Tuesday, February 2, 2021

Cum să-și piardă rapid grăsimea din mâini

Toți avem un domeniu problematic în corpul nostru. Pentru unii dintre noi este coapsele noastre necorespunzătoare, pentru alții este topul nostru de brioșă inestetic și pentru prea mulți dintre noi sunt brațele noastre jiggle. Da, excesul de grăsime din braț este o problemă de care prea mulți dintre noi suferă, chiar și cei mai subțiri dintre noi, de asemenea, mi-e teamă să spun. Când totul este acoperit de mânecile noastre, nu este prea mult de o problemă, dar ce se întâmplă atunci când vine vara și vrem să purtăm acea rochie nemaipomenită fără mâneci sau un bikini? Nu vrem ca "aripile noastre de bingo" să ne distrugă aspectul! În nici un caz, ne dorim brațe minunate și subțiri de care putem fi mândri. Nu vă întrerupeți, totuși, doamnelor, tocmai pentru că aveți puțină grăsime excesivă de braț, tocmai acum nu înseamnă că lucrurile trebuie să rămână așa. Există lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă răsturnați brațele și să le tonifici. Urmați această listă de 20 de sfaturi despre cum să pierdeți rapid grăsimea brațului și, în cel mai scurt timp, veți muri pentru a vă arăta brațele frumoase ...

1. Antrenament cu benzi de rezistență

62a94f23207c3b0978a3ba7cd4a9a942

Când încercam să-mi tonul brațele, am descoperit că cele mai bune exerciții absolut au fost cele făcute cu o bandă de rezistență. Puteți lua o bandă de rezistență de la magazinul dvs. local de sport și va veni fie cu o listă de exerciții sugerate, fie puteți găsi mai mult online. Lucrul cu o bandă de rezistență este minunat, deoarece puteți sta în fața televizorului în timp ce vă întăriți și tonifiind brațele - am aflat că a fost o mare distracție! Singurul meu sfat este să nu exagerați, dacă sunteți doar un începător care este în regulă, este nevoie de timp pentru a-ți consolida puterea și rezistența.

2. Stretch În mod regulat

d18ab6e84677cb610fa9d241270c1ee3

Dacă, ca mine, nu aveți o slujbă foarte activă și stați în spatele unui birou toată ziua sau ceva asemănător, este posibil să nu faceți prea multe exerciții în timpul programului de lucru. Acest lucru poate determina brațele să devină leneși și să stocheze grăsime, provocând probabil zona dvs. cu probleme. Pentru a combate acest lucru, încercați să vă ridicați în fiecare oră și să vă întindeți mușchii, acordând o atenție specială brațelor. Acest lucru vă va ajuta sângele să circule mai bine prin venele dumneavoastră.

3. Mergeți

4c8dcbc7890700079d7ca8c28a17a588

În ciuda întregului exercițiu recomandat pe care îl obțineți pentru grăsimea mâinilor de sablare, mă tem că nu puteți să vă reduceți o anumită zonă a corpului dumneavoastră, de aceea este important să vă antrenați întregul corp. Lăsați un pic de timp în fiecare zi pentru a merge la plimbare și veți găsi mai multă calorii decât dumneavoastră. Plimbarea este grozavă pentru că este atât de liniștită și vă ajută să pierdeți greutatea fără să o realizați.

4. Jumping Jacks

ab951e5f8817ccf8c9df07dcba5a1808

Jumping jacks sunt fantastice - fapt! Îi iubesc și mă străduiesc să le fac zilnic. De fiecare dată când mă ridic de la birou, mă forțez să fac cincizeci, așa că pe parcursul zilei primesc un antrenament fără a lua deloc timp. Pe măsură ce săriți, lucrați dvs. abs, brațele, coapsele interioare și violurile, ceea ce înseamnă că aveți un antrenament complet. Începeți doar să faceți câteva la un moment dat și creșteți numărul pe măsură ce vă creșteți rezistența. Pe langa faptul ca sunt minunate pentru bratele tale, jack-urile de sarituri sunt o forma foarte buna de cardio prea, astfel incat sa-ti pastreze inima si plamanii sanatosi.

5. Push Ups

76c437fb4d662133ff29146ae9f5f4d3

Stiu, stiu, te pot auzi pe toate gemand la doar gandul de a face up-uri. Sunt îngrozitor, nu? Ei bine, în timp ce ele pot părea o durere de făcut, sunt uimitoare la tonifierea brațelor în timp ce vă dau un stomac definit și plat. Dacă găsești greutăți mari, începi să te odihnești în genunchi. Dacă nu puteți face prea multe simultan, nu vă faceți griji. Începeți mic și faceți-vă drumul în sus. Poate adăugați un rep în fiecare zi sau mergeți puțin mai jos. Brațele voastre vor fi tonifiate în cel mai scurt timp!

6. Investește într-o minge de medicină

2dc4cb48cf98c09b26d65fcc291df191

Bile de medicină, sunt acele lucruri de baschet de supraponderalitate? Dreapta? Dreapta! S-ar putea să nu fiți folosit niciodată înainte și pariez că unii dintre voi nu sunteți chiar siguri de ce au fost, ci credeți-mă când spun că sunt uimitori. Ele fac antrenamentul atat de distractiv, astfel incat abia observati ca exersati. Există o mulțime de exerciții pe care le puteți face cu o minge de medicamente pentru a vă tonifica brațele, astfel încât, în loc să vă grăbiți, vă voi direcționa pur și simplu spre web (mai precis, pe YouTube) și veți insista asupra căutării.

7. Yoga

eb95825318b83a8eb2a12226ca5fc50d

Yoga este minunat pentru atâtea motive încât nu le pot număra pe toate. Este minunat pentru a vă ajuta să vă distrați și să vă relaxați, pentru că vă ajutați să vă consolidați nucleul, pentru a crește flexibilitatea și pentru a nu mai aminti tonifierea - în special a celor cu arme plictisitoare. S-ar putea să crezi că nu e pentru tine, dar îți recomand să ai o șansă. Nu o bateți până nu o încercați, ați putea fi surprinsă plăcut. Și nu vă faceți griji dacă nu doriți să vă înscrieți la o clasă, există o mulțime de DVD-uri pe care le puteți urmări în confortul casei dvs..

8. Exercitarea DVD-urilor

98abcbf4b780e1f726da453ead72a3bd

Vorbind despre exerciții DVD, există o mulțime de ele puteți cumpăra, care vă va ajuta să tonifi brațele. Mulți dintre ei se vor concentra numai pe brațele voastre. Acestea se încadrează în timp, de la zece minute la o oră, astfel încât oricine să le poată introduce în rutinele lor zilnice. Pur și simplu puneți deoparte un spațiu de timp în fiecare dimineață și apăsați redarea. Începeți ziua prin exerciții este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă oferi motivația pentru o zi înainte.

9. Du-te înot

162959a627fb0f9c8da1ab72cdabd53e

Înotul este o modalitate excelentă de a vă tonifica corpul, în special de brațele voastre. Toate loviturile diferite includ brațele și rezistența subtilă dar puternică a apei adaugă antrenamentului dumneavoastră. În câteva săptămâni de înot regulat, vă veți găsi tonifiind peste tot și grăsimea brațelor va dispărea.

10. Dansul

ce1e6dd6dbaaf9569e4aa30ed99a3626

Indiferent dacă o credeți sau nu, dansul este o modalitate foarte bună de a vă ajuta să eliminați excesul de grăsime din braț. Nu trebuie să vă înscrieți într-o clasă sau ceva așa de fantezist, doar stick pe CD-ul dvs. preferat și dans în jurul valorii de camera de zi pentru treizeci de minute în fiecare zi. Veți mișca brațele fără să vă dați seama cât de mult vă dați tot restul corpului un antrenament. Dansul este grozav pentru voi toți, nu doar pentru brațele voastre.

11. Credeți că puteți face acest lucru

715de592c1720f5e20981d30cc3b8297

Văzând că suntem puțin peste jumătate din această listă, o să arunc acolo că trebuie să ai încredere în tine când încerci să tonifici sau să piardă în greutate. Dacă nu crezi că poți să faci asta, atunci niciodată nu o vei face. Acordați-vă recompense atunci când atingeți fiecare dintre miniștrii dvs. pentru a vă menține concentrați și a vă îndemna în fiecare zi. Puteți face acest lucru, ați meritat, așa că nu renunțați!

12. Salt Rope

fc3f6a899368b2f8d0768642bc3b12a8

Sunt șanse, mulți dintre voi nu au sărit în coardă de când erați copil, dar vă sfătuiesc să începeți. Este o formă excelentă de cardio care îți dezvoltă brațele și picioarele, să nu mai vorbim de felul ăsta de distracție! Este posibil să nu reușiți să o faceți pentru mult timp la început, dar să vă lipiți de ea, va veni cu timpul, la fel ca acele arme frumoase.

13. Ridicarea înălțimilor

c6c76680d573b480f01dee3b12bf9682

Una dintre cele mai bune metode de a schimba grăsimea pe brațe în mușchi este ridicarea greutăților. Nu vă faceți griji, ridicarea greutății nu vă va face să arătați atât de voluminoase cum credeți, vă face să arătați tonați și subțiri în timp ce vă construiți forța. Dacă nu vă place să ridicați greutatea în fiecare zi, de ce să nu investiți într-un set de greutăți, puteți să vă atașați la încheieturi și să le purtați în timpul dansului sau plimbării. Acest lucru poate părea că nu prea crede-mă că face o diferență masivă la antrenament.

14. Hidrat, hidrat, hidrat!

3980e29330d6a083f791d64de5945e04

Am spus-o mai devreme și probabil că o voi spune de mai multe ori - trebuie să beți multă apă. Nu pot să subliniez cât de important este faptul acesta! Indiferent dacă încercați să pierdeți suplimentar grăsimea sau nu, trebuie să beți șase până la opt pahare de apă pe zi pentru a rămâne în vârful sănătății. Este minunat pentru că elimină toxinele din corp, vă păstrează aspectul grozav și vă menține sănătoasă. Când vine vorba de a pierde grăsimea suplimentară, apa vă ajută să vă mențineți pe deplin, astfel încât să nu mâncați la exces, prin urmare, luați mai puține calorii și arzându-le în afara corpului.

15. Numărați acele calorii

3ada396df5f9a2a1541fbd812fac94a6

Ca și atunci când încercați să pierdeți orice tip de grăsime, trebuie să aruncați o privire la câte calorii mâncați. Este recomandat ca femeile să mănânce două mii de calorii pe zi pentru a rămâne aceeași greutate, dar dacă încercați să scăpați în greutate, vă recomand să tăiați (asigurați-vă că nu mâncați mai puțin de douăsprezece sute de calorii pentru a rămâne sănătoși). Cu dieta nu puteți alege și alegeți unde doriți să pierdeți grăsime de la toate acestea, dar pe partea de plus, aceasta înseamnă că veți pierde kilograme și centimetri pe tot corpul dumneavoastră, nu doar brațele plictisitoare.

16. Mâncați sănătoși

768c27633e2dab911b47274f39e90b4d

Vorbind despre calorii - tocmai pentru că le numărați nu înseamnă că puteți să vă umpleți de bare de ciocolată și să nu mai mâncați când atingeți limita. Pierderea în greutate și grăsimi este la fel de mult despre ceea ce mănânci cât de mult. Trebuie să aveți o dietă echilibrată, bine rotunjită sau altfel, grăsimea din braț nu se duce acolo. Dacă aveți nevoie de sfaturi, încercați să citiți unul dintre celelalte articole ale mele 50 de alimente sanatoase pentru a pierde in greutate.

17. Boxă 

eb459cb2d646225c1c29367783d32472

Așa cum sunt sigur că vă puteți imagina, boxul este o modalitate foarte bună de a vă ajuta să pierdeți brațul de grăsime văzând pe măsură ce aruncați atât de multe lovituri și jaburi. Vestea minunată este că nu trebuie să vă înscrieți la o clasă pentru a face acest lucru (cu excepția cazului în care doriți, desigur) sau chiar să aveți o pereche de mănuși de box. Pur și simplu face un spațiu în casa ta și începe să imite toate mișcările. Acesta este locul unde un set de greutăți pentru încheietura mâinii ar fi util pentru rezultate mai bune. Trebuie doar să vă instalați în fața televizorului și să vă dați ușor, ușor!

18. Suplimente pe bază de plante

8935af604dd4c6d4ccdfe093ea3e6dea

Pentru a-ți da grăsimea în mâini puțin mai multă lovitură în ușă, poate doriți să luați în considerare un supliment pe bază de plante pentru a accelera procesul. Veți găsi internetul umplut cu sute de aceste suplimente "miraculoase" care pretind că ard grăsime, dar vă rog, vă rog, nici măcar nu le luați în considerare. În schimb, dacă credeți că un supliment pe bază de plante vă poate fi potrivit, vizitați-vă medicul sau farmacistul pentru a primi sfaturi despre ce ar trebui să faceți și ce funcționează.

19. Nu renunta

e9ab064be63b7797922678f7d0669b2c

În timp ce acestea ar putea fi toate sfaturi pentru a vă ajuta să pierdeți brațul rapid de grăsime, rețineți că există și nu va fi o remediere peste noapte la problema ta. Trebuie să muncești din greu și să mănânci bine, în timp ce rămâi răbdător și împingându-te să te ții în continuare. Rețineți de ce lucrați atât de mult, de ce nu doriți să mâncați bara de ciocolată. Întotdeauna mi se pare că ajută la a avea o imagine a ceea ce mă îndrept undeva, o voi vedea în fiecare zi sau știind că voi primi o recompensă când îmi ating scopul. Și amintiți-vă, cu cât este mai mare recompensa (alături de noul dvs. aspect fabulos, desigur) cu atât mai greu veți lucra pentru aceasta.

20. Chirurgie cosmetică

f0d3f9e575b8fde879c4e135a2182118

În primul rând, permiteți-mi să încep prin a spune că aceasta ar trebui să fie doar ultima dvs. soluție absolută. În al doilea rând, trebuie doar să considerați cu adevărat că dacă ați pierdut deja o greutate prea mare și ați rămas cu pielea sărată pe brațe și în alte locuri. Orice doctor / chirurg de renume nu vă va considera nici măcar pentru operația de îndepărtare a pielii dacă sunteți supraponderală sau nu v-ați deranjat să faceți exerciții deoarece este posibil să reușiți să vă pierdeți excesul de grăsime în mod natural. De aceea este important să urmați toate sfaturile anterioare (eventual de mai multe ori!) Înainte de a lua în considerare acest sfat. Este scump, este dureros și ar trebui să fie întotdeauna o ultimă soluție.

Leave a comment

60 + = 62