Tuesday, January 19, 2021

Rezultatele provocării de 30 de zile pentru Squat

Toată lumea vrea să arate minunat. De ce? Pentru că atunci când arăți bine, te simți bine. Când îți pui lucrarea pentru a avea un corp de rock, întotdeauna vrei să-l arăți și încrederea pe care o câștigi este ceva ce nu poți ajunge în altă parte. Și un lucru care ne face să arătăm fantastic este ghemuit.

Squatting este de departe cel mai bun exercițiu pentru a vă tonifica și construi picioarele și mușchii pradă. Având picioare mai puternice și un fund mai puternic va ajuta, de asemenea, să creeze acea figură de clepsidră care este într-adevăr atrăgătoare. De asemenea, vă va ridica pradă, așa că este drăguță și drăguță.

Una dintre cele mai populare moduri de a face acest lucru este de a face o provocare de 30 de zile ghemuite. Această provocare este, în principiu, în cazul în care faci un număr diferit de squats pentru câteva zile la rând, apoi ia o zi liberă, apoi du-te înapoi la ea. Dacă doriți să vedeți cât de eficiente pot fi aceste provocări, continuați să citiți.

Regulile

Nu există într-adevăr o mulțime de reguli pentru o provocare ghemuită. Practic, dacă participi și faci așa cum ți se recomandă, vei începe să vezi rezultatele. Dar trebuie să vă amintiți că trebuie să vă schimbați și dieta pentru a face față problemei squat.

Muzica de construcție ia proteine ​​și o alimentație sănătoasă Dacă doriți să profitați la maxim de provocarea, trebuie să mâncați alimente bogate în nutrienți și alimente bogate în proteine, care vă vor ajuta în eforturile dvs. de construire a pradă. Nu mai mâncați nebun, care nu va face nimic pentru a vă ajuta!

Provocarea Squat

Există o serie de provocări diferite în ghemuire și toate acestea vă pot ajuta să construiți un fund mai mare și mai blând. Cel pe care o voi posta mai jos pentru dvs. este unul pe care l-am văzut cu rezultate dovedite. Este simplu, gratuit și nici nu trebuie să mergi nicăieri pentru ao face. Iată provocarea ghemuită pe care ar trebui să o utilizați pentru a obține fundul pe care l-ați dorit dintotdeauna.

Ziua 1 - 50 de squats

Ziua 2 - 55 de pauze

Zilele 3 - 60 de pauze

Ziua 4 - REST

Ziua 5 - 70 de squats

Ziua 6 - 75 Squats

Ziua 7 - 80 de pauze

Ziua 8 - REST

Ziua 9 - 100 de squats

Ziua 10 - 105 de squats

Ziua 11 - 110 de squaturi

Ziua 12 - REST

Ziua 13 - 130 de squaturi

Ziua 14 - 145 de pauze

Ziua 15 - 140 de squaturi

Ziua 16 - REST

Ziua 17 - 150 de scaune

Ziua 18 - 155 de pauze

Ziua 19 - 160 de squats

Ziua 20 - REST

Ziua 21 - 180 de squaturi

Ziua 22 - 185 de squats

Ziua 23 - 190 de squats

Ziua 24 - REST

Ziua 25 - 220 de squaturi

Ziua 26 - 225 de squats

Ziua 27 - 230 de scaune

Ziua 28 - REST

Ziua 29 - 240 de squats

Ziua 30 - 250 de squaturi

 

Sfaturi pentru a fi de succes

Știm cu toții că acest lucru poate părea un lucru dificil de realizat, dar se poate face. Atâta timp cât aveți aceste sfaturi, veți reuși să finalizați cu succes această provocare.

  1. Fă-i în seturi.

Nu te aștepta să poți face toate aceste lebede într-un rând fără o pauză. Poate ar fi frumos să crezi că poți, dar probabil că nu poți. Prin urmare, trebuie să le distrugeți. Vă sugerez să le rupeți în seturi de 10 pentru primele două săptămâni și seturi de 15-20 pentru ultimele două săptămâni pentru a le face pe toate în întreaga zi.

  1. Asigurați-vă că vă odihniți în ziua de odihnă.

Știu că ar fi tentant să stai în fiecare zi singur pentru a crește un fund, dar nu funcționează așa. Trebuie sa lasati corpul sa se recupereze daca doriti sa construiti muschi. Aveți nevoie de zile în care muschii dvs. nu trebuie să lucreze pentru a se putea construi pentru a fi mai puternici pentru a doua zi.

  1. Mancati-va proteina recomandata.

Proteina trebuie să fie consumată pentru a crește mușchiul. Dacă nu-l mănânci, mușchii nu se pot reconstrui și tu nu vei pune pe nici un mușchi și, prin urmare, fundul tău nu va crește.

  1. NU RENUNŢA.

Dacă trebuie să îți împărți piciorul și să-i faci pe tot parcursul zilei, în loc să-i faci doar într-o singură ședință, fă-o. Indiferent de ce, nu renunta la aceasta provocare si asigurati-va ca va faceti intotdeauna squats in zilele in care acestea ar trebui facute.

Rezultatele

În cele din urmă, vom vedea câteva rezultate! Dacă rămâneți cu acest program, veți începe cu siguranță să vedeți rezultatele după câteva săptămâni. Doar amintiți-vă că poate dura până la o lună pentru a vedea aceste rezultate și dacă doriți să vă îmbogățiți și mai mult, puteți repeta această provocare de mai multe ori.

Rezultatele provocării de 30 de zile pentru Squat

Rezultatele provocării de 30 de zile pentru Squat

Rezultatele provocării de 30 de zile pentru Squat

Rezultatele provocării de 30 de zile pentru Squat

Rezultatele provocării de 30 de zile pentru Squat

În scopul de a obține picioare uimitoare și un fund poate fi mândru de, este nevoie de muncă și efort greu. Această provocare squat vă poate ajuta să câștigați acel organism pe care l-ați dorit mereu.

Leave a comment

23 − 21 =