Sunday, January 17, 2021

101 Inspirational Tattoo Quotes za Inspire You, Guaranteed

101 tattoo narekovajev, ki niso samo baddass, ampak navdihujoče! Te ponudbe za tatoo bodo naredili vaš dan. Zajamčeno. Katero od teh premakne tvoje srce?Inspiracijski tattoo citati so razširjeni in jih je mogoče najti na telesih ljudi, ki niso zelo strastveni za tetovaže. Mnogi posamezniki najdejo reprezentativne fraze, ki jih navdihujejo in jih želijo črniti. Smo bolj ali manj vplivni, vendar je citat, ki je blizu našim srcem in ki nas navdihuje, da smo boljši, v zvezi s tem vedno uspešen.

Napisni črk o tatu je odličen, razen če so nesorazmerni. Tudi če izberete pisavo, ki je težko prebrati, je pomembno, da veste, kaj piše. Poleg tega, če je vaša izbira povezana z osebo, ki vam je drago, jo lahko pišete ročno in jo natisnete natanko tako. To je najbolj oseben način, kako lahko dobite tetovažo. Umetnik tatoo bo s pomočjo šablona samo kopiral pisavo na koži.

Contents

Inspirational Tattoo Quotes:

opozorite, tako da glede na to, kako je osebno sporočilo, morate izbrati skrito mesto na vašem telesu ali vidno. Najpogostejši deli telesa, kjer imajo ljudje navdihujoče tetovaže, so podlakti, v bližini kostnic, hrbta, gležnjev in stopal. Med bolj bolečimi pikami sta trup in notranja roka.

Citati iz knjig, filmov ali iz priljubljenih skladb so odličen vir navdiha. Pogosto se nanašamo na čudne stvari in nekateri najpreprostejši vidiki lahko vzbudijo naš interes. Bodite odprto in črnilo, ne glede na sporočilo, ki sproži občutek motivacije, veselja ali volje za nadaljevanje. Tetovaže, ki vas opozarjajo na to, kako močni ste, bi morali biti tudi na vašem seznamu.

Kot sledi, boste našli nekaj tetovaže z globokimi sporočili o življenju na splošno in o stvareh, ki vplivajo na vse nas. Dodate lahko sugestivno risbo po njihovi strani ali samo odločite za preprostost.

Želite prebrati to spletno stran najbolj priljubljen tattoo post EVER? Klikni tukaj.

40. Osebni tipografski citat za tatoo

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Predpostavljam besedo ponaredite ga dokler ne dosežete ne velja za tega tipa! Zelo moško tatoo, pošilja težko, a potrebno sporočilo. Biti mora resnično in popolnoma zavedati, kaj se zgodi znotraj in okoli nas je nujno. Izbrana pisava je precej velika in sploh ni nesorazmerna. Očitno je prilagodil pisma, ki nimajo očitnega pomena. Bi bili dovolj drzni, da bi jih tetovirali na prste? Nisem še! Če je tako, si oglejte 28 najbolj originalnih modelov za tatoo prstov.

39. Dobimo tisto, za kar mislimo, da zaslužimo

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Sprejemamo ljubezen, za katero menimo, da si zaslužimo. Vi ste najslabši sodnik, zato je pomembno, da se enostavno odpravite sami. Če ne mislite, da zaslužite biti ljubljeni, boste verjetno nezavedno zavrnili ljubezen od drugih ali jih potisnili. Navdihujoče tetovažne citate, kot je ta, naj bi vas spomnile, kaj včasih pozabite. Zaupajte se in pozdravite vso ljubezen, ki jo lahko dobite v svojem življenju! Nato izberite pisavo rokopisov, ki je tako ljubka, da jo morate natisniti!

Pridi Free Inspirational Tattoo po meri Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

38. Med desno in lahkimi tatoo citati

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Vsi se moramo soočiti z izbiro med tem, kar je prav in kar je lahko. Ta citat resnično govori resnico. Včasih je prava pot najtežji način in se moramo odločiti, ali se je vredno boriti ali ne. Odpuščanje in odpuščanje sta lahka rešitev, včasih pa se je potrebno odreči. To sporočilo je tattooed drevo, ki močno vpliva na veter. Lahko bi se nanašal na čas.

37. Hranite brado

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Zdaj je to fant s smislom za humor! Brado, dobesedno in figurativno, je precej pozitivno sporočilo. Ne glede na to, kaj se zgodi, bi morali ohranjati svoje dostojanstvo in končati stvari na najboljši način. Izbral je pisavo, ki izraža moškost in je popolnoma opremljena na prostoru pod brado. Samoumevno je, da gre za osebno tetovažo. Če ste skušnjeni plačati manj za standardno tatoo, ne! Bolj ste zadovoljni s ponudbami narejene tetovaže!

36. Napredek zahteva boj

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Zavedati se tega brez napora ni napredka je velik korak. Inspiracijski citati, kot je ta, delujejo kot opomniki. Morda se strinjate z njo, včasih pa boste morda potrebovali nekoga ali vašo tetovažo, da osvežite svoj spomin. Boj je resničen, vendar je tudi napredek in vredno težav. Sliši se kot zelo močno sporočilo, s katerim se lahko poveže katera koli oseba, ali ne?

35. Moč in resnica

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Latinske besede imajo določeno globino, ki jo noben drug jezik ne more zagotoviti. Fortes et veritas pomeni moč in resnico. To so morda dve smeri te osebe v življenju. Tattooed na podlaket, so videti čisto in natančno. Mislim, da je izbral temno modro ali temno tirkizno barvo, ne pa črna kot večina ljudi. To dopolnjuje tudi barvo kože. Kot vidite, njegove žile so modro-ish, dejstvo, kar pomeni, da ima hladen ton kože.

34. Navdih Lion King za vse

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Spomni se kdo si je citat Lion Kinga. Inspiracijske tattoo citate iz filmov so zelo cenjene med ljubitelji tetoviranja. Ta še posebej zahteva, da v sebi pogledate, da bi ugotovili odgovore, ki jih iščete. V ponarejenem svetu, v katerem živimo, je vaše dragoceno resnično jaz. Obožujem tip pisanja in obliko majhnega levca iz te tetovaže. Prav tako menim, da je zapestje odlična izbira za to vrsto sporočila. Tudi drugi bodo navdušili.

33. Alice v čudežni deželi govori resnico

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Tukaj smo vsi nori je eden mojih najljubših citatov. Prihaja iz filma Alice in Wonderland in je napisal Lewis Carol. Te besede govorijo skrivnostne mačke, ki so več kot realne. Vsi smo tako jezni na tak ali drugačen način in vsi se borimo proti naši nesreči ali objema. Bi dodali obraz mačke, ki je to rekel, ali bi se strinjali s sporočilom? Jaz bi oba!

32. Pravi način vdihavanja in izdihavanja tatojev

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ker nenehno dihamo in dihamo, zakaj ne vdihni ljubezen in izdajati sovraštvo? To je odlična alternativa ohranjanju negativnih občutkov in eden najbolj navdihujočih citatov tetoviranja. Pisava za pisanje je prilagojena osebam, kar je super, vendar lokacija teh navedb tetovažev ni zelo dobra. To je zato, ker je to območje ves čas izpostavljeno in v nekaj letih črnilo ne bo videti tako jasno kot zdaj. Mislim, da lahko ta oseba vedno osveži svoje črnilo!

31. Navdihujoče besede Maye Angelou

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Še vedno vzpnem je pesem, ki jo je napisala Maya Angelou. Je zelo čustveno, vendar pošilja opolnomočeno in pozitivno sporočilo. Iz prahu ali zraka vztraja pri naraščanju in ne odlašanju. Ne govori ničesar o rožici v tej pesmi, vendar mi je všeč kombinacija. Izgleda lepše kot preprosta besedilna tetovaža, ali ne? Ta ideja je namenjena krhkim ženskam, ki iščejo moč.

30. Vaša pot deluje najbolje

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ste že kdaj občutili, da niste dovolj dobri za nekatere ljudi? Ste se počutili pritisnjene, da naredite nekaj, ker so vas želele druge osebe? Mislim, da je ta tatoo vse o zavedanju, da vam ni treba spreminjati za druge. Biti dovolj in sprejemati sebe je velik posel. Takšen citiraj vas mora navdihniti, da začnete delati tisto, kar si želite, in prenehati delati, kar vam ne bo zadovoljno. Sprememba je dobra, vendar le, če jo potrebujete.

29. Načrti se ne uresničujejo vedno

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ne glede na to, ali verjamete v usodo ali ne, bi vas ta tetovaža lahko navdihnila. Usoda ne skrbi načrtov, zato pričakujte nepričakovano in se ne pretepite, če se vaši načrti ne uresničijo vedno. Celebi imajo tudi tetovaže. Kot Rihanna. Načrtovanje bi lahko povzročilo vaše upade in se počutili navdušeno nad nečim, vendar veste, da boste v redu, tudi če se to ne bo zgodilo. Odlično sporočilo in odlična postavitev te ponudbe!

28. Obvladajte svoje strahove

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Moderna pisava skupaj s sodobnim slogom tetoviranja in zelo motivacijsko in navdihujoče sporočilo je kombinacija umreti! To sporočilo je naslovljeno na tiste, ki se bojijo višin. Mislim, da je ta oseba ali je bila tudi med njimi. Kljub temu deluje kot opomnik in prepričan sem, da je zelo močan, ko mora biti.

27. Chasing avtomobilov s Snow Patrol tatoo citati

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Če sem ležal sem, če bi samo ležal tukaj, bi lagal z mano in samo pozabil na svet? Te besede spadajo v Snow Patrol, ki pelje Chasing avtomobilov. Vendar pa ta pesem ne gre za avtomobile, temveč približno dve osebi, ki ne potrebujejo ničesar ali kogar koli in ki lahko storijo vse, kar je sam. Besedila pesmi so interpretabilne, vendar mislim, da dobite večjo sliko. Mora biti čudovito razmišljati o nečem in navdihniti nekoga toliko, da dobi tatoo s svojimi besedami!

26. Kaj je drugače?

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Tako kot slon s prevelikimi ušesi ni vsaka oseba v današnjih absurdnih standardih. Priporoča se, da si pogledate in razmišljate drugače. Pretvarjati se, da nisi kot drugi je napaka. Kdor je dobil to sporočilo, je to vedel in to vem. Kaj pa ti? Všeč mi je namestitev te tetovaže, ker ni nekje, ki ga vsi vidijo. To je osebno in ima globoko sporočilo.

25. Volja za življenje ...

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

... vedno prevlada nad zmožnostjo umiranja. Z drugimi besedami, morda imamo tudi sposobnost umiranja, vendar je življenjska volja tista, ki nas vodi v pravo smer. Življenje je krhko in vsi ne cenimo, kot bi morali. Srečno, navdihujoče tetovažne citate, kot je ta, so tukaj, da nas razsvetlijo in vodijo na boljši poti. Da ne omenjam, da so videti tako kul in okusni ob istem času!

24. Ženske, ki dajejo ankete o tatu

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Dobro obnašane ženske redko naredijo zgodovino je ime knjige, ki jo je napisal Laurel Thatcher Ulrich. Je feministka in zgodovinarka, ki je predlagala, kako ženske narediti zgodovino. To pomeni, da je oseba, ki je dobila črnilo, tudi feministka ali je samo uživala v temi. Na to sporočilo se je zavezala, ker se je odločila za veliko tetovažo na hrbtu.

23. Delajte za tisto, kar želite

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Nič ni obljubljeno. Ta citat me spomni na obljube na splošno in na dejstvo, da moramo delati za tisto, kar želimo. Ljudje, ki imajo vse, pogosto končajo nesrečno in se odpravijo na potovanje, da se najdejo. Ko se stvari ne rešijo, si dolgujemo sebi, da spremenite ali nadaljujte. Oblika teh privlačnih rdečih ustnic ni smiselna zraven tega citata, vendar morda sploh ni povezana s temi navedbami za tetovažo.

22. Vedno lekcija, nikoli neuspeh

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ne uspe je zelo negativna beseda in se ne smemo osredotočiti na negativne stvari v našem življenju. Zato je bolje gledati na neuspeh kot učna lekcija in ne kot negativen izid. Tetovaža, ki je nameščena na ženska ribica, vključuje tudi ženske elemente, kot so malo rožnato srce in roza trak. V tem primeru je ključ simbol za rešitve.

21. Padec pred muho

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Čeprav to ni nujno, včasih moreš pasti preden poletiš. Navdihni tattoo citati, ki govorijo o padcu pred letenjem, so smiselni. Ljudje ponavadi ne morejo biti odpuščeni, vendar je neuspeh del življenja, kot je letenje. Neuspeh vas lahko opusti in pustite, da letite ali vas lahko pripelje do vrste uspeha, ki je vzpenjajoč. Ptice poleg teh besed so povezane z letenjem, vendar so tudi zelo lepe, tudi če so temne.

20. Pesem iz 1796 Tattoo Quotes

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Strastna po literaturi je ta ženska namenila eno tretjino hrbta na citat. Pravi če telo ulovi telo, ki pride skozi rž. Ta pesem, napisana v škotskem narečju iz 18. stoletja, morda ne bo imela preveč smisla. Gre za fanta, ki odkriva intimne odnose, ki so ponižujoči, zato ne more imeti enega z osebo, ki jo zanima. To je lahko problem te ženske ali ne. Nikoli ne bomo vedeli. Tattoo citati lahko veliko povedo - ali pa skrivnostni!

19. Prevladujejo družinske zadeve

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ta citat je o družini in je edini. Obljubi! Kje se začne življenje in ljubezen se nikoli ne konča. Mislim, da je to lep način opisovanja pomena družine. To je tudi zelo občutljiva zadeva za mnoge od nas. Vendar pa lahko cenimo več ljudi, saj cenimo svojo kri. Avtor tega citata je bil zagotovo čustvena oseba, ki je veliko ljubila svojo družino. Kot tetovaža, izgleda lepo in ne zaseda preveč prostora.

18. Infinity v enem trenutku

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

In v tem trenutku se prisegamo, da smo neskončni je citat Stephena Chboskyja. Je ameriški romanopisec, ki je napisal Perksi biti Wallflower leta 1999. Ta stavek je bil zelo priljubljen leta 2012, ko so ljudje z njo ustvarili številne memoje. Tattooed v obliki znaka neskončnosti, ta citat je samoumevno. To je navdihujoče, ker če se je zgodilo prej, potem to pomeni, da se je mogoče spet zgodi ali se zgodi drugim ljudem.

17. Zavračanje potopa

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ne bom potonil je zelo sugestivno in močno sporočilo. V zvezi s to tetovažo je nekaj odličnih stvari. Po eni strani so besede povezane z risbo poleg nje, in sicer sidrom. Po drugi strani pa je postavljena na žensko stopalo, ki je danes priljubljeno mesto, da bi se tattooed teh dni. Sporočilo sama je navdihnilo tudi zato, ker poudarja moč, da preprosto zavrača nekaj storiti.

16. Odraščanje starega je dragoceno

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Kriza v srednjem življenju je pogosto vse večja. Navdihujoči tetovažni citati, kot je ta, so rešeni, delijo zelo žalostno in konstruktivno sporočilo: Ne obžalujem, da je postal starejši, je privilegij mnogim zavrnjen. Nihče ne govori, da bi morali živeti za druge, ampak misliti na druge, ki niso imeli možnosti, da postanejo starejši in doživljajo, kaj jim življenje še vedno ponuja. Cvetlična slika čestita te lepe besede!

15. Sanje se nanašajo na življenje

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ne sanjajte svojega življenja, živite sanje! Lepa, ženstvena, navdihujoča in postavljena blizu cvetov češenj; Kaj bi še lahko želeli od tetovaže? Preprosta sporočila, preproste zakrivljene črte in preproste cvetje predstavljajo nepredstavljivo kompleksnost, ko so postavljeni drug ob drugem. Pretvori svoje sanje v resničnost vsako priložnost, ki jo dobite. Ne pozabite, da to storite, ali pa si kot opomnik dobite podoben tatoo!

14. Pojdite po poti

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Nekateri pravijo, da grem na napačen način, ko je to samo način mojega, drug od drugega. Ta citat nima znanega avtorja, vendar to ni pomembno. Njen pomen je o boju, ki mučijo ljudi v teh dneh. Biti drugačen, drugačen razmišljanje in željo, da stvari delujejo drugače, drugi ne vidijo v dobri luči. Ta deklica je čutila potrebo po tem, da je to sporočilo napisalo v njeni koži, ker je bilo, če bi se z njimi ravnali, verjetno preveč. Kakorkoli že, je preprosta in ženstvena!

13. Tempesta William Shakespeareja

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Kaj je preteklost je prolog so besede slavnega William Shakespeareja. Omenjeni kontekst ni bil srečen. Znak je poskušal prepričati drugega, naj ubije svojega očeta. Vendar pa je senator Biden nedavno citiral Shakespeareja v svojem poskusu spreminjanja predmeta ali pustil ljudem, da ne morejo najti ustreznega odgovora. Kot tetovažo vzbuja veliko vprašanj, vendar se lahko nanaša na zapuščanje preteklosti in ponovno življenje.

12. Reality je v sanjah tatoo citate

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Tupac Shakur je to enkrat rekel resničnost je napačna, sanje so resnične. Mislim, da sploh ni težko, da se nekdo s temi besedami najde sama ali sama. Resničnost je pogosto preveč težka, zato zakaj ne zaupati v svoje sanje in jih postati vaša realnost? To je dobra točka, vendar je doseganje tega lahko težavno. Kljub temu izgleda čudovito na hrbtu tega mladeniča.

11. Razmišljajte o zadevi

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ta tetovaža je sijajna, kajne? Ne sestavlja dolga navedba, vendar sta ti dve besedi tako preprosta in smiselna, da jih je mogoče zlahka razvrstiti kot navdihujoče. Mind nad zadevo je enako sreči. Oseba, ki je dobila to črnilo, izgleda mlada, tako dobro, da jo je tako hitro zavedla v svojem življenju!

10. Dihajte in bodite močni

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Dihajte in bodite močni lahko postane tvoja mantra. Čeprav to ni sanskrt in obstaja več besed, bi bil ukrep sam po sebi enak. Te besede imajo psihološko in duhovno moč, če so znova in znova. To dejstvo je skoraj 100-odstotno, saj je to sporočilo na koži osebe. Prepričan sem, da bi se pogosto obrnil na takšno tetovažo, če bi ga imel. Bi se vam zdelo koristno?

9. Jaz sem zaradi tebe

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ker sem obljubil, da ne bo nobene druge družinske tetovaže, tukaj je mati in hčerka tatoo! Jaz sem zato, ker si govori o potrebni povezavi med mamo in otrokom. Sovančna odvisnost velja samo za hčerko. Čustveni inspirativni tattoo citati so po vsem mestu. Samo po sebi najdeš pravo!

8. Lepota za slepe

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Vse in vsakdo je dvojnik. To pomeni da vse ima lepoto, a ne vsi vidijo. Torej, iskanje ljudi, ki vidijo lepoto v tebi in kaj delate bi bila točka. Mislim, da bi morali vsi biti bolj odprti in sprejemljivi za vse oblike lepote. V svetu se ne bo spremenilo, če ne začnete s spreminjanjem svoje perspektive, če ne vidite lepote okoli sebe.

7. Videnje preteklosti kot prakse

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Če misliš preteklost je praksa, potem ste eden od srečnežev. Učenje iz naših napak šteje, vendar jih raje ne bi naredil. Za tiste, ki lahko takšne informacije uporabljajo produktivno, se ta tatoo odlično prilega. Všeč mi je tudi umestitev in ta majhen človek iz desnega kotička, ki nima nič opraviti z navdihujočimi citati za tetoviranje.

6. Smiths pojejo pesem

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Smiths so bili navdihnjeni, ko so napisali to pesem, ki navdihuje druge. Tam je luč, ki nikoli ne ugasne. Mogoče je vse, kar moramo storiti, je najti in poskrbeti, da ga bomo obdržali. Ta citat bi se lahko nanašal na veliko stvari, vendar je na vas, da najdete osebni pomen. Pisava je še posebej pri tej tetoviranju. Izgleda kot kombinacija med gotsko in kaligrafsko.

5. Ljubite se ne glede na to

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ali ste seznanjeni z eksistencialnim vprašanjem, Ljubite se sami, kajti, če ne, kako lahko pričakujete, da vas bo kdo drug ljubil? Mislim, da je ta tetovaža približno tako. Ljubiti bi morali biti stalen občutek. Obremenjevanje naših napak, napak in napak zahteva veliko zaupanja. Ta občutek je bistvenega pomena, vendar se na žalost nihče ne zanaša na to. Ta citat naredi lepo podplatno tatoo!

4. Smejati se in ljubiti

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Smej se toliko, kolikor dihate. Ljubezen, dokler živiš. Zdaj je to dober nasvet! Roke si je postavila drug poleg drugega, zato je to tudi oblika srca, ki je tattoo na desni roki. Ljubezen ni samo iskanje tvojega soseda. Ljubezen je okoli nas in pogosto nas tako veseli, da se smejemo toliko, kolikor dihamo. Poglej drugje, vendar ne izgubi upanja!

3. Eminem znova udari

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Besede, ki so jih rekli ljudje, ki so še vedno med nami in ki nas navdušujejo, so resnično slišali. To je primer Eminema, ki je kljub dejstvu, da je sporen pevec, navdihnil mnoge od nas. Lepota prihaja v vseh oblikah in velikostih, zato nikomur ne dovolite, da bi kdo rekel, da niste lepi, vendar ne poskušajte dokazati niti narobe. Oni preprosto niso vredni vaše energije.

2. Jaz sem moja

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Pearl Jam ima pesem, ki se imenuje Jaz sem svoj. Tukaj izvirajo navdihujoči tattoo citati iz reber tega dekle. Nanaša se na svobodo vsake osebe, da sprejme svoje odločitve in ne odgovori nikomur za njih. Izjeme so seveda tiste, povezane z moralo in zakonom. Stavim, da je bila bolečina vredna!

1. Kontrastna sporočila zapestja

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ta tattoo citat nima znanega avtorja, dejstva, zaradi katere se je lažje prilagoditi. Videl si, da pereš v dežju; videl si plavanje v plamenu je črkovna tetovaža, ki barva kontrastno sliko. V dežju ne morete res goriti, razen če voda ne more ogenj spustiti in ne morete plavati v plamenih. Torej, razmislimo o vseh teh, kot metaforičnih preskušanjih, ki jih je moral iti skozi in zdaj se premika naprej. Ali vam je všeč pisava časopisov?

.

Leave a comment

+ 40 = 41