Friday, January 22, 2021

55 Amazing Heart Tattoos za taljenje srca

Te tetovaže so popolnoma lepe! Uživajte v tem seznamu 55 najboljših tetovaže in dizajna All-Time!

Srčne tetovaže imajo toliko pomenov, da ne vem, kaj naj začnem! Mislim, da je najpogostejši in očiten razlog za brizganje srca na koži ljubezen. Vendar pa srca ne izražajo le ljubezni, ampak tudi kraj, kjer leži duša. Na primer, v skladu z islamskimi tradicijami je srce duhovno središče. Dolgo je bilo verjetno, da duša vsebuje srce, toda znanost se je izkazala za ne.

Contents

Amazing Heart Tattoos:

Oblika srca, ki jo običajno izbere večina nas, ni anatomsko pravilna. Ljudje so šli po enostavni predstavitvi srca, ki je resnično podoben obliki kravjega srca. Pred časom nihče ni vedel, kako izgleda človeško srce, vendar so videli veliko kravjih src. Zdaj, ko vemo, kako izgleda srce vsakega bitja, se nagibamo k izbiri manj kitschy srčnih tetovaže.
Srčne tetovaže se lahko uvrščajo v več kategorij. Obstajajo tiste, ki izgledajo girly in bi se lahko ujemajo z okusom zelo igrive deklice, in tiste, ki pravilno opredeljujejo minimalizem. Poleg tega se mi zdi zanimivo, kako ljudje izražajo svojo žalost, trpljenje ali globoko občudovanje za nekatere stvari z vključevanjem srca v bolj zapleteno obliko.
Oglejte si sledeče tetovaže srca za rad, če želite izvedeti, katere pritožbe in kaj ne. Nekateri so barviti in klasični, drugi pa so kombinirani s simboli ali konteksti, ki vas bodo razkrili! Poleg velikih in očarljivih pomenov, so skoraj vsi veseli, da jih pogledamo! To je sladkarije za oči! Sladkarije v obliki srca!

55. Hearts kot diamanti

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Všeč mi je način, kako ta diamant v obliki srca izstopa v tej tetovaži! Izgleda, da je bilo nekje med vrtnicami skrito in nekdo ga je našel! Izbira tega dekleta v barvah je bila navdihnjena! Verjetno povezuje diamante s srcem in vrtnicami. Umetnik tatoo, ki je prešel to lepoto, je uspel odstraniti obroben učinek pravega diamanta.

54. Minimalizem v zadevah srca

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ta tetovaža je med srčnimi tetovažami, ki predstavljajo stil minimalizma. To je pravzaprav le obris srca, ki je potiskan na dekletu zapestju. To bi lahko bila odlična izbira za ljudi, ki so diskretni in ne želijo nekaj, kar ujame oko na njihovo kožo. Kljub temu je ta preprosta tetovaža še vedno vizualno privlačna.

Pridi Free Tattoo Heart Custom Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

53. Ženska in anatomsko pravilna

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

To anatomsko pravilno srce je kombinirano s trikotnikom, ki usmerja navzdol. Pomen trikotnika, ki kaže navzdol, je ženskost ali, po Grkah, vrata do višje modrosti. Medtem ko puščice kažejo na smer krvnega pretoka, trikotnik kaže v nasprotni smeri. To je vsekakor sporna tatoo!

52. Tace zapustijo oznako

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Med tatui srca, ki naj bi bili opomin na izgubo nekoga draga, je bila ta tattoo narejena v spomin na psa. Inking hišne znamke je precej priljubljen, še posebej, če ni več del lastnega življenja. Precej čustveno in zelo dobro opravljeno, ta tetovaža vključuje majhno srce, ki kaže naklonjenost izgubljeni duši.

51. Prstni odtisi na srcu

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Kakšen boljši način dokazovanja, da je nekdo vplival na srce kot tetoviranje njegovih prstnih odtisov? Na videz linij, ki jih vsebuje to srce, je v njej vsaj dva prstna odtisa. Verjetno pripadajo isti osebi in jih ne morejo nikoli zamenjati z nečim drugim. Ta tetovaža je močnejša od imena tatoo. Obstajata dve osebi z istim imenom, vendar ne dve osebi z enakimi prstnimi odtisi.

50. Srce, okrašeno s cvetjem

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

To je odličen primer ženskega tatoa. Čeprav osnutek srca ni natančen, elementi v njej so odlična oblika. Cvetje, letaki in abstraktne črte naredijo odlično kombinacijo, ki prenaša občutke miru, sreče in harmonije. Rekel bi, da je to navdihnjena izbira za srčno tatoo!

49. Življenje gre naprej

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ta zasnova ima zelo močan pomen. Po eni strani je skoraj popolna oblika srca, na drugi strani pa podpičje. Slednje predstavlja pomen preprečevanja samomora. Glavna ideja je, da avtor uporablja to ločilo, če on ali ona ne želi končati stavka. To pravilo se lahko uporablja v življenju. Nenadoma se mu ni treba končati, ampak nadaljuj v enem ali drugem. Če vam je všeč majhne tetovaže, kot je ta, vam morda radi tudi ti http://www.tattoo-models.net/88-small-tattoo-ideas-designs/!

48. Vera, upanje in ljubezen

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Kombinacija grafike in besed je zelo pogosta. Ljudje se pogosto odločijo za črnilo besede na koži, ker verjamejo, da so besede močne in sposobne narediti tatoo popolno. Brez vera, upanje in ljubezen, ta tetovaža bi bila predstavitev križa, srčnega utripa in srca. Vendar pomanjkanje razlag ni vedno slaba stvar.

47. Srce v morju barv

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Poznana tehnika akvarela znova udari s tem lepim srčnim tetovažem. Tattoos iz srca so vseeno lepi, toda ta tehnika ima način za oblikovanje kakršne koli oblike. Ponosen lastnik te tetovaže je izbral pastelne barve za brizganje, ki obkroža obris zelo preprostega srca. Takšna občutljiva tetovaža se odlično prilega zapestju, ali ne mislite?

46. ​​Družina predvsem

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ko pogledam na to tetovažo v obliki srca, me pade na tekočino in kaligrafija. Beseda družina je mogoče zapisati na tak način, da oblikujeta dve obliki, in sicer srce in neskončnost hkrati. Odvisno od tega, kako ga gledaš, ta navaden tatoo izraža toliko! Again, zapestje je dober kraj za take modele!

45. Krila angelskega srca

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Po splošnem znanju je pomen te tetovaže izguba ljubljenega. Srčne tetovaže niso vedno o praznovanju ljubezni ali hvaležnosti. Včasih izrazijo izgubo in žalost. Krila predstavljajo idejo o angelu in nebesih, medtem ko srce predstavlja občutke, ki jih je zaslužila ta oseba. To je zelo občutljiv in občutljiv dizajn!

44. Šivanje prekinjenega srca

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Če mi krila ponavadi napotijo ​​na angele, me v tem primeru pomislim na letenje. Središče te tetovaže prikazuje srce, ki je na polovici prepleteno in seže skupaj. Ali lahko to pomeni, da vas ljubezen osvobodi? Ali pa, ko tvoje srce ni več kosov, se lahko spet počutiš svobodno? Srčne tetovaže so vedno težavno razlagati, vendar vsaj zdaj vem, katere podrobnosti lahko vključim v moje.

43. Moč verovanja

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Izgleda, da se srce lahko uporablja kot pismo! Zdaj to imenujem kreativno! Verjamem v nečesa ali nekoga ali celo samega sebe je zelo močan občutek. Čustva so lahko fizični odziv na nekatere dražljaje, vendar jih je lažje povezati z majhnim srčkom! Še en kristalni tatu, ki je bolj kot kul!

42. Glasba je ljubezen

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Rečeno je, da je glasba podobna občutkom. No, to je način, kako glasba izgleda kot zelo lepa tetovaža! Sol ključ je zelo premišljen dodatek srcu in klavirskim ključem. Kdor je to združil, je vedel, kaj počne! Enostavno, hladno in izrazito!

41. Ritem srca

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Glasba je hrana za dušo. Veste, to vem, in oseba, ki je prebrala, to ve! Prenašanje slušalk na srce je kot sprejemanje učinkov, ki jih ima glasba na naše razpoloženje in dojemanje življenja. Let plava z našimi srci, ne samo z našimi telesi, mi?

40. Srca dvigne zavest

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Edini razlog, zakaj je tako veliko kampanj, namenjenih ozaveščanju o različnih temah, je, da nam je vseeno. S skrbjo dokazujemo, da imamo dobro srce. Zato kombinacija simptomov raka dojke z srcem povzroči zelo srčno tatoo. Ohranjanje vašega vzroka s tem, da postane trajni dodatek k vaši koži, je precej zavezanost!

39. Vesela srca so barvita

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Mislim, da je dama uspela dati majhne tetovaže na drugo raven! Štiri majhne in pisane srčne tetovaže za ušesom morda ne pomenijo preveč, vendar izgledajo neverjetno! Morda ima svoje lastne globoke in smiselne razloge, ampak, vizualno gledano, so preprosto čudovita! Nekatere tetovaže lahko izgledajo kul, ne da bi morale razmišljati o premišljenosti.

38. Bucks in tvori srca

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Vrata in čarovnik, natančneje moški jelenjad in žlahtnjenec, se lahko oblikujeta tako, da tvorita srce. Znani tudi kot simboli jelenovskih sledi, ne pomenijo samo pomen prisotnosti, temveč tudi za izražanje varnosti, blaginje in zavetja. Posebej imam rad okrasne dodatke, ki se razširijo na ženske abs in rebra.

37. Popolnoma se upiral in upiral

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Moram priznati, da me ta tetovaža zabava. Pošilja tako močno sporočilo! Bela pasova nad srcem je navadno vpisana z imenom osebe. V tem primeru se je ponosen lastnik te tetovaže odločil, da pošlje veliko sporočilo, ki se sliši kot upor in upor. To je, kot da ta skupina ščiti svoje srce pred zlomom! Občudujem pogum na tem!

36. Ptice se poljubijo tudi

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Dve ptici sedita na vejah in se poljubita! Kakšen sladek trenutek! Rože so okrog njih in ozadje je rdeče in v obliki všeč srce. Nekdo je zaljubljen in izgleda neverjetno! Želim nekaj podobnega zame in mojega meda!

35. Geometrizirano srce s vročimi točkami

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Barve se pogosto uporabljajo za prikaz toplotne ravni. Na primer, rdeča je znak vroče, medtem ko je modro indikator mraza. To srce ima rdeče, rumene in bele površine. Mislim, da rdeča območja predstavljajo strast in intenzivne občutke, druge pa so zmanjšane in verjetno usmerjene na različna področja življenja. Geometrijske podrobnosti naj bi poudarile glavno idejo.

34. Prazna, prekrivajoča se srca

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ta zasnova hipnotizira, kajne? Ne morem se odločiti, če izgleda kot labirint ali kaj? Zamisel te tetovaže je lahko preprosta ali zapletena. Mogoče je imela toliko sprememb v srcih, da jih je hotela zadržati kot opomnik. Ne glede na pravi razlog, to je ena od manj pogostih tetovaže srca.

33. Geometrično, anatomsko pravilno srce

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Položaj naravnost sredi prsnega koša tega moškega, to geometrično srce izgleda res super! To ni krava podobno srce, temveč anatomsko pravilno človeško srce. Presenetljivo je, da lahko nekaj dobro pripravljenih linij ustvari pravi 3D učinek za 2D tatoo. Veš, da je 3D, če lahko prepoznate senčenje, ki v celoti nima te slike.

32. Srce, ki črpa kri

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Del anatomsko pravilne serije srca, ta tetovaža je veliko bolj podroben. Poleg tega ima nekaj puščic, ki so tetovirane na svojih glavnih arterijah, ki kažejo na smer krvnega pretoka. Del tega tetovaža je postavljen na njegovo pravo srce. Natančnost te zasnove je zelo resna!

31. Srce, ki je zadržano

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ni besed, ki bi opisale, kako dobro je mišljeno in naredil to tetovažo. Metaforično gledano, pogosto menim, da me zadržujejo. Te dni, odpuščanje v negativnost in sprejemanje pozitivnosti, je skoraj nemogoče doseči. Prizadevamo si, da se zaščitimo in končamo občutek, ki ga dušimo z lastnimi omejitvami. Tehnika, uporabljena za to tetovažo, je podobna z linijsko gravuro. Znani umetniki, kot je Albrecht Durer, so ga uporabljali in izpopolnjevali v času.

30. Girlie v leopardnem tisku

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ena od najsvetlejših tetovaže srca, ta ne potrebuje svetlih barv, da bi se izostal. Leopardni tisk v kombinaciji z vijoličnim lokom ustvarja zelo srčkan učinek, ki je ženstven in moden. Spominjam se, da sem nosil leopardne odtise veliko, ko so bili v modi. Pravzaprav mislim, da so še vedno!

29. afriška srca v srcu

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ta tetovaža ima nekaj afriških in plemenskih elementov v njem. Vsebuje 4 srca, ki so okrašena z različnimi oblikami in barvami. Srce iz centra vsebuje nekaj, kar izgleda kot drevo. To je verjetno simbol življenja v tem konkretnem primeru. Raznolikost barv, uporabljenih za to tetovažo, ji daje občutek jeseni.

28. Disney ljubi zgoščeno v srcu

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Risanke niso samo za otroke! Obstaja toliko zgodbe, ki jih je razvil Disney, ki so nameščeni tako za mlade kot za stare! Ta tetovaža navdihuje srečo, uspeh, izpolnitev in srečne barve, ki jih vsi potrebujemo v naših življenjih! Takšna tetovaža bi lahko opozorila, ko smo negotovi ali nesrečni ali imamo le slab dan.

27. Spoštovanje je vrlina

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ljubezen je bila samoumevna. Ne več! Čeprav je ljubezen ne stane nič, je v teh dneh redko! Oseba, ki se je odločila za vključitev tega sporočila v svojo tetovažo, ji je dala dve cvetovi in ​​druge dekorativne elemente. Namenjeni so temu, da poudarijo sporočilo in ohranijo svoj pomen. Ne verjamem, da je to sporočilo samemu sebi, temveč več trajnega zapisa, kaj je resnično pomembno.

26. Vesolje je v naših srcih

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Kakšno presenetljivo umetniško delo! Razlogi za to tetovažo so skoraj nepomembni, ko se izgubite, ko gledate! Izbira barv je čudovita, saj prinaša lepoto vesolja, ki je rožnato in modro in oh, tako svetlo! Ali lahko ločitev pomeni drugačno vesolje v srcu vsakega posameznika? Zaradi tega si misliš, ali ne?

25. Srce v rokah Mickey Mouse

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Za razliko od večine Disney-inspiriranih srčanih tetovaž, ta ne vsebuje popolnih portretov vseh znakov. To je tako preprosto, da je samo roke Mickey Mouse-a ustvariti srce. To govori veliko o osebi, ki jo je izbrala in o svojem namenu. To je bolj čustveno, kot je kul.

24. Tim Burton postavlja ljubezenske vzorce

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ideja te tetovaže je precej jasna. Nekdo je bil tako navdušen nad ljubeznivo zgodbo Tim Burtona, da se je on ali ona odločila, da ga trajno napolnijo v kožo. Nočna mora pred božičem je postal priljubljen med tetoviranimi ljudmi po vsem svetu, zahvaljujoč njeni dotiki zgodbe. Si ljubitelj?

23. Iztekanje goriva

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ideja za tatoo tega tipa je polna metafore! Medtem ko se zdi, da izkorišča nafto, stroj na tetrijebu stisne nekaj drugega. Uživa karkoli, kar to poganja njegovo srce. V njegovem srcu ni veliko, zato je moral skozi nekaj srhljivega drama. Nekdo mu pomaga, da izpolni svoje srce, prosim!

22. Učinek barvice na srce

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ta tetovaža je nič drugega kot navadna! Izgleda, da je tattoo umetnik, ki ga je pripeljal, uporabil barve. To je prvič, ko vidim takšno tehniko, ki se uporablja za inking nekaj! Navdušen sem nad tem, kako resnično se zdi. Definitivno ni preprosta risba, ampak prava tetovaža! To tehniko moram postaviti na moj seznam za prihodnje tetovaže, kajne??

21. Finost v srhljivem srcu

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Tattoos iz srca imajo eno skupno stvar: vsebujejo obliko srca. Vendar pa ta primer dokazuje, kako lahko srce istočasno izrazi finost in ženskost. To nima nič opraviti z ljubeznijo, žalostjo ali vizualno predstavo. Gre le za izražanje pogleda poštenega seksa.

20. Imena resonirajo v srcih

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ta srčna tetovaža je poklon človeku z imenom Alicia. Pisava je bila pametno izbrana. Znaki so oblikovani tako, da tvorijo srce. S svojimi imeni povezujemo osebe in tako v našem srcu resonirati. Alicia je ena srečna deklica!

19. Kletka v obliki srca

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Po prepričanju Christiana, je bila Eva narejena iz Adamovega levega rebra. Ta tetovaža bi lahko imela povezavo s tem ali bi lahko pomenila nekaj drugega. Obstaja še ena legenda, ki pravi, da se človekova duša lahko ujame v prsnico. Slednji se lahko močneje veže s samim srcem. Ne vemo pravilnega pomena, vendar vemo, da je videti super!

18. Zaklepanje in ključno oblikovana srca

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Te tetovaže so vse o ljubezni. Kako naj to vem? Odgovor je preprost. Ko je ključ do ključavnice, ki izgleda kot srce, je to očitno ključ, ki ga lahko odpre. Tako ključavnica kot ključ sta na istem mestu, tako da morda nihče ni bil vreden, da bi zaslužil ta ključ. Kakorkoli že, še ne!

17. Sledite svojemu srcu

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Sledi mi srce je sporočilo, ki spremlja to zaklepanje tetovaže. Lepo je okrašena z zlatim prstom, cvetjem in profilom deklice. Mislim, da je dekle predstavništvo ženske, ki nosi to tetovažo. Izgleda tako lepo in privlačno, da resnično upam, da se bo pričakovani ključ kmalu pokazal!

16. Temna srca občutijo tudi metulje

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Če dobimo stvari dobesedno, naj bi se metulji počutili v želodcu. Vendar metulji, tetovirani poleg tega črnega srca, pošljejo isto sporočilo. Medtem ko črno srce ni pravzaprav simbol sreče in ljubezni, ti metulji to malo ublažijo. Upanje in življenje je v žalostnem srcu!

15. Srce namesto hrbtenjače

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Vpliv teh večtralnih tetovaže je bolj vidno, da je smiselno. Pravzaprav lahko mislimo na hrbtenjačo kot stolpec, ki ohranja naše življenje in ga spominja z ljubeznijo. Ali pa, ker je 9 src, morda obstaja povezava med temi tetovažami in 9 življenji, ki jih ima mačka verjetno. V vsakem primeru so to kul tats na krasen dami!

14. Ribe, kit in abstraktno

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Del najmanjših tetovaže srca, ta ima nekaj opraviti z ribami ali kitom, cvetom ali insektom. Celotna predstavitev je malo preveč abstraktna, da bi povedala, kaj se dogaja tam. Če želite, da se ljudje sprašujejo, bi morali dobiti podobno tatoo! Osebno mi je všeč škropljenje rdeče barve.

13. Trnje prebijajo srce

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Če zberemo pomene, o katerih smo se že pogovarjali, lahko sklepamo, da je ta oseba izgubila nekoga in da je bolečina tako nevzdržna, da se zdi, da trnje prebijajo srce. Lokacija te tetovaže je odlična izbira, saj imajo samo angeli krila, ki se začnejo z lopaticami. Ali vsaj, to je slika, ki smo jo ustvarili od njih.

12. Ljubezen Steampunk lahko leti

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ko vidite vse vrste koles, ki so urejeni, da izgledajo kot mehanizem, jih lahko razvrstite kot steampunk. Slednji je slog, ki se uporablja v dekorju, modi in še veliko več. Ta gospa ga je prilagajala za srce in krila tatoo. Krila so jasno opremljena s peresom, vendar niso lahka. Postavili so srca kolesa v gibanje in to je pomembno.

11. Popravljeno srce

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Čeprav je barvita in navidez srečna, je to srce. Razbito v vsaj 7 kosih, srce tega dekleta je zdaj sveže. Lahko razložim nekaj elementov, kot so hišne tace, zvezde in drobna srca. Najbolj definitivno pomenijo nekaj za osebo, ki jih je narisala. Ta tetovaža prinaša lep in oseben pristop.

10. Moč preprostosti

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Nisem prepričan, če bi to preprosto rdečo srce tatoo vplivalo na mene, če ne bi bilo za rdečo obleko in rdeče nohte. Vsi se ujemajo, tako da iz bele kože dajo kožo, ampak v resnici predstavljajo preprostost. Preprosta ljubezen je tako strastna, da je obdana z rdečo! Rdeča je vsekakor njena najljubša barva!

9. Ljubezen do pice

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Tattoo pizza ni bilo mogoče izogniti! Mislim, da je zabavno, kako ljudje radi pizze toliko, da se odločijo, da jih bodo na koži. Tudi jaz imam pico, vendar ne bi šel tako daleč, da bi ga tetoviral na telo. Te dni, pica in wifi so pogoste zamenjave resnične človekove interakcije in človeške naklonjenosti. Moram priznati, da je skorja te srčne pizze tako krhka, da jo moram naročiti. Takoj, ko bo mogoče!

8. Kraljevi trpljenja v krvnem morju

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Zlati elementi iz te tetovaže me razmišljajo o kraljevi družini. Oblačila kraljevskih moških so pogosto modra in okrašena z zlatimi kosi. Po drugi strani pa rdeči del tega srca izgleda kot puhasto morje, ki kaplja skozi zlato okrasje. Verjamem, da je v tej posebni zasnovi izražena veliko jeza.

7. Razkrita notranjost

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Kaj izgleda kot pinup dekle, bi lahko bilo veliko več! Ne nosi oblačil, razen nogavic in par rdečih pete. Vendar pa razkrije njene notranjosti in tvori srce s svojo kožo. Ni čudno, ta uspešno potiskana tetovaža nam pokaže to deklino kostno strukturo. Je to zato, ker je krhka, čeprav izgleda tako samozavestna? To je samo eden pogled na to.

6. Zaščita pred najhujšimi

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Žrtve za večje dobro! Celotna tetovaža je o tem, da se z eno, globoko bolečino in zaščito pred drugimi, verjetno najhujšimi stabbinami. Kode se uporabljajo kot simboli, ki predstavljajo vse stvari, ki bi lahko prodrle v eno srce. Ironija je, da dežnik, ki drži bodale, je tisti, ki prebija srce, prehaja skozi njegovo sredino in ven na drugi strani.

5. Prilagajanje novim časom

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Standardna koda z 52 karticami ne vključuje tega modela. Očitno je prilagoditev klasične zasnove na anatomsko korektno. Ne morem si predstavljati, kako bi bile druge kartice videti kot prilagojene njihovim izboljšanim različicam! Lahko pa cenim izvirnost in senco igro na tem!

4. Srce, ki ne želi več

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Priznati moram, da ta tetovaža ne pošlje pozitivnega sporočila. Preprosto rečeno, to je srce, ki se je obesilo z vrvjo, povezano z drevesom. Po videzu tega gnarnega drevesa lahko sklepamo, da nima enostavnega življenja. Morda je oseba, ki je izbrala ta model, želela figurativno ubiti en del njega ali njo. Za nove začetke!

3. Hipnotiziranje mandala srca

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Vizualno privlačen, ta mandala srca tetovaža je več kot lepa! Ali lahko poveste, kako izbrane barve sijajo, kot da je na njeni koži nekaj resnično pritrjeno? Čudovito delo in zelo zanimiva ideja! Kot že veste, mandala predstavlja vesolje v indijski tradiciji.

2. Odklepanje poti do njenega srca

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Ta ženska bi lahko mislila, da so ključavnice in ključi preveč starci, zato je prešla na zadrge. Šale stran, od tistega, kar sem do sedaj videl, je ta tetovaža edinstvena! Morda ne bo postavljeno, kjer je srce v resnici, vendar je zelo podrobno in anatomsko pravilno. Bila je zelo hrabra, ko je izbrala ta model!

1. Telo in duha združeni

55 Amazing Heart Tattoos to Melt Your Heart

Verjamem, da se prilagodi svoji duši, je srce tudi kraj, kjer se lahko srečata dve duši. Ta tetovaža je dokaz, da lahko srce hkrati poveže dušo in telo dveh ljudi. Praznovanje sindikata med telesom in dušo je ta risba polna pozitivnih konotacij.

 

Leave a comment

74 + = 81