Saturday, January 16, 2021

12 Ideje za preproste tetovaže

Tetovaže govorijo tudi, ko so usta zaprta. Vaša tatoo design je pomembna odločitev; ni važno, če sedite v tattoo stolu prvič ali če ste preživeli več časa tam, kot ste z vašo mamo. Preproste tetovaže lahko včasih govorijo glasneje od kompleksnih kosov. Tukaj so tri kategorije preprostih idej za tatoo, ki vam pomagajo pri izbiri idealne oblike.

Nekaj ​​dobrih idej za preproste tetovaže:

Besedne tetovaže

1 - Družina

Ko razmišljam o tetovažah v družinskem scenariju, dobim duševno podobo z rokavom iz kolesarja z besedo "mama", tetovirana na podlaket. Ta tričrkovna tetovaža vam pove nekaj o tem tipu, za katerega ne bi nujno mislili drugače. Očitno ima poseben odnos z njegovo materjo. Če imate družino, ki vas je vedno podpirala, je to lahko dobra izbira.

2 - Partner

Zapis vsem ljubiteljskim pticam; boste morda želeli dvakrat premisliti o tem, kako se bodo vaši ljubimci imenovali na tebi. Tudi najboljši odnosi se lahko končajo. Če stvari zadenejo oboževalcev in spali vse, kar vas spominja na njih, vaša tetovaža ostane, dokler ne pridete do pokrovčka.

Pridi prost Custom Tattoo Design Citiraj:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

3 - Kiddos

Nič v življenju ni mogoče primerjati z otroki. Tetovaža otrokovega imena je dobra izbira za starše, ki si želijo čisto tatoo. Preprosta pisava lahko naredi vašo tatoo izstopa med najbolj zabavnim scenarijem, ki ga večina ljudi izbere. Ljubezen in odgovornost, ki jo čutite za vašega malega gležnja, je razlog, da mnogim ljudem radi ta tatoo. Druga možnost je, da rojstvo vašega otroka v številčni obliki.

4 - globok pomen

To so običajne tetovaže za ljudi, ki so bili skozi življenjsko spreminjajoče se izkušnje. Globoki pomen tetovaže v večini primerov je ena beseda vrline, kot so vera, ljubezen ali upanje. Lahko pa so tudi citat, lirična pesem ali spis. Na primer, lahko preživeli rak izberejo nekaj, kar opisuje, kako se počutijo. Hvaležnost, nasmeh in preživetje so vse priljubljene izbire. Tatoo, ki pove zdravstvene podatke, na primer, če ste diabetik ali imate redko krvno skupino, je podoben temu.

5 - Tuji jezik

Mogoče si dvojezičen, morda ne. Ni važno, kdaj je tat v drugem jeziku. Reci, da hočeš tat tvojega najljubšega govora, toda tvoja babica te bo razjezila. Tu je rešitev. To je moja najljubša možnost, da bi ljudje želeli, da bi imeli njihovega zakonca tattooed na njih. To je dobra izbira za ljudi, ki želijo predstaviti svojo kulturo. Mrtvi jeziki, kot so grški in hebrejski, so priljubljene izbire.

Hobi tetovaže

6 - Zunanji Fiends

Skaliranje ogromne kamnine ali pohod po naravi ni kmalu na seznamu opravil. Vendar pa so te vrste dejavnosti lahko vaša strast. Če je tako, je nekaj črnila s parom pohodniških čevljev, vrvi in ​​kovinskih sponk ali gorskih palic odlična izbira za predstavitev svojega hobija. Za opazovalce ptic je siloveta vaše najljubše ptice preprosta, vendar pove vašo ljubezen do živali. Moja najljubša preprosta tetovaža za ljubitelje konja je lasso. Obstaja toliko drugih zahodnih tematskih stvari, ki bi jih lahko odstranili tudi v oris.

7 - Vodni psi

Resnično ni važno, ali ste poklicni plavalec ali si radi radi na plaži. Valovi so poenostavljeni način govoriti s tem, kar ljubiš. Seveda, če je res plaža, ki jo radi, ki odpira vrata za stvari, kot so sonce, palmami in morska zvezda. Veliko tehniških tetovaže, ki jih vidite na plaži, so zelo zapletene in podrobne, vendar ni nujno, da bi bilo tako. Enako sporočilo lahko prejmete s flip-flopom, ki je tattooiran v zapestju, kot to počnete s popolnim delom havajskega sončnega zahoda.

8 - Kariera

Ljudje, ki imajo radi svoje delo, morda želijo tatoo, ki predstavlja njihov poklic. Jaz sem pisatelj, brez šokantov, naslednja tatoo, ki sem jo načrtoval, je pero. Če imate radi kaj delate, pomislite na nekaj, kar vsak dan uporabljate in si ga predstavljate v najpreprostejši obliki. Zdravnik lahko dobi simbol recepta Rx tetoviran. Učitelj glasbe lahko izbere visokotlačni ključ. Dobiš idejo.

Simbolične tetovaže

9 - Kakšen je vaš znak?

Če zjutraj ne zapustite hiše, ne da bi preverili vaš dnevni horoskop, je to tatoo za vas. Ti si tisti, ki bi lahko preživel pet minut z mano in vedel sem, da sem Leo samo po svoji osebnosti. Za izločeno različico te izbire lahko dobite znak Zodiak za vaš znak za zvezdo. Nekateri bodo želeli malo podrobnosti, zato bi predlagal, da bi dobili žival, ki predstavlja vaš znak.

10 - Dediščina

Ljudje, ki so ponosni na svojo dediščino, lahko izberejo simbol, povezan s svojo domovino. Jaz sem iz ponosne irske družine. Vsi trije moji bratje imajo štiri listne deteljice, ki so nekje tatoo na svoje telo. Eden ima tudi leprechaun. Dobro opravljen leprik je lahko zapleten. Toda štiri deteljne listnice je zelo preprosta, vendar globoko v smislu za nas. Italijani lahko izberejo križ, saj je večina njih katoličan.

11 - Izbira načina življenja

Če ste vegetarijanec ali skrivaj recikliramo sosednje pizijske škatle, imate v svojem življenju strast. Uporabite to, da bi našli preprosto idejo za tatoo. Vegetarijanska tattoo je lahko tvoja najljubša veggija. Če pograbete škatle s pizzo, bi bila recikliranje simbol dobra izbira. Pomislite na stvar, za katero ste najbolj strastno, in na sliko, ki jo primanjkuje.

12 - Srce in srce

Ti dve modeli so vključeni v top 10 modelov tatoo, ki jih izberejo ženske. Posebej so priljubljeni kot prva izbira za tetoviranje. Srce in zvezde so osnovni oblikovalski vzorci, ki imajo lahko na stotine različnih pomenov. So tako priljubljeni, da je težko najti oblikovanje, ki ga ne boste videli na nekoga drugega, ko hodite po ulici. Zaradi tega, če želite edinstveno tat, to morda ne bo način, s katerim želite iti z vašo zasnovo.

Ali boš dobil preprosto tatoo?

Preprosto je preobremenjen s tatoo oblikovanjem izbire. To še posebej velja, če veste, da želite tetovažo, vendar nimate pojma, kaj naj dobite. To je pogost problem za tiste, ki smo postali zasvojeni. Naj bodo ti predlogi skokišče za iztovarjanje ideje za vaš naslednji tetoviranje.

Leave a comment

24 − = 14