Thursday, June 11, 2020

70 lenyűgöző tetováló ujjú, hogy elfújja az elmédet

70 Szenzációs tetováló ujjak

Vannak, akiknek van egy tetoválásuk, másoknak van néhány a különböző helyeken a testükön. Ez az igazán elkötelezett tetováló szerelmese, akik teljes tetováló ujjal mennek. A székben eltöltött órák egészen új bőrfelülettel jutalmazhatók. Nézze meg a 70 legszebb tetováló ujját, amit az interneten találtak.

Előadó által inspirált

A tetováló ujjak tartós tiszteletet adhatnak egy kedvenc művésznek vagy műalkotásnak.

1. Keith Haring

70 Sensational Tattoo Sleeves

Valószínűleg felismeri Keith Haring munkáját akkor is, ha nem ismeri a nevet. A 80-as években népszerű művész / aktivista volt, színes emberi alakjairól ismert. A műveiben megjelenő témák a szexről a halálra terjedtek, és mindezt a graffiti stílusa mutatta be. És ha ilyen dologban vagy, akkor sok művészete péniszeket tartalmaz. Munkájának rajongója számára ez egy gyönyörű tárgy a hüvely tetoválásának. Az élénk színek lenyűgözőek!

Salvador Dali

70 Sensational Tattoo Sleeves

A 20. század elején a szürrealizmus néven ismert képzeletbeli stílus jellemezte. Ez a fajta munka gyakran optikai illúziókat, illogikusan párosított tantárgyakat és furcsa, elképzelt lényeket tartalmazott. Salvador Dali valószínűleg a műfaj legismertebb művésze, és munkái természetesen megkülönböztetőek és hihetetlenek - tökéletesen illik a tetováláshoz. Ez a teljes lábszár több művet is magában foglal, köztük az olvadó órát, a Szent Antal kísértését (a római épületet hordozó, hosszú lábú elefántokat) és maga Dali (őrült bajusz és minden!). Gondolom, hogy ez egy ijesztő feladat lesz, mint egy tetoválóművész, aki valaki más műveire venné, sokkal kevésbé egy nagyon híres művészé.

3. Banksy

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ah, a mitikus Banksy! Ismerjük valaha valódi identitását? A felforgató és lopakodó graffiti művészete háborút, a kapitalizmust, az "embert" vesz fel. Az ő stílusa azonnal felismerhetővé válik, és gyönyörű tetováló ujjakat készít. Az összes fekete tinta használata alkalmanként piros pirosra teszi ezt a tapintást.

Kap egy Ingyenes Custom Tattoo Design Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

4. Roy Lichtenstein

70 Sensational Tattoo Sleeves

A Pop Art mozgalom hatalmas az 1960-as években, és Roy Lichtenstein volt az egyik legismertebb művész. A Pop Art valóban jól illeszkedik a tetováláshoz, különösen a tetováló ujjú, élénk színű és éles, meghatározott vonalakhoz. Stílust a képregények befolyásolták, és egy bizonyos technikákat alkalmaztak az aláírásának megjelenítésére. Minden darab kézi rajzolással, valamint Ben-Day pontokkal készült. Ez egy nyomtatási forma, amely a Lichtensteinhez hasonló egyenletes pontmintákat hoz létre. Szerettem volna megtudni, hogy ezeket úgy készítették el, hogy előzetesen készített overlay lapokat készítettek, amelyek mindegyikének adott méretű és elosztott pontjai voltak - nem teljesen tudom, hogyan működik, de elég hangosnak tűnik, és látszólag, hogyan használják a képregények nyomtatni.

Bio-mechanikus és törött bőr

Lássuk, mi fekszik alatta? Ezek olyan hűvös ujjú tetoválások.

5.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez a stílus a hüvely tetoválás csak kirándulás. Mint én, tudom, hogy ez csak tinta, de teljesen elfojtottam, hogy mennyire reális egy jó művész. Ez a hüvely nagyon hűvösnek tűnik, és nem tudom, hogy reprezentatív-e valamilyen filmrobot, vagy csak egy teremtés. Akárhogy is, a piros és a kék csodálatos, és a részlet nagyon látványos.

6.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez a félig ujjú tetoválás többet tartalmaz az egész ripped-skin dologtól, mint az előző, de nem tudom megmondani, hogy mi legyen az összes belső. Azt mondanám, hogy ez egyike a kevésbé valóságosnak, amit láttam, de még mindig úgy néz ki, mint valami rosszat a hüvely tetoválás világában.

7.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Whaaa! Ez egyben hátborzongató és gyönyörű! Ez a hüvely félelmetes. Fájdalmasnak tűnik! Nem fájdalmas, mint fájdalmas, hogy tetovált, de fájdalmas, mint a "Gah! A bőre eltűnt! A kitett inak hamarosan szakadnak! Gah!”

8.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Én hibáztatom a "Big Bang Theory" -ot az első gondolatnak, amikor láttam ezt a tetováló hüvelyt: "Ez egy bat'leth?" Esküszöm, nem tudom a Star Trek mellett semmit, de valahogy ez a döbbenet beakadt. Mindenesetre, Nagyon szeretem ezt a tetoválást; úgy tűnik, hogy mechanikus, és valami idegen, és csak összességében elég édes.

9.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez annyira rad! (Igen, mondtam "rad." Szeretne harcolni róla?) Bárcsak tudnám, milyen nyelv volt és mit mondott. Szeretem ezt az ötletet. Ez valami komolyan aprított bőr, mintha kétségbeesetten szakadt volna meg, hogy felfedje a titkos utasításokat, hogy elérje a rejtett földalatti várakat, ahol mágikus és veszélyes kincs várja. Vagy talán túl sok tévét nézek.

10.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez a bio-mechanikus hüvely tetoválás valami különleges. Ez a haver karja motorkerékpár. Látod? Ez szuper! Látom a sokkot, a gyújtógyertyákat, a rudakat, a féknyereket ... SO COOL! Bárki, aki erre gondolt, tisztelettel és csodálattal, valamint a művészével szerzett. Hihetetlen munka, szuper reális, és egészen elképesztő.

11.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Némi ásást kellett kitalálnom, hogy megtudja, milyenek a fekete rácsok a ráncolt bőr alatt. Két lehetőséggel találkoztam: vagy a Venom, az antipidermán; vagy csak a fekete öltöny, amelyet Spiderman egy ideig viselt. Nagyon zavaros vagyok mindezek miatt, és ha el akarsz ásni a Marvel Universe-ba, akkor menj előre, de nem tudok lépést tartani. Szóval, elég, ha azt mondanám, nem tudom, hogy ez a hüvely tetoválás célja egy szuperhős vagy gazember. Akárhogy is, szépen kész.

Fekete és fehér

Az összes tetováló hüvely ebben a részben "fekete-fehérben" történik, de technikailag azt hiszem, "fekete és bőrszín árnyalatának" kell lennie.

12.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Sokat folyik ebben a hüvelyben, de úgy tűnik, az idő múlik. Nagyon reneszánsz érzése van, de teljesen el kell ismerni, hogy fogalmam sincs, hogy ez egy tényleges műalkotás ábrázolása, vagy ha csak erre a tetoválásra készült. Nem vagyok művészettörténeti buff, de sok múzeumot láttam Európában a múzeumokban, és úgy néznek ki, mint ez. Kíváncsi vagyok, 10: 05-ben van valami különleges jelentése? Tudta, hogy ha látni fog egy órát egy nyomtatott reklámban, vagy akár a háttérben a tévében, valószínűleg 10 perc múlva 10 lesz? Valaki egy időben nyilvánvalóan beletörődött benne, és úgy döntött, hogy olyan mosolynak tűnt, hogy az ügyfelek kedvéért minden órát ilyen módon kell beállítani.

13.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Én szeretem ezt a negatív helyet virágos ujjú tetoválás! Olyan szép és olyan egyedülálló! Nem tudom elképzelni, hogy át kell mennem az összes színes festékkel, ezért adom ezt a lányt. Az éles vonalak és a minimális árnyalat teszi ezt annyira kontrasztosnak, és nagy rajongója vagyok a kontrasztnak. A helyesírás-ellenőrzés azt mondja nekem, hogy "kontrasztos" nem szó, de bármi is.

14.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Oké, szóval ez a zenei tetoválás valóban színes lesz, de a fotó fekete-fehér, ezért azt gondolom, hogy ez egy teljesen fekete tintasugaras. Mennyire jó a fröccs kefe effektus? (Úgy látszik, nagyon szeretem az "y" szót a szavak végére felvenni.) Haldoklom, hogy megtudjam, milyen dal ez ... lehet valaki mondani? Van dalszövegem a lábamon, de feltétlenül látom, hogy valaki sokkal inkább zeneileg hajlott, mint én magam választanám a tényleges kották helyett.

15.

70 Sensational Tattoo Sleeves

16.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Egyszerű, árnyékos és édes. Ez minden.

17.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Bevezettem ezt a hüvelyt, mert emlékeztet egy kicsit Gallifreyanra, az összes körrel. Közelebbről szemügyre véve tényleg sok elem van ehhez a hüvelyhez. Lótuszvirágokat, csillagokat látok, esetleg ázsiai írást. És valójában a spirális háttér félelmetes.

18.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Még mindig úgy gondolom, hogy ez fekete-fehér, bár úgy tűnik, hogy a festék egy része kissé vöröses lehet. Tegyük fel, hogy csak árnyékolás és világítás, és mi nem. Különben is, aki nem szeret egy szép rémálom Karácsony előtt tetoválás? És ez nagyon jól sikerült - a karakterek jól néznek ki. Azt hiszem, a Zero a kedvencem. Szeretem azt a kis szellemkutyát!

19.

70 Sensational Tattoo Sleeves

A klasszikus stílusú hajózási tetoválás, nem színes. Szeretem. Úgy érzem, hogy ez a festék valóban sok mélységgel és textúrájú, még akkor is, ha a hagyományos, egyszerűbb tetováló designot használja.

20.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Teljesen lehetséges, hogy a fickó ujjának egy részét csak egy tollal húzzák. Ezek a fogaskerekek olyanok, mint Da Vinci egyik vázlatkönyve közül. Természetesen, ha valójában tetoválás, akkor teljesen le vagyok nyűgözve az a tény, hogy úgy tűnik, hogy valaki hasonlóan rajzolt, félholt élesítő. Úgy érzem, hogy ez a tetoválás valószínűleg nagyon különleges jelentéssel bír ez a fickó számára, de én is szeretem, anélkül, hogy tudnám, mi lehet ez a jelentés! Nézze meg ezt az oldalt a többi tetoválás mögött rejlő különleges jelentésekért.

21.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Az Illuminátusok élnek! Ez irányítja a médiát és átveszi a kormányt! George Washington! A szabadkőművesek! „Murica!

22.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez a hüvely tetoválás szuper hűvös több szinten. # 1, a pointillizmus használata; # 2, ahogyan a formák úgy tűnik, hogy nyúlik; # 3 a körök az ízületeknél. szeretem.

23.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ó! Egy másik negatív tér virágos ujjú! Ez csak rózsa, és azt hiszem, lágyabb kinézetű, mint korábban láttuk. A szirmok határozottan reálisabb érzést kapnak rájuk. Olyan szép!

Karakterek

Amikor fiatalabb voltam, azt hittem, hogy amikor idősebb lesz, kapok egy tetoválást a Tweety Bird-ról. 12 éves voltam, és találtam Tweety Bird-ot, hogy vicces legyen. Szerencsére sosem kaptam meg ezt a tintát, de most, hogy felnőtt vagyok, még mindig van egy csomó kitalált / rajzfilmfigurája,.

24. Shrek

70 Sensational Tattoo Sleeves

Azta. Úgy értem, tényleg. Nem tudom, hogy a Shrek világát választom-e egy ujj tetoválásnak, de ez a tinta hihetetlen. Az összes karakter spot-on, a színek annyira élénkek, és a darab teljes összetétele remek. Összességében ez egy csodálatos tetoválás.

25. Mágikus tündérföld

70 Sensational Tattoo Sleeves

Van egy érzésem, hogy ez a lány a nyolcvanas években nőtt fel. Tinkerbell, a My Little Pony, Hello Kitty? Igen. Úgy érzem, tudnom kell, milyen a kis gombaház, de rajzolok egy üreset. Az egész dolog hasonlít arra, hogy valaki lustálkodott volna egy zsák Lisa Frank termékkel a Sanrio Surprises boltba. De jó úton.

26. Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice

70 Sensational Tattoo Sleeves

Nem tűnt fel. Csalódott vagyok. De még mindig tetszik ez a hüvely. A Beetlejuice arc egy kicsit túl démon, nem elég Keaton az ízlésemre.

27. KA-POW

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ha elolvastad az összes többi cikkemet, valószínűleg tudod, hogy megőrülök a tetoválások sok fényes, élénk színekkel, és ez a hüvely nem kivétel! A sárgák és narancsok ebben a tetoválásban meghalni fognak! A szín annyira telített, nehéz elhinni, hogy a bőrön van! Ez is csak egy csodálatos képregény-tetoválás, egészen a szövegbuborékokig. Nagyon szépen.

28. Külső tér

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez a hüvely kicsit Jetsonsy-nek érzi magát (ott újra megyek az "y" -al), de meglehetősen biztos vagyok benne, hogy nem alakult ki semmilyen különleges karakter után. Bár a színek és a kompozíció nagyon jó, különösen kedvelem a fehér tintát.

Hercegnők

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ó, azok a Disney Princesses! Bár szeretem ezt a tetováló hüvelyt, azt találom, hogy ezek közül a hölgyek közül néhány némileg túlzottan rogyott. Mi van ezekkel az arccsontokkal??

30. Avengers, Assemble!

70 Sensational Tattoo Sleeves

Várj ... Wolverine és Spiderman Avengers? Ez az egész Marvel Universe dolog újra, fogalmam sincs.

31. Wicked Queens

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez a hüvely egy kicsit más a spin a hercegnő témában; Van két hercegnő és azok megfelelő gonosz királynői. Úgy tűnik, egy kicsit furcsa, hogy ötvözze a két különböző történetet, de nagyon jól beleillik a tervbe, és talán a tetoválás ujjait a dualitás ábrázolására valóban nagyon okos ötlet.

 

32. Groot vagyok

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ha Groot nem a kedvenc karaktere a galaxis Őreinek, akkor nem lehetünk barátok. Ez a hüvely tetoválás fantasztikus.

Virágok

33.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez. Is. GYÖNYÖRŰ! Nagyon párizsi, nagyon barokk. Szeretem a rózsasziromokat! Hihetetlenül reálisak. Megpróbálom eldönteni, hogy mit nevezhetek a rózsák körüli vörös, lombos biteknek, de rajzolok egy üreset. Függetlenül attól, hogy elképesztőek, és ez az egész tetoválás annyi mélységgel bír. gyönyörű.

34.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Nem is értem, hogy ez tetoválás lehet. Hogy jutottak hozzá, hogy így nézzenek ki? Mintha ezek a virágok akrilfestékkel festettek volna. Elképesztõnek látszanak, és a csillogó színek gyönyörûek.

35.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Olyan szép! Haldoklom ezt a tetováló ujjat! A cseresznyevirágok olyan nagyszerű tárgyat jelentenek a tetováló hüvelyekhez, rózsaszín szirmai és sötét, kopasz ágai. Mi teszi ezt az extra különleges számomra a kék háttér. Tényleg mindent elárul, és valami másnak ad.

36.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Egy másik virágos ujjú tetoválás, elmosódott színekkel. Nagyon élvezem a narancsot itt. Bárcsak tetováló ujjú lehet olyan szép.

37.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez nagyon szép. Különösen az apró, sárga virágok közé tartoznak; annyira édesek!

Grafika

38.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez egy elképesztő absztrakt grafikai akrilfólia. Nem is tudom, hol kezdjem! A fekete kör emlékeztet a városképre, és úgy érzem, mintha a színes bitek olyanok lennének, mint a lepkék. Bármi is legyen a szándék mögött, ez az egyik legszebb tetováló ujjú, amit láttam.

39.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Furcsa, hogy ez a hüvely azt akarja, hogy sushit akarjak?

40.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Nem tudom, hogy ez valóban minősül-e hüvelynek, önmagában, de annyira hűvös, hogy be kellett vonnom. Imádom a festék grafikai minőségét, a sötét színeket és a kontrasztot.

41.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez egy rendkívül szép darab. Nagyon sok a dolog! Vízfestmény! Absztrakt! Cherry virágok! Koi! Nem értem az iránytűt, de ki érdekli? Mindannyian vizuálisan működik együtt, és fogadom, hogy ez a fickó tonna búcsúzást kap rajta. Nézze meg még néhány csodálatos koi tetoválást itt.

42.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez annyira egyszerű, de azt hiszem, elég nehéz volt a művész dolgozni. Teljesen megéri az erőfeszítést, mert úgy tűnik, félelmetes.

Scenic Views

43.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Nincs különösebb rögeszmésem a madarakkal vagy a orchideákkal kapcsolatban, de ezt a tetoválást szívverésben kapnám. Ez teljesen csodálatos! Minden apró dolgom dolgozik értem.

44.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez egy mese a tintában! Ez a hüvely annyira szép! Tudni akarom, hogy miért a tisztességes lány elveszíti a szarvast. Nem énekelne volna velük?

45.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Nem tudom, mi a fene folyik ezzel az ujjával, de annyira vizuálisan csodálatos, hogy nem is érdekel. Biztos vagyok benne, hogy valahol egy történetet mesélnek el, és úgy érzem, hogy ez valószínűleg epikus, misztikus és kalandos.

46.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez tetszik. Nagyon kézzel rajzolt hangulata van, és szeretem, hogy a virágok a többiekkel szemben támadnak.

47.

 

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez Notre Dame, ugye? Vannak angyalok a katedrális körül? Nem tudom biztosan, de nagy benyomást keltett ennek a festéknek a méretében.

48.

70 Sensational Tattoo Sleeves

A gésa ujj tetoválásom abszolút kedvenc része a kék lótuszvirág. Teljesen váratlan a fekete és vörös tengerben. A lótuszvirágok értelmezését végeztem, és a színeket, amelyeket technikával ábrázolnak, technikailag nem kell teljesen kinyitni. De akkor is, ha keveredsz buddhista szimbólumokat egy gejgeával és japán cseresznyevirágzsal, akkor valószínűleg nem túlságosan aggaszt a pontosság, csak a szépség!

49.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Olyan merész! Imádom ezeket a gazdag színeket !! Ez egy gyönyörű hüvely, és nem fogom elemezni a lótuszvirágokat ebben.

50.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Milyen gyönyörű Ganesha kert! Miért olyan őrült vagy, Ganesha? Ilyen ijesztő. Különben is, látsz néhány más félelmetes Ganesha tetoválást (és csak az elefántok általában) itt, néhány még tetováló ujjú.

51.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez az. A következő tetoválásomban virágokat és madarakat kapok. Az alján lévő pocketwatch emlékművet vagy tiszteletdíjat jelent, ami szép módja annak.

52.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Annak ellenére, hogy rájöttem, hogy ez a hüvely közepén található épület a New York-i Chrysler-épületnek tűnik, ami valószínűleg a Brooklyn-híd mellett, valami miatt, még mindig arra gondol, hogy Jack the Ripper. Látnék valakit erről? De mennyire jó ez a tat?

53.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez nagyon hasonlít a # 52-re, de nem ad nekem annyit a londoni sorozatgyilkos vibrációnak. Egy jó dolog?

54.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Teljesen imádom ezt a hüvelyt !!! A havas úton halad a galaxisig, mindez gyönyörű, élénk színekben ábrázolva! Mi nem szeretni? Bárcsak tudnám, ha ez lenne egy űrhajó, egy űrállomás vagy egy bizonyos hajó egy olyan sci-fi show-ból, amit nem ismerek.

55.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Hé! Jack a Ripper! Úgy értem, feltételezem. Ezúttal határozottan London, és az a fickó határozottan a 19. század végi ruhában van. Komolyan, van valami probléma? Úgy érzem, hogy a szövetségem itt indokolt. Ez teljesen Jack the Ripper tetoválás. Jobb?

Hajók

Az összes hajó tetováló ujja, amellyel találkoztam, nőkre. Meglepőnek találtam.

56.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Egy másodpercig még láttam is ezt. Nagyon szép absztrakt hajó, akcentussal ékesítve.

57.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Egy klasszikus kalózhajó, argh! Gyújts meg a fát! Igyál nekem, hallottam neked! Sajnálom. Különben is, ez a tetoválás félelmetes. Nézze meg a hullámokat az alján - nagyon jó.

58.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ó, ez szép. Szeretem azokat a ropogós, éles vonalakat, amelyek a hajók vitorláit alkotják. Valami a kék és lila háttér és a nehéz fekete vonalak közötti éles kontraszt miatt a vitorlák valóban teljesen elszíneződnek. Az egész csak valóban életre kel. szeretem.

59.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Úgy érzem, valakinek el kell mondania egy történetet a hajóról; egy gyereknek azt kell mondania, hogy "Sötét és viharos éjszaka volt ...", miközben egy zseblámpát tartott az álla alatt, egy takaró erőn belül. Csak én? Akkor rendben.

koponyák

Nem vagyok rajongója a koponyáknak, és én tényleg kimentem, hogy ne szerepeljenek a listán. De aztán találkoztam mindezen szépen elkészített koponyahuzalokkal, és be kellett adnom.

60.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Biztos vagyok benne, hogy ez a csaj egy Harley-t. Nagyon szeretem a koponyat a margaréták ellen, és azt a tényt, hogy haját viseli. Ez mind nagyon rossz a női tetováló ujjak világában .

61.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Eredetileg ez a hüvely volt a fenti grafikus tetoválással, mert nem is tudtam rá, hogy koponyája van benne. Ez a tetoválás őrülten hűvös és tényleg nagyon jól sikerült. Nem tudom, mit jelent ez, de ez nem releváns, ha olyan vizuálisan tetszik.

62.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Meg fog őrülni, de szerintem ez az én abszolút kedvenc hüvelyem ezen az egész oldalon. Nem tudom biztosan, hogy miről van szó - a hihetetlen színekről? a gyönyörű virágok? az a tény, hogy emlékeztet engem a Disneyland-i Jungle Cruise utazásra? - de nagyon figyelemre méltó, hogy megnézzem, és a munka minősége éppen elfuttatott. Lenyűgöző. Csak lenyűgöző.

63.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez egy kicsit kiabál. Úgy érzem, hogy az egész vérzik, és talán azért, mert a koponya a karján kanyarogva olyan nehéz volt, hogy minden foga leesett. Bár itt élvezem a koponya / virág melléjük. Valójában azt hiszem, ez nagyon jól működött volna, ha csak a liliomok, mínusz a rémisztő koponya.

Akkor vannak ezek!

A tetováló ujjak ebben a szakaszban meglehetősen véletlenszerűek, és nem igazán illettek a többihez, ezért nekem adtam nekik a saját otthonukat.

64.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez fáj az agyam. Komolyan ezt látom, mintha a filmcsík ténylegesen a karja köré lenne, és az agyam nem hajlandó rávenni, hogy tetováljon. Micsoda csodálatos tisztelgés a filmipar számára ezzel a ujj tetoválással.

65.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ami a tetoválás ujjait illeti, nem hiszem, hogy valaha is láttam volna egy ilyen tetoválást. Mintha a karja lenne a faág. Nos, nem igazán. Gondolom, a karja a faág körül. Nagyon hűvös és egyedi.

66.

70 Sensational Tattoo Sleeves

További cseresznyevirágzatok! Imádom, hogy teljesen különböző stílusban nézek ki minden tetováló ujjunkon, amelyen szerepelnek a listán. Bár szeretem ezt a tetoválást, és az egész "idő elfogy" dolog, valaki (művész) kell dolgozni egy kicsit a perspektíva. A homokóra teteje túl nagy.

67.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Hihetetlen. Elektrifying, még. Hogy ez egy tetoválás és nem egy fénykép? Nem tudhatom meg, milyen élettel teli ez. A design elképesztő, és a kivitel még jobb. Az egyik kedvenc tetováló ujjam!

Második világháború emlékére

68.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ha jól emlékszem, amikor megtaláltam ezeket a tetováló ujjakat az interweb-en, azt jelezte, hogy a katonai alak ábrázolták a fiúk nagyapját. Szerintem ez egy nagyon kedves tiszteletadás egy bátor háborús hősnek!

69.

70 Sensational Tattoo Sleeves

Ez az ikonikus kép a második világháborúban a Szövetséges győzelméhez illő tisztelgés. Alfred Eisenstaedt a Times Square-ben elfoglalták, ez a jelenet híressé vált. Még mindig nem tudják, ki a fényképen a két ember. Nyilvánvalóan 11 férfi és három nő jelentkezett az évek során, de egyik sem ellenőrizhető.

70.

70 Sensational Tattoo Sleeves

A listát a tétel legcsodálatosabb ujjú tetoválásával zárja le. Churchill és egy gázmaszk úgy tűnik, hogy eltakarják egy korábbi tetoválást egy virág, a "mélyen" szót még mindig mutatja. Az újságcímek és egy véletlenszerű vörösvirág (vagy félig őszibarack) lenyomata kitölti a megjelenést. A whovian bennem valóban azt kívánja, hogy a doktor belül a gázmaszkban kérdezte Churchillt: "te vagy a múmia?"

Leave a comment

77 − = 71