Sunday, January 24, 2021

Jada Pinkett Smith Chirurgie plastica – sigur nu?

În vara anului 2012, un ziar britanic a raportat că chirurgii au venit să sugereze că Jada Pinkett Smith a căzut destul de frumoasă în chirurgia plastică de celebritate. A fost în timpul promovării filmului Madagascar 3 că zvonurile au fost aruncate în plină forță și, potrivit zvonurilor, lista de celebrități chirurgicale din plastic a inclus o plimbare a obrazului ...

0bfa77376d69075753109438e981f478

Comparând fabuloasa actriță și soția celor mai fierbinți fierbinți Will Smith, în vara anului 2012, la o fotografie a ei de la say, 2006, s-ar părea cu siguranță că actrița fierbinte ar fi avut o mână mică de ajutor din partea lumii chirurgiei plastice.

4f1e078e3ab681b98e8ccb86485e9963

De fapt, s-ar părea că Jada Pinkett Smith intră constant sub control pentru aparent având o chirurgie plastică de celebritate. Cu cât privești mai mult, cu atât găsești mai mult și am fost destul de surprinși în lista pe care ea trebuie să o aducă până acum. Până în prezent, ea a refuzat să răspundă la toate rapoartele de a avea o lovitură de cap și de a face tuck, dar dovezile de fotografie se pare că vorbește de la sine, la fel ca opiniile unora dintre cei mai respectați chirurgi plasticieni din lume.

Implanturile de obraz sunt considerate a fi grăsime care ar fi putut fi îndepărtate din fese, dar ar putea fi, de asemenea, o indicație a implanturilor reale fizice solide ale obrazului. Asta pare destul de extremă, doar pentru un obiect alcătuit în sus, nu-i așa? Nu suntem siguri cum ne-am fi simțit pentru a avea ceva implantat în obrajii noștri!

Mai rotunzi și mai plini de natură, artiștii de make-up s-au întors pentru a lupta în colțul ei spunând că conturul potrivit realizat de un profesionist poate schimba complet modul în care arată fața, inclusiv obturarea obrajilor, dar pentru mulți rezultatul final este prea mult pentru a fi doar machiaj singur ... Vă vom lăsa să vă faceți propria minte.

fotografie 2-3

Nu este cunoscut doar pentru implanturile aparente ale obrazului, lista de chirurgie plastica Jada Pinkett Smith se spune ca contine un numar de injectii cu Botox care ar putea sugera excesul de frunte si tenul fara riduri. Când vă uitați mai atent la fotografiile frumoasei femei, pielea ei pare să sugereze dovezi ale injecțiilor de umplere - tenul neted, strălucitor și aproape plastic pare a fi sinonim cu această formă de chirurgie plastică de celebritate.

Nascut pe 18 septembrie 1971, Jada Pinkett Smith are acum 42 de ani, dar cu siguranta arata mai bine decat unele femei de jumatate de varsta. Pielea ei impecabila si ochii spumanti, combinate cu rutina ei de arte martiale, care pastreaza cecul ei, i-au dat o fata si o figura pentru a muri pentru ea si a fost deschis in faptul ca mananca pentru "nutrienti" mai degraba decat aroma. Poate că această dietă bogată în nutrienți a păstrat-o mai degrabă bine, decât o listă cu celebrități chirurgicale de celebritate? Ar putea fi chiar ei doi copii super-cool (plus un copil-pas) - Jaden Smith și Willow Smith, care o păstrează ca o tânără. Poate că e soțul ei mai fierbinte decât fierbinte? Un lucru este sigur si asta este faptul ca ea se arata minunat fierbinte!

fotografie 1-3

Dacă a făcut o operație de chirurgie plastică de celebritate, credem că poate a avut-o puțin timpuriu. Ea are doar 42 de ani și cu lucruri ca Botox, trebuie să fie continuate mereu și peste altfel fața va cădea. Dacă are deja Botox, va trebui să o păstreze și atunci vedeți lucruri înfricoșătoare, cum ar fi celebritățile chirurgicalelor plastice greșite. Nu este o privire bună ... sperăm că nu este cazul cu Jada Pinkett Smith.

f9f1cb7e1be1d888bf1ca822b8a0f945

Ea se păstrează foarte în formă și este mereu în presă pentru dieta sănătată - ea este un simbol sigur al a ceea ce ar putea arăta dacă am avea grijă de noi înșine mai bine.

Pentru mai mulți șocanți de chirurgie plastică, verificați celelalte posturi de Chirurgie Plastică pe Herinterest! Veți fi surprins de ceea ce puteți găsi!

* Imaginile frumoasei Jada Pinkett Smith au fost găsite pe Pinterest.com

Leave a comment

42 + = 51