Tuesday, February 2, 2021

9 modele de anchete simple pentru bărbați și femei Stiluri la viață

Anklets este accesoriu cel mai la modă și inteligent, purtat atât de bărbați, cât și de femei. Anklets sunt găsite în multe modele dinamice, care se potrivește bine la orice ocazie, petreceri și chiar și o uzură de birou rece, de asemenea. Glezna simplă ar putea fi alegerea corectă pentru a fi purtată în birouri, precum și la orice petrecere formală. Bomboanele simple arata binevoitoare si adauga glorie personalitatii cuiva.

Modele simple de Anklets in Trend:

Pantalonii simple sunt de asemenea impresionante și puteți alege de la platou cel mai potrivit anclet în funcție de tinuta dumneavoastră. Vom avea acum o privire asupra primelor 9 modele simple de ancoraje:

1. Anklet simplu de aur pentru femei:

Simplu Gold Anklet for Women

Acest tip de glezne simple de aur este atemporal și sunt clasice de purtat. Ancletul are un tub îndoit și o altă parte are un lanț legat, oferind astfel un aspect lucios la gleznele moi și frumoase ale unei femei. Acest tip de anklets poate fi cea mai bună opțiune de gifting pentru cei dragi.

2. Anklet simplu perla cu margele de cristal:

Simplu Pearl Anklet with Crystal Beads

Anklet-ul perlat arată foarte unic și elegant și aproape pare a fi o parte integrantă a pantofului tău, oferindu-te și îți îmbracă un aspect dinamic. Între ancorele mici, cristalele orbite în formă rotundă sunt împodobite cu căptușeală de aur, ceea ce face să pară o bucată de accesoriu impecabilă.

3. Anklets simplu cu straturi de argint:

Simplu Anklets

Simplu și elegant este fraza potrivită pentru aceste pahare de argint dublu stratificate. Anklet-ul pare unic și daintiness și sunt perfecte pentru fete tinere. Micile stele strălucitoare încorporate pe ancletă o fac să pară ceresc și o bucată perfectă, dar foarte clasică, de anklet.

4. Anklets Simple Leaf for Girls:

Simplu Leaf Anklets for Girls

Aici vine un anklet ideal pentru femelele care sunt în dragoste cu natura și chiar vrea să seamănă la fel în purtarea și accesoriile lor. Anklet-ul este proiectat în oțel, iar mărgelele mici drăguțe sunt așezate între ele. Pe margini, farmecul delicat și în formă de frunze sunt încorporate făcându-l cel mai clasic aspect anklet.

Vezi mai mult: Indian bridal Anklet Designs

5. Anteturi de cruce placate cu argint pentru fete:

Argint Plated Cross Anklets for Girls

Acest tip de anklet portretează îndoiala spirituală a minții. Pe anklet anklet de argint placate cu pietre transversale sunt spânzurat făcând-o mai interesant și poate atrage cu ușurință atenția altora spre tine.

6. Anklets Simple Infinity Knot:

Simplu Infinity Knot Anklets

Aceasta este o brățară frumoasă și simplă care se formează din fire. Între firul de argint infinitul de argint este împânzit, făcându-l să apară uimitor pe glezna unui bărbat. Acest tip de anklet ar putea fi o chestie gifting perfectă pentru iubitul tău sau pentru orice prieten apropiat de sex masculin.

Vezi mai mult: Anklets For Baby Girl

7. Anklet simplu din piele cu barca de argint:

Simplu Leather Anklet with Silver Boat

Un accesoriu din piele este întotdeauna un hit în rândul oamenilor. Această ancletă simplă este realizată din piele albă pură, într-un model înnodat. Pe marginea ei se încarcă o barcă de argint mică și acest tip de bocanci se potrivesc cu orice fel de îmbrăcăminte dorită.

8. Anclet simplu Fabric cu ancora:

Simplu Fabric Anklet with Anchor

Acest tip de anklet din țesătură de culoare gri arată superb la fiecare om, dur și dur de lucru picioare. Această ancletă este proiectată minunat în două straturi și un farmec de ancorare placat cu argint este fixat, făcându-l puțin diferit și elegant față de alte ancletă.

Vezi mai mult: Bratari de design pentru glezne

9. Anchete simple țesute pentru bărbați:

Simplu Woven Anklets for Men

Acesta este un tip de anclet rece pentru fiecare om. Ankletul are patru straturi dinamice, toate țesute împreună aparând foarte trendy și distincte de altele. Aceste tipuri de anklets sunt perfecte pentru a fi asociate cu pantaloni scurți pentru a arăta aceste anklets.

Unul dintre accesoriile cele mai trendy și mai atrăgătoare, purtate atât de bărbați, cât și de femei, sunt aceste picioare simple și elegante. Aceste bluze simple sunt proiectate în metale prețioase, cum ar fi aurul, argintul și fac o persoană să arate foarte frumoasă și minunată. Bomboane simple sunt, de asemenea, uluitoare, și puteți alege de la platou cel mai potrivit anklet în funcție de tinuta ta.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a comment

− 3 = 6