Saturday, January 23, 2021

25 Büszke halak tetoválás | Zodiákus tetoválás férfiak és nők számára

Ez az állatöv jelek olyan sok pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, hogy én is választhatok magamnak ezeknek a pisesz tetoválásoknak a designjait! A művészi emberek lények mellett a legtöbb halott a bolygók energiahatalmában hisz. Mennyire jó ez?  

Néhányat titokban titulálnak, ezért olyan mély értelmet vársz, amely még csak nem is átgondolja magát. Például néhány haldokló tetoválás még csak halakat sem tartalmazhat, de olyan virágokat, mint a mák, a liliom vagy a wisteria. Ez azért van, mert gyakran társulnak a Halak vonásaival.

A piszoárok klasszikus szimbóluma két halat ábrázol, olyan helyzetben, amely Yin és Yang emlékeztet. Ahogy Yin és Yang is, a kölykök érzékenyek, szánalmasak, kedvesek, de hajlamosak arra, hogy gyengék, titokzatosak és homályosak legyenek. Bár ezt a dualitást néhány piros tetoválás figyelmen kívül hagyja, néhányan kiemelik a köztük lévő különbségeket. A változatosságról beszélve tudnia kell, hogy a jelzés asztrológiai ábrázolásának tetoválása is lehetőség. Neptunusz az uralkodó bolygó a pisces, tény, ami azt jelenti, hogy nem kell korlátozni magát, hogy úgy dönt, a hal formája, ha azt szeretné, hogy a horoszkóp tetoválás.

A következő 25 pisces tetoválásnak nincsenek elrejtett jelentései. Kiválnak a színeken, és gyakran összekeverik vízelemekkel. Mivel a pisces vízjel, akkor azt találjuk, hogy a vízjelek kiváló háttérrel vagy kapcsolódási elemekkel rendelkeznek. Néhányan a fekete-fehér formaterveket kedvelik, de messze nem olyan látványosak, mint a színesek. A Monotone a legjobban a nagyon kedvelt halásztervekhez illik, amelyek a nők kedvencei közé tartoznak.

25. Nézd meg az égen, hogy láthasd a kölyköket

25 Proud Pisces Tattoos

A pisces jele ez az égen néz ki. Ez a tetoválás része a köpenyes kölyök tetoválás minták. Ez minimális, egyszerű és nem csillogó egyáltalán. A nők számára a legjobban illik, de azt hiszem, a férfiak vastagabb pontokat, vonalakat és csillagokat kereshetnek. Az ilyen típusú tetoválás, hogy képviselje az állatöv jelét, egy újabb tendencia.

24. Nagyon díszített fekete hal

25 Proud Pisces Tattoos

Egy monoton tetoválás, ez egy nőies is. A halakat ívelt vonalakkal és apró méretekkel díszítik. Bár kicsi, ez a fajta design sokkal fájdalmasabb, mint a többi, mert a 3 tű kombinációja többet, mint a 12 kombináció fáj. Tudom, ez paradoxon, de igaz!

23. Nagy hal a borjakon

25 Proud Pisces Tattoos

Szinte törzsi design, ez férfias, köszönhetően a vastag vonalaknak és egyszerű mintázatnak. Alapvetően ugyanaz a hal, egyik lábán felül, és általában a másikon. Méreteik arányosak a férfi borjak méretével.

Kap egy Ingyenes Custom Tattoo Design Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

22. Piros és kék halak

25 Proud Pisces Tattoos

A halak egy állatöv jel, amelyet az egyszerű halszimbólum vagy más halak képviselhetnek. Például ezek a Koi halak, amelyek független jelentéssel bírnak. Még a színeik is valamit jelentenek. A piros alapvetően a szerelemről szól, és szinte mindenről, ami nőies, míg a kék a férfiasságot.

21. Yin és Yang vagy férfias és nőies

25 Proud Pisces Tattoos

20. Boldog színű hal úszni

25 Proud Pisces Tattoos

Az akvarellek és a színes fröccsenések hatására minden tetoválás boldogabbá, fényesebbé és pozitívabbá válik. Pontosan ez a kettő. Bár a downstream halak nem nagyon optimista üzenetet küldenek, egy nagyobb kép része, ami általában jó. Úgy néznek ki, mint a Betta halak, de nem tudom biztosan, hogy ilyenek.

19. Nyilvánvaló felirat szerepel

25 Proud Pisces Tattoos

18. A Koi és a Lotus virágok

25 Proud Pisces Tattoos

A Lotus virág a Koi-halhoz kapcsolódik, mert egy legenda szerint a Koi sárkánygá változott, ahogyan a Lotus virág gyönyörűen nő a terméketlen, piszkos tavakról. Személy szerint úgy gondolom, hogy a kék hal túlságosan hasonlít a körülvevő vízre, ezért különböző színeket választanék.

17. Az aranyhal és egy halcsont

25 Proud Pisces Tattoos

16. A Betta halak szabadon úsznak

25 Proud Pisces Tattoos

15. Halak és az állatöv szimbóluma

25 Proud Pisces Tattoos

A halak tetoválása nem a halról szól. Lehet, hogy írásokat, vagy akár az afferent zodiákus jel a pisces. Ez a kar tetoválás nagyon részletes és reális. Szokatlan háttérrel rendelkezik, amely valahogy illik az egyediségéhez. Ez lehet az odaadás és az igaz hitet, de egyszerre vonzó. Összefoglalva, minden oka van ahhoz, hogy ilyen designt válasszon!

14. A nagy koponyák a nyakra merítenek

25 Proud Pisces Tattoos

13. A kettősségnek van egy közös dologja

25 Proud Pisces Tattoos

12. A tűz és a víz örvénye

25 Proud Pisces Tattoos

11. A szerencse és a gazdagság sárga és narancssárga

25 Proud Pisces Tattoos

10. Ne harapjon a farkam

25 Proud Pisces Tattoos

A humor minden helyzetben örömmel fogadja. Nem úgy néz ki a vörös hal, hogy nem akarja, hogy a kék harapja a farkát, és a homlokát ráncolja? Azt hiszem! Jó mindig nyer, ezért rosszul érzem magam a pirosra! A színek remekek, és tényleg hozzájárulnak ahhoz az érzéshez, hogy a halak tényleg életben maradnak rajzfilmként.

9. Amikor a harapás ténylegesen megtörténik

25 Proud Pisces Tattoos

8. Neo-tradicionális pisces tetoválás

25 Proud Pisces Tattoos

7. A hullámok nem tartják ketté a kettőt

25 Proud Pisces Tattoos

6. Pirosan felfelé és lefelé

25 Proud Pisces Tattoos

5. Hatalmas Poseidon és a hal

25 Proud Pisces Tattoos

A halak egy vízjel, amint azt már tudja. Szóval, hozzáadásával Poseidon, a tenger istenét, az ilyen tetoválás tökéletes értelemben. Arckifejezései egyszerűsödnek, de ez a design kevésbé értékes.

4. Aquamarine halak egy nő lábánál

25 Proud Pisces Tattoos

3. Az erősség jelei

25 Proud Pisces Tattoos

Fürtös tetoválással, horoszkóp tetoválással szemben, a fekete hal tetoválás azt jelenti, hogy az akadályt sikeresen legyőzte. Számtalan helyzetet lehet legyőzni, így sok embertípus és probléma esetén működik. Ezeket a két halat egy háromszög kör összekapcsolja. Ez utalhat a Sobriety Körre.

2. Hyperrealism két fajta hal

25 Proud Pisces Tattoos

Ha látsz egy tetoválást, ami úgy néz ki, mint egy kép, akkor a fotorealizmusról vagy a hiperrealizmusról van szó. Ez a hátsó rész pontos és kétféle halat tartalmaz, amelyek a megszokottól eltérően helyezkednek el, de amelyek még mindig piseszről beszélnek. A vízfoltok valójában folyadéknak tűnnek, a színek pedig szótlanul hagynak!

1. Barna szemű hal, mint alkar tetoválás

25 Proud Pisces Tattoos

Leave a comment

− 1 = 2