Tuesday, February 2, 2021

10 Cel mai bun exercițiu de fund pentru a ridica, ton și forma

exercițiu butt

Butoanele de antrenament sunt efectuate pentru a tonifica și a forma spatele unui model prezent în spate. Șoldurile și întregul corp raționalizat al unui model pot fi ușor realizate prin concentrarea asupra exercițiilor care vor funcționa pentru a scoate aspectul doritor. Femeile tinere descoperă entități noi pentru a dobândi modele cum ar fi cadavrele, de aceea ne vom concentra pe cele 10 cele mai bune exerciții pentru fund, pentru a ridica, toniza și modela spatele!

Cele mai comune exerciții includ progresia hip-liftului, robinetele de la picioare, înălțimile frontale cu o singură picior, ghemuirea cu kick-backs, ghemuirea cu un singur picior cu prosop, ghemuiturile dumbbell, plie, lunges explozive, salutările soarelui și sapa cu rotație. Acestea se numără printre cele mai bune exerciții ale ucigașei pentru femeile sensibile care doresc să se încadreze în categoria celor care au nu numai lift, ci și tonuri și butoni clasic!
Progresia de șold - acesta este un antrenament clasic care are scopul de a ușura tensiunea din partea inferioară a spatelui, cu toate acestea, în afară de a ușura tensiunea pentru a restabili momentul relaxant, exercițiul este, de asemenea, renumit pentru muncitorii de lucru în același timp.

Toe robinete este locul unde vă maximizați pe degetele de la picioare și, de asemenea, le folosiți pentru a atinge podeaua când vă așezați pe spate cu brațele deoparte.
Piciorul cu un singur picior este, de asemenea, cunoscut ca exercițiul de echilibru și implică o întindere solidă a coapsei în timp ce este strâns, deoarece este un exercițiu care nu invită multe mișcări, este ușor de atins, deoarece există o mai mică coordonare și, prin urmare, pentru tonul spatelui după cum este necesar.
Squat cu kick-back atunci când sunt puternice, quads dvs. și fundul va fi tonifiat. De asemenea, se face referire la o mișcare a puterii, în picioare pe un picior și pe umeri care se întind de la o parte până la alta, ca și cum ar face o scufundare și în continuare alternând cu squats este vorba despre kick-back cu squat!
Pătușa cu un singur picior, cu prosop, devine o regină fizică prin maximizarea pe un prosop pliat. Mai mult ca un portar pregătindu-se pentru o scufundare pe o minge, ghemuitul unic este ușor, dar necesită determinare.
Ghemuirea halucinilor transformă un antrenament normal la o sală de gimnastică cum ar fi experiența

Plie

Plie simplu, dar necesită multă practică pentru a face corect. Este asociat cu antrenamentul brazilian și antrenamentul.
Locurile de expunere la fel ca termenul denotă, aceasta este cea mai bună întindere pe care o puteți obține, care include și echilibrul.
Sun salutări este yoga care funcționează de fapt în fiecare parte a corpului, inclusiv fundul
Clam dig cu rotație, aceasta cuprinde o rotire exterioară a șoldului, cu o mică greutate pe braț.

Leave a comment

37 − = 28