Monday, February 22, 2021

GM táplálkozási terv a nem vegetáriánusok számára Stílusok az életben

Szeretne fogyni? Hiányzik a motiváció a diétás terv megkezdéséhez, mert hallottátok, hogy ez azt jelentené, hogy levágja a kedvenc, nem vegetáriánus ételeket a menüből? A General Motors diéta magában foglalja a tisztességes szórást nem veg ételt, zöldségeket és gyümölcsöket.

A GM vagy a General Motors Inc. kifejlesztett egy étrendet alkalmazottaik és családjaik számára. A táplálkozás előkészítésével a GM úgy gondolta, hogy a táplálék tisztító hatása növelné az alkalmazottak kilátásait és érzelmeit.

A nem vegetáriánus GM táplálék valójában hétnapos étrend, amelynek célja, hogy hetente legalább tíz-tizenhét fontot csökkentsenek. Ez a diéta program azon az elven alapszik, hogy az e hét nap alatt elfogyasztott táplálék segít Önnek több kalóriát égetni, mint amit elfogyaszt. A táplálékban lévő táplálék tisztítja a rendszert, azáltal, hogy kiüríti a szennyeződéseket a szervezetből. Azonban ebben a 7 napos időszakban abszolút tartózkodni kell az alkohollal és naponta legalább tíz pohár vizet kell bevennie.

Többet látni: Egészséges táplálkozás férfiak számára

GM diéta nem vegetáriánusok számára:

gm diet for non vegetarians

1. napi étrend:

A gm étkezés első napján megengedett mindenféle gyümölcs, kivéve a banánt. Bármilyen mennyiségű gyümölcsöt fogyaszthat, amit az első napon megemészthet. A diéta erőteljesen azt tanácsolja, hogy nagy mennyiségű dinnyét, különösen görögdinnyét vegyen be. Ez növeli az esélyét arra, hogy több kalóriát veszít az első napon.

2. napi étrend:

A gm diéta második napján mindenféle zöldségféléknek megengedhető, függetlenül attól, hogy főzött vagy nyers. A komplex szénhidrátok megszerzéséhez el kell kezdeni a napot egy nagy krumpli és egy vajjal. Kivéve a vaj részt, ha nem felel meg neked.

Többet látni: Mellékhatásai a GM Diet & Gm Motors étrend terv a vegetáriánusok számára

3. napi étrend:

A gm étkezés harmadik napján zöldség és gyümölcs kombinációval kell rendelkeznie. A zöldség és a gyümölcs típusa és mennyisége az Ön választása szerint lenne. A harmadik napon azonban nem szabad burgonyát vagy banánt bevinni.

4. napi étrend:

A gm étkezés negyedik napján három pohár tejet és nyolc banánt kell bevinni. Ezeket egy növényi levest fogyasztva, korlátozott mennyiségben fogyaszthatja el. Ezeket nem szabad fogyasztani.

5. napi étrend:

A gm étkezés ötödik napján halat, csirkét, marhahúst vagy birkát lehet enni. Kombinálhatja a húst a paradicsommal. Szintén meg kell növelni a vízfogyasztást, hogy a húgysav kiürüljön a szervezetből.

GM táplálkozási terv a nem vegetáriánusok számára Stílusok az életben

6. napi étrend:

A gm diétának hatodik napján megengedett a korlátlan mennyiségű hal, marhahús, csirke vagy birka, valamint más zöldségek.

7. napi étrend:

A gm étrend hetedik vagy utolsó napján megengedett a zöldségek, a gyümölcslé és a barna rizs bevitelére.

A hetedik nap végén legalább 10 font garantált súlycsökkenést kap. Nem lesz semmilyen egészségügyi kompromisszum akkor sem, ha meg akarja ismételni az étrendet.

Leave a comment

72 − = 65