) In nekaj bisernih draguljev. Njena repa se razcepi, ne pa v osmih delih, a to ni običajen rep marelice, ki ga pričakujemo. Ni delfinovega repa za to dekle. Sesančne tulci verjetno postanejo bolj uporabni.

36. Prehod

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Morska maskota kot človeka je možnost. Lestvice so skrite pod kožo, samo čakajo na priložnost, da se zlahka sprostijo in se vrnejo v vodo. To mi je všeč zlasti zato, ker kaže, da koža odtrga, s čimer se kažejo lestvice pod njim. To je res lepo opravljeno delo in ima precej edinstven občutek k temu.

35. Sidra stran

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Sidro tetovaže so prikazane veliko in iz več razlogov. Navtièni so, za enega, kar je eden od razlogov, da gre tako dobro s tatuièami s sivko, kot je ta. Preprost brez barvnega videza sidra in sirene skupaj je veliko, da se izstopa. Zdi se, da je tam tudi nekaj belega črnila, da bi mu dala nekaj globine. Tehtnice so narejene tako, da se resnično izstopajo in imajo tisti čeden, luskav pogled na njih. Sirena ima previden, vendar radoveden videz njenega obraza, ki ji je všeč, zato je videti bolj človeška.

34. Disney-Licious

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Če ste fan Disneyja, imate verjetno, da imate najljubši film. Če je ta najljubša poteza značilna najstniška morska deklica in njena pustolovščina, da najdejo ljubezen, se boste morda odločili za čudovito prizorišče na vašem telesu. Ta zadnji kos ima vse največje elemente iz Little Mermaid, vključno z gradom in zlo Ursulo s svojimi ljubljenčki Flotsam in Jetsam. Vendar pa si oglejte kip kneza Ericja in lahko najdete malo skrito križanje, kar je v filmih Disneya pravzaprav precej pogosto. Jasno lahko vidite Dori in Nemo iz Finding Nemo, ki se družita z Arielom in njeno posadko.

33. Mermaidi v resničnem življenju

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Za ta kos je treba dopolniti starost. Mislim, da je bil čas dobro porabljen, čeprav je to AMAZING. Pastelne barve, ki se izmenjujejo po njenih nogah, dajejo luminescenten občutek. Lani so malo razčlenili lestvice in opazovali nekaj več. Skratka, obožujem barve, rad imam koncept, rad te noge.

32. Plavajmo

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Sramežljive tetovaže izgledajo tako super na stegno, ne glede na to, kateri model je izbran. Velikost tega koščka kožnega platna vam daje veliko prostora za igranje in popolno zasnovo. Ta morska deklica je neverjetno dobro izvedena z realno obliko telesa. Resnično izkopavam, kako so barve na repu ločene, zelene za lestvice in rdeče za plavuti. To je tudi temna kosmata sirena, ki se nekoliko razlikuje od večine.

31. Jahanje reber

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tisto, kar slišim, so tetovaže na rebrih neverjetno boleče. Če je tako, potem je ta ženska šampion. Ta kos je velik in lep. Ta teksta, ki je z mehkimi barvami in značilnostmi tekla od pod linijo do vrha, je resnično ženski del. Všeč mi je velikost in malo škode na obrazu. Mali vljuden nasmeh pripoveduje celotno zgodbo. Če menite, da imate kaj je potrebno za tetovažo rebra, preverite povezavo.

30. Mirno

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ta mala sirena se naredi brez veliko bliskavice. Ona je preprosto oblikovana še lepa. Ljubim curly / valovite lase, ki plava okoli njene glave in telesa. Ima miren videz, kot da ni nobenih skrbi, samo njo in morje.

29. Blondinka ambicija

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Blondinka je barva, ki je redko vidna na sirenah. Nisem prepričan, zakaj je to. Mogoče je to povezano s škodo zaradi vode? Nevem. Kar vem, je, da svetlejše barve na temnejši kožni sireni dobro delujejo. V nobenem primeru ne izčrpa, kar je nevarnost s svetlejšimi barvami in plavimi lasemi. Ta poteka od gležnja do vrha stopala. To postaja priljubljeno mesto za tetovaže za ženske. Če želite še več idej za odlične tetovaže za ženske, se lahko obrnete na ta članek.

28. Ariel Outline

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Priljubljenost Little Mermaid pravkar ne bo prenehala, in z množico ustvarjalnih ljudje zunaj, zakaj bi to? Tu je odličen kos Ariela, opisan v črni barvi. Še vedno lahko rečete, da je tukaj, vendar brez vseh Disneyovih barv in motenj. To je samo zelo preprosta obložena tetovaža, ki izgleda lepo na zadnjem delu ramena.

27. Obrnitev sirene

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ta se zdi, kot da lestvice rastejo in počasi prekrivajo nogo, namesto da bi prišla iz kože. Skoraj kot da se počasi pretvarja v sirenno malo lestvico naenkrat. Všeč mi je modra barva in senčenje tega dela. To je čudovito storiti in ne tako močno, samo lepo subtilno tetovažo.

26. Navtični priključek

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Eden slog, ki ne bo nikoli star, je tisti, ki ga je zaskočil. Združite pin-up z modelom sirene in sidrom, in imate res kul tradicionalni slog tatoo. To je način, kako so tetovaže pogledali nazaj, preden so postali mainstream in mi je všeč. Sidro je narejeno v črnih in rdečih barvah, pri čemer je večina barve za sramežljivo silo.

25. Prijatelji Flounderja

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ariel je spet tu, z njenim prijateljem Flounderjem. Izgleda žalostno in zadržano. Flounder ji verjetno pripoveduje, da se vrne in se vrne tja. Ta tetovaža prikazuje prijateljstvo na svoji najboljši, dve neločljivi osebi, ki se med seboj držita debela in tanka. Ne glede na vse.

24. Sleva sirena

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Mala sirena tetovaže lahko postavite precej kamorkoli. Tukaj je celotna oddaja znakov iz filma v enem lepem delu rokavov. Všeč mi je, kako v njej je toliko modrega. Podrobnosti so malo manj kot popolne, vendar so barve tako živahne, da skoraj ni pomembno. Za bolj neverjetno tetovaže rokave, morate definitivno preverite to povezavo.

23. Stranski zamah

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Dolge velike koščke, kot je ta morska deklica, so tako čudovito prikazane na strani in navzdol reber. Na tem področju je veliko platna, s katerim lahko delate, in če lahko obvladaš bolečino, naredi res lep kos. Količina podrobnosti, ki se lahko uporablja na področju rebra, omogoča bolj zapletene tetovaže. Ta morska deklica je lepo pripravljena v zelenjavi in ​​preprosto položi na dekliški strani. Ona je velika in super, ampak tudi zelo ženstvena in lepa.

22. Valovi na lestvicah

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ko gre za tetovaže, obstaja veliko možnosti. Videli smo nekaj majhnih barvnih kosov, pa tudi celoten del noge. Te lestvice tukaj začnejo višje na telesu kot druge, tik ob pasu. Valovi tvorijo prelom med človekom in ribami. Pod valovi lahko vidimo začetek lestvic, tokrat v črni barvi in ​​odtenkih sive barve. Privlačnost tega je, da ne morete povedati, kako daleč so tehtnice, ali se končajo tam, ali nadaljujejo vse do stegna? Včasih so skrivnosti najbolj zabavne.

21. Nad valovi

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ta slika je dobesedno riba iz vode. Ta morska deklica sedi nad valovi, vetrovi in ​​soncu. Ustanovljena je poleg nekaj precej roza cvetov. Zelena od njenega repa je tako živahna in majhna detajl valov, ki kapljajo nad repom, je prijeten majhen dizajn. Še posebej mi je všeč videz valov okoli nje.

20. Poglej stran

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zdi se, da je obilo umetniških del, ki vključuje sireno, gledano od nas. Ali je to skriti demonsko stran? Medtem ko ena legenda navaja, da so sirene neverjetno lepe, druga navaja, da je njihova lepota samo fasada in so res vile bitja, katerih edini namen je smrt in uničenje. Mornarica, ki gleda proč, kot je tista na fotografiji, bi bila lahko dovolj, da bi ladjo približala radovednosti. To je iznajdljiv trik.

19. Red

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Rdeča je prevladujoča barva v tem kosu. Tu so črte velike in barvite. Tulci v tem so preprosto neverjetni in podrobnosti so izven tega sveta. Valovi in ​​koža na repu ribe in lovke so zelo podrobni, kot tudi kačji lasje na tej sireni. Njena skromnost je srčkan in ji daje čudovit videz. Ona je definitivno pin-up vredna. To je lahko največji del na seznamu, vendar je tudi eden izmed najboljših. Veliko ljubezni, časa in potrpljenja je šlo v to čudovito umetniško delo. Za več kul hobotnice, si oglejte to stran.

18. Podmorska skrivnost

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Peeking iz vode, ta žalostna sirena pogleda, morda, ker njena ljubezen hodi proč od plaže. Ona je obsojena, da je bitje morja, s kavlji na ribe in morskimi bitji v njenih laseh. Izgled njenih divjih las se resnično izstopa in je popolnoma postavljena na sredino zgornjega dela hrbta. Je popolnoma lepa, tudi v njeni žalosti.

17. Zrcalno ogledalo

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ariel je lahko rezidenčna sirena Disneya, toda v tej čudoviti tetovaži dobim vtis Sneguljčice v ogledalo. Ta bleda, lasavljena lepotica izide iz stekla na svetu na drugi strani. To se naredi predvsem v bluesu z drugimi barvami, dodanimi blizu vrha ogledala, vendar barve ostanejo utišane, zaradi česar je njen obraz usmerjen v celoten kos.

16. Ups

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ste kdaj želeli, da bi lahko sprejeli odločitev, ki ste jo sprejeli? Opravil si nekaj, kar si želiš, da bi lahko vzel nazaj, vendar je bil nepovraten. To je tisto, kar naj bi predstavljal ta visoki barvni tattoo. Ponovno je Ariel, tokrat pa poskuša spiti noge skupaj skupaj v plavuti, ki so jih imeli. Bistvo je, da je včasih bolje biti samo zadovoljni s tem, kar imate, ker lahko izpuščaj odločitev vodi v življenje, ki ga ne želite živeti.

15. Lazy Lady

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Koi ribe se pogosto uporabljajo v velikih kosih, ki temeljijo na vodi. Tukaj se koi zamenja s sirenko. Položa v vodi, poleg velikega lotosovega cvetja. Edina barva v tem delu so sama sirena in cvet. To je dokončna sprememba tradicionalne koi slike, vendar je zares odlična tatoo.

14. Sanjač

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Malo sirena tetovaže pridejo v take noro podrobnosti za tako majhno morska deklica. Luna tukaj je velika in polna in je odlična podlaga za to neverjetno podvodno sceno. To bi lahko vzeli na Malo sireno, z rdečo laso, rumeno in modro ribo in hobotnico, ki prihaja iz jame blizu dna. Zgodba združuje z nekaterimi resničnimi življenjskimi vidiki in je lepa. Sirena sedi na skali, sanja o življenju iz vode.

13. Beach Bunny

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Velika podvodna morska obala ni potrebna za zanimivo in lepo mračno tetovažo. Tu sirota laže, verjetno na plaži, samo visi ven. Pokaže drugo stran sirene in je pravzaprav precej zapeljivo.

12. Stilistična zgodba

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tetraje s sirenami imajo lahko izjemno različne vidike, vsak je edinstven. Ta prikazuje vodilno sireno v ospredju, sedi tik pred ponesrečeno ladjo. V ozadju grad lahko vidimo kot dve drugi sireni, ki plavajo okoli nje. Kaj naredi ta izstop, je umetnik individualni slog, je kot nič, kar smo videli še.

11. Dosegite zvezde

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zdi se, da imajo sirene rase ali kulture podobne ljudem, vsaj glede na tetovaže. Ta ima morske alge, kot so plavuti iz njenega repa in roke. Namestitev tega, na sprednji del kolka in želodca, je resnično drugačna in jaz, za eno, mi je všeč. Za večje želodčne tetovaže kliknite povezavo.

10. Mix in tekmo

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Tetraje sirene ne smejo biti vse podmorske in ribe. Tukaj je sirena seznanjena s pavo. Perje namesto plavuti je res krasen videz, zanimiv in edinstven, čeprav verjetno neuporaben za podvodno plovbo.

9. Swirl

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zdi se, da je ta morska deklica vrača in se spušča. Težko je povedati, če poskuša nekaj zgrabiti ali če hoče nekaj zadržati. Kakorkoli, učinek je kul in res mi je všeč skica kot slog.

8. Kača

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Sirene in kače morda niso prvi par, ki si jih predstavljate, ko razmišljate o sirenah, vendar pa par lahko hkrati sobivata. Tu so merne lestvice večje kačne lestvice od ribjih lestvic, pri katerih je delal diamondback design. Kača se vrti okrog vratu, pasu in prsi, jo pokriva, in daje kosu lepo globino. To je še ena brezbarvna tetovaža, ki izstopa kljub pomanjkanju barve.

7. Zgoraj

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ta brezbarvna sirena se zdi, da se razteza proti nebu. Za to ni res veliko, resnično mi je všeč slika in pozira. Všeč mi je, kako se tehtnice nadaljujejo do prsnega koša, namesto da bi jo pokrila, da bi jo pokrila.

6. Bye Bye Birdie

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Zdi se, da ta mala sirena gleda, kako ladja pluje. Morda žaluje, da izgubljena ljubezen. Všeč mi je, kako je zasnovan!

5. Barve vode in veter

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Akvarel je v zadnjih letih res velik v tetovažah. To je čudovit primer umetnosti.

4. poper barve

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ta svinčnik, ki risuje učinek skice na tej tetovaži, je super. Mala popa barve na sprednji strani naredi risanje sive lestvice izstopajo še bolj, ne pa obratno. Barve so dovolj svetle, da bi lahko narisali oko in dali nekaj zanimivega pogleda.

3. Senčni lutka

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Za nekatere je preprosto črno polnilo senco kot tatoo.

2. Hipijev skelet

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ljubezen šestdesetih let v resnici prihaja v to. Svetle barve, dolgi lasje in cvetlični krhki kroni vsekakor dajejo tej skeletni galski mrtvi glavi. Pripravljena je na rock.

1. Blizanci

75 Mermaid Tattoos That Are Magical

Ta je res lepa. Ima dve dekleti, ena sedi na sidru in ju povezuje z morjem, druga pa s pticami, brez morja. Mislim, da je to kos dualnosti. Všeč mi je, da je edina barva prisotna svetlo rdeča repa in na njihovih obrazih.

Leave a comment

+ 19 = 26