Thursday, January 21, 2021

30 Briljantno ujemanje tetovaže za ljubitelje, prijatelje ali sebe

Iskanje ustreznih tetovaže za vas in vaše ljubljene je umetniška oblika. Prišli ste na pravo mesto! Tukaj je več kot 30 briljantnih ujemanje tetovaže.  Ni smešno, da se zavedaš v svoji večni ljubezni do svojega življenja, ampak je bogokletno, če si kdaj pomisliš, da te črnilo nekega dne opomni na to, kaj bi lahko bil prihodnji razpad dveh poti duše. Ali začnete nov odnos, če vedoč, da se bo končal? Nisem mislil tako.

Kaj lahko rečemo o vas in skupni ljubezni vašega partnerja za črnila, ki bi jo radi cenili v vsakodnevnem življenju? Ta ljubezen presega kratko razmerje, črnilo, ki ga delite, je le majhen del uganke, ki vas zdaj drži skupaj.

Brez nadaljnjih ado ... tukaj ... najboljše ujemanje tetovaže

Briljantno ujemanje tetovaže:

30. Babuške lutke

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Te vidno zmanjšane velikosti ruske lutke so znane kot gnezdilke. Babuška tetovaže imajo popoln občutek za odnos starih staršev, da se njihov mladenec prenaša v maternici na eni točki svojega življenja in nato do najmanjšega otroka. Tradicionalni oblačni ruski jumper kostum je znan kot sarafan in ga nosijo kmečke deklice v Rusiji do 20 letth stoletje. Črnilo na nek način pripoveduje zgodbo o družinskem drevesu in plača neposreden poklon razširjenemu preminulom, ki navaja, da "krv ni voda".

Te punčke bi lahko prevzele tudi tri sestre ali brate. Čeprav sem najmlajši v družini, sem se izkazal za Gulliverjevega velikana. Kljub temu najmanjša utežna tattoo Babushka na roki bi lahko bila očarljiva nostalgija "Kaj je nekoč bila", in čudovito vračanje na toplo in srce počutili brata in sestre.

29. Stara šola - igra Tetris

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Vsi si prizadevamo za samostojnost, vendar vsi skupaj dostavljamo spektakel maudlin, ko se naučimo, da smo del, ki ga manjka od druge osebe, in da so prostovoljno odvisni od nas. Odlične ujemanje tetovaže po poklicu ruskega divjadi za igro so vsi mladi prizadeli v poznih osemdesetih in devetdesetih.

Pridi Free Tattoo po meri Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

28. Princesa Bitch (ne, resnično verjamem, da bi morala ponovno preimenovati sebe)

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Tovrstno razmerje teh dveh je mogoče opisati le kot trajni lovek deklice, ki se vedno znova ujame. Mogoče ti ne želi, Mario, ali si jo razmislil?

Tsk, tsk, tsk .... Moral bi razmisliti, da bi tvoja punca morda imela skrito agendo, če vas bo prosila, da dobite tovrstne ujemalne tetovaže.

27. Jaz bom Kralj Srca, in ti si kraljica pik

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Kot pravijo, kralj in kraljica sta vedno uspela. Čeprav želim, da sem bil vladar neke države (zlasti Anglije), sem srečen, če moja mala misli, da je našla kralja svojega srca in z veseljem jo bom naredila kot kraljico. To umetniško delo je precej preprosto, in ne presenetljivo je, da je tema ujemanja tetovaže, ki zajema teme kralja in kraljice srca, včasih celo privesnice in kraljice (ta kraljica je resno zmešana pri izbiri svojega ljubimca!) Lahko najdete v številnih primerih.

Ta tetovaža ne poskuša biti ogrnjena in slaba rit, vendar daje veliko boljšo zgodbo kot dolgočasno imata vsaka druga imena, tetovažna, zavita v srcu. Zaveza je velika obljuba, in ta tetovaža zame se zdi še večji mejnik za zanesljivost doživljenjskega odnosa kot podpisovanje dokumenta, ki bi ga kasneje lahko odstopil, in ta zavrnitev je bila preklicana, kot da je bila le stran mojega življenja, ki čakajo na obstoj Raztrgal se je. Dobro izvezana pisava črk samo dodaja, da je ta umetnost enakovredna lepi estetiki, ki je precej prijetna za oči. In jaz bi se precej raje počutil kot kralj, potem Jack (oprosti, ne žal, Jack lastniki ��)

Se mi zdi, da vidim več tetovaže? - Klikni me

26. Ljubitelji ljubezni združeni

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

To je visokotlačni klavir, to je zaveza, glasbena kompozicija. Ta ujemajoča se tetovaža se osredotoča na njihovo razširjeno, ambiciozno mešanico brezpogojne ljubezni, ki jo delijo za glasbo.

Zaradi svojih intimnih prizadevanj se lahko konča s potomci podobnih Mozartovih.

Ta zgodba zveni preveč kot August Rush.

In malo preveč upanja.

P.S. Ali ni protipostavka visokotlačnemu ključu običajno bas, ali pa je to lezbični par? (Brez zamere, samo zameglitev naključnih misli)

Glasbeni poznavalci - na ta način!

25. Korpska nevesta privablja Victorja v svojo nikoli zemljo

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Darkness obkroža posnetke Tim Burtona, vendar nihče ni mogel zanikati svojega genialnega smisla za pisanje številnih briljantnih filmov.

Balancing arty vzdušje, pa tudi ohranjanje grafične jasnosti ta tatoo umetnik postavlja macabre videti okostje nevesta, vendar istočasno ostane zvest njenem obrazu videti, da robovi z optimizmom, ki ji vedno tako malo izkrivljene oči in naravne videti grim, da na koncu ne morejo pokriti očitnega - še vedno je plodna.

Na drugi strani lahko opazimo presenečeni in nedolžen izgled Victorja, ki je nekoliko okleval in ni prepričan, ali je jemanje roke prava stvar, ali pa je to pokvarljivo čarovništvo vredno, da ne gre skozi vrata pekla, za nekaj, kar je vsakdo v svojem Pravi um bi bil nemogoč.

Zelo smešno mi je, da mu je nevesta tetovirala. Morda je on prikaz zveri z vprašljivo vrednostjo, ki se dogaja skozi težave, in ta tatoo je posledica epifanije, in končno odločitev, da je njegova punca zdaj pripravljena tvegati. Ali pa so morda ogromni oboževalci Tim Burtona. Ne spremeni dejstva, da je to super ujemanje tatoo umetnine!

24. Jag in doe

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Harry Potter je fant, ki je živel. Ta ujemajoča tatoo pripoveduje zgodbo o nenadzorovani ljubezni svojega profesorja Severusa Snapeja proti Lili. Protégé ščitni čar ima drugačno obliko v vsaki osebi, toda v presenetljivem zvijaču se vidna ljubezen do Sirija naredi njegov ščit spremeniti po svoji smrti, zaradi česar je enako kot njena - presenetljivo oproščena doe. Ta tatoo barve dobro izvedene, čiste, črne črte, ki odlično opisujejo jelka in žensko podobo. Njegova preprostost se nadaljuje na dno vsake tetovaže, kjer nadaljuje pot do umetniško napisanih besed, ki kažejo, da njihova ljubezen osvaja vse.

In jo bo varoval.

Nenehno.

23. Batman in Robyn

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Ta tetovaža je enostavna, kot je lahko; ta človeška vlečna mreža za iskanje partnerja se je končala. Popolnoma bi bil dol, da bi dobil Robynovega kolega le, če bi bil velik Robyn zabavno, toda ker sem samo navidezni gledalec Batmanovih filmov, nisem prepričan, da bi bil pripravljen podlegati, da bi bil manj strm in večinoma manj priljubljena zvezda Gothama.

Poznaš svoje superheroje dobro? Katero od teh bi želeli, da bi ga potiskali?

22. Lutkovnost kot najbolj oproščen smrtonosni greh

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

To je preprosto umetniško delo, ki ga lahko dobite v vaši lokalni trgovini s tetovažo, vendar je to zabavno ujemanje tatoo, za katerega ni pomislil veliko ljudi. Mislim, da, če jo dobim, sem dal nenehno, da so moja usta še dolgo vlažna, da bodo moje žleze slinavke prenehale delovati. Preveč tvegano je, da se res pretehta!

21. umetniška dela v San Franciscu

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

20. Ohana pomeni družino ...

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

... in družina pomeni, da nihče ne ostane prepuščen.

Kdo ne ljubi tega tujega bitja s tremi debelimi trni, ki so rasle iz hrbta? Stitch je odlična karikatura, ki ustreza vam ali vašemu noremu brisalčevemu karakterju.

Občutite, da imate vračanje v super otroštvo, izpolnjeno s Disneyjevimi črkami?

19. Belle in Zver

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Pravijo, da ta risanka spodbuja živalnost. Skriti zvit zvok te zgodbe Disney se odplava, ko se na koncu dejansko preobrazi v čudovitega lepega princa z dolgimi blondimi sramežljivimi ključavnicami.

Kaj pa, če ona dejansko želi to zver? Njena velika, groba in kosmat partnerka, prava zaščitnica zaljubila?

Ta tetovaža samo opiše oblike teh dveh lovebirds, vendar dvomim, da bi ga kdo drug zamudil za še en par. In strinjam se, da je veliko več, manj je več. Toda tudi to, slika zveri ima precej ostrejših, smeljih in večjih linij, ki se kažejo za njegovo mračnejšo naravo.

18. Skromno darilo Wall-E Eve

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Vem, da se do zdaj lahko čutiš, kot da sem ves čas spamiral z ljubeznijo, ki sem jo pustil, in ti bom povedal, da ne bom zanikal ljubezni do zmečkanih odnosov, ki so jih prinesli ti risani. So pomemben kup za mene.

Če bi me kdo vprašal, ali se spomnim Wall-E, bi bil užaljen. Se spomniš? Živahno lahko opozorim na vsako sceno teh dveh robotov na zaslonu.

To osupljivo umetniško delo je bilo dobro zasnovano tako, da občutite umazanijo in vdor Wall-E. Hkrati so njegove široko razširjene doe-oči, koti glave in časovni zagon lonec poudarijo njegovo krhko, prefinjeno, a kičasto naravo. Po drugi strani pa lahko vidimo predstavo Eve, inteligentnega robota, katerega raztegnjeno senčenje daje vsemosebnim kovinskemu, suvenemu videzu, ki kaže, da predstavlja razvit vid, kot nasprotje Wall-E. Kljub temu pa so Eve oči in izraz obraza, čeprav so vidni samo v zgornjem delu črnega kroga, ki predstavlja njen obraz, dobro zasidrana, ni treba, da bi videli to risanko, da je njen smeh najbolj oddaljen od zla nasmeha ali pogledati navzdol na vrsto hudobnosti.

17. Dvojni dobavitelj

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

V tej sezoni sta živela tisoč življenj. Umetniška risba ni ostra, črnilo in tetovaže pa opisujejo združevanje, ki je združeno v njihovih razlikah. Zdi se kot duhovit par, ki ga je navdušeno poznati.

16. Neusklajeni par živali

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Zdaj so te tetovaže v bližnji okolici. Ti volkovi zobje, lobanja pod in te dolge kosti velikosti poudarjajo grozljivo zgodbo pri izdelavi. Te noge obdržite daleč drug od drugega!

15. Ljubezen je okoli nas

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Ta tattoo vzdržuje zrak dragocene krhke lepote. Povrnitev korenin tetovaže je seveda mavrična zastava v kombinaciji s končni simbol ljubezni - srcem. Lahko rečete, da gre za saharinsko zmešnjavo, če pa ste LGBT zaveznik, prepričan sem, da veste, da ta tattoo odlično opisuje konec skoraj vedno, preobremenjenega trdega odnosa s tem, kar svet zaznava njihove vrednote,.

14. Mr & Mrs X Ujemanje tetovaže

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

13. Do večnosti Ujemanje tetovaže

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

To je eno pametno ironično sporočilo napisano na vrhu klobuka. Ali niso že pali na smrt? Ampak dotacija je zgolj začetek razpada telesa. Njihova ljubezen bo presegla vse in ne bo umrla v svojem življenju in nikoli ne bo. Do vedno.

12. Ljubitelji kave, združeni v estetiki cvetnih vrtnic

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Sedaj pa se premaknemo na tiste, ki se dobesedno ujemajo s tetovažami in ne z dopolnilnimi. Te majhne skodelice za kavo so obdane s cvetjem po vsem, razkrivajo jutranjo anodino povprečne osebe - kavo.

Čeprav je slika naglas in središče pozornosti nedvomno kava, se umetnost tu ne ustavi, saj njena vezena narava kaže liste in vrtnice, katerih barve v tej črno-beli naravi niso jasne, toda umetnost posnema življenje, rdeče rdeče barve, ki dopolnjuje kompleksno elegantno obliko videza skodelice.

Na vrhu skodelice ostaja še ena dimenzija, ki dopušča prikaz toplote. Slog teh tetovirjev tetoviranja je skladen niz labirint podobnih struktur, ki skupaj z barvami, ki jih je moj um ravnal s sivo lestvico, ohranja vzdušje mirne in uravnotežene zastopanosti življenja in ljubezni.

11. alfa par volkov

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Volkovi kažejo vsestransko vodenje igre dominance. In to pomeni, da lahko alfa moški izbere, ženska alfa volk pa ima hudo konkurenco, da dokaže, da mora biti tista, ki jo mora izbrati.

Nisem prepričan, koliko tega seznanja je vedel o volkah pri pridobivanju tatoo, vendar tudi če so jih storili, mislim, da to zgodbo pripovedujejo svetu za temo svojih tetovaž. To je zato, ker običajno samci ne izbirajo samo ene ženske alfa, in kot taka nastopijo kot oče mnogih, če ne večina mladičev v svojem paketu živih volkov.

Poleg tega so vsi volkovi podložni tisti alfi. Ne želim misliti, da je dekle v redu s svojim partnerjem, ki potegne naključne dekleta za zabavo v njej, niti z njo ne obravnava kot sranje, ampak neizogibno, da ne odvzame kreditov iz umetnosti, ki je vključena v črnjen, senčne slike zloveščih, čudnih, izdajalskih živalskih bitij, ki ne prikazujejo natančno črnila ljubezenskega kolača, temveč zajemajo slabega odnosa in sublimne estetike, zaradi katere sem se na prvi pogled zaljubil vanj.

Kričati moram tiste prekinjene trikotne oblike, ki ležijo za njimi. Ali je to pomagati pri risanju simetričnih figura teh volkov, ali je Illuminati ali pa je to še nekaj, o čem še nisem pomislil? .... Izgleda super in izgleda kot popolna slika. Ne potrebuješ kaj drugega!

10. Sidro proti krilom

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Ta tetovaža se veseli obeh lastnosti partnerjev. Ona je uporniški sanjar, ki močno vpliva na njegovo vedro vedenje. On je skala, zaradi katere se počuti varno, da bo nežno pristala, če bi se njene krila zlomile. Umetnik se igra z barvami. Prinaša barvo svojega sveta. In njegovo skrbno zasenčeno sidro lahko določi močan samozavestni znak.

 

9. Je zemljevid sveta in on je kompas

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Veliko svetov je treba raziskati, vendar ima pravega orodja.

8. Odkriti cilji odnosa

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

7. Zmajev z navdihom tetovažo

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Te velike tetovaže so na svoji točki pregledne in drobno prikazujejo moč, zaščito, moč in neodvisnost. Čeprav mnogi sledijo plemenskemu slogu, ta par neguje japonski zmaj z rogovi. Všeč mi je, da so njihove tetovaže zelo drugačne, saj je njegova tetovaža zelo velika na celotnem hrbtu, nato pa leži le na njeni strani in pokriva majhno stran zadnjice.

Čeprav se mi je težko osredotočiti na podrobnosti in estetiko svojih tetovaž, ko je telo deklet že estetsko, ki ga je treba negovati, vem, da so tetovaže zmaja zelo iskani in imajo precej drugačne simbolizem njihove zastopanosti. Kljub temu so te ujemanje tetovaže zame povezani z močno obarvanostjo črnila, edinstvenostjo v slogu nečloveške ljubezni do nečesa, vendar še vedno odkrivajo načine za barvanje samostojnega stisnjenega dela. Umetnik je izjemno pozoren na detajle, da bi te tetovaže izgledal tako, kot da bi bilo kar najlažje oceniti vsak najmočnejši telesni točki vsakega spola, vendar pa ostati prepričani, da se te tetovaže dopolnjujejo.

6. Cross-bow in puščica

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Zdaj te preproste vrstice manjkajo nekaj, če niso med seboj. Toda zakaj naj bi njeni prsti vedno povezani drug z drugim? Pravzaprav ne morem razmišljati o razlogu.

Kljub temu je lepo ujemanje tatoo tam!

5. Pečat s poljubom

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Ta je otožna in otroška podobna ideja, ki je v meni čim bolj prebudila sentimentalca. Let's vse potovati v Disneyland in občutek odnos trdnost teh miših imajo. Nenazadnje s svojo čudno ljubeznijo je viden odklop na vse, kar se morda tam skriva. Že 90 let je že. Pripravljen za več podobnih tetovaž?

4. Lady in Tramp

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

3. Bodite moj metulj, sladkor, otroka

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Te metulje, ki se ujemajo s tetovažo, imajo obliko navadne linije in čudnih vzorcev, podobnih labirintu, ki očitno navdihuje od plemenskih oblikovalskih tetovaž za reprezentacijo poguma.

Barva je čvrsta črna, ki jim daje oster videz, vendar so linije precej dolge in zakrivljene, kar nato dodaja v mehki dotik ženske lepote in čistosti. Metul po sebi je žival, ki izgleda mehka, nežna in lahka kot pero, vendar v kombinaciji s temi plemenskimi vzorci, rekla bi, da je zmagovalna kombinacija, da bi bila prijetno privlačna za oči, dovolj žensko za deklico, dovolj muškatnega za fanta, ki na koncu povzroči dvoumno ne-spolni vzorec. Poleg tega se te tetovaže soočajo proti drugačni smeri, ki se združi tako, da je metulj odprla svoja krila in zdaj lahko prosto odletela.

Tatoo, da se jutri ne bom dvomil, da bom z mojo punco nadaljeval, če bi imel samo dovolj denarja in umetnika, ki me je pripravil, da me vodi skozi proces.

Tu so več ujemanje tetovaže

2. Padli angeli

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Zdi se, da ni primerno, da dobite to tetovažo s svojim sorodnikom, vendar so prvi vtisi pogosto narobe. S svojim bratom sem šel skozi pekel in začeli smo težko potovati, da postanemo tisto, kar smo zdaj. Te odrasle demone zdaj predstavljamo z vznemirljivo strastjo, da uživamo le življenjske razkošje. Jeben in zlo, ampak hej, mi smo eno in isto! Gola resnica in odstranjena bolečina teče iz teh nejasnih zastrašujočih oči. Ljubezen, da halo ni izpuščen! Nedolžnost je pokopan skelet v omari, vendar je še vedno del nas.

1. Geometrijska sijajnost Ujemanje tetovaže

30 Brilliant Matching Tattoos, Including Superheroes, Animals, and even an Avocado

Če niste seznanjeni s pikami za črto tattoo ali z umetniškimi deli Chaim Machlev, je čas, da se. Chaim kot umetnik ne želi postaviti nalepk na svoj slog, zakaj bi torej morali? Toda ljudje so ljudje in potrebujemo opis, da bi zadovoljili potrebo po razlagi tega, kar vidimo, zato kar predstavlja njegovo umetniško delo, se zdaj imenuje geometrijski minimalizem.

Njegova umetniška dela pišujo s kratkimi čistimi črtami, ki imajo čuden asimetričen in misteriziran način doseganja simetrije in prefinjenosti. Izdelani so z jasno vizijo poudarjanja, kaj je treba poudariti, in se nagiba k drugačnemu pristopu k potrebam vsakega posameznika, glede na tip telesa, s katerim dela. Tako dekleta kot tudi tip, ki ustreza tatu, deluje kot samostojen kos, saj je stopnja abstrakcije dovolj visoka, da ljudje ne čutijo potrebo po iskanju manjkajočega dela uganke, vendar pa so linije skulptuno združene, da tvorijo še višja stopnja umetnosti, ko jo sestavite.

Ta nekonvencionalna umetnost opisuje tvegani pristop k ponovnemu določanju načina gledanja tetovaže, ker ne gre samo za estetsko estetiko, temveč je v ospredju resnično o ljudskem ne-simetričnem delu telesa, ki mora najti novo naravnega položaja, ko je bil zaklenjen v novo nerentabilno obliko umetnosti, ki se razširi nad tem, kar je nekoč samo golo kožo.

 

Leave a comment

6 + 2 =