Sunday, January 24, 2021

Patricia Heaton – participarea perfectă la Chirurgie Plastică

Fotor0326212746

Exista ceva adorabil pentru Patricia Heaton. Ea are această dulceață autentică despre ea și o minunată față tânără pe care o femeie ar visa să o aibă. Cu toate acestea, după ce a dat naștere celor patru băieți, ea a fost lăsată să se simtă puțin cam așa, ceea ce a condus-o la mai multe proceduri chirurgicale plastice. Și nu mai putem fi mulțumiți de rezultatele obținute.

Fiecare femeie care a avut un copil știe că taxa cu un copil ia corpul. S-ar putea să rămâi cu vergeturi nesănătoase, cu pielea înghițită, cu o bomboană neclintită, care nu ar fi prinsă mort într-un bikini - lista merge și vă puteți imagina taxa pe care a luat-o asupra corpului lui Patricia Heaton după ce nu doar un copil - dar patru. Ea sa plâns de a avea exces de grăsime în jurul burții sale, precum și de vergeturi extinse și de sânii îndoiți de rezultatul alăptării băieților ei. Ea a decis că trebuie făcut ceva pentru a-și recâștiga aspectul plin de viață.

mare

Patricia Heaton a recunoscut că are o tufă de burtă pentru a elimina excesul de grăsime din jurul burniței, ceea ce ar elimina, la rândul ei, majoritatea vergeturilor sale inestetice pe care le-a numit "respingător". Nu după mult timp după ce mama drăguță a decis să facă ceva despre sânii ei îndoiți, care păreau puțin disproporționați cu restul corpului ei și atunci a avut loc operația de reducere a sânilor. Era ca un corp strâmt, tonat, care strălucea și era tânăr - și îndrăznesc să spun, incredibil de sexy. Fanii lui Patricia Heaton au spus că niciodată nu arăta mai bine în întreaga sa carieră și ei îi iubesc noul corp!

În afară de operația de reducere a burții și de reducere a sânilor, există încă câteva speculații pe care Patricia Heaton le-a făcut și pe alte operații. La urma urmei, are fata de 25 de ani adorabila si plina de tinerete - este doar produsul unor gene uimitoare sau produse de frumusete sau a avut loc altceva? Spectatorii spun că Patricia Heaton ar fi putut avea intervenții chirurgicale de reconstrucție facială, inclusiv o operație de ridicare a sprâncenelor, injecții cu botox, umpluturi în jurul feței și o injecție cu buze. Fie că este adevărat sau nu este încă necunoscut, dar putem spune un lucru este sigur: Patricia Heaton este rocking Hollywood și este cu ușurință una dintre cele mai iubite actrițe din industrie - și este o mama HOT!

Image credit: Ida Smeds

Leave a comment

+ 7 = 15