Wednesday, January 20, 2021

101 tatuaje de muzică genială pe care veți dori să le obțineți pentru dvs.

Tatuajul muzicii poate fi împărțit în două categorii principale, și anume pentru iubitorii de muzică si pentru producători de muzică. Prima categorie cuprinde, de obicei, note muzicale și căști combinate cu alte elemente vizuale atrăgătoare precum trandafiri, panglici, inimi, casete compacte și așa mai departe. În plus, acesta include logo-uri de bandă și portrete ale cântăreților preferați.

A doua categorie se concentrează mai mult pe instrumente muzicale. În funcție de instrumentul pe care îl joacă, oamenii primesc tatuaje pentru vioară, tatuaje pentru chitară, tatuaje pentru tobe, tatuaje pentru chitara bas, tatuaje pentru microfoni și așa mai departe. Ei sunt mai interesați de partea tehnică a muzicii decât de modul în care se simte.

Cele mai vechi dovezi pe care oamenii le foloseau pentru a face muzică și a le asculta, datează din anul 200 î.Hr. Grecii aveau o modalitate de a pune accente pe anumite cuvinte, făcându-le să difere și ritmic. Odată cu trecerea timpului, muzica a câștigat tot mai mult teren. Confucius, faimosul filosof din China, se referea la muzică în scrierile sale profunde. El a ajuns la concluzia că music produce un fel de plăcere pe care natura umană nu o poate face fără. 

Contents

Tatuaj muzical

Adam Levine a spus asta muzica este serios cel mai mare lucru pe pământ. El ar ști de când este cântărețul principal în formația rock rock numită Maroon 5. Tatuajul muzical este o modalitate de a ne exprima dragostea față de muzică. Obținerea unui tatuaj care este oarecum legat de ideea de muzică este ca transpunerea muzicii în imagini. Notele muzicale sunt cunoscute cu exactitate, dar există și diverse simboluri care ne pot ajuta să ne exprimăm sentimentele față de muzică.

Simple sau complexe, tatuajele muzicale vă pot exprima dragostea pentru muzică în general, o anumită bandă sau cântăreață și un anumit instrument muzical. Puteți fi la fel de creativ cum doriți atunci când vă proiectați tatuajul, dar până atunci, iată câteva exemple minunate!

50. Iubirea sunetului muzicii

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Acesta este un tatuaj muzical simplu care exprimă dragostea acestei persoane pentru muzică. Se compune din conturul unei inimi și al cocoșului sau al celei de-a opta note. Nu știu dacă preferă în special sunetul notei a opta, dar este doar o modalitate de a condensa o idee într-un simbol. Acest tip de tatuaj poate fi inclus în categoria modelelor minimaliste, deoarece este foarte simplu și semnificativ în același timp. Iubesc.

49. Joacă, pauză, săriți și amestecați

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Un alt design simplu care se potrivește perfect pe încheietura mâinii, este și un tatuaj expresiv. Este conectat la tehnologia pe care o folosim pentru a asculta muzică. Există simboluri pentru joc, pauză, săriți și amestecați, toate pe care le folosim de fiecare dată când dorim să auzim sunetul muzicii. Este amestecarea o opțiune pe care o utilizați? Îmi place să fiu surprins de dispozitivul meu, dar nu este ca și cum nu cunosc fiecare melodie din playlistul meu.

Obtine o Muzică personalizată gratuită Tattoo Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

48. Corpul este ca un bas dublu

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Această doamnă a tatuat o parte foarte mică din corpul ei, dar ea a transformat-o mult mai mult. Datorită plasării perfecte a celor două tatuaje muzicale, spatele ei arată acum ca un bas bass. Acest instrument de coarde nu este reprezentat cu precizie, dar dacă vă uitați la imaginea mai mare, ideea ei este minunată! Ar putea fi un basist dublu sau ar putea fi o dansatoare.

47. Cântecul a două inimi

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Un personal și patru note muzicale, două din care formează o față zâmbitoare, sunt înlocuiri perfecte pentru inelele de nuntă. Acest cuplu a obținut tatuaje potrivite a ceea ce este probabil o parte a cântecului lor preferat. Ei au adăugat un element distractiv în tatuajul lor muzical, și anume cravată. Prin utilizarea unei cravate mici și mari, au creat impresia chipurilor zâmbitoare. Apreciez creativitatea și modul lor modern de a-și exprima dragostea.

46. ​​Muzica este un salvator de suflet

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Scrierea unui mesaj pe corpul nostru care se referă la muzică este la fel de bun ca orice alt model. Această fată pare să fi avut probleme serioase în viața ei și muzica a fost mereu acolo ca să o mângâie. Zicală muzica mi-a salvat sufletul este o afirmație destul de serioasă, care nu trebuie subestimată. Îmi place și fontul caligrafic pe care la ales pentru tatuajul ei profund.

45. Sigla lui Rammstein

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Rammstein este o formatie germana care canta metal industrial. Logo-ul lor este exact ca tatuajul pe această fată. Ea trebuie să fie printre fanii lor cei mai mari de când a ales să-și cernească permanent pielea cu logo-ul. Ea a tatuat-o aproape de inima ei, așa că trebuie să însemne mult! Această zonă nu este prea expusă, dar nici ascunsă. Îi admir dăruirea pentru această bandă, pentru că ea nu este în mod evident tatuată cu alte logo-uri de bandă.

44. Cleful înalte și o floare

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Acest design face parte din tatuajele muzicale și tatuajele indie. Indie este scurtă pentru independență și se referă la un stil care nu este mainstream. Semnul muzical din interiorul florii este clema G sau clef-ul înalte. Din timpuri moderne, este folosit pe scară largă pentru muzica vocală. Majoritatea oamenilor nu știu acest lucru, așa că îl folosesc pur și simplu ca simbol pentru muzică în general. Această persoană nu este un admirator al nimicului mainstream, așa că ar putea să-și cunoască adevăratul sens.

43. Muzică de linii fine într-o inimă

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Tehnica folosită pentru cerneala acestui tatuaj este numită linia fină. Este o modalitate de auto-explicativă și o modalitate foarte de coquette de desene sau modele de cerneluri detaliate. Pot identifica o mulțime de simboluri muzicale ca parte a inimii, cum ar fi clema G, clema F, nota a opta, notele de fascicul și notele trimestriale. Ea este conștientă de cât de complexă este muzica, de aceea nu a reprezentat doar dragostea ei pentru muzică cu un singur simbol.

42. Simboluri muzicale în formă de chitară

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

O alegere inspirată ca un tatuaj în antebraț, această reprezentare a unei chitări este plină de simboluri muzicale. În comparație cu tatuajul despre care am vorbit mai devreme, acesta conține un simbol suplimentar. Mai exact, este cel care arată ca un apostrof. Acesta este un semn de respirație. Prea multă tensiune ar accelera inima noastră bate până la punctul de tahicardie, deci o respirație este întotdeauna binevenită! Coarda curbată arată în plus!

41. Muzică care leagă oamenii

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Când vă puteți sincroniza bataile inimii și muzica dvs. favorită bate la alții, atunci puteți fi complet. A patra și a cincea linie de personal se transformă în simbolul bătăilor inimii pentru a exprima sentimentele. Cele două siluete arată ca niște note grinse pentru a accentua conexiunea. Nu sunt sigur de ce e jumătate de notă, dar presupun că este vorba despre găsirea celor mai bune jumătăți. Foarte emotionant!

40. Dragostea pentru U2

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Formată în 1976, U2 este una dintre cele mai populare trupe vreodată. Acest tatuaj descrie unul dintre logo-urile trupei. Nu au folosit același logo peste decenii, dar fiecare le-a reprezentat la un moment dat. Ei sunt irlandezi și cântă rock, deci probabil că tipul îi place genul de rock sau este și el irlandez. Originat în primele lor zile, acest logo a fost inscripționat pe mărfurile oficiale ale trupei. Aceste linii orizontale ar trebui să fie aripi. Muzica te face să zbori, figurat, bineînțeles.

39. Muzica de foi ca un trandafir

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Pentru a descrie cât de frumoasă este muzica, poți să iei o foaie de muzică și să o faci ca un trandafir. Muzica este o notație de muzică tipărită pe hârtie sau scrisă pe hârtie. Acesta este un mod foarte inventiv de a arăta în imagini cât de mult înseamnă muzică pentru tine. Îmi place că această persoană a păstrat designul simplu și sa concentrat pe livrarea unui mesaj, nu pe crearea unei capodopere vizuale.

38. Pace, muzică și flori

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ușor schimbat, acest chef G arată frumos lângă floarea portocalie. În mijlocul cheii există simbolul păcii. Muzica este atât liniștită, cât și frumoasă, așa că acest tatuaj are sens. Arata ca un design personalizat pentru o anumita persoana, nu luate din albume pline de tatuaje. Moneda aceea este plasată acolo cu un scop. Acesta este menit să vă dau o idee despre cât de mare este acest tatuaj.

37. Căști de dimensiuni mari pentru un sunet impecabil

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Aceste căști nu sunt dimensiuni de viață! Sunt mult mai mari! Încă mai îmi place cum arată acest design supradimensionat pe coastele tipului ăsta. Este cu siguranță pasionat de muzică și îi place un sunet clar. Aceste tipuri de căști sunt de obicei prevăzute cu spumă de memorie care asigură o uzură lungă și confortabilă. El va purta confortabil tatuajul său după ce se vindecă!

36. Învârtirea elementelor muzicale

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Această compoziție atrăgătoare din punct de vedere vizual cuprinde mai multe elemente muzicale. Printre tatuajele muzicale care conțin mai mult de două instrumente muzicale, acesta este în formă de inimă; un fel de. Partea stângă este alcătuită dintr-un personal cu note muzicale pe acesta și o parte din clema G, în timp ce partea dreaptă include chei de pian și o parte a unei chitări. Nu pot spune care parte a corpului a fost inscripționată, dar îmi place aspectul general!

35. Din chitara Ziua mortii

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Acest tatuaj reprezintă o combinație între un instrument muzical, un craniu și un logo. Am căutat logo-ul și aparține unei companii. Proprietarul acelei companii este cel care a primit acest tatuaj. El este un om creativ, deoarece a pus împreună un craniu de zahăr și o chitară într-un mod atât de rece. Știu că chitara nu funcționează deoarece coardele nu sunt strânse în mod corespunzător. Semnificația tuturor acestor lucruri este prea personală pentru a le spune.

34. Cântând împreună cu stelele

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Judecând după detaliile din acest tatuaj, persoana care a primit-o este un vocalist. Microfonul nu este singurul element care i-ar putea da departe. Steaua simbolizează dorința de a avea succes și numai un profesionist ar putea ști că # nu este hashtag pentru nimic, ci un simbol pentru note clare. Prezența notei treizeci și doi este, de asemenea, un semn al cunoașterii. Nota treizeci și doi este cea cu două steaguri.

33. Sunete divine pe buzele roșii

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Nu există nici un mister cu acest tatuaj muzical. O femeie a decis să-și cernească pasiunea pe piele sau o reprezentare a iubirii ei pentru vocile feminine. Sunetul iese dintr-o gură frumos definită; este ascuțită și începe cu o notă punctată. Aceasta din urmă înseamnă că durata notei este prelungită cu jumătate. Deci, imaginați-vă vocea unei femei care susține o notă. Asociază acest lucru cu liniștea și calmul. Tu?

32. Casetă compactă cu un mesaj

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Casele sau casetele audio au fost enorme până la începutul anilor '90, când au apărut discurile compacte. Nu cred că această persoană este de modă veche, dar el sau ea ar putea găsi această bandă reprezentativă pentru muzică. Mesajul adăugat afirmă că viața mea este muzică. Putem concluziona cu ușurință că muzica este viața indiferent de formatul pe care îl folosim pentru ao asculta. Nici măcar nu mai folosim CD-uri în aceste zile, deci tot ce se referă la muzică merge.

31. Cântăreață chitară mexicană

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Având în vedere decorațiile de pe fața cântărețului, putem concluziona că el este mexican. De asemenea, fumează un trabuc, fapt care poate fi asociat și cu Mexicul sau chiar cu Cuba. Expresia sa de fata spune multe despre cat de mult suflet imi pune in muzica lui. Poate că persoana care la ales îl apreciază pe un cântăreț pasionat care poate face pe cineva emoțional.

30. Muzica mângâie inima

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Un personal plin de note muzicale înconjoară o inimă roșie aprinsă ca o panglică. Se pare delicat și încălzirea inimii. Accentele albe arata atat de frumos incat acestea fac scantei notele. Acesta este unul dintre tatuajele muzicii feminine care ar arăta grozav pe antebrațul, încheietura mâinii sau glezna cuiva. Când alegeți un tatuaj mic, este mai bine să nu faceți cerneală în zone în care tatuajele mari s-ar potrivi mai bine.

29. Înălțimea coapsei din muzică

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Seductiv și feminin, acest tatuaj arată sexy! Se pare că această femeie poartă ciorapi, când, de fapt, nu este. În loc de ciorapi mari, ea poartă un tatuaj inspirat de muzică. Există o simfonie de note muzicale fără greutate pe o panglică care se închide cu un arc. Acest design nu are nevoie chiar de culoare, deoarece pur și simplu iese în evidență. Ai îndrăzni să optezi pentru un astfel de tatuaj?

28. Trandafiri și un microfon pe coapse

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Acest tatuaj nu este la fel de îndrăzneț ca cel precedent, dar arată încă fantastic! Trandafirii sunt feminini, iar microfonul este împuternicit! Microfonul este veche, dar frumos tatuat cu toate detaliile necesare. Nu sunt sigur dacă oamenii folosesc încă acest tip de microfon, dar știu că a fost o parte din echipamentul de cântărire la un moment dat.

27. Contrabas în acuarele

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Nu arată acest bas bass ca și cum ar fi scăldat în acuarelă? În timp ce își păstrează părțile din culoarea originală, este de asemenea înmuiată în cerneală albastră, turcoaz, roz și roșu. O adevărată simfonie a culorilor, acest tatuaj exprimă dedicarea și dragostea pentru muzică. Nimeni nu ar alege vreodată un design mare pentru ceva care să însemne puțin pentru el sau ea. Pentru mine, acest lucru este mai mare decât mi-ar plăcea să fie, deci poate că trebuie să găsesc un instrument care să se potrivească mai bine gustului meu.

26. Un vârf la un set de tobe

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Ca și cum un portal către o altă dimensiune a fost deschis, acest tambur setat în mod misterios apare dintr-o gaură neagră. Schița acestui tatuaj este strânsă și urmează numai forma tobei. Un pic cam plictisitor pentru gustul meu, acest design arata frumos, dar nu emana nici un sentiment. Frumusețea tobei este incontestabilă, dar cred că știi ce vreau să spun. Să atingem chimvalele!

25. Amestec microfon și căști

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Un tatuaj realist alb-negru, acesta se bazează pe o mulțime de lucrări de umbrire. Tatuajelor muzicale care compun această combinație sunt într-adevăr apreciate datorită semnificației și aspectului lor. Sunetul care intră figurat în microfon iese din căști. Sunetul muzicii circulă fluent și ajunge nu numai la urechile noastre, ci și la sufletele noastre. Este un tatuaj reprezentativ pentru categoria de muzică.

24. Mâini delicate pe un amplificator de sunet

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Microfonul este, în principiu, un amplificator de sunet. Vocaliștii trebuie să fie auziți cât mai clar posibil de cât mai mulți oameni. Cu toate acestea, acest instrument devine mult mai mult pentru cei care cântă. Observați cât de delicată este această mână când țineți microfonul? Aș spune că are un obiect foarte fragil care ar putea să se rupă în orice moment sau un copil, nu un microfon robust. Aceasta este pasiunea.

23. Sunete vioara viitoare

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Pianul sau vioara are doar patru siruri de caractere. Dacă joci un cântec de vioară în capul tău chiar acum, nu ești uimit de complexitatea sa? Numai mâinile delicate, cum ar fi cele de la acest tatuaj și o minte strălucitoare, sunt capabile să facă o astfel de muzică fascinantă doar cu patru corzi. Lucrarea de cerneluri însăși este destul de bună. Nu mulți artiști de tatuaje reușesc să atragă mâinile, dar acest lucru este minunat. Unul dintre cele mai frumoase tatuaje muzicale pe care le-am văzut în timp ce cercetăm acest post.

22. Tatuaj modern pentru banda și playerul audio

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

În timp ce elementele parte din acest tatuaj muzical sunt în principal vechi sau învechite, stilul în sine este modern. Tipul ăsta probabil vrea să-și amintească benzile mixte și muzica ghetoului, deoarece a scris aceste cuvinte pe pielea lui. Există, de asemenea, un casetofon și o bandă, precum și o săgeată portocalie între ele, îndreptându-se spre locul în care se presupune că va ieși banda. Cred că acest tatuaj este original și că, chiar dacă sensul său este evident, este foarte important pentru el.

21. Craniul Punk-Rock este nebun

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

O bucată de piept plăcută, dar acest tatuaj arată puțin din cauza craniului. Cu toate acestea, craniul este atât de nevinovat încât are parul vopsit cu culori de curcubeu. Coafura îi dezvăluie identitatea ca o puncă-rocker, iar chitarele îi dezvăluie dragostea pentru muzică. Probabil o doamnă tare, purtătorul acestui tatuaj și-a exprimat personalitatea într-un mod minunat. Aș vrea să am curajul să fac același lucru!

20. În cazul în care cuvintele eșuează, muzica vorbește 101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Tatuajul care se răspândește pe spatele acestei doamne este complex. Pe lângă chitara și un mesaj foarte atent, acesta cuprinde și cranii, trandafirii și aripile. Cranii nu pot avea nicio legătură cu moartea cuiva dragi. Ele ar putea contribui doar la dualitatea vieții și a morții dincolo de cuvinte. Muzica nu eșuează atunci când vine vorba de tristețe, durere și alte sentimente deopotrivă. Chitara asta purpurie pare ca apartine. Nu aș schimba nimic despre acest tatuaj.

19. Muzica are un impact asupra vieții

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

O chitară care se transformă într-un copac poate însemna o mulțime de lucruri. Cred că ideea principală se învârte în jurul faptului că muzica este plină de suflet. Rădăcinile adânc înrădăcinate reprezintă fundamentul unui copac sănătos, la fel cum un cântec bun are nevoie de cunoștințe solide pentru a juca un instrument și pentru a compune muzică. Chitara în sine nu pare fantezie, deoarece ar trebui să exprime un principiu.

18. Afecțiunea unui muzician

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Expresia facială a acestui om este neprețuită! Ea arată cu adevărat afecțiune și conținut față de chitara pe care o deține. Din moment ce poate roti o chitară cu 6 șiruri, trebuie să fie un artist destul de talentat. Nu știu că este renumit sau nu, dar am fost profund impresionat de cât de bine au fost capturate emoțiile sale în acest design. Complimente pentru artistul tatuaj care a fost capabil de a evidenția caracteristicile sale faciale! De asemenea, apreciez dăruirea tatuajelor sale de brățări și ceasuri de mînă pentru că pictează o imagine mai mare a acelui bărbat.

17. Cântecul unei păsări 101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Tatuajul muzicii poate fi atât de frumos! Unele păsări sunt cunoscute pentru a cânta cântece frumoase, cum ar fi păsările mucenice, canarul și negura. Nu sunt sigur ce pasăre este asta, dar cred că arată mult ca o pasăre mocking. Personalul este plin de multe note și accente scurte, pe lângă ritmurile obișnuite. Abilitatea păsărilor de a cânta este înnăscută și unică de la o specie la alta. Poate că acesta este motivul pentru care cineva ar alege acest design și ar fi cerneală permanent. Dacă ați văzut jocurile foamei, atunci cu siguranta stii cum arata o pacoste mica.

16. Numele muzicii de calitate

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Marshall este un producător de echipamente muzicale care este foarte apreciat de sculele sale de calitate. Acest tip este, evident, un mare fan al acestui brand, deoarece el nu a lăsat nici un detaliu din tatuajul lui. El are două tatuaje similare pe brațe diferite, unul care prezintă un tip de chitară și amperi, iar celălalt, un alt tip de chitară alături de același model de amp. El este, fără îndoială, un muzician care a primit un tatuaj care spune multe despre el și despre pasiunea lui.

15. Gramophone în mărime aproape de viață

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

În ceea ce privește tatuajele muzicale ... asta e destul de EPIC! Gramofonul a fost inventat la sfârșitul secolului al XIX-lea și este un music player care nu mai este folosit pentru a asculta muzică. Gramofoanele care au fost păstrate sunt expuse mai ales în muzee sau fac parte din colecții personale. Tatuajul acestui tip pare atât de mare încât cred că este aproape la fel de mare ca un gramofon de dimensiuni de viață. El trebuie să fie cu adevărat în el, deoarece el a decis să-și acopere piept și abs cu o imagine de ea! Să cânte muzica!

14. Degetele calificate joacă pianul

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Acest tatuaj arata ca izbucnit dintr-un film vechi. Tatuajelor muzicale care arată atât de realiste sunt emoționale. Ați putea spune că câteva simboluri muzicale și o pasăre sunt o combinație excelentă. Cu toate acestea, atunci când vă uitați la acest desen special, vă puteți da seama că există o sarcină emoțională mai mare stocată în ea. Umbrirea subtilă albastră contribuie la vechea senzație pe care o primesc.

13. Imprimare muzicală oscilantă

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Nu am nici o idee despre cum arată bătăile preferate ale acestui tip, dar știu cum arată. Acest tip de tatuaje muzicale sunt o noutate. Oamenii tocmai au început să tattoeze acest tip de reprezentare a sunetului. Este încă considerat nou și răcoros, așa că ar trebui să obțineți unul înainte de a deveni vești vechi. Știu că aș vrea! Nu te limita la folosirea doar a auzului, când poți folosi și viziunea ta!

12. Contrabas de culoare apus de soare

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Știți cum, când soarele apune, cerul devine roșiatic și galben și o combinație a celor două? Exact asta am văzut când am aruncat o privire la acest tatuaj. Cu siguranta nu este timpul ca basul sa mearga la culcare, mai ales cand nu arata atat de bine. Datorită tehnicii de acuarelă, efectul obținut este destul de incendiar.

11. Căști cu inima

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Sunetul călătorește prin aer, în urechi, în creier și, cel mai important, în inimile noastre. Muzica este viață pentru cei care știu să o aprecieze și să o folosească în favoarea lor. O inimă corectă anatomic cu o pereche de căști este nu numai o plăcere să te uiți, ci și o metaforă. Muzica nu poate vindeca o inima bolnava, dar cu siguranta poate vindeca o inima zdrobita. Această persoană a avut mult curaj să obțină un astfel de tatuaj mare pe o zonă atât de dureroasă, cum ar fi coastele! Unul dintre cele mai emoționante tatuaje muzicale.

10. Încorporați un gramofon în inima mea

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Pentru a face muzica, trebuie să fii informat. El sau ea trebuie să știe să joace un instrument și să aibă alte noțiuni teoretice. În timp ce toate cele de mai sus sunt importante, rezultatul final nu poate fi atins dacă nu vine din inimă. Aceste lucruri au fost frumos exprimate în acest tatuaj. O inimă combinată cu un gramofon este totul despre emoțiile care pompează sunetul printr-un con enorm.

9. Muzica curge prin corp

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Dansul nu este singurul mod prin care putem permite muzicii să treacă prin corpul nostru. Chitaristul / vocalistul din acest tatuaj exprimă o mulțime de furie. Se pare că o să spargă chitara, dar nu cred că ar face-o. Muzica ne poate ajuta să scăpăm de sentimente și energii negative. Când simt că există prea multă energie negativă acumulată în corpul meu, mă duc dansând. Acest tatuaj muzical este o modalitate foarte bună de a transmite emoții.

8. Fereastra muzicii

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Tatuajul muzicii este atât de variat încât generează cele mai ciudate rezultate. Acest cerc pare să ofere o perspectivă asupra unei alte dimensiuni în care un pian așteaptă să fie jucat. Florile par în spatele ei. Cele două nu sunt combinate, ci mai degrabă se suprapun. Echilibrul dintre culorile reci și calde este ideal în acest caz, ceea ce face acest design armonios.

7. Gramofon încorporat și trandafir

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Orice player audio este o bijuterie pentru un iubitor de muzică. Când aveți libertatea de a crea un player audio la alegerea dvs. atât de colorat și de frumos, îl veți încadra sau îl veți tatua pe piele. Această persoană a ales a doua opțiune. Tatuajul muzicii nu este întotdeauna adânc și plin de semnificație. Ele sunt uneori drăguțe și pline de culoare, în funcție de gustul și personalitatea purtătorului.

6. Cornul francez sa aruncat în piele

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Dacă mă întrebați, cornul francez a devenit figurativ o parte a acestei persoane, așa că el sau ea a vrut să o arate literalmente. Ripped piele și un instrument muzical este o combinație care spune multe. Din punct de vedere vizual, se pare că pielea crește peste cornul francez, la fel cum buruienile cresc peste lucruri pe care le lăsăm pe pământ. Ei devin unul prin fuzionare. Cornul francez este folosit pentru realizarea și interpretarea muzicii de jazz.

5. Tambur din lemn neo-tradițional

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Aceasta este o imagine detaliată a unui tatuaj neo-tradițional. Tatuajul muzicii este potrivit pentru orice stil de tatuaj. Aceasta arata cam desenata, de aceea nu poate fi inclusa in categoria traditionala de tatuaje. Nu sunt sigur ce este deasupra tobei de lemn, dar cred că este un vultur sau altă pasăre similară. Se ține pe tambur cu ghearele ca tamburul este foarte important.

4. Cleft-ul care adăpostește două păsări roșii

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Îmi îndoiesc sincer că orice ramură ar putea crește în mod natural în forma unui clește G. Cu toate acestea, ideea este foarte inspirată deoarece sugerează că muzica este viața. Pliantele, floarea și faptul că două păsări destul de roșii se odihnesc pe ramura G clef sunt semne de atracție, fructuozitate și stabilitate. Păsările roșii nu sunt comune în viața reală sau în viața tatuajelor. Dacă doriți să vedeți mai multe tatuaje de pasăre, puteți verifica acest link http://www.tattoo-models.net/90-astonishing-bird-tattoos/.

3. Portretul perfect al cântăreței

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Acest portret este înfundat! Chiar nu pot să cred cât de real pare! Am vazut tatuaje muzicale uimitoare inainte si sunt constient ca acest lucru este posibil, dar sunt inca foarte surprins cand ma uit la o astfel de opera de arta! Persoana a cărei față este tatuată este Dave Grohl. El este cunoscut ca vocalistul de la Foo Fighters. De fapt, el a fost si bateristul de la Nirvana, si are cunostinte la fiecare nivel cand vine vorba de muzica. Un artist cu adevărat complex, probabil că a fost o sursă de inspirație pentru individul care a primit acest tatuaj.

2. Lovirea basului electric

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Acest design este dedicat basului electric. Pe lângă includerea în desen a unei părți a basului electric, există și o secțiune scrisă care menționează basul electric. În plus, acel simbol de muzică mare, negru, este clema F, numită și clema basului. Prin urmare, acest tatuaj modern se învârte în jurul instrumentului preferat al acestei persoane, și anume basul electric.

1. Forma corpului folosit ca chitara

101 Genius Music Tattoos That You'll Want to Get For Yourself

Wow!! În ceea ce privește muzica tatuajelor mergeți, acest lucru este destul de special. Această fată a profitat de forma corpului ei și a făcut-o să pară o chitară. Ea tatua fiecare parte a unei chitari clasice pe spate, cu excepția conturului ei. Corpul ei acționează ca și conturul instrumentului de corzi. Deși acestea nu sunt niște corzi reale și freți, ideea ei este originală și inteligentă. Sperăm că își va menține aspectul fizic de-a lungul anilor și va purta tatuajul cu mândrie!

Leave a comment

+ 87 = 90