Wednesday, January 20, 2021

Smart Girl Tips pentru a evita creșterea în greutate la Crăciun

Atât cât iubim cu toții perioada festivă, un lucru pe care nu-l putem pune în legătură cu Crăciunul este cantitatea de greutate pe care o avem de a face. Ne-am concentrat recent pe Crăciun asupra unei alimentații sănătoase și cu un motiv foarte bun - a fost bine documentat faptul că oamenii se îngrășesc de Crăciun!

Am luat deja o privire mai atentă la unele dintre modalitățile inteligente pe care le puteți fi mai sănătoase la Crăciun de a schimba anumite alimente pentru a încorpora bine-cunoscute "super-alimente" în cina de Crăciun. Toate aceste informații pot fi găsite la link-urile din partea de jos a acestei pagini .... Promitem că merită citit!

Există câteva sfaturi foarte inteligente pe care ar trebui să le știi când vine vorba de încercarea de a evita creșterea în greutate la Crăciun. Nu vă mai așteptăm să mai așteptați. Stați confortabil?

Thinkin 'Ahead

92238501bf091941ea0e96bd2676f8a3

Femeile drepte, dacă știți că veți ieși mai târziu în seara asta la cină, nu vă înfometați astăzi, altfel veți fi mai tânăr OVEREAT. Dacă doriți să evitați să încărcați prea mult Crăciun, va trebui să începeți să vă gândiți înainte. Mai degrabă decât să vă înfometați pentru întreaga zi și apoi să vă împrăștiați mai târziu în restaurantul luxos, luați-vă câteva mese mai mici. Mâncați un mic dejun bun pentru a vă începe ziua, o salată sănătoasă și totuși mică pentru prânz și amintiți-vă să vă bucurați de câteva bucăți de fructe sau prăjituri de orez ca gustările dvs. de evitare a foamei pe tot parcursul zilei. Suflarea ta va face doar să vă supraponderați și să păstrați calorii în organism, oricum. Nu merita.

Bomboane de Craciun! 

5212ea73b0e0226d35913772264cc023

Știm că cel mai bun lucru despre Crăciun este tot bomboanele și ciocolata pe care le aveți acces ... și este perfect bine să le mâncați din abundență! Pentru a preveni supraalimentarea deliciilor dulci, asigurați-vă că aveți doar o cutie de ciocolată deschisă simultan și asigurați-vă că ați pus pe cele nedeschise departe undeva, astfel încât acestea să fie în afara ochilor și din minte. Dacă sunt chiar acolo în fața ta, există o șansă bună că vei dori să le mănânci. Dacă nu sunt acolo, nu vă veți gândi la ele. Are sens, corect?

Luați zi de zi de lucru!

12265ad12df4b4ea748f7fad3f97b1ad

Este minunat să vă bucurați de deliciile gustoase, cum ar fi plăcintele de prăjituri și ciocolata în birou în timpul perioadei festive, dar când vine vorba de aducerea în gusturile dvs. gustoase, încercați să le faceți sănătoase. Ia în unele portocale gustoase sau Crăciun (sănătoase), gustări tematice - ne vom uita la acestea mai târziu. Le-ai făcut, așa că are sens că îi vei mânca ... dacă sunt mai sănătoși pentru tine, doar îți faci o favoare. Ceilalți tipi și fete din birou te vor iubi pentru asta. Doar pentru că aceste plăcinte de minci sunt pe masă în fața ta, nu înseamnă că trebuie să le mănânci. Uneori, trebuie doar să ai putere. De fapt, vorbim despre făcând plăcinte de minci mai sănătoase în Top 10 sfaturi pentru a face acest lucru prin Crăciun fără a obține grăsime! (Partea B) - de ce să nu vă uitați mai atent?

Crăciun Bufet-Bonkers!

acb355929c6b627b8939972228647455

Doar pentru că există un bufet nu înseamnă că trebuie să mănânci totul în el! Nu treceți de masa de bufet pentru că vă veți întinde, luați ceva ce probabil nu ar trebui să-l prindeți și să-l arunci în gură. Dacă sunteți în cealaltă parte a camerei sau într-o altă încăpere în întregime, este mai puțin probabil să mâncați. Pur și simplu are sens, nu-i așa? Luați o farfurie, umpleți-o și mâncați-o. Încercați să evitați să vă întoarceți pentru mai multe și dacă faceți, faceți a doua placă mai sănătoasă.

Zilele de Craciun!

Legumele ar trebui să ia o treime din farfuria dvs. când vine vorba de cina mare de zi. Dacă există mai multă carne decât legumele, greșești. Cel mai simplu mod de a urmări câștigul de greutate de Crăciun este de a menține un control adecvat al porțiunii. Ai putea să mănânci cel mai sănătos lucru din lume, dar atunci când ai o porție destinată pentru cinci bărbați, vei obține grăsime.

Schimbă-ți grăsimea!

063c6d7c3ba5a705cd5c9fe912b0e020

Mai degrabă decât să răspândiți grăsime de gâscă pe spuds în acest an, pulverizați-le cu un ulei vegetal cu conținut scăzut de calorii. Utilizați o foaie de coacere non-stick, mai degrabă decât ulei, pentru a găti cartofii friptură. Evitați să folosiți untul pe legume sau cel puțin încercați să tăiați. Nu trebuie să înfrângeți totul în cele mai nesănătoase lucruri, pentru a face ca acesta să aibă un gust bun. Dacă utilizați apa pe care ați gătit legumele cu sosul, veți obține la fel de multă aromă ca și cum ați folosi de grăsimea pe care ați gătit pasărea inch Uneori, cele mai mici lucruri care vor sfârși prin a face cea mai mare diferență.

Pielea Turciei!

Noi Love Turkey, Don't You?

Știm că pielea este cel mai bun pic, dar va adăuga o grămadă de calorii la cina de Crăciun. De ce nu lăsați pielea afară, sau pur și simplu aveți o gură și lăsați pe altcineva să aibă restul. Știm că este gustos, dar merită cu adevărat toate acele calorii suplimentare? Gândește-te - dacă taie tăia pielea de curcan, poți avea o plăcintă de carne sau un pahar de vin fără vinovăție mai târziu!

Pentru mai multe informații despre menținerea numărului de calorii pe acest Crăciun, de ce nu verificați unele dintre celelalte articole de pe site:

  • Top 10 sfaturi pentru a face prin Crăciun fără a obține de grăsime! (Partea B)
  • Top 10 sfaturi pentru a face prin Crăciun fără a obține de grăsime! (Partea A)
  • Noi iubim Turcia, nu tu?
  • Crăciun ușor de schimb de produse alimentare pentru un Crăciun mai sănătos

** Fotografii de mâncare frumoasă găsite pe Pinterest.com!

Leave a comment

18 + = 28