Sunday, January 24, 2021

Mary Louise Parker – Rapoartele chirurgicale din plastic

Pentru o femeie în vârstă de 46 de ani, Mary Louise Parker părea atentă bine! Unele dintre acestea ar putea fi de până la o viață sănătos, dar unii spun că aspectul ei frumos nu sunt toate naturale - există rapoarte de chirurgie plastică celebritate!

36b5d40a54d9254f1fa45ad40954289f

Născut pe 2 august 1964 în South Caroline, SUA, Mary Louise Parker a avut o viață interesantă. Tatăl ei era în armată, ceea ce însemna că a văzut o mulțime de oameni și a crescut în diferite locuri, inclusiv în Thailanda, Franța și Germania. De atunci a crescut foarte mult, desigur, și acum este foarte bine cunoscută ca o mare actriță de spectacole de scenă, de filme și de emisiuni TV. E talentată, dar și frumoasă!

Ea are o filmografie destul de impresionantă în spatele ei, cu unele filme epice acolo! Recent ai văzut-o în ROȘU filme - cea de-a doua a ieșit cu puțin timp în urmă, dacă vă amintiți. A fost, de asemenea Cronicile Spiderwick în 2008, Dragon rosu în 2002, și Cele cinci simțuri în 1999, în care a fost nominalizată pentru un premiu Genie (Cel mai bun spectacol de către o actriță într-un rol de prim rang) pentru partea din Rona.

135054503579f5e43a8dc28008731077

Mergând frumos de-a lungul emisiunilor TV și veți fi văzut-o în mai multe de-a lungul anilor. Mai sunt și câteva premii aruncate în această listă! A fost un premiu Genie și un premiu Emmy pentru Primetime pentru Mirele Robber și partea ei ca Zenia. Partea ei din Nancy Botwin în tot atât de fabulos Buruieni i-au nominalizat pentru o serie întreagă de premii - Globurile de Aur, Premiile prin satelit, Premiile Primetime Emmy, Premiile People's Choice, Premiile Gemini și Premiile Screen Guild. Chiar a câștigat câteva dintre ele! Buna treaba!

S-ar părea că nu există nimic pe care această actriță uimitoare nu o poate face - a câștigat premii destul de epice pentru piesele ei în diferite spectacole de scenă!

În ciuda faptului că acum este mai aproape de 50 de ani de 40 de ani, are două copii sub centură (una adoptată) și două căsătorii, pe fața ei nu se găsește o riducă. Chiar și regimul ei de îngrijire a pielii nu poate fi ACEA bine ... Care este secretul ei??

Aici vin zvonurile despre celebritatea chirurgiei plastice, așa cum a fost prezis. Se pare că lista de chirurgie plastică Mary Louise Parker ar putea fi mai lungă decât am crezut pentru prima dată ...

6768d3c3fa8c6fd8080abd2b962a5dd0

Unii chirurgi au venit să sugereze că Mary Louise Parker a făcut un fel de lucrare de chirurgie plastică de celebritate și doar unul dintre lucrurile pe care ei cred că le-a făcut a fost întinerirea pielii cu laser.

Ce este rejuvenarea cu laser al pielii?

S-ar putea să nu fi auzit de acest tip de chirurgie plastică de celebritate înainte; cu siguranță nu am avut. De fapt, ne-a fost frică să ne ocupăm mai mult de subiect. Nu prea sună plăcut, nu-i așa? Pe scurt, este o metodă de strângere și întărire a suprafețelor din piele în care pielea ar fi în mod normal să scadă. Credem că este mai ușor decât un lifting facial! Se spune că laserele îmbunătățesc producția de colagen în zonele pe care le-a folosit, care la rândul lor vor completa aceste riduri și vor conduce calea pentru un ten mai tineresc. Se pare impresionant atunci când considerați că majoritatea dintre noi trebuie să se bazeze pe fundație pentru a "umple fisurile"!

7985b936a608f28deb7f1aafc8fbc11d

Când aveți întinerirea pielii cu laser, ar trebui să găsiți că tonul pielii dvs. este îmbunătățit. Probleme precum vasele sanguine sparte și rozacee sunt mai puțin evidente. Liniile fine și ridurile vor fi mai puțin vizibile. Pielea ta va arăta mai tânără și mai tânără. Ce nu este de iubit? Desigur, trebuie să vă amintiți că va dura trei până la șase tratamente pentru a ajunge la efectele dorite. Ar putea fi costisitoare și uneori neplăcută.

Revenind la zvonurile despre chirurgia plastică Mary Louise Parker și nu numai întinerirea pielii cu laser pe care ea o făcuse. Botoxul poate fi adăugat și la lista de celebrități chirurgicale plastice. Aceasta este ceea ce a atins acea frunte înfrunzită pe care am stabilit-o este, de obicei, un semn al unui fel de umplere facială, cum ar fi Botox. Se pare că e doar după operația chirurgicală non-invazivă, eh?

Coborând la zvonurile pe care Mary Louise Parker le-a vorbit public despre zvonurile chirurgiei plastice, mergând până la a-și contorna fața într-o serie de expresii "urâte" diferite pentru a arăta că toate părțile feței ei erau încă pe deplin funcționale și în mișcare. Tu ce crezi? Sunt doar zvonurile - zvonuri?

53c330fbd0260cd5632ad677e452838f

Îi place să arunce o privire bună la o dietă sănătoasă și o mulțime de exerciții și trebuie să recunoști; corpul ei arata fabulos tonifiat? Poate că chirurgii s-au înșelat în privința asta ... Am avut o privire la câteva zvonuri despre celebrități din plastic celebritate în ultimele săptămâni și luni și aceasta pare cea mai dificil de dovedit.

Tu ce crezi? Mary Louise Parker a efectuat o intervenție chirurgicală plastică?

De ce nu te uiți la alți șocari ai chirurgiei plastice pe care le-am investigat? Trebuie să fiți chiar surprinși la ce nume se află pe listă!

  • Holly Madison - a avut o Chirurgie Plastica?
  • Catherine Zeta Jones - Lista chirurgiei plastice
  • Marlo Thomas - Un alt zvon chirurgical din plastic
  • Zooey Deschanel a efectuat Chirurgie Plastică?

Leave a comment

14 − 9 =