Friday, February 12, 2021

Top 9 Radhika Sarees Képekkel Stílusok az életben

A végtelen választék és a legújabb trendek a sarees, a különböző minták és szövetek, ne keressen tovább, mint a Radhika sarees. Itt van a top 9 Radhika sarees gyűjteményünk.

Népszerű Radhika Sarees Képekkel:

1. Fekete és sárga nyomtatott Saree:

Rádhiká sarees

A lágy és kényelmes georgette stílusú saree, a Radhika sarees hozza meg ezt a divatos sareet viselni a nap folyamán, miközben vásárlás vagy ki a nap. Ez a jelenlegi trend egy fekete-fehér pallu egy absztrakt design és pop sárga és zöld a végén a pallu és hajtások.

2. Kék árnyalatok nyomtatva Radhika Saree:

Rádhiká Sarees-Shades Of Blue Printed Georgette Radhika Saree 2

Fényes, mint egy csillag ebben a gyönyörű georgette modern saree-ben, élénk aqua kék színben, sötét kék nyomtatott lineáris design. A minta divatos és stílusos, és ez a Saree egy gyönyörű ragyogás. Tökéletes kopás nyári napokon.

3. Radhika több színű karmantyú Fabric Radhika Saree:

Rádhiká Multicoloured Chiffon Saree 3

Nézz ragyogó ebben a több színű chiffon brasso saree árnyalatai zöld, kék és krém. A saree egészen finom, fehér virágmintával nyomtatódik. A súlyos kötésből készült szegéllyel ez minden párt számára megfelelő.

4. Rózsaszín és fekete Radhika Saree:

Rádhiká Sarees-Pink And Black Radhika Saree 4

Díszítik ezt az elegáns, bébi rózsaszín sreet fekete szegéllyel és hímzéssel, és egész nap elegáns megjelenést élvezhetnek. A finom rózsaszín szín díszes, fekete virágos kialakítással és fekete díszes szegéllyel van határolva. Stílus és kegyelem beszél, tökéletes egy napos vagy esti eseményre.

Többet látni: Baluchari Sarees képek

5. Többszínű Radhika Silk Saree:

Rádhiká Sarees-Multi Coloured Radhika Georgette Sari 5

Úgy néz ki, mint egy műalkotás ebben a gyönyörű, többszínű selyem típusú saree-ben. A kinyomtatott formatervezés a szivárvány minden színét felhasználva szépen kevert vízi színeket ábrázol. Flowy, fényes és édes, boldognak érezzük magunkat ebben a nyári időben saree-ben.

6. A Nap Színei Radhika Saree:

Rádhiká Sarees-Shades Of The Sun Georgette Sari 6

Álljon ki a tömegből ebben a nagyon művészi georgette fabric saree-ben. Tökéletes a fiatalabb generáció számára, a piros, sárga, narancs árnyalatai élénkek és melegek, a nyomtatott formatervek és a fekete-fehér fröcskölések furcsaak, és a legutóbb a legmélyebben. Ez a sari valóban műalkotás. Legyen a trendsetter a körödben ebben a nagyon elegáns saree-ben.

Többet látni: Bhagalpuri Silk Sarees

7. Red Net Brasso Radhika Saree:

Rádhiká Sarees-Red Net Brasso Radha Sari 7

A Bollywood számhoz hasonlóan úgy néz ki, mintha csak kilépett volna egy olyan filmből, amelyet ebben a csábító és elbűvölő piros, nettó saree-ben állítottak elő. A türkizkék díszítéssel díszített, arany flitterekkel díszített, ez a sas tökéletesen lenyűgöző minden esti alkalomra.

8. Rózsaszín Radhika Saree hímzőhatárral:

Rózsaszín Radhika Saree With Heavy Embroidery 8

Legyen az elpirult menyasszony vagy szikra a fények alatt, mint egy esküvői vendég ebben a remek saree-ben. A rózsaszín Saree fényes árnyalata nagy bonyolult hímzéssel díszített, és gyönyörű, vastag, aranyozott, díszes, hatalmas, tükröződő virágmotívumokkal határos szegély. Legyen a csodálat minden, tökéletes eljegyzések és esküvők.

Többet látni: Nalli Saree gyűjtemények

9. Art Silk Radhika Saree:

Rádhiká Sarees-Art Silk Radhika Saree 9

Menj rusztikus ebben a szép divatos és stílusos nyomtatott selyem saree. A pallu sima, sötét narancssárga rusztikus, a narancssárga foltos motívumokkal ellátott fekete szegély tökéletesen illeszkedik a fekete alapú fekete alsó részhez. Ez a saree a legújabb trend és stílus. Legyen az irigység a barátaidnak ebben a tökéletes nappal az esti ruhában.

Egy gyönyörű kollekció, amely sokszínű és egyedülálló, a Radhika sarees áll a mai nőkhöz; minden íz, korcsoport és alkalom. Bármi legyen is az igénye, függetlenül attól, hogy a mindennapi viselet, a viselet viselése, a fél ruha vagy az esküvői ruha, a stílusok és a formatervezési minták elérhetők a választott szövetben.

Képek Forrás: 4.

Leave a comment

− 4 = 5