Tuesday, June 9, 2020

69 Libra tetoválás, hogy büszke legyen egy mérlegre

Libra tetoválás vált egyedülálló és népszerű módja kifejezni Libra büszkeség. Azok számára, akiket a Libras született (például én), büszkék vagyunk a Zodiákus jelére.

Libras hisz a szeretetben és a társadalmi harmónában, szóval mi ez a csodálatos érzés jobb módja, mint tetoválás? Lehet, hogy nem vagy hívő vagy élete az életedben, még az állatöv jelének sajátosságait tekintve is. Azonban a pozitív dolgokat mindenki életében üdvözölni kell.

A köldök tetoválás csodálatosnak tűnik, amikor az afferens jelet ábrázolja, vagy amikor más szimbólumokkal kombinálják. Az emberek elmentek a szóból Mérleg tetoválva a bőrükön, összekapcsolva a szimbólumot olyan más elemekkel, amelyek mély jelentései és jelentős vizuális hatása van.

Ami igazán érdekes a Libra, mint egy állatöv jel, a kettősség. Mindig a jó és a rossz közötti arányt használtuk, mint az életünket. Ha tudatában van egy lehetséges egyensúlyhiánynak, akkor mindent megtesz, hogy visszalépjen a pályára. A Libras-nak emberekre van szüksége, és hajlandóak alkalmazkodni.

Minden olyan személy, akinek az állatöv jelzője a Libra, harmonikusan élni akar egymás mellett, és nyitott a kompromisszumra. Valószínűleg ez az oka annak, hogy sok pár összekapcsolta az állatöv jelképeit egy formatervezéssel, és a bőrükbe festette. Ezek az esetek nem olyan gyakran találkoznak, mint azok, amelyek kiemelik a pozitív és negatív egyensúlyt.

Mindegyik személy erkölcsi magatartásától függően a rosszból felosztott lista tartalmazhat olyan elemeket, mint a tisztaság, a mértékletesség, a szeretet, a szorgalom, a türelem, a kedvesség és az alázat. A másik oldalon számíthatunk vágyat, gúnyt, kapzsiságot, hülyét, haragot, irigységet és büszkeséget. Valójában ezek a szavak számos Libra tetoválás részét képezik.

Ha az asztrológia és az állatöv jelek a szenvedélyek közé tartoznak, biztosan megtalálja az inspiráló dizájnt az egyszerű és összetett Libra tetoválás következő 69 példáján. Különböző méretű és tetováló stílusban érkeznek, hogy megfeleljenek az egyének ízlésének.

 

Contents

69 Libra tetováló ötletek:

69. A középső ujj egyensúlya

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A tetoválás elhelyezése ilyenfajta ironikus. Szerintem a középső ujj nemzetközi támadó jel. Még az is, hogy az apró Libra szimbólum tetoválva olyan precíz, hogy engem akar egy egyforma! Ha szeretné tetoválni az ujjait, érdemes megnézni ezt a cikket további példák és inspirációk céljából!

68. Nyilatkozat a csuklóján

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A Libra tetoválás a látható testrészeken egyfajta nyilatkozat. Ebben a személyben valóban büszke az állatövére, és valószínűleg Venus, a szerelem és a pénz bolygója alatt találja magát. Az olyan apró tetoválások, mint ez, általában szimbolikusak, nem vizuálisan vonzóak, hanem egy pontot.

Kap egy Ingyenes Egyéni Libra Tattoo Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

67. Gyönyörű betűs írás

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A szavakból készült és a kis szimbólumokkal kísért tetoválás a nők körében népszerű. Szeretnek a finom és elegáns Libra tetoválásokat, amelyek testrészeiknek köszönik, hogy felhívják a figyelmet a bokákra, csuklókra és még a nyakörvekre is. A báj a Libra jele szerint született személy egyik jellemzője.

66. Középső Libra szimbólum a csuklóján

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Van valami a képen, amely rávilágít a női csukló és a tetoválás finomságára. Lehet, hogy ez a fény, a vonása vagy csak ez az igazán szép tetoválás. Az ívelt vonalak és a szürke tinta sikeres kombináció. Abban az esetben, ha nem tudja, többféle fekete tinta használt tetoválás. Nem mindenki élvezi az intenzív feketét, ha egy elmosott szürkét kap.

65. Felirat a nyakpajzson

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A Librákat a diplomácia, a finomság és a báj jellemzi. Bár nem tudom megmondani, hogy ez a személy diplomáciai vagy sem, biztos lehet benne, hogy elegáns és bájos. A tetoválás, amelyet a nyakán a nyakára választott, női és kalligrafikus. Nagyon büszke Libra kell lennie, mivel nagyszerű szöveg tetoválást választott.

64. Születésnap emlékezni

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Az olyan tetoválások, mint ez, nem mutatnak ki semmilyen információt a tulajdonosokról. Valójában biztos vagyok benne, hogy valaki nagyon különleges született a Libra szimbólum alatt. Egy partner, egy gyermek, vagy akár egy legjobb barátja megérdemli a foltokat valakinek a bőrén, ha méltóak. Úgy is hívják tribute tetoválás, ez gyönyörűen árnyékos.

63. A Libra a csillagok között

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ha egyszerűbb módszert keresel a bolygók képviseletére, kis csillagokra mehetsz. Ahelyett, hogy bonyolult tetoválást választott volna, ez a személy három vörös csillagot és az állatöv jelét választotta. Szeretem, hogyan helyettesíti az A betűt a Libra szimbólumával. Ez egy nagyon inspirált választás, amely jobban néz ki, mint maga a levél. A piros és a fekete is két szín, amelyek együtt járnak.

62. A szív kiegyensúlyozott ügyei

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Itt van a gyilkos piros és fekete kombináció! A piros nagyon szenvedélyes szín, a Vénusz pedig a Libra uralkodója, tehát nincs rejtély a választás mögött. A Vörös szimbólumon piros szívek lógnak, de nem tűnnek tökéletesen kiegyensúlyozottnak. Ez a tetoválás utalhat arra, hogy valószínűtlen, hogy tökéletes egyensúlyt érjünk el abban, amit teszünk.

61. A Libra Tattoo és az Aquarius

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A Libra és az Aquarius két nagyon kompatibilis állatöv jel. Ez a kettő nemcsak romantikusan kompatibilis, hanem nagyon általános szempontból is számos szempontot tartalmaz. Ez a nő valószínűleg részt vesz egy Vízöntővel. Szeretem a választását az elhelyezésben, mert nem olyan hely, ahol mindenki láthatja.

60. A szív megfordul egy Leó és egy Libra között

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Pár tetoválás nem mindig nyilvánvaló, mint a legtöbb Libra tetoválás. Például ez a szívcsavar a Leo és a Libra állatkíséretű szimbóluma. A kontúr éles és pontos, a tény, hogy ez a tetoválás pici mestermű. Libras ismert, hogy ízléses emberek, és ez egy nagyon jó példa!

59. A zodiákus átfedi a bőrt

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Az előző tetoválással megegyező elképzelés alapján ez színesebb és kevésbé kombinált. A Libra jeleit Leo jelképezi, és mindketten egy szép pár tetoválást alkotnak. A nő női része nyilvánvalóan a Leo és a férfi a Libra. Azt mondanám, hogy a színválasztásuk is okos, mivel más részleteket is elrejt.

58. Táncoló Libra Tattoo: csillag a bőrön

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A kötet tetoválásai nem mindegyike. Ez minden bizonnyal jó dolog, mert a tetoválás egy módja annak, hogy kifejezzük magunkat egyedülálló módon. A tánc lehet ez az egyén szenvedélye, amelyet az állatöv jelével kombináltak. A csillagok szó szerinti jelentőségűek vagy metaforikusak lehetnek. Nem számít, hogy ha Libras táncolhat, akkor te is tudsz!

57. Libras összegyűjtése háromszögben

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A boka tetoválás hízelgő a nők számára, különösen akkor, ha érdekes is. Néhány szimbólum kombinációja rejtélyt jelent, és teljesen reprezentatív lehet. A festési folyamat ebben az esetben nem lehet túl fájdalmas. Ez egy olyan terület, amely könnyen megközelíthető, és lehetővé teszi egyenes és pontos vonalak követését.

56. Vektorok, csillagok és Libra szimbólum

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ez a szép nő egyfajta galaxist tetovált a templomán. A galaxis nem a legáltalánosabb módon jelenik meg, hanem egy vektor, apró csillagok és az állatöv jelével. Mindannyiunknak megvan a saját univerzuma. Ez a tetoválás tökéletes példa erre. Szép, de nem mindenki csésze teája a helye miatt.

55. A mérleg madarakból készül

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Hacsak nem nézi meg ezt a tetoválást, úgy tűnik, mintha valamiféle futurisztikus design lenne. Ez messze van, mert három madárból készült. Valójában három madár fekete sziluettjeiből készült, amelyek úgy néznek ki, mintha egymás felé repültek volna. A köldök tetoválás sokoldalú, amikor eredeti módon tervezik őket.

54. Gyertyatartó tökéletes egyensúlyban

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A Libra jele szerint született emberek úgy érzik, hogy egyensúlyt kell fenntartani mindenben. Elfogadják, amit mások gondolnak, és hisznek benne anélkül, hogy megítélnék őket. Viszonzásul ugyanazt várják. Ez a gyertyatartó a fény és a luxus jele lehet. Sajnos, a részleteket ebben a tetoválás nem túl hangulatos. Nagyra értékelem az éles széleket, mert nagyon pontosak.

53. Libra jel pihent egy rózsaszín szegfű

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Libras szeret színeket, zenét és táncot. Az első funkció tökéletesen illeszkedik e tetoválás kontextusába. A kék Libra jel úgy néz ki, mint egy rózsaszín szegfű szirmaira. A szegfű szépen rajzolódik, úgy tűnik, mintha nemrég virágzott. A mész zöld háttér kiemeli a virágot, és hozzájárul ahhoz, hogy a Libra tetoválások különlegesek legyenek.

52. A mérleg szép rózsaszínű

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A mérleg férfias jel, de azt hiszem, rózsaszínűnek is tűnik. A nők elegánsak az állatövtől függetlenül. Tehát ez az egyik nő a Libra tetoválásáról. Tudta-e, hogy a rózsaszín pigment nagyon drága volt, és csak nemes emberek engedhették meg maguknak? A férfiak rózsaszín ruhát viseltek, hogy megmutassák rangjukat és gazdagságukat. Manapság nincs olyan szín, amely több nőies, mint rózsaszín.

51. Kombináció az esélyekkel szemben

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A Kos és a Libra kompatibilitása általában alacsony. Azonban ki mondja, hogy nem tudsz harcolni a hit ellen, és bárkinek akarsz lenni? Annak érdekében, hogy fenntartsa az ügyet, add hozzá egy állandó tetoválást a szervezetedre, hogy emlékeztessen a pozitivitásra, ha negativitás fordul elő. Rejtett, de extra aranyos, ez a design eddig a kedvenceim közé tartozik!

50. Tücskökből készült mérleg

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A Libra szimbólumot könnyedén lehet díszíteni, mert eredeti formája meglehetősen egyszerű. Ez a személy tüskéket és rózsát választott, amely szépen egyesül a Libra jelzéssel. A fekete-fehér tetoválás valamilyen módon titokzatos, de ez nem olyan jellemző, amely jellemzi a Libra jele alapján született személyt. Ha Ön Libra, akkor tudod, mennyi művészetet vonz.

49. Szivárvány árnyékolva

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Nagyon aranyos és női tetoválás, ez a Mérlegszimbólum a szivárvány minden szép színe árnyékában van. Bár nem jelentenek semmit asztrológiai értelemben, vizuálisan vonzóak. Ez egy szórakoztató módja a nőiesség kifejezésének és a tetoválásnak, amely egyidejűleg mélyebb jelentéssel bír. Maga a szimbólum nem teljes, de a lényeg.

48. Elég színes csillagok a Mérleg fölött

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A mérleg tetoválás boldognak és színezettnek tűnhet. Szépen keverednek olyan motívumokkal, amelyek többé-kevésbé egymáshoz kapcsolódnak. A szimbólum úgy tűnik, mintha kőből készült volna a rajzolt minta miatt. Bár nem tudom miért, azt hiszem, ez a véletlenszerű társulás nagyon jól működik. A Libras gyógyíthatatlan művészek, akik néha nem megfelelőek.

47. Az Infinity jó és rossz jön

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Az absztrakt formákban, amelyek a végtelen jelét alkotják, ez a pár mérleg szépen részletezett. Ennek a tetoválásnak az alapja, hogy Libras beteg emberek. Ha valami rosszul megy, vagy ha várniuk kell valamire, akkor a szükséges türelemre van szükségük, amíg nem kapnak pontosan azt, amit eredetileg akartak. Bárcsak egy Libra lennék, nem igaz??

46. ​​A Hold és a Nap egyenlőek

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Számos ember a holdra mint a Nap ellenére gondol. Ennek az elméletnek a származása mélyen gyökerezik különböző legendákban, és úgy néz ki, mintha élne. Mindaddig, amíg két ellentétes dolgot találsz, a kettősség kifejezésére skálát tehetsz. Ráadásul tetoválást is kaphat az ötleteddel, és minden oka megvan, hogy büszkélkedjen róla, ha kiderül, olyan szép, mint ez!

45. Yin és Yang vagy az állat lépték

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Mint korábban említettük, a skála ellentéteket ábrázolhat. Ez a személy egy extra mérföldet ment, hogy ugyanazt az ötletet fejezze ki különböző szimbólumokkal. A fő szempont ugyanaz, de el kell ismernem, ez a design nagyon jól néz ki! A vonalak szépek, tisztaek és nagyon pontosak. Ezek nagyon szükséges tulajdonságok az ilyen típusú grafikus tetováláshoz.

44. Az élet fája tökéletes egyensúlyban

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Az élet fája szimbólum, amely a föld és az ég közötti kapcsolatról beszél. Halhatatlan és a gyümölcsei halhatatlanságot engednek át, de nem állnak az emberek rendelkezésére. Azt mondják, hogy a kozmosz könnyebben megérthető az élet fája, és ez valószínűleg ez a személy keres. Szeretem a Libra szimbólumot a fa törzsének közepén.

43. A harmadik szem, a Hold és a Nap

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A Libras nem tipikus spirituális ember, de mindig vannak kivételek. Azonban érzékenyek és romantikusak, ezért oly módon vonzódnak a harmadik szemekhez és azokhoz, amelyeket képvisel. Az biztos, hogy ez a tetoválás csodálatosnak tűnik, köszönhetően az összes kényes részletnek. Helyét tekintve nem nagy tetoválás, ami sokkal nehezebbé teszi a festési részleteket.

42. Az eredetiség geometriai formákban áll

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Abban az esetben, ha eredeti tetoválást keresel, most megtalálta. Libras ismert az eredetiségükről, de ami hiányzik, kifejezheti azt. Szerencsére ez a személy sikerült kombinálni a különböző geometriai formák egy nagyon hűvös tetoválás, amely rendelkezik több információt, hogy úgy tűnik. A scapula tetoválás nagyon népszerű a nők körében.

41. A Libra ereje táplálja

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A kötetlen tetoválás, amely bonyolult gépeknek tűnik, nem könnyű találkozni. Ez egy elég tisztességes példa. A Libra jel a központból, vagy ez a rendkívül bonyolult és bonyolult rendszer úgy néz ki, mint az egyetlen hatalomforrás, amely a dolgokat irányítja. Nagyon szeretem az absztrakt alakokat, amelyek bármit is jelenthetnek. Elégedettek a képzelőerőd, vagy nem?

40. Egy pillangó egy léptékben

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A tetoválási kialakítás két pálcája nem teljesen kiegyensúlyozott. A pillangó hozzáadásnak pozitívnak kell lennie. A színezett és a szürke kontraszt nem mond semmit, csak azt, nem gondolod? A Libras olyan önzetlen emberek, akik boldogságot találnak mások segítésében, így a színes csobbanást.

39. Isteni igazságosság

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Bár Libras impulzív emberek, nyílt gondolkodásúak és mindig megvilágosodtak. Ők alaposan gondolkodnak, de nem tudnak következtetéseket levonni. Talán éppen ezért vannak azok, akik egy magasabb hatalomba vetett hitben élnek, ami a Földön egyensúlyban tartja a dolgokat. Ez a tetoválás azt a grafikus módot képviseli, amely ezt mondja.

38. Grafikus skála Aquarius leszármazottal

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A legmodernebb tetováló technikák közül ez a grafika a minimalizmuson alapul. A mögötte álló jelentés csak asztrológiai kifejezésekkel fordítható le. Az egyetlen ok, amiért a Vízöntő jele a bal oldali léptékben lesz, leszármazottja lesz. Az asztrológusok azt mondják, hogy mindenki leszármazottja majdnem olyan fontos, mint az állatöv jel.

37. A pár a Libra és a Bell Flower között

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A változatlan szeretet, becsületesség és engedelmesség tökéletesen illeszkedik a Libra jellemzőivel. Ismert, hogy a Bell Virág a Venus mágikus tüköréből származik. A legenda szerint, amikor összetört, a mágikus tükör okozta több Bell Virág előfordulását. A Venus és a Libras közötti kapcsolat, hogy a Vénusz a Libra uralkodó bolygója. A lila virágok színintenzitása egyszerűen mesés!

36. A keresztszabályok egyensúlya

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A Libras különböző vallások adeptusa, így csak akkor van értelme megtalálni a Vegyes tetoválásokat, amelyek különböző vallási szimbólumokkal keveredtek. A mitológia nem az egyetlen inspiráció forrása ezeknek a nyitott gondolkodású egyéneknek. Ami a tintapótlást illeti, azt mondanám, hogy ezt a designt szakember írta. Libras nem kevesebbet rendez.

35. A Lady Justice fenntartja az egyensúlyt

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Egy másik magasabb hatalom, amelyik a Libras-t irányította, a Lady Justice-t szépen vonzotta erre a tetoválásra. Hirtelen néz ki, és egy nagyon erősítő érzést küldhet. Lehet, hogy el van látva szemmel, de biztosan nem vak. A neoklasszikus stílusban festett, ez a tetoválás méltó második pillantásra.

34. Az állatöv szülők törzsi látása

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Minden tekintetben egy törzsi tetoválás, ez kapcsolódik a Libra zodiákus szüleihez, nevezetesen a Koshoz és a Rákhoz. A jelentés meglehetősen egyszerű, de ez a tetoválás kevésbé érdekes. A személy karjára helyezve szimmetrikusnak és szeszélyesnek tűnik egy olyan személy, aki különös figyelmet szentel a részleteknek.

33. Az egyensúlyt destabilizáló horgony

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A horgony jelentése a Libras-hoz viszonyítva szilárdság és stabilitás. Manapság ez a szimbólum már nem 100% -ban kapcsolódik a tengerészekhez vagy a tengerhez. Egyre több ember hajlamos más jelentéseket találni rá. Ebben az esetben nyilvánvaló, hogy a horgony a stabilitásról beszél, mivel azt támogató halmazként ábrázolja.

32. A masszív fém egyensúlyban kifejezett férfiasság

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A köldök tetoválás lehet nőies és férfias is. Ez egy nagyon jó példája a férfiaknak készült tetoválásnak. A tetoválási formákban ábrázolt formák és anyagok megváltoztathatók annak a személynek a függvényében, akinek a tintázik. Ez a tetoválás férfias, és ugyanolyan mély jelentéssel bír, mint az előzőek egyike.

31. Napkelte és napnyugta egy Libra jelben

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A kontrasztról és a kettősségről beszélve ez a tetoválás ugyanabba a kategóriába illik. Bár az ellentétes részek némileg eltérőek, ugyanazt jelentik. Szeretem, milyen színes és pozitív ez a tinta munka. Kísértést kérek, hogy megtervezzem a saját napkelte / naplemente tetoválását anélkül, hogy asztrológiai jelentést tenne. És veled mi van?

30. Szerelés a pikk ásán

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Az Ace of Spades metaszimbiológiája az élet titkainak kibontakoztatása. Ez inspirációt biztosít, amelyre szükség van, amikor egyensúlyt akarunk tartani az életedben. Ez a tetoválás nem csak értelmes, hanem nagyon sikeres a pontos bélés és árnyékolás szempontjából. Az oroszlán arca nem tűnik túl pontosnak, de nem hiszem, hogy erre lenne rá szükség. Az ilyen szimbólumok kombinálhatók mélyebb hatás érdekében.

29. Az Angyal az Ördög ellen

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A dualitás ugyanazt az elképzelését tartotta fenn, ez a személy választotta a Libra tetoválásainak összetettebb tetováló részét. Az egyik oldalon van egy gyönyörű női angyal, aki a jóat képviseli, és a másik oldalon az ördög az afferens lángjaival. Csak én vagy az ördög nyer? A fehér festékmunka meglehetősen csodálatos. Nem feltétlenül könnyű lehúzni az ilyen áttetsző szárnyakat.

28. Átlátható és absztrakt méretű művészet

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Az átlátszó hatást nehezen lehet létrehozni tűvel és tintával, de nyilvánvalóan nem lehetetlen. Az absztraktabb, mint a tömör design, ez a rajz kihívás volt a tetováló művészeknek, akiknek meg kellett tennük. Az arányok tűnhetnek, de ez csak a választott szempontból áll. A kötet tetoválások, mint ez, különbözőek és szépek!

27. A szépség egyensúlyban tartja a dolgokat

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A mérleg férfias állatöv jel, de ez a gyönyörű nő biztosan jobban illeszkedik a tetováláshoz. Úgy néz ki annyira gondatlanul, hogy a csípőjét a zenéje hangján hallja, amit valószínűleg énekel. Mezítláb és elég vad, tökéletes egyensúlyt tart a két edény között, ahová ő megy. Szép fekete-fehér tinta munka!

26. Egy valaki égisze alatt

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Mind a római, mind a görög mitológia magában foglalja az aegis fogalmát. Ez utóbbi erős védelmi forrást jelent. Mivel többféle módon magyarázható, kevés esély van számomra arra, hogy megfejtsem. Ami fontos, az egyensúly nem messze áll a tökéletességtől, és a tetoválás fejezi ki a római művészet egy részét.

25. A tűz és a víz között levegő van

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ez az igazságosság mérete. Egyik oldalán víz van, és a másikra tűz. A Libra kapcsolata metaforikus szinten történik. Amint azt talán tudja, a Libra egy légijárat. A tetováláshoz használt színek élénkek és élénkek, erős kontrasztot teremtve az élettelen fémes hatással.

24. Csillagászati ​​szempontból helyes Libra jel

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Így néz ki az eget a Libra. Ez a tetoválás a Libra tetoválásai közé tartozik, amelyek eredetiek és egyáltalán nem nyilvánvalóak, amikor értelmükre jutnak. Több pontból és csillagból készült, ez az egyszerű tetoválás gratulál a hölgynek, és finomabbnak tűnik. Most, hogy láttad ezt, nem kíváncsi vagy, hogyan néz ki az állatöv jel az égen?

23. Fantázista színes Libra jel

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Az előző tetoválással megegyező elv alapján ez kevésbé kényes és fantáziadúsabb. Ez magában foglalja a többi csillagászati ​​elemeket és színtelített. A lila és kék árnyalatok szépen egyesülnek, új árnyalatokat hozva létre. Ez az egész tetoválás úgy néz ki, mint egy égboltdarab, amely le van vágva és ragasztva a bőrön.

22. A jó és a rossz egyensúly pontossága

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ez a nő felsorolta a jó és a rossz dolgokat, vagy jobban elmondta az érzelmeket, és tetoválta őket a háta két oldalán. Van egy pár mérleg is a háta közepén, ami azt sugallja, hogy fenn kell tartani az egyensúlyt, még akkor is, ha mindannyian esni fognak a rosszra. Ezek az erkölcsi szabályok értékesebbek, mint bármely vallás.

21. Az élet szilárd fája

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Az élet fája egy szimbólum, amely gyakran találkozik tetoválási mintákkal. Kombinálható különféle más szimbólumokkal, például a Libra jelzéssel. Ez a különleges minta teszi az élet fáját erősnek és vastagnak. Ez azonban nem az általánosan elfogadott vízió az élet fája felett. Különböző művészek különböző módon értelmezik.

20. Libra született Yin és Yang

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A feleslegesség nem igazán az én dolgom, de ez a tetoválás minden fölöslegeset jelent. A Libra önmagában kifejezi a dualitást, így a Yin Yang szimbólum jelenléte valóban nem volt szükséges. Talán csak az volt a szándéka, hogy ugyanazt az elképzelést hangsúlyozza, vagy talán az a személy, aki ezt befedte, azt hitte, hogy hűvösnek tűnik. Nos, ennek a szempontnak igaza volt.

19. Ember és csontváz egy skálán

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Egy sokkal részletesebb és részletesebb szinten, ez a tetoválás nagyon hasonlít az előzőhöz. Amikor a tetoválás szimbolizmusa, a másik pedig a kettősségről szól. A félig ember, félig csontvázos egység a karja fölé lógott a fején, olyan eszközön, amely egy méretarányúnak tűnik. Nem tudok jobb helyet találni erre a tetoválásra, mint ez a személy karja.

18. Bocsáss meg bűneiteket

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Miközben megpróbálják figyelmen kívül hagyni a nõi alakot, amely megtartja ezt a skálát, észre fogja venni, hogy a bûnök és a megbocsátás és ellentétekként helyezkednek el. Szép, kurzív módon írt, ezek a szavak nagy érzelmi terhelést hordoznak. Ez az, amit a tetoválás szól: érzelmek. A vizuális rész ugyanakkor nagyon fontos és látványos is, de ami igazán számít, néha az üzenet mögé rejtőzik. Végső gondolatként mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire meleg ez a hölgy, de nem vagyunk békében bűneinkkel.

17. Szép virág és rózsaszín

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ez egy neo-tradicionális tetoválás, amely kissé túl rózsaszínű ahhoz, hogy egy srác karján helyezkedjen el, de ez! Úgy értem, ki nem akarja, hogy ilyen szép lényt halhatatlanná tegyenek a karján? Úgy néz ki, mint egy tündér, és nem hiszem, hogy ez az állatöv jel. Valószínűleg az ő életének női jelenlétének tiszteletére adta. A virágos edények nagy ötlet, igaz?

16. A Nap, a Hold és a szemek

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

..Vagy egyszerűen tegye, szemek a mérlegeken. Ez egy egyedülálló tetováló ötlet, amely kiemeli, hogy az emberek perspektívái nagyon különbözőek. Ugyanazt a dolgot millióon másképpen is említhetjük. Ez teszi egyedülállóvá és eredetivé. Ez határozza meg a tetováló művészt, hogy kiválassza a szakmáját, és a tintát ilyen csodálatos design. Nagyon szép munka az árnyékolásban!

15. A szimbólum vésett a bőrön

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Ez a tetováló stílus meglehetősen új. Az emberek olyan tetoválásokra vágytak, amelyek úgy néztek ki, mintha testrészük kő lett volna, és bármi is volt rájuk, tényleg faragott benne. Ugyanez vonatkozik a kopott bőrre. Abban az esetben, ha nem tudod, vannak olyan emberek, akik szeretik az utat, ahogy a bőr kirakodik, és a tetováló művészek. Valószínűleg divatos, jó úton akar lenni, ez a fickó úgy döntött, hogy az állatöv jelének szimbólumát állandóan megírja.

14. Blindfolded és bízva az egyensúlyban

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A fekete-fehér ideális nem-színek tetováláshoz. Nincs jobb módja annak, hogy olyan titokzatos és tele jelentést készítsen, mint a fekete-fehér tintával. Minden a tetoválásról olyan metafora, amelyet további kiegészítések nélkül kell megnézni és csodálni. Valójában látni fogja a kínos pillantást a lány arcára, anélkül, hogy tényleg meglátná.

13. A Tribute Libra újra sztrájkol

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Sajnos ez a tetoválás nem öröm volt. Nyilvánvalóan tiszteletdíjas tetoválás az elhunyt személy emlékére. 1964 és 2002 között az a személy, aki már nem áll köztünk, valószínűleg jelen volt ebben a fickó életében, és ő egy Libra volt. Úgy tűnik, hogy a Libras egy nagyon kedves ember, akit csak akarunk, amennyire csak lehet. Ami a tetoválás stílusát illeti, ennek szép fémes hatása van.

12. Az ördög megpróbál földet nyerni

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A kötet tetoválásai nem mindig csodálatosak, amikor az üzenet mögött álló művészetről van szó, de elég tisztességesek. Az ilyen tetoválások eléggé ritkák. A fő ötlet annyira nyilvánvaló, hogy az a személy, aki nézi, nem látja másként, mint a művészet. A skála gótikus élei, a hatalmas teremtmények és a szürke munkák kiválóan teljesítenek!

11. Az ókori görög isten mint skála szolgál

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Isten áldása mindig is örvendetes, ezért átfogjuk a görög istent és megpróbáljuk egyensúlyba hozni mindent életünkben! Vannak szép dolgok az életben, és a Libra tetoválások, amelyek úgy néznek ki, mint ez az egyetlen az egyetlen bizonyíték, amire szüksége lenne! A lélek és a vászon művészete van. Gyönyörű vonalvezetés és intenzív fekete tinták használata!

10. Majestic sas veszi át a díjat

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A férfi mellkasi tetoválások nem könnyűek, de ez a fickó lehúzta. Kiválasztott egy fenséges sasot, és összekapcsolta néhány más elemével, amelyek róla beszéltek. A Libra jelei alatt született, így a sasot skála alakjával kombinálta. Különösen tetszik a kötél hatása és a sas csiszolt alakja. Olyan nagy darabot keresel, mint ez?

9. Az egyenlőség az igazság az istennő kezében

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A drapéria hatása a Libra tetoválásokra és más tetoválásokra általában nem egyszerű feladat. Csak a professzionális tetováló művészek képesek megfelelően csinálni. Ez a design célja egy nagyon erős fényben megmutatni őt, és elküldeni a nagyság nagyságát. Az egyenlőség és az egyenlőség kiválasztása mindazok ellen, amelyeket egy kard képvisel, bizonyos meggyőződést jeleznek, hogy a nagyobb jó mindig érvényesül.

8. Szárnyak terjedése repülni

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A játékos és nagyon színes tetoválás miatt ez arra enged következtetni, hogy a felemelő a tartalom érzése. Amikor a Nap és a Hold tökéletes egyensúlyban vannak, a dolgok könnyebbé válnak. Úgy tűnik, sokkal biztatóbbak, és valahogy pozitívnak gondolnak. Szép színek és formatervek is, amelyek nem tűnnek komolynak, de nagyon is vannak.

7. Az élet fája és lendülete

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Az élet tele van hangulatos pillanatokkal és idõkkel, amikor foglalkozunk a hangulatváltozásokkal. Az élet fája nem arról szól, de Libra tetoválás. A föld és az ég közötti kapcsolat megtalálásához nem feltétlenül könnyű, ezért gondoskodnunk kell arról, hogy mit tudunk elérni, amit akarunk. Ha a lábakon tetoválások kapnak, amelyek nagyobb és szebb képet alkotnak, amikor együtt vannak, megmutathatjuk, hogy megértsük két különálló és ellentétes oldal jelentőségét.

6. A Libra és a Taurus örök kombinációja

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra 69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Az élet fája az örökkévalóságot jelenti, de a Libra és a Taurus közötti kapcsolat akár örök is lehet. Ez lehet egy pár tetoválás, nem csak egy egyszerű Libra tetoválás része a részletesebb Libra tetoválásnak. A bika jelenléte azt sugallja, hogy van még egy ember, és van valami örökkévaló is. A színek nagyon intenzívek, különösen a fű zöld és az ég kék. Ezek nem tűnnek túlságosan hígítva.

5. Hagyományos búzakorpa

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A hagyományos tetoválás már évtizedek óta létezik. Mégis vannak olyan rajongók, akik még mindig élvezik ezt a tetováló stílust. A köldök tetoválások a hagyományos stílushoz igazíthatók. Ez a tetoválás tökéletes példa erre. A búza fül nem igazán kapcsolódik a Libra eszméjéhez, de azt hiszem, jól illeszti szimbólumát.

4. Szív harcol az agy egy skálán

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Nem egy vászon tetoválás hagyományos módon, ez teljesen zseniális. Vannak, akik a Napot és a Holdot egy skála különböző oldalain helyezték el, de ez a személy úgy döntött, hogy egy szív és egy agyat helyez. Azt hiszem, ez zseniális, mert valóságos küzdelmekről szól, nem metaforikusak. Félelmetes színes és vonalas munkát is!

3. Dot, splash és dualitás

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Mivel látta a hagyományos tetoválás példáját, ez egy nagyon modern tetováló stílus példája. Még nincs szabadalmaztatott neve, de a színes fröcsköléseken alapul. A leggyakrabban használt színek kombinációja piros és fekete, mint ebben a példában. Ahogy láthatja, tele van olyan kettős elemekkel, amelyek kifejezik ezt a személy hiteit, beleértve az állatöv jelét is.

2. Ébredjen a mágikus erejéből

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

A kobra látványos állat, különösen akkor, ha tetovált a személy mellkasán. A görög mitológiában bölcsességet képvisel, és képes arra, hogy a lehető legtágabb értelemben ébressze fel mágikus erejét. Mint tetoválás, a közvetítő szerepe a jó és a rossz között, egyszerűen gyönyörű és férfias is.

1. A testrészekben talált egyensúly

69 Libra Tattoos to Make You Proud to be a Libra

Tudom, tudom! Ez a tetoválás nem tűnik valóságosnak, de így van! Az ilyen mesterművek valóban léteznek, és közös témákkal rendelkeznek, mint például a Libra tetoválás. Imádom ezt a hölgy bátorságát, hogy lefedje a testének a részét!

Leave a comment

33 + = 41